Δε θέλουμε να χάσει τα ίχνη σου, αλλά δε θα ήταν κακό να δει λίγο πώς θα ήταν μια ζωή χωρίς εσένα, αν σε έχανε τελείως. Κοψ’ τα όλα μαχαίρι για μια βδομάδα. Δε θα χρειαστεί παραπάνω. Όλα όμως. Κλείσε τα σοσιαλ, κάνε κάτι άλλο, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να πας εκείνο το ταξιδάκι που ήθελες πάντα να κάνεις αλλά φοβόσουν μόνος σου, ιδέες ρίχνω δε θα σου βγάλω και πρόγραμμα. Εξαφανίσου χωρίς ειδοποίηση, και μάλιστα πριν το κάνεις, άνοιξε μια εκκρεμότητα κι άσ’ την να αιωρείται.

 

Πώς να κάνεις κίνηση αν το πάτε συνέχεια στο φιλικό;

Μάθε εδώ τον τρόπο!

 

 

Είναι ένα πολύ καλό τεστ και για τους δυο σας, για να σας δείξει το βαθμό εξάρτησης που έχετε και το πώς είναι η καθημερινότητά σας, χωρίς αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που έχεις έχετε ανοίξει. Από την άλλη, επειδή νομίζεις ότι μόνο εσύ χρειάζεσαι την επικοινωνία σας, ίσως γιατί είσαι σε μια θέση κάπως πιο ευάλωτη επειδή είπες τι αισθάνεσαι και δεν είχες ανταπόκριση, να σε ενημερώσω ότι αυτό δεν ισχύει. Η διαφορά είναι ότι εσύ, έχεις λίγο-πολύ περισσότερα δικαιώματα γιατί είσαι αυτός που πληγώθηκε κι όχι αυτός που πλήγωσε. Τυπικά. Γιατί προφανώς και νοιάζεται για σένα, αλλιώς δε θα επέλεγε, πρώτα να μπεις στη ζωή του, και μετά να παραμείνεις ασχέτως της τροπής που πήρε η σχέση σας. Κι αυτός που πληγώνει, πληγώνεται, κι αυτό γιατί κανένας δε θέλει να είναι ο κακός της ιστορίας.

Αν λοιπόν εσύ εξαφανιστείς για λίγο, δίνεις και στην απέναντι πλευρά μια ανάσα, για να σκεφτεί με λίγο πιο καθαρό μυαλό και να μην έχει το «βάρος σου» λόγω της φυσικής σου παρουσίας. Από ‘κει και πέρα, έχει να κάνει καθαρά με το πόσο θα σε σκέφτεται. Και θα σε σκέφτεται, το μόνο σίγουρο, τόσο που θα ενοχλείται από την ξαφνική απουσία σου.

 

Δε βλέπεις το πρόσωπο φιλικά μα δεν ξέρεις τι να κάνεις;

Δες εδώ πώς να βγεις από το friendzone!

Aπόκτησε το e-book για όλες τις συσκευές σου!