Σκεφτόμουν όλα αυτά τα βράδια που ήθελα να έρθω να σε βρω και δεν το τόλμησα ποτέ. Όχι από ανασφάλεια, καθόλου δεν ντράπηκα να σε διεκδικήσω. Από εγωισμό δεν έφτασα ποτέ κάτω από το σπίτι σου. Από εγωισμό, γιατί δε γούσταρα να ξαναπεράσω όλο αυτό το λούκι μαζί σου. Εσύ να ψάχνεσαι κι εγώ να σου δίνω χώρο με την ψευδαίσθηση ότι θα καταλάβεις. Βαρέθηκα όμως να αναλώνομαι σε καταστάσεις που δε γουστάρω. Έτσι, πήρα μια απόφαση. Θα σου χαρίσω μία από τις καλύτερές σου νύχτες και θα εξαφανιστώ.

Οι πιο  μεγάλοι έρωτες σε ένα και μόνο βιβλίο!

Μήπως κρύβεται κι ο δικός σου σε κάποια σελίδα;

 
Για ένα βράδυ θα γίνω αυτό ακριβώς που ξέρω ότι θέλεις, αυτό που ξέρω ότι έχεις ανάγκη και δε γουστάρεις να καταλάβεις. Θα έρθω να σε βρω και θα μεθύσουμε παρέα στην ωραιότερη θέα. Εκεί που πας όταν βγάζεις τη μάσκα και δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο. Όχι μόνο το ευαίσθητο, αλλά και το σκληρό, το νευριασμένο και το πιο ερωτικό.

Θα πιω όμως δε θα σου πω λέξη για τις νύχτες που χαλιόμουν για σένα. Θα σε αφήσω να μιλάς, να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που θες να πεις, όλα σου τα παράπονα, όλα σου τα όνειρα και τις φοβίες. Ξέρω πως δε γουστάρεις να σε λυπούνται, γι’ αυτό δε θα σε παρηγορήσω. Κι ας μη νιώθεις την ανάγκη μου να κάνω τα πάντα γι’ αυτό το χαμόγελό σου που μου κόβει τα πόδια.

Βρες εδώ την απόλυτη συλλογή από 40 ερωτογραφήματα.

Κατέβασε το e-book σε όλες τις συσκευές σου!