Ερωτεύτηκες και μάλιστα δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σταδιακά και με επικοινωνία που όλο και δυνάμωνε. Αυτά είναι και τα χειρότερα κολλήματα, θα μου πεις. Αυτά που προκύπτουν από σύνδεση που έρχεται σιγά-σιγά και σε ξαφνιάζει, γιατί μέχρι χθες νόμιζες ότι ξέρεις τι είστε.

Μην πέσεις στην παγίδα και θεωρήσεις όμως ότι το ξέρει πως έχεις αισθήματα, επειδή εσύ ανεβάζεις παλμούς στους 680 όταν μιλάτε. Πολλές φορές νομίζουμε ότι κάνουμε μπαμ, ότι αυτό που μας συμβαίνει φαίνεται από χιλιόμετρα μα η αλήθεια απέχει πολύ. Συνήθως αυτό που φαίνεται, είναι μια αμηχανία, ένα μούδιασμα, που ο απέναντι όχι μόνο δεν μπορεί να προσδιορίσει, οριακά νομίζει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί του.

 

Δεν ξέρεις τι είστε

αλλά ξέρεις τι θέλεις να γίνετε!

 

Φαίνεται ότι κάτι σου συμβαίνει, για κανένα λόγο, όμως, δε φαίνεται τι. Στην προσπάθειά σου δε, να το κουκουλώσεις και να μη φανεί, καταλήγεις να φαίνεσαι οριακά απόμακρος, σε φάση ότι παρεξηγήθηκες κιόλας. Καμία σχέση δηλαδή.

Το πιο πιθανό είναι να μην έχει ιδέα, στο λέω με πάσα ειλικρίνεια, παρ’ όλα αυτά εσύ ξέρεις τη σχέση σας καλύτερα από τον καθένα, άρα εσύ είσαι και ο μόνος που μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Μεταξύ μας, μπορεί να είναι και καλύτερα αν το έχει ψυλλιαστεί, γιατί θα πηδήξουμε (πονηρό πλάσμα δεν εννοούσα αυτό) το πρώτο στάδιο του σοκ. Και τι έγινε αν το έχει ψιλιαστεί στην τελική; Για κρυφό το έχουμε;

 

 

Ανακάλυψε εδώ τον τρόπο να βγεις από το friendzone! 

Κατέβασε τώρα το e-book για όλες τις συσκευές σου.