Έστω ότι υπό έλεγχο αρχίζει το ταίρι μας να αποκτά στο κρεβάτι μια πιο έντονη δραστηριότητα, με μικρές -συναινετικές από την πλευρά μας- κινήσεις βίας που δεν έχουν σαφώς σκοπό να προσβάλλουν ή να πονέσουν, είναι σίγουρα όμως κάτι πολύ διαφορετικό από τη βανίλια μας. Είναι, ας πούμε, σοκολάτα τσίλι. Είναι πολύ σημαντικό ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια τέτοια αλλαγή να αντιληφθούμε πώς νιώθουμε βιώνοντας τη μεταστροφή του αυτή και τι μετάφραση κάνουμε μέσα μας.

Μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα;

Είναι κάτι που αδυνατούμε να διαχειριστούμε;

Μας προκαλεί φόβο ή αμηχανία;

Μας κομπλάρει;

Ή μέσα από αυτή τη σεξουαλική φόρτιση νιώθουμε μια ελευθερία; Μια ηδονή πέρα από τα όριά μας, ανακαλύπτοντας πτυχές κι επιθυμίες μας που ίσως ούτε εμείς γνωρίζαμε, σε σημείο που τελικά γίνεται λυτρωτικό;(διάβασε εδώ περισσότερα)

Πολλές φορές τα βίτσια και τα φετίχ αποτελούν ταμπού γιατί συνηθίζουμε να τα ταυτίζουμε με το χυδαίο και το ανήθικο ενώ η λέξη που τα χαρακτηρίζει είναι απλώς το αντισυμβατικό. Αυτομάτως αυτό μπορεί να προκαλέσει το αίσθημα της ντροπής ή και της αποστροφής- ειδικά αν είμαστε άνθρωποι του ήπιου. Ταυτόχρονα υπάρχει και το σοκ της αλλαγής. Κι επειδή η βία, όσο μικρή ή μεγαλύτερη κι αν είναι στο κρεβάτι, παραμένει βία, είναι πολύ λογικό να σοκάρει αυτόν που την υφίσταται αν δεν έχει συμφωνήσει με αυτή και δεν την περιμένει ή καλύτερα δεν την έχει ζητήσει, γιατί τότε είναι κακοποίηση. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αισθανόμαστε ότι αυτό το οποίο συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μας αφορά και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά κι όχι να συμμετέχουμε σε αυτό επειδή αμήχανα δεν ξέρουμε πώς να το σταματήσουμε. (διάβασε εδώ περισσότερα)

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

Βρες εδώ το e-book του Pillowfights All About Sεx 

Kατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου εύκολα και γρήγορα!