Article of the day: Η Γεωργία Μαρίνου δίνει 10 ερωτήσεις πριν το επόμενο βήμα της σχέσης! Δες εδώ. 

pillow31012

Ο έρωτας μπήκε στη ζωή σου ξαφνικά και αποφάσισε να μείνει, γιατί ένιωθε ασφάλεια δίπλα σου, αισθανόταν η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού του και η αλήθεια είναι ότι κι εσύ κάπως έτσι ένιωθες. Έντονα συναισθήματα και πυροτεχνήματα χαρίζει ο έρωτας στην αρχή του, αλλά πόσο μπορεί να κρατήσει ένα πυροτέχνημα; Ελάχιστα. Χρειάζεσαι κάτι επιπλέον για να διατηρήσεις τη φλόγα μεταξύ σας ζωντανή, να κρατήσεις τον πόθο, τη λαχτάρα του ενός για τον άλλο. Σίγουρα το να βάλεις φωτιά στις διαθέσεις του συντρόφου σου όταν είστε κοντά είναι εύκολο, τι γίνεται όμως αν δεν είστε μαζί εκείνη τη στιγμή και θέλεις να κάνεις το ταίρι να ανυπομονεί να σε δει;

Παρακάτω υπάρχουν 10 ιδέες για μηνύματα που μπορείς να στείλεις που σίγουρα θα ανάψουν το έτερον ήμισυ και θα το κάνουν να μη βλέπει την ώρα.

1. «Μωρό μου, σε σκέφτομαι»

Γενικό, αλλά υπονοεί πολλά. Τι σκέφτεσαι; Πώς τον/την σκέφτεσαι; Πετάς δυο λέξεις και έχεις αφήσει τον σύντροφό σου να κάνει τρελά σενάρια που πολύ θα ήθελε να κάνετε πράξη. Σίγουρα θα λατρέψει αυτό το μήνυμα αφού όχι μόνο δείχνεις ότι έχεις μόνιμα διάθεση για εκείνον, αλλά και ότι ακόμα και σε μέρα που είσαι στο τρέξιμο, βρίσκεται στο μυαλό σου.

2. «Θα ήθελα να ξάπλωνες μαζί μου τώρα»

Μόνο να ξάπλωνε; Δε νομίζω και δεν το νομίζει και ο παραλήπτης του μηνύματος. Διεγείρεις φαντασία και βλέπω το ταίρι να τρέχει βραδιάτικα να σε βρει για να μη χάσει τη θέση δίπλα σου στο κρεβάτι και όλα τα παρεπόμενα.

3. «Φαντάζομαι να είμαστε μαζί και να…»

Κάθε συνέχεια θεμιτή. Περιέγραψε στο έτερον ήμισυ την πιο τρελή σου φαντασίωση, κάτι που θέλεις οπωσδήποτε να κάνετε πράξη αργότερα. Φαντάζεσαι την έκφρασή του τη στιγμή που θα λάβει ένα τέτοιο μήνυμα, ενώ πνίγεται στη δουλειά; Θα ανυπομονεί να την τελειώσει για να επιστρέψει να τελειώσετε παρέα.

4. «Αγόρασα κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δεις»

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θαυμάζει τα ωραία εσώρουχα, πόσο μάλλον όταν δηλώνεις την ύπαρξή τους μαζί με την επιθυμία σου να βγουν. Μια έκπληξη θα περιμένει το ταίρι την ώρα που θα γυρίσει σπίτι και η ένταση θα φτάσει στο απόγειό της!

5. «Τρελαίνομαι όταν…»

Γράψε κάτι που κάνει ο/η σύντροφός σου και απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Εννοείται ότι όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε αυτά που κάνουμε και αρέσουν στον έρωτά μας, αφού αυτό μας ανεβάζει τη διάθεση και μας δίνει κίνητρο να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

6. «Θέλω απεγνωσμένα να σε δω»

Πόση ώρα να αντέξετε ο ένας μακριά από τον άλλο και τα κορμιά σας χωριστά; Δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς να αφήνεις την παραμικρή αμφιβολία πόσο πολύ και έντονα θέλεις να βρεθείτε. Θα δεις ότι θα το εκτιμήσει και θα ανταποδώσει και με το παραπάνω.

7. «Όταν έρθεις σπίτι, σου έχω μια έκπληξη. (Η κοκκινοσκουφίτσα σου/Ο κακός λύκος)»

Παιχνίδι ρόλων και σχέσεις. Το έχετε δοκιμάσει; Ίσως θα έπρεπε. Στέλνεις ένα μήνυμα φαινομενικά αθώο και τυπικό μιας και η έκπληξη μπορεί να είναι ότι του/της μαγείρεψες το αγαπημένο του/της φαγητό, αλλά με τον τρόπο που υπογράφεις το μήνυμα δηλώνεις ξεκάθαρα ότι έχεις άλλα στο μυαλό σου και το ταίρι τρέχει να γυρίσει σπίτι όσο πιο γρήγορα μπορεί.

8. «Σε περιμένω στο κρεβάτι. Μην αργείς!»

Μήνυμα πολλά υποσχόμενο και ο παραλήπτης έχει πάρει φωτιά και τρέχει να προλάβει μην τυχόν σηκωθείς και χάσει τη συνέχεια. Έχει καταλάβει φυσικά ότι δε θα περιμένεις με συνηθισμένη αμφίεση ύπνου ούτε βέβαια θέλεις να διαβάσετε Δάντη, αλλά να φέρετε εσείς οι ίδιοι τα πάνω κάτω.

9. «Σκέφτομαι τα χείλη σου και δαγκώνω τα δικά μου»

Φράση χιλιοειπωμένη, αλλά για να συνεχίζουν να τη λένε, μάλλον έπιασε και τις χίλιες. Δαγκώνουμε τα χείλη μας όταν κάτι μας παθιάζει και δεν μπορούμε άλλο να κρατηθούμε. Δωσ’ του τη σκέψη και θα την κάνει πράξη.

10. «Φωτογραφία»

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Στείλε μια φωτογραφία που θα δώσει φτερά και θα τον κάνει να νιώσει τα πάντα μέσα του να φλέγονται για να τρέξει κοντά σου. Δε χρειάζεται να πεις πολλά, αρκεί να δει αυτό που δεν μπορείς να περιγράψεις με λέξεις. Προσοχή όμως, πρέπει να πάει στον σωστό παραλήπτη.

Πολλοί πιστεύουν ότι μόλις μετατρέψουμε το φλερτ σε σχέση δε χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθεί το πάθος μιας και θα μπούμε στον αυτόματο και όλα θα πηγαίνουν καλά. Παύουμε να διεκδικούμε αυτό που ήδη έχουμε και αυτός ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος μας. Για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το πάθος σε μια σχέση πρέπει συνεχώς να βρίσκουμε από το πιο μικρό στο πιο μεγάλο πράγμα που θα μπορούσε να αναστατώσει ευχάριστα το έτερον ήμισυ.

Συντάκτης: Κατερίνα Μάρου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.