Οι σχέσεις των ανθρώπων σήμερα είναι κυρίως σχέσεις που απαρτίζονται από δύο ανθρώπους και δύο συσκευές· τα κινητά τους. Έχει αλλάξει τόσο πολύ η ζωή μας που προκειμένου κάτι να πραγματοποιηθεί χρειάζεται απαραιτήτως μια ηλεκτρονική συσκευή. Από τον κανόνα αυτό δεν ξέφυγαν κι οι ανθρώπινες σχέσεις που όλο και πιο συχνά γίνονται εξ αποστάσεως είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε λόγω σπουδών, είτε λόγω διαφορετικής μόνιμης κατοικίας.

Κι όταν μια σχέση βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επικοινωνία μέσω μηνυμάτων αρχίζει σιγά-σιγά και βαλτώνει. Δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, τι να αναλύσεις και δεν μπορείς να καταλάβεις τις πραγματικές αντιδράσεις του άλλου μέσ’ από μια οθόνη;

Όσα και να έχεις να πεις, όσα και να θέλεις να δείξεις, πάντα θα μοιάζουν λίγα μπροστά στο μεγαλείο του «από κοντά». Παγωμένες οι οθόνες για ανθρώπους που βράζουν. Ωστόσο, αφού δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, εδώ θα βρεις 7 τρόπους να φλερτάρεις και να παίξεις παιχνιδάκια με το έτερον ήμισυ όσο τσατάρετε, για να διώξετε μακριά την ανία.

 

1. Παίξτε το «εσύ τι θα ήθελες τώρα;»

Σαφέστατα οι ερωτήσεις κι οι απαντήσεις σας μπορούν να γίνουν όσο ερωτικές ή σοβαρές επιθυμείτε εσείς. Πάντως σίγουρα θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και καλό διάλειμμα από την καθημερινή σας συζήτηση το να μάθετε τι θέλει τώρα το ταίρι σας και κατά πόσο αυτό που θέλει είστε εσείς -και το πώς ακριβώς σας θέλει.

 

2. Παίξτε το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων

Σιγά το παιχνίδι θα μου πεις τώρα, αφού γνωρίζεστε ήδη, δεν ξεκινήσατε να μιλάτε σήμερα, θα ήταν περιττό αυτό το παιχνίδι. Χαζομάρες, σκέψου να το κάνεις πιο διασκεδαστικό ρωτώντας όλα τα πράγματα που ενδεχομένως δεν έχετε συζητήσει και πεθαίνεις να μάθεις. Μπορείς να ρωτήσεις για όλα τα ερωτικά παιχνίδια που θέλεις να δοκιμάσετε αλλά διστάζεις να τα προτείνεις. Ακόμα μες στο παιχνίδι μπορείς να απαντήσεις και να ρωτήσεις οτιδήποτε.

 

3. Παίξτε «Θάρρος ή αλήθεια»

Σίγουρα από κοντά είναι ακόμη διασκεδαστικότερο και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά και μέσω μηνυμάτων θα έχει πολλή πλάκα. Θα ξεγυμνώσετε τις ψυχές σας και το επίπεδο του φλερτ θα ανέβει στα ύψη ανάλογα με τις ερωτήσεις και τις δοκιμασίες που θα αποφασίσετε να βάλετε στο έτερόν σας ήμισυ. Μπορείτε να το κάνετε όσο χαλαρό, όσο ερωτικό ή όσο τυπικό θέλετε ανάλογα με τη διάθεση που έχετε και το σημείο που θέλετε να οδηγήσετε τη συζήτησή σας.

 

 

4. Παίξτε «δύο αλήθειες κι ένα ψέμα»

Βρες ποιες αλήθειες θέλεις να αποκαλύψεις για τον εαυτό σου και καμούφλαρε το ψέμα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μια καλή ατάκα φλερτ προς το άλλο πρόσωπο. Μ’ αυτό το παιχνίδι θα μπορείς να δεις τις αντιδράσεις του αλλά κι αυτά που το ίδιο αποφασίζει να αποκαλύψει ή να κρύψει για τον εαυτό του.

 

5. Παίξτε το «αυτό ή εκείνο»

Παιχνίδι επιλογής και μάλιστα ελεύθερης επιλογής ώστε να σπάσετε τον πάγο που είτε δε σπάσατε ακόμη γιατί είστε στην αρχή και δεν έχετε αποκτήσει τόση οικειότητα είτε επειδή λόγω της απόστασης έχει δημιουργηθεί λίγος πάγος ανάμεσά σας -που πρέπει να σπάσει ξανά. Μπορεί να γίνει πολύ ερωτικό αυτό το παιχνίδι αν το επιθυμείτε. «Μια νύχτα ξάγρυπνος μαζί μου ή ένα σκ στις Μαλβίδες;».
Αν απαντήσει το δεύτερο, κάνε εσύ βαλίτσα και φύγε!

 

6. Παίξτε το «ποτέ δεν έχω δοκιμάσει…»

Παιχνίδι που είναι πιο γνωστό στην αγγλική του εκδοχή “Never have I ever” και βάζω στοίχημα ότι το έχεις παίξει σε χαλαρό τραπέζι με φίλους, όπου αν είχες κάνει αυτό που έλεγε έπρεπε να πιεις κούπα ένα ποτηράκι. Ε, αν το παίξεις με το έτερον ήμισυ θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί θα αποκαλυφθούν όλες οι εμπειρίες σας κι όλα όσα θα θελήσετε να δοκιμάσετε μαζί.

 

7. Παίξτε το «γράψε τη συνέχεια της φωτογραφίας»

Μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία εσύ κι το άλλο σου μισό να συνεχίσει λέγοντας ακριβώς τι πιστεύει γι’ αυτή τη φωτογραφία. Μετά θα κάνει κι εκείνο το ίδιο οπότε θα δώσεις εσύ την περιγραφή. Μπορείς επίσης να πεις τι θα ήθελες να συμβεί αν ήσασταν μαζί τώρα σ’αυτό που απεικονίζει η φωτογραφία.

 

Είναι όμορφες οι ήρεμες και χαλαρές συζητήσεις, αυτές που κάνουν την ψυχή σου να γαληνεύει και δε χορταίνεις με τίποτα. Όμως ξέρουμε πως ακόμα και στις συζητήσεις χρειάζεται κι η ένταση, ο πόθος και το πάθος, ειδικά όταν γίνονται με αμόρε. Όσο είστε μακριά, δοκιμάστε κάτι από τα παραπάνω και θα ανυπομονείτε να γίνουν πράξη μόλις βρεθείτε.

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Κατερίνα Μάρου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου