Article of the day: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο; Διάβασε εδώ.

weefsh

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο άνθρωπός σου είναι εκεί και σε περιμένει για το υπόλοιπο της ζωής σου. Είναι εκεί κι υπόσχεται μια ζωή γεμάτη αφοσίωση, αγάπη, στιγμές γύρω από εσένα και την οικογένεια που θέλετε να δημιουργήσετε. Αυτό όμως, που δεν έχει φανταστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κάνεις την πρόταση γάμου. Μια πρόταση που κατά κύριο λόγο παραπέμπει σε μια αγορά δαχτυλιδιού, μιας ονειρικής βραδιάς σ’ ένα ακριβό εστιατόριο, σε μια ονειρική κρουαζιέρα σε μοναδικά εξωτικά νησιά ή ραντεβού σε πασίγνωστα αξιοθέατα με πολυκοσμία. Κι όμως, σ’ αυτό το άρθρο ίσως δεις πώς μπορείς να κάνεις αυτήν τη μοναδική στιγμή να είναι κάτι που ποτέ δεν περίμενε και σίγουρα θα θυμάται για πάντα.

 

1. Στημένο κέρατο

Μιλάμε για ένα οργανωμένο σκηνικό, μέσα στο οποίο θα είναι όλοι σκηνοθετημένοι να δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας! Μια σειρά από περίεργα μηνύματα στ@ σύντροφό σου από τους συνεργούς σου, με σπόντες για παρουσία τρίτου προσώπου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μοναδικά κι απολαυστικά ευτράπελα. Ένα σκηνοθετημένο σημάδι στον λαιμό, περίεργες διαθέσεις μέσα στη μέρα, αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα στα social, μπορούν να δημιουργήσουν μια λαίλαπα από ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να κορυφωθεί μ’ ένα εικονικό κέρατο στο ίδιο σας το σπίτι. Εκεί, μπορούν να κρύβονται πολλοί φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι δεν πρέπει να παραλείψουν τη βιντεοσκόπηση αυτού του γεγονότος.

 

2. Σενάριο καταδίωξης

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στην υλοποίηση αλλά όρεξη να υπάρχει και καλοί φίλοι. Δυο-τρεις αφίσες με το πρόσωπό σου σε κολώνες της γειτονιάς, μια εικονική απόπειρα σύλληψης έξω από τον χώρο που συχνάζει ο άνθρωπός σου ή εσένα να φτιάχνεις βαλίτσες γρήγορα και να φωνάζεις να βιαστεί, δυο φίλοι να βαράνε τις πόρτες και να φωνάζουν «αστυνομία ανοίξτε» κι έτοιμο το σενάριο. Αυτό, βέβαια, χρήζει προσοχής μιας και οι στολές με τον αστυνομικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουν οι συνεργοί σου, θα πρέπει να είναι ψεύτικα ενώ δε θα πρέπει να κρατήσει πολλή ώρα γιατί μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το νόημα όμως είναι ένα: Πρέπει να καταλάβει πως είναι σε κίνδυνο και πως πρέπει να σε ακολουθήσει χωρίς πολλές ερωτήσεις. Για την ακρίβεια, μόνο μία.

 

 

Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου;

Κάνε το τεστ με τις 100 ερωτήσεις

+ 13 σελίδες report με τα προσωπικά σου αποτελέσματα!

 

 

 

3. Πρόταση γάμου σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Ένα από τα πιο πετυχημένα παραδείγματα για να μείνει στην ιστορία αυτό το γεγονός, είναι να καταγραφεί την ώρα που γίνεται. Κι αυτό φυσικά είναι εφικτό μέσα από μια κάμερα, ένα ραδιόφωνο, μια εφημερίδα. Σαφώς και δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο θα σε ανεβάσει στα μάτια τ@. Ένα αφιέρωμα στις στιγμές σας με ολιγόλεπτο βίντεο ή ηχογράφηση, μερικά λόγια αγάπης ή και λουλούδια μπορούν να κάνουν τη στιγμή ακόμα πιο όμορφη. Αν πάλι υπάρχει και ζωντανή σύνδεση, τότε δεν μπορεί παρά να πει το «ναι».

 

4. Τσίτωσε ό,τι νεύρο διαθέτει στο σώμα 

Όλα μπορούν να στηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τ@ να σταθούν απέναντί τ@ για ώρες ή και μέρες, ώσπου να δημιουργηθεί μια φορτισμένη ατμόσφαιρα. Μια σειρά από κινήσεις και λόγια που ξαφνικά σ’ ενοχλούν, από συναισθήματα που πια δε λαμβάνεις κι από επιδείξεις «σωστής» αγάπης που δε σου δείχνει, μπορούν να τ@ προκαλέσουν τη φόρτιση και συγκίνηση που χρειάζεται η στιγμή, μέχρι να γονατίσεις και να βγάλεις το εκλεκτό μονόπετρο. Όλα αυτά γύρω από ανθρώπους που σας αγαπάνε και που σίγουρα, μετά τα γαλλικά που θ’ ακούσετε, θα κάνουν αυτήν τη στιγμή να μείνει αξέχαστη.

 

5. Πρόταση γάμου με κόλλυβα

Το black χιούμορ για πολλούς επιστήμονες θεωρείται άμυνα απέναντι σ’ αυτά που το άτομο δεν μπορεί να δεχτεί. Αυτός λοιπόν, είναι και ο τρόπος που μπορείς να αποδείξεις και στον άνθρωπό σου ότι η αγάπη σας θα είναι μέχρι θανάτου. Μέσα σ’ ένα οργανωμένο event που χωράει φίλους που αντέχουν τέτοια αστεία, μπορεί να αναδυθεί από το πουθενά ένα πιάτο κόλλυβα. Ένα κερί με τα χρόνια που γνωρίζεστε και πιάτα πλαστικά για να μοιραστεί η αγάπη σας, δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν γέλια. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι να πάθετε κανένα βαρυστομάχιασμα, αλλά αξίζει τον κόπο, αρκεί να ‘χει βρει το κρυμμένο δαχτυλίδι.

Όλ’ αυτά γύρω από την αγάπη. Όλ’ αυτά γύρω από την επιθυμία να σφραγιστεί ο έρωτάς σας, η ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας. Όλ’ αυτά γύρω από την υπόσχεση πως μόνο με το χιούμορ, ο γάμος σας θα είναι ακόμη πιο όμορφος όσο περνάει ο καιρός.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ιωάννης Σαββίδης
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου