%ce%b5%ce%b5%cf%845%cf%856%ce%b8%cf%84%ce%b5

Σαφώς και το κρεβάτι έχει τη γοητεία του και παραμένει σταθερή αξία, όμως αν θέλεις να δώσεις μια νέα πνοή στην ερωτική σου ζωή, σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις κι άλλους χώρους. Θα μου πεις, το θέμα είναι με ποιον το κάνεις κι όχι πού και σίγουρα έρχεται δεύτερο, ωστόσο η επιλογή του μέρους μπορεί να ξεκλειδώσει μια νέα πίστα στα ερωτικά σου και να φέρει μέχρι και πιο έντονο οργασμό! Εμείς προτείνουμε αυτά τα 25 μέρη. Εσύ, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

 

1. Στο αυτοκίνητο εννοείται. Μπορεί να θεωρείς ότι είναι άβολο αλλά επειδή το σ@ξ σ’ αυτό είναι συνήθως αυθόρμητο, έντονο και πρόχειρο, υπόσχεται κορυφώσεις διαρκείας.

2. Σε σκηνή κάμπινγκ. Σαφώς το γεγονός ότι βρίσκεσαι τόσο κοντά με τους διπλανούς και σε χωρίζει ένα μικρό πανί από την απόλυτη έκθεση δίνει μια νέα πνοή σε ολόκληρη τη διαδικασία.

3. Στο κρεβάτι των γονιών σου. Οκ ελάχιστα κρίπι και μπορεί να κάνει τον Φρόιντ να σηκωθεί από τον τάφο του, όμως το πατρικό και γενικώς η κρεβατοκάμαρα των γονιών, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις την επανάσταση των εφηβικών σου χρόνων.

4. Στο μπάνιο του μπαρ που διασκεδάζετε. Είναι ριψοκίνδυνο βέβαια γιατί το πιο πιθανό κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα, αλλά αυτό το κάνει και ξεχωριστό.

5. Στο ασανσέρ. Γιατί αν δε νιώθεις στο πετσί σου το ομώνυμο τραγούδι του Βαλάντη τότε ποιο το νόημα;

6. Στην ταράτσα της οικοδομής σας. Καταρχάς, γιατί είναι το μόνο κοινόχρηστο μέρος στην οικοδομή που μπορεί όντως να μη σε πιάσουν και κατά δεύτερον, έχεις πανοραμική θέα χωρίς να σε βλέπει κανείς.

7. Στην ξαπλώστρα του beach bar, βράδυ βέβαια ώστε να μην υπάρχουν άλλοι. Και μετά αν δεν έχετε σβήσει ακόμη κάνετε και μια βουτιά στη θάλασσα.

8. Στο γραφείο. Ειδικά αν ανήκεις στους εργασιομανείς, σίγουρα το σεξ στο γραφείο αποτελεί φαντασίωση που είχες καιρό.

9. Στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου. Σίγουρα η άθληση ανεβάζει την ψυχολογία αλλά και το πάθος ειδικά αν αντάλλαζες βλέμματα όλο νόημα με το ταίρι καθ’ όλη τη διάρκειά της.

10. Μέσα σε τζακούζι, αφού αυτό προσφέρει ένα φοβερό πλεονέκτημα• νερό με πίεση στα κατάλληλα σημεία. Ό,τι βοηθάει καλό είναι.

11. Στην πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, είτε μένεις εκεί με το ταίρι είτε έχεις βρεθεί εκεί για ποτό. Οι πισίνες των ξενοδοχείων σπάνια έχουν κόσμο το βράδυ ενώ η πιθανότητα να σας δουν από κάποιο δωμάτιο και η αίσθηση της πολυτέλειας σίγουρα ανεβάζουν τη λίμπιντο.

12. Σε μια μεγάλη δημόσια βιβλιοθήκη. Πάντα υπάρχουν σημεία σε μια βιβλιοθήκη που είναι ερημικά. Τι καλύτερο από το να φτάσεις σε κορύφωση ανάμεσα στα έργα των αγαπημένων σου συγγραφέων;

13. Στο μπαλκόνι του σπιτιού σου, χαράματα και με προσοχή φυσικά. Γιατί ο κίνδυνος μη σε μάθει η γειτονιά απ’ έξω κι ανακατωτά ανεβάζει την απόλαυση, αλλά ας μείνετε μόνο στην ιδέα κι ας μη σας πιάσουν όντως.

14. Σε σπηλιά στη θάλασσα. Μπορεί τα βράχια να μην είναι τόσο βολικά αλλά η ακουστική είναι ό,τι καλύτερο.

15. Δίπλα σε ποτάμι ή λίμνη. Στο γρασιδάκι, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο αισθησιακή και ρομαντική. Βέβαια προσοχή γιατί κανονικά είναι παράνομο. Αλλά κι αυτό εξιτάρει.

16. Σε αίθουσα σχολής, γιατί οι φαντασιώσεις υπάρχουν για να τις πραγματοποιούμε. Να βεβαιωθείς μόνο πως δεν θα μπει κανείς και να κλειδώσεις την πόρτα.

17. Σε κάποια επαρχιακή οδό σταματημένοι σε κάποιο χωράφι. Ανοίγεις την πόρτα του συνοδηγού και κάνεις το καλύτερο σ3ξ της ζωής σου ατενίζοντας καλαμπόκια, ηλίανθους ή μπαμπάκια.

18. Στον πάγκο της κουζίνας. Αρκετά συμβατικό, ωστόσο σε συνδυασμό με όσα έχει να προσφέρει το ψυγείο, μπορείτε να παίξετε τις δικές σας 9,5 εβδομάδες.

19. Σε κάποια ταινία ενός μικρού επαρχιακού σινεμά που δε θα έχει καθόλου κόσμο. Για να το ζήσεις καλτ και παράνομα στην απόλυτη εκδοχή του.

20. Σε κάποιο από τα κουπέ των τραίνων. Ναι σ’ εκείνα που κανείς δεν πληρώνει για να μπει κι εν τέλει όλοι εκεί καταλήγουν. Μάλιστα, ως έξτρα τιπ, μπορείς να βάλεις τη βαλίτσα σου στην πόρτα για να τη φράζει και να μην μπορεί κανένας να μπει.

21. Στην τουαλέτα κάποιου μουσείου στο εξωτερικό. Για να σπάσεις τον καθωσπρεπισμό και να βιώσεις την τέχνη σε άλλο επίπεδο (αφού δείτε το μουσείο εννοείται).

22. Πάνω σε κάποια συσκευή -τύπου πλυντήριο- που δονείται. Απλό και κατανοητό το γιατί.

23. Σε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής, για το εφέ και την αίσθηση πως είστε παράνομο ζευγάρι. Είναι κι ο τέλειος χώρος για role playing.

24. Σε καμπίνα πλοίου, γιατί το ταξίδι έχει σημασία κι όχι ο προορισμός!

25. Στον μύλο του λούνα παρκ (χρονομετρώντας πόσα λεπτά έχετε και τι μπορείτε να συμπεριλάβετε σε αυτά).