Μπορεί εσύ να το έχεις βρει με το κρεβάτι σου και με τις διάφορες στάσεις που δοκιμάζεις με τον σύντροφό σου πάνω στο σεξ. Οι φωνές σου πλέον ακούγονται τόσο δυνατά που κοντεύουν να σπάσουν και τοίχους. Κάτι σου θύμισα μάλλον και κάπως ντράπηκες. Καλά σκέφτηκες, διότι κατά τη διάρκεια της απόλυτης ηδονής σου δεν περνάει από το μυαλό σου ότι ίσως και ν’ ακούγεσαι περισσότερο απ’ όσο θα πίστευες. Κι εδώ είναι που αναρωτιέσαι τι γνώμη να έχουν άραγε οι γείτονές σου για σένα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ήχος της απόλαυσής σου ξεπερνάει τα δήθεν επιτρεπόμενα όρια. Καλώς ή κακώς υπάρχουν και οι ώρες κοινής ησυχίας που εσύ κάπου-κάπου δεν τηρείς. Φυσικά δε σου κάνει κανείς την παρατήρηση. Και πώς να κάνεις μια τέτοια παρατήρηση; Τόσο εσύ όσο και οι γείτονές σου έρχεστε σε δύσκολη θέση και κάνετε τους ανήξερους. Εξάλλου πρέπει να κατανοήσουμε ότι η μόνη αντίδραση κατά τον οργασμό σου είναι αυτά τα δυνατά επιφωνήματα που βγάζεις άθελά σου τόσο έντονα. Αυτό δείχνει και πόσο καλά περνάς με τον παρτενέρ σου. Κάτι που το έχουν αντιληφθεί κι οι δίπλα.

Όταν έρχεται η στιγμή που θα συναντήσεις στον διάδρομο κάποιο γειτονάκι σου θα καταλάβεις πόσο κοντά είστε και πόσο εύκολα θα ακούει καθετί που συμβαίνει σπίτι σου. Τότε κι εσύ θα ξανασκεφτείς εκείνες τις στιγμές που μέχρι και ο σύντροφός σου παραδέχτηκε ότι φώναζες λίγο παραπάνω. Αρχίζει να σε πιάνει ένας μικρός πανικός για τη στιγμή που έβγαλες αυτούς τους ήχους και με αρκετή ντροπή υπόσχεσαι πως δε θα ακουστείς ξανά. Στην τυχαία συνάντηση με τον δίπλα πιθανόν ν’ αντάλλαξετε ένα γεια ή και ένα χαμόγελο. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ξέρει πόσο ανάβεις και πώς σε αποκαλεί στο κρεβάτι ο σύντροφός σου.

Μέσα σου σκέφτεσαι συνεχώς τι θα έχει ακούσει ο καθένας και τι θα λένε για σένα. Δεν μπορούν να είναι και αδιάφοροι όταν εσύ ταράζεις ολόκληρη την πολυκατοικία. Σχηματίζεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας με το τι θα έχουν βάλει στο μυαλό τους με αυτά που ακούν. Είτε ότι είσαι κάθε βράδυ και με άλλον είτε ότι ένας από τους δυο σας δε χορταίνει το σεξ -ή και οι δυο. Από την άλλη πάλι υπάρχει και μια πιθανότητα να τους είναι παντελώς αδιάφορο και να σε θεωρούν ένα πολύ καλό άτομο που ξέρει να περνάει καλά.

Πώς, όμως, θα τους βγάλεις την παραμικρή ιδέα ότι οι αντιδράσεις σου στο κρεβάτι δεν υποδεικνύουν το τι πραγματικά είσαι; Πάνω στην ηδονή και την ευχαρίστησή μας λίγο πολύ όλοι αλλάζουμε πρόσωπο, τρόπο έκφρασης και συμπεριφορά. Δύσκολο να κρατηθείς ακόμη και καταπιεστικό πολύ. Σκέψου να έχεις καθημερινά ένα ζευγάρι πάνω από το κεφάλι σου που θα ακουγόταν η παραμικρή λεπτομέρεια. Ντράπηκες και μόνο στην ιδέα. Πληροφοριακά το ίδιο αισθάνονται και αυτοί που ακούν εσένα.

Από ένα σημείο και έπειτα προσέχεις όταν κυκλοφορείς στους ορόφους και φυλάσσεσαι μην τυχόν πετύχεις κανέναν και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις μετά. Δε θέλεις σε καμία περίπτωση να πιάσεις κουβέντα, καθώς θα κυριαρχεί στο μυαλό σου η σκέψη του τι θα σκέφτεται και τι γνώμη μπορεί να έχει για σένα. Προφανώς δε θα σου πει κάτι, αλλά και μόνο το κοίταγμά σας θα μιλήσει από μόνο του.

Πέρα από την πλάκα, οι φωνές στο σεξ είναι διεργετικές και χρειάζονται. Όταν φτάνεις στην απόλυτη ηδονή και δεν αντέχεις, φωνάζεις. Τώρα, όσον αφορά τ’ αγαπημένα σου γειτονάκια πιθανόν να σε ζηλεύουν λιγάκι και να σε κακολογήσουν. Εσύ κοίτα να απολαύσεις τη στιγμή αυτή. Με λίγο μέτρο, βέβαια!

Συντάκτης: Μαρία Παράσχου
Επιμέλεια κειμένου: Μάιρα Τσιρίγκα