Ο έρωτας, στις πολύ προσωπικές στιγμές του, θέλει και κάτι διαφορετικό. Κάτι που να ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και τα στερεότυπα. Να μπορεί να σε ταξιδέψει, ακόμα κι αν δε χρειάζεται να φύγεις μακριά. Να μπορείς, για λίγο, ν’ αλλάξεις χαρακτήρα και προσωπικότητα. Να ξεφύγεις απ’ την τρέλα της καθημερινότητας, προκειμένου να βρεθείς στη ζούγκλα του έρωτα. Να βρεθείς, απ’ το συνηθισμένο δωμάτιό σου, σε δωμάτια βασιλικά κι απαγορευμένα.

Εσύ και το άλλο σου –ίσως πολύ προσωρινό– μισό σε μία διαμονή λίγο πιο kinky. Ακόμα κι αν ο έρωτας είναι σταθερός και φανερός, μέσα σε λίγες ώρες αμαρτωλού σεξ, η υπόθεση μπορεί να γίνει κρυφή. Όποια κι αν είναι η αφορμή, με το κατάλληλο κλίμα και την αντίστοιχη διάθεση, ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής είναι ικανό να σου προσφέρει όλες εκείνες τις στιγμές που φαντάστηκες. Ακόμα κι αυτές που δεν είχες ποτέ ως τώρα ονειρευτεί.

Άφησε στην άκρη τις κλισέ αντιλήψεις περί παράνομων ζευγαριών κι έλα στην πραγματικότητα ενός άστεγου έρωτα στα χρόνια της κρίσης. Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι ο έρωτας μέσα στο αυτοκίνητο μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει και τίποτα το διαφορετικό. Άλλωστε, ο έρωτας δεν μπορεί να ‘ναι σεμνότυφος. Και προκειμένου να χάσεις τον χρόνο σου πίνοντας ένα ποτό, απόλαυσε λίγη σεξουαλική πολυτέλεια και ποικιλομορφία.

Σκανταλιές, αγκαλιές κι άλλα κόλπα ερωτικά. Χρώματα πορφυρά και δωμάτια εναλλακτικά. Οι φωνές σου αδιαπέραστες ακόμα και στην πιο ρομαντική εκδοχή σου. Κι αν το τολμηρό είναι αυτό που σ’ εκφράζει, μερικοί καθρέφτες –από πάνω και παντού γύρω σου– θα ερεθίσουν το μυαλό σου στην εικόνα δύο σωμάτων που δένονται μεταξύ τους και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Να παίξεις μέσα σε νερά που βγάζουν ατμούς και δονήσεις, προκειμένου ν’ αισθανθείς το κορμί σου να γλιστράει στα χέρια κάποιου άλλου. Ν’ αλλάζεις χρώμα κάθε που θ’ αλλάζει η ένταση και το βλέμμα σου ανάμεσα στους διαφορετικούς φωτισμούς. Να ταξιδέψεις, ως το Μαρόκο ή στην εποχή των Flintstones, για να ‘χεις να θυμάσαι.

Κι οι προσωπικές ιστορίες που μιλάνε για το πώς, πού και πότε επιλέγουν να κάνουν έρωτα, όχι μόνο δεν αποτελούν ταμπού, αλλά φωτίζουν και την κατάρρευση της μοναδικότητας ενός τροπισμού για τον έρωτα. Γιατί απλά έχεις τη δικιά σου ιστορία και τον δικό σου τρόπο να την πεις. Τώρα αν αρέσει αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Τόλμησε. Όσο φθηνό ή απόκρυφο, άλλο τόσο μαγικό είναι. Γιατί κρεβάτι σε σχήμα καρδιάς, στρόγγυλο ή αιωρούμενο, με νερό ή χωρίς, δε θα βρεις εύκολα. Ακόμα κι ασκήσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου, γύρω απ’ το σεξ, βγαλμένες από ταινία πορνό με το κατάλληλο φόντο, θα σου στοιχίσουν ακριβότερα απ’ οτιδήποτε άλλο.

Δες το σαν μία ημιδιαμονή με στιλ. Σαν ερωτικός άστεγος. Ένα check-in για λίγες ώρες, που ναι μεν έχει κόκκινα βελούδα ή animal prints, αλλά μπορεί ν’ αποτελεί και μία comme il faut επιλογή για ερωτικό ραντεβού με άποψη. Γιατί στα XXX hotels ισχύει ό,τι και με τα προφυλακτικά. Εξυπηρετούν μία απολύτως φυσιολογική ανάγκη, αλλά ταυτόχρονα προκαλούν τεράστια αμηχανία όταν πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Άφησε, λοιπόν, στην άκρη τον ασέξουαλ καθωσπρεπισμό σου και ζήσε τον έρωτα σ’ όλες του τις μορφές. Μερικά πράγματα δε χαρίζονται, ούτε έρχονται από μόνα τους. Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αρκεί να το θέλουν και οι δύο. Κι αν χρειάζεται και λίγο σπρώξιμο, κάν’ το. Μπορεί να βγει σε καλό.

Συντάκτης: Αναστάσιος Καλλίας
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη