Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Οδός Ευρυδάμαντος,μια μέρα κάπου στον Μάρτιο πέρναγα το δρόμο και με κοίταξες,σκάλωσα και σε κοίταξα και εγώ πανέμορφε μελαχρινέ μου φίλε με τα πράσινα μάτια.Το μόνο που πρόλαβα να μάθω είναι ότι δουλεύεις στο “ΜΑΣΊΝΑ”.Σε πέτυχα άλλη μια φορά και μείναμε να κοιταζόμαστε μέσα στη μέση του δρόμου.
Η κοπέλα με τη μπλέ φόρμα και τα γαλαζοπράσινα μάτια που σε ψάχνει κάθε φορά που περνά απο το σημείο…#sepsaxmwakoma

 

2.

Ήταν νομίζω κοντά στις 18-20 ιουνιου στο μετρο κόκκινη γραμμή από ελληνικό προς ανθουπολη…ήμουν ο μελαχρινός με γενιά κοντά κ φοραγα μία μπλε μπλούζα και είχα γύψο στο δεξί χέρι(αρκετά χαρακτηριστικό) μπηκες στην στάση ηλιουπολη νομιζω μελαχρινή φοραγες μία ροζ μπλουζα με τιραντακι κ αρκετά μαυρισμενη..ήρθες κολλησες δίπλα Μ και Μ επιασες την κουβέντα για το χέρι κ το γύψο μου εκανες κ μία γλυκιά παρατήρηση να μην κάνω κρακ τα δάχτυλα μου γτ δν κάνει εφόσον το έχω σπάσει κ σου ειπα δεν έχει θέμα σε λίγο καιρό το βγάζω κατεβηκα στην στάση άγιος δημητριος μου ειπες χαρηκα και περαστικά σου σου ειπα σε ευχαριστώ κ εγώ χαρηκα καλή συνέχεια μου χαμογελαγες…ακόμα βαραω το κεφάλι Μ που δν εκατσα ακόμα λίγο να πάρω τον αριθμό σου.είναι πολύ χαρακτηριστικό ήμουν ο μόνος με γυψο και ο μόνος που πιασαμε κουβέντα..παρακαλώ βοήθησε!!! Ευχαριστώ!!

 

3.

Κτέλ Ιωαννίνων, 3 Ιουλίου ψηλός μελαχρινός και μου χαμογελάς ανθρωπέ μου, πρωί πρωί με τέτοια χαμόγελα καραδοκούν και εμφράγματα παλικάρι μου , έπεσες πάνω μου με την βαλίτσα καθώς έψαχνες κάτι στην τσάντα σου μου ζήτησες συγνώμη σου χαμογέλασα ευγενικά αλλάξαμε θέσεις έκατσες αλλου έψαχνες πρίζα για να φορτίσεις το κινητό σου έκατσα πιο πέρα και σε κοιτούσα διακριτικά και εσύ εμένα μετά απο λίγο έφυγες για Καστοριά ένα χαμόγελο ακομά και ένα καλό ταξίδι δεν έμαθα τιποτα άλλο τουλάχιστον δεν προλάβα.

 

4.

Σύνταγμα, γύρω στις 3 το μεσημέρι Σάββατο 19/8 μιλούσες στο τηλέφωνο καθισμένος στο παγκάκι. Έκατσα στο διπλανό κι έτρωγα παγωτο μηχανης. Τσακωνόσουν στο κινητο κι εφυγες εκνευρισμένος. Σου είπα ένα “ότι κι αν είναι θα φτιάξει, μη χαλιέσαι” χαμογέλασες και ειπες οτι ήμουν η μόνη ευχάριστη νότα στη μέρα σου. Έλα να σου δώσω κι άλλες.

 

5.

Πάτμος 17/8, 10 το πρωί αποβιβάστηκες από το καράβι στο οποιο επιβιβαζόμουν. Σε βοήθησα με τη βαλίτσα, με είπες για πλάκα ιππότη, εύχομαι να διαβάζεις pillowfights γιατί σε ψάχνω.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του pillowfights.gr δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρούν!

Καλούς έρωτες!