Ας παραδεχτούμε τουλάχιστον το εξής: όλοι οι άνθρωποι έχουμε σκέψεις κάπως πιο πονηρές, ανεξαρτήτως από το φύλο, την ηλικία και το εάν βρισκόμαστε σε μια σχέση που μας γεμίζει ή όχι. Πολλές φορές όμως, τα φετίχ αυτά, κυρίως λόγω του περιεχομένου τους μας προκαλούν ενοχές, οι οποίες αφενός δε μας επιτρέπουν να τα μοιραστούμε με το ταίρι μας. Η επαφή πρέπει να είναι δημιουργική κι απολαυστική κι εκτός από τεχνική και κολπάκια χρειάζεται και λίγο αλατοπίπερο. Φαντασία δηλαδή. Ωραία είναι η χημεία κι οι ανατομικές αρετές, αλλά καμιά φορά απαιτούνται και κάποια άλλα πράγματα που θα δώσουν μια πιο πικάντικη γεύση στις προσωπικές μας στιγμές. Αξίζει να δοκιμάσετε, έστω και μία φορά, να βάλετε λίγα περίεργα κι ελαφρώς «βρώμικα» συστατικά στην ερωτική σας ρουτίνα για να ξερουτινιάσει.

 

1. Πες το απλά.

Όλοι έχουμε σκέψεις κάπως πιο πονηρές, όσο κι αν το αρνιόμαστε κατηγορηματικά. Αν όμως θέλουμε να το παραδεχτούμε σε κάποιον αυτός θα πρέπει να είναι το ταίρι μας. Στην καθημερινή μας ζωή καλούμαστε να μπούμε σε διαφορετικούς ρόλους. Κοινωνικούς, επαγγελματικούς, αναλαμβάνοντας κάθε φορά να παίξουμε διαφορετικό χαρακτήρα. Η φαντασία λοιπόν, είναι απαραίτητο συστατικό σε πολλούς τομείς της ζωής μας και ειδικότερα στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

2. Ώρα για παιχνίδι

Τα βοηθήματα κάθε είδους ή οι ακροβατικές στάσεις που μπορεί και να είναι άβολες δεν είναι πάντα αυτά που κάνουν τη διαφορά. Δοκιμάστε παιχνίδι εκτός κρεβατοκάμαρας. Στην παραλία, στην ταράτσα, στο πάρκο ή σε ένα απόμερο σοκάκι «στα κλεφτά», η αδρεναλίνη που θα σας προσφέρει ο κίνδυνος ότι ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί να σας πιάσει στα πράσα απογειώνει τη διάθεση. Μπορείτε να επεκταθείτε σε άλλα μέρη κι έπιπλα του σπιτιού. Στον πάγκο της κουζίνας, το μπάνιο, ακόμα και σε μια καρέκλα. Τα «γρήγορα» μην τα υποτιμάτε καθόλου. Δοκιμάστε «ένα στα γρήγορα» πριν φύγετε το πρωί για τη δουλειά ή την ώρα που θα κάνει μπάνιο απλά κάντε κι εσείς μια μικρή εισβολή κι η μέρα θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.

 

3. Σενάριο, φώτα, πάμε!

Σε όλους αρέσει να αλλάζουν ρόλους μεταξύ ισχυρού κι αδύναμου. Παίξτε το λίγο σκληροί και μην υποκύψετε αμέσως. Αυτό ανεβάζει αυτόματα την όρεξη. Μπορείτε να στήσετε κι έναν καβγά και στον τέλος να αφήσετε όποιον παίζει το ρόλο του ισχυρού να απολαύσει τη νίκη του έναντί σας κι εσείς απλά να απολαύσετε την ήττα σας και να παραδοθείτε στα χέρια του νικητή.

 

4. Είσαι για δέσιμο!

Κι αφού η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο γνώριμο πεδίο για τους περισσότερους, ψεκάστε λίγη φαντασία κι εκεί και περιορίστε το ταίρι σας. Καλά διαβάσατε. Ακινητοποιείστε τα χέρια του συντρόφου σας κι αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και κάντε τα προκαταρκτικά λίγο πιο μυστηριώδη. Τα ελεγχόμενα τσαλίμια εδώ επιτρέπονται μέχρι το σημείο που εσείς θα κρίνετε, αφού εσείς έχετε τον έλεγχο. Κρατηθείτε λίγο πριν φιλήσετε το «θύμα» ή πριν χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σας σε όλα εκείνα τα σημεία που ξέρετε πως θα κάνουν το σώμα του να τρέμει. Τα δεσμά και τα παιχνίδια, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι τα απολαμβάνουν κι οι δύο συμμετέχοντες, είναι πιο διαδεδομένα από όσο νομίζατε και μάλιστα οι “50 αποχρώσεις του γκρι” σύστησαν το «σπορ» σε ακόμη ευρύτερο κοινό.

 

5. Στην μπανιέρα δυο-δυο

Πάρτε κρασί. Ανάψτε κεριά κι αφήστε το υγρό στοιχείο να εισέλθει στην ερωτική σας ζωή. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό κι αφήστε τις κινήσεις που κάνει το νερό καθώς αγγίζει τα σώματά σας να σας παρασύρει σ’ ένα απίστευτο ταξίδι απόλαυσης. Αν δεν έχετε την πολυτέλεια της μπανιέρας κι η ντουζιέρα κάνει θαύματα. Απλά αφήστε το νερό να τρέχει κι απολαύστε μια από τις πιο καυτές στάσεις.

 

6. Τεστ γενικών γνώσεων 

Αφήστε τον καθωσπρεπισμό στην άκρη και δείτε μαζί μια ταινία κάπως πιο πονηρή. Όσο κι αν σας εκπλήξει αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση και των δύο και μπορείτε ν’ αντιγράψετε κι εσείς κάποιες στάσεις αλλά και να εμπλουτίσετε τη δική σας γκάμα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την κλασική σας στάση. Κι αν επιθυμείτε να το πάρετε κι ένα βήμα παρακάτω, στήστε την κάμερα να γράφει και γυρίστε το δικό σας βίντεο, προφανώς για ιδία χρήση και απόλαυση και με τη συναίνεση όλων των συμμετεχόντων στο video.

 

Απλώς βάλτε φαντασία και σκηνοθεσία, όπως λέει και το άσμα, και δοκιμάστε πράγματα που δεν είχατε ξανακάνει μαζί. Ποτέ δεν ξέρετε τι είναι αυτό που ξαφνικά θα πυροδοτήσει το «κουμπί» της απόλαυσης.

Συντάκτης: Μαρία Λουκά
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου