Ξεκινάμε με μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη, κάτι που θα μας φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις σε θέματα ερωτικά. Την Τρίτη ο Ερμής αφήνει οριστικά τον Ζυγό κι μπαίνει ξανά στον Σκορπιό. Πιθανόν να έχουμε δεύτερες σκέψεις για θέματα που μας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο μήνα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να μας κάνει να γίνουμε πιο ρομαντικοί και κυρίως να το δείξουμε προς εκείνο το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά μας. Η συμμετοχή της Αφροδίτης όμως ίσως να μας κάνει λίγο πιο καχύποπτους με την εκδήλωση των συναισθημάτων του ατόμου που έχουμε απέναντί μας ή να θεωρήσουμε πως κάτι δεν πάει καλά. Το εάν ισχύει αυτή η αίσθηση που θα νιώσουμε, θα φανεί εν καιρώ. Το καλύτερο όμως της εβδομάδας είναι πως το Σάββατο ο Άρης σταματάει την ανάδρομη πορεία του και πλέον θα σταματήσει η εμπόλεμη κατάσταση μέσα και γύρω μας. Τέλος, έχουμε μια Νέα Σελήνη την Κυριακή που συμμετέχουν και οι Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και Αφροδίτη. Θα υπάρχει πολύ πάθος αλλά εντάσεις στον ερωτικό τομέα.

 

 

Κριός

Τα προβλήματά σου τελειώνουν, αφού ο Άρης σταματάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, αλλά πριν πάρει την κανονική του φορά είπε να σου δείξει λίγο τα δόντια του. Οι δύσκολες όψεις θα σε επηρεάσουν στον αισθηματικό κυρίως τομέα. Δε θα λείψουν οι εντάσεις κι οι καβγάδες, ενώ δεν αποκλείεται το ταίρι σου να σε κατηγορήσει πως είσαι ψυχρός κι απόμακρος απέναντί του. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις και στα οικονομικά σου, καθώς η Νέα Σελήνη θα σε ζορίσει αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει σωστά εκεί ή ξεκίνησες τις χριστουγεννιάτικες σπατάλες κι αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου θα ρίξει φως στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις. Έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου στον έρωτα, είτε με μια νέα γνωριμία είτε με το να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Σου μιλάω για αλλαγές εδώ και καιρό και να που ήρθε η ώρα να τις θέσεις σε εφαρμογή. Δεν είναι όμως απίθανο οι αλλαγές αυτές να φορούν και την επαγγελματική σου ζωή. Δε θα είναι εύκολο, ειδικά για σένα που δεν τα πας καλά με τις αλλαγές, αλλά δεν έχεις άλλα περιθώρια ούτε αντοχές για να μείνεις σε καταστάσεις που πλέον έχουν τελειώσει.

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη στην θέση που μιλάει για τη δημιουργικότητα σε δύσκολες όψεις με τον Άρη θα σε επηρεάσει και θα σε κάνει πιο εγωιστή. Βγάζεις προς τα έξω μια συμπεριφορά που θα θυμώσει πολύ τους γύρω σου, είτε μιλάμε για την οικογένεια είτε για τους φίλους είτε για τους συνεργάτες σου. Με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, η επαγγελματική σου ζωή παίρνει επιτέλους τα πάνω της και μπορείς να ξεκολλήσεις από μια βαλτωμένη κατάσταση. Βέβαια, μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος, είναι πιθανό να προκαλέσει μερικούς καβγάδες ακόμα, είτε με τους συνεργάτες είτε με τα άτομα που μοιράζεσαι το σπίτι σου.

 

Καρκίνος

Μια κρύο μια ζέστη θα είναι αυτή η εβδομάδα. Μπορεί να σου προκύψουν βλάβες μέσα στο σπίτι, οπότε καλό θα είναι να προσέχεις πολύ και να κρατήσεις και κάποια χρήματα στη άκρη για την επιδιόρθωση. Το θετικό είναι πως ο Άρης επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία. Επιτέλους θα πάρεις ανάσα. Τέρμα οι καβγάδες κι οι εντάσεις. Η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή θα σε κάνει να ωριμάσεις πολύ και θα δεις με άλλο μάτι την ερωτική σου ζωή. Σταματάς πια τις επιπολαιότητες στον ερωτικό τομέα και παίρνεις αποφάσεις για πιο σταθερά βήματα.

 

Λέων

Με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη, ήρθε η ώρα των πράξεων. Μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις πράξη όλες τις αλλαγές που σκέφτεσαι και μελετάς εδώ και μήνες. Ειδικά στον επαγγελματικό κι οικονομικό τομέα. Βέβαια υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάπου μια παγίδα που προς το παρόν δεν τη βλέπεις, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις κάποιες σπατάλες που αργότερα θα τις μετανιώσεις, οπότε προσπάθησε να αξιολογήσεις εάν όντως χρειάζεται να κάνεις τις αγορές που σκέφτεσαι. Τέλος, νιώθεις πως έχεις βαλτώσει και πως χρειάζεσαι κάτι για να σε ξυπνήσει, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα.

 

Παρθένος

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ αυτές τις μέρες. Είτε τα έσοδά σου είναι μειωμένα είτε τα έξοδά σου αυξημένα είτε ο συνδυασμός των δύο. Επίσης, μπορεί να σου έρθει ένα οικονομικό ζήτημα που δεν το γνώριζες κι αυτό θα σε κάνει να αγχωθείς. Η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να μη βλέπεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς είναι. Είτε κάτι σου μένει κρυφό από κάποιον τρίτο, αλλά είναι σημαντικό να το μάθεις, είτε εσύ δεν κατανοείς το μέγεθος των θεμάτων που σε απασχολούν. Ίσως κάτι το πάρεις πιο ελαφρά απ’ ότι χρειάζεται. Μην κοιτάς τα πράγματα μόνο από μια σκοπιά, αλλά προσπάθησε να το δεις πιο σφαιρικά.

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο αλλά σε δύσκολη όψη με τον Άρη και με την Νέα Σελήνη, το πιο πιθανό είναι να νιώσεις έναν δυνατό σεισμό σε όλες σου τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στο επαγγελματικό σου κομμάτι ίσως να υπάρχουν ανταγωνιστές ή κάποιος να προσπαθεί να σου σκάψει το λάκκο. Στο φιλικό ή και ερωτικό επίπεδο, κάποιος προσπαθεί να παίξει με τα νεύρα σου και θα σε κάνει να ζηλέψεις. Ο Άρης όμως γυρίζει σε ορθή πορεία ξεκινάει μια πολύ καλύτερη περίοδος για σένα. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και πλέον να έχουν επιτυχία. Λίγες ημέρες έμειναν, οπότε θα αντέξεις.

 

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ξεκινάει μια περίοδος αποκαλύψεων. Είτε εσύ κρύβεις κάτι από κάποιον είτε σου κρύβουν εσένα πράγματα, ήρθε η ώρα να βγουν όλα στο φως. Κι αυτά τα μυστικά είναι ικανά να γκρεμίσουν τα πάντα, αλλά και να ξαναχτίσουν από την αρχή μια καλύτερη κατάσταση. Ο σύντροφός σου θα σταθεί δίπλα σου σε όλο αυτό κι από κει θα αντλήσεις τη δύναμη να αντέξεις τις δυσκολίες. Εάν δεν υπάρχει σύντροφος, τότε ένας πολύ καλός φίλος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθεί κάποιο άτομο για να σε κάνει να πιστέψεις ξανά στον έρωτα.

 

Τοξότης

Ο Άρης γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και σταματάει η εποχή των επανασυνδέσεων και τον επιστροφών. Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μπροστά, προς ένα μέλλον που θα το φτιάξεις όπως εσύ θέλεις. Προτού όμως γίνει αυτό, υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία για να σου σπάσει ο Άρης τα νεύρα. Κάποιος μπορεί να σου κάνει παράπονα πως δεν είναι προτεραιότητά σου. Μπορεί να είναι το ταίρι σου, ένας φίλος ή ακόμα και η δουλειά σου. Η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η λύση ήταν μπροστά σου αλλά για κάποιον λόγο εσύ δεν την είχες δει. Πλέον όμως την βλέπεις και την εκμεταλλεύεσαι κιόλας.

 

Αιγόκερως

Τέλος η ανάδρομη πορεία του Άρη κι εσύ παίρνεις ακόμα μια ανάσα πως είσαι ακόμα ζωντανός. Βέβαια, πριν έρθει στην κανονική του φορά ίσως να προκαλέσει μια τελευταία μάχη, ειδικά μέσα στο σπίτι. Η Νέα Σελήνη δηλώνει πως ξεκινάει μια εποχή για σένα που θα βάλεις νέους στόχους στον επαγγελματικό σου τομέα, στόχους όμως που θα έχεις πολύ ικανούς συμμάχους δίπλα σου για να τους πετύχεις. Στον ερωτικό τομέα πλέον ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία είτε με το άτομο που έχεις δίπλα σου είτε με έναν νέο έρωτα που έρχεται τώρα στη ζωή σου για να σε κάνει να ξεκολλήσεις από το γραφείο.

 

Υδροχόος

Τα προβλήματα που σου έφερνε η ανάδρομη πορεία του Άρη φτάνουν στο τέλος τους και μπορείς πλέον να βρεις τον παλιό καλό εαυτό σου, ειδικά στο κομμάτι της επικοινωνίας και της διασκέδασης. Η δύσκολη όψη όμως που θα κάνει με την Αφροδίτη όμως ίσως να σε κάνει να ακούσεις πράγματα που δε θέλεις και θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά για κάποια άτομα ή να μπεις σε διαδικασία να αλλάξεις κάποια πράγματα. Η Νέα Σελήνη ίσως να σου φέρει μια εκκρεμότητα που δεν υπολόγιζες ή που δεν ήξερες καν πως πρέπει να κλείσεις. Έχεις την δύναμη, οπότε μην το αναβάλεις γιατί πάλι θα τη βρεις μπροστά σου.

 

Ιχθύς

Σταματάει η ανάδρομη πορεία του Άρη και πλέον μπαίνεις σε μια καλύτερη κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Σταματούν τα έξοδα που δεν υπολόγιζες και ίσως να μπορέσεις να κάνεις μια μικρή αποταμίευση από δω και πέρα. Προσοχή όμως εάν αποφασίσεις να υπογράψεις κάποιο έγγραφο, γιατί μπορεί τα ψιλά γράμματα να μην είναι υπέρ σου. Στον ερωτικό τομέα, πλέον πλέει ένας νέος αέρας στη ζωή σου. Είτε κάποιο πρόσωπο μπαίνει στο μυαλό σου κι εσύ αλλάζεις τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα είτε αποφασίζεις να κάνεις μόνος σου τις αλλαγές που νιώθεις πως χρειάζεσαι. Να θυμάσαι πως η ζωή που ζεις τώρα δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που σε περιμένει.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα