Ξεκινάμε την Τρίτη με ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε πως θέλουμε να εκφράσουμε τα αισθήματά μας προς τους αποδέκτες τους  -ταίρι, οικογένεια, φίλους- αλλά θα χρειαστεί λίγη προσοχή καθώς είτε μπορεί να πούμε πράγματα που δεν τα νιώθουμε στο 100% τους ή μπορεί οι άλλοι να μην είναι έτοιμοι να τ’ ακούσουν. Επίσης, την Παρασκευή, ο Ερμής θα ξεκινήσει να κάνει πολύ θετικές όψεις με τους Πλούτωνα, Κρόνο και Δία και την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει όψη με τον Ουρανό. Όλο αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά οι όψεις του Ερμή θα δώσουν μια σωστή επικοινωνία κι ίσως αποφύγουμε τα χειρότερα. Ο λόγος μας θα έχει ωριμότητα και σωστά επιχειρήματα οπότε όλα θα πάνε καλά, εφόσον ακούσουμε την εσωτερική φωνούλα μας που σκοπό έχει να μας συνεφέρει.

 

 

Κριός

Με τα οικονομικά σου θα ασχοληθείς κι αυτή την εβδομάδα, αλλά όχι με την άμεση τσέπη σου, αλλά με δάνεια, εφορίες, διατροφές και άλλου τέτοιου είδους συναλλαγές. Είναι η ευκαιρία σου να βάλεις μια τάξη σε αυτό το κομμάτι και να δεις πώς μπορείς να τα οργανώσεις καλύτερα ή να τα κλείσεις οριστικά. Επίσης ίσως να έχεις μια ανησυχία στο ερωτικό κομμάτι. Μπορεί να σου βγει ανασφάλεια προς το ταίρι σου ή μια ζήλια, που όμως δε θα έχει και μεγάλη βάση. Είναι κυρίως μέσα στο μυαλό σου πως η κατάσταση μεταξύ σας δεν πάει καλά, οπότε προσπάθησε να μη χαλάσεις το καλό κλίμα.

 

Ταύρος

Ο Ουρανός σε αντίθεση με την Αφροδίτη, θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης. Είτε υπάρχει ήδη η σχέση αυτή είτε θέλεις να αλλάξεις το status σου από single, θα υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα. Δε θα είναι όμως όλα ήρεμα. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να τελειώσεις μια σχέση που βλέπεις πως δεν έχει μέλλον ή να είσαι τόσο πολύ στην τσίτα που θα ξύνεις τα νύχια σου για καβγά. Το σίγουρο είναι πως θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ο Ερμής θα σε κάνει να πεις όλα όσα έχεις το μυαλό σου για να βάλεις κάποια θέματα στη θέση τους.

 

Δίδυμος

Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πως δεν πρόκειται να βρεις χρόνο για ξεκούραση αυτή την εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και συνεχώς προκύπτουν κι άλλες κι εσύ δε βρίσκεις χρόνο για σένα κι αυτά που εσύ θέλεις να κάνεις. Το καλό νέο είναι πως ο Ήλιος από τον Τοξότη θα σε κάνει να έρθεις λίγο πιο κοντά σε εκείνους που έχουν τον τρόπο τους να σε χαλαρώνουν κι εκεί θα βρεις ένα στήριγμα. Προσοχή στο άγχος σου να τα προλάβεις όλα γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη ή να μη σε αφήσει να δεις καθαρά κάποια πράγματα που είναι σημαντικά.

 

Καρκίνος

Με δύο σημαντικούς πλανήτες στο Σκορπιό, εσύ θα περάσεις ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σου ή με κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να καλύψετε τον χαμένο χρόνο που χάσατε το προηγούμενο διάστημα. Δεν είναι απίθανο να συμβεί και κάτι που δεν το υπολόγιζες κι αυτό να σε κάνει να τρέξεις λίγο παραπάνω για να προλάβεις τις εξελίξεις. Δεν είναι όλα στο δικό σου χέρι κι όταν το σύμπαν αποφασίσει να σου φέρει κάτι, δε θα υπολογίσει εάν εσύ θεωρείς πως είναι νωρίς. Εκείνο θα κάνει ό,τι νομίζει.

 

Λέων

Νιώθεις να πνίγεσαι και δε βλέπεις από πουθενά βοήθεια. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Ίσως όμως να έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και να μην έχεις μοιραστεί το πρόβλημά σου. Η λύση που αναζητάς είναι πιο κοντά σου απ’ όσο πιστεύεις. Η οικογένειά σου ή τα άτομα που θεωρείς ως οικογένεια μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν, οπότε μην τους αποκλείεις από το πρόβλημα. Στο πρόβλημα αυτό καθ’ αυτό, μην ελπίζεις σε άμεση λύση, καθώς οι καταστάσεις είναι τέτοιες που δύσκολα θα ξεμπλέξουν. Ο Κρόνος που ετοιμάζεται να μπει στον Υδροχόο θα σε πιέσει ακόμα περισσότερο, αλλά θα είναι για το καλό σου.

 

Παρθένος

Μέσα από μια συζήτηση θα μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μια κατάσταση που βλέπεις πως έχει βαλτώσει. Μπορεί αυτό να έχει να κάνει με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου, αλλά και μπορεί να αφορά μια ερωτική σχέση. Κάτι ξαφνικό ετοιμάζεται για σένα, που όμως στην αρχή δε θα το δεις με πολύ καλό μάτι. Δεν είναι όμως έτσι όπως το βλέπεις. Στο τέλος θα δεις πως ό,τι γίνεται είναι για να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάτι που δε σου ταιριάζει πια και να αφήσεις χρόνο για κάτι νέο που το σύμπαν πρόκειται να σου φέρει ως δώρο για την ταλαιπωρία που έχεις βιώσει.

 

Ζυγός

Ως πότε θα ρίχνεις όλο σου το βάρος και την προσοχή στα οικονομικά σου; Καταλαβαίνω πως έχεις ζοριστεί πολύ σε αυτόν τον τομέα, αλλά η ζωή δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από ‘κει. Μπορεί μέσα από μια φιλική ή κοινωνική επαφή να βρεις τη λύση που ψάχνεις -μια νέα δουλειά, μια δεύτερη εργασία, έναν τρόπο να συμμαζέψεις το οικονομικό χάλι γύρω σου-, εσύ όμως με τη συμπεριφορά σου τους αποκλείεις όλους και χάνεις τις ευκαιρίες σου για μια ιδέα που θα σε σώσει. Μέσα σε όλο αυτό, το ταίρι σου γκρινιάζει -κι όχι άδικα- πως και το παραμελείς αλλά και το πιέζεις κι εκείνο με την τσιγκουνιά σου.

 

Σκορπιός

Με Αφροδίτη κι Ερμή στο δικό σου ζώδιο σε όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, Δία και Κρόνο αντίστοιχα, εσύ θα είσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Όσο περνούν οι μέρες, έρχεσαι όλο και πιο κοντά με το ταίρι σου ή με κάποιο πρόσωπο που θα ήθελες να γίνει ταίρι σου. Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου μαζί του και δεν αποκλείεται να αλλάξετε και την κατάσταση μεταξύ σας προς το καλύτερο. Πλησιάζει ο καιρός για να πάρεις μια απόφαση που, ναι μεν είναι σκληρή και δύσκολη, αλλά είναι τόσο αναγκαία που δεν μπορείς να την προσπεράσεις. Κι αυτή την απόφαση και ταυτόχρονα την πράξη που τη συνοδεύει θα την πάρεις εν ριπή οφθαλμού.

 

Τοξότης

Αν κι ο Ήλιος έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα έπρεπε να νιώθεις πως πετάς, εσύ είσαι πεσμένος και κλεισμένος στον εαυτό και το σπίτι σου. Σε έχει πιάσει μια μανία να κάνεις απολογισμούς και να αναθεωρείς τις καταστάσεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα κι αυτό σε ρίχνει ακόμα περισσότερο. Η καραντίνα και η κλεισούρα δε σε βοηθάνε πολύ για να αλλάξει η διάθεσή σου, οπότε θα πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να ξεφύγει το μυαλό σου. Μην κλείνεις την πόρτα στους δικούς σου ανθρώπους, ακόμα και μέσω διαδικτύου και προσπάθησε να περάσεις καλά μαζί τους έστω κι από απόσταση.

 

Αιγόκερως

Ξεκινάς να βάζεις νέους στόχους, κάτι αρκετά συνηθισμένο για σένα στο τέλος κάθε χρονιάς, λίγο πριν τα γενέθλιά σου κι αυτοί οι στόχοι θα σε συνοδεύσουν όλο το 2021. Μπαίνεις στη διαδικασία να κρίνεις και να αξιολογήσεις ποιος μπορεί να συνεχίσει να είναι δίπλα σου και ποιος θα πρέπει να φύγει με συνοπτικές διαδικασίας. Στα ερωτικά σου, ίσως να έρθει ένα ξαφνικό γεγονός, όχι απαραίτητα κακό, που θα σε κάνει να βγεις από τον προγραμματισμό σου αλλά δε θα σε δυσαρεστήσει. Σίγουρα δεν το περίμενες, ή τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά θα σου φέρει πολύ μεγάλη χαρά, ακόμα κι αν νιώσεις πως σε ξεβολεύει.

 

Υδροχόος

Όσο ο Αιγόκερως χαλαρώνει στην αγκαλιά του συντρόφου του, τόσο εσύ πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά κι αυτό είναι κάτι στο οποίο δε μας έχεις συνηθίσει. Είναι βέβαια η μόνη σου διέξοδος τώρα με την καραντίνα, αλλά δε χρειάζεται να το παρακάνεις. Μόνο εκεί όμως βρίσκεις την εκτόνωση που χρειάζεσαι και δεν μπορείς να βρεις στις εξόδους και τη διασκέδαση. Κάτι όμως θα έρθει να σου χαλάσει τη ρουτίνα, όχι απαραίτητα με την καλή έννοια και θα σε κάνει να τρέχεις. Μην πανικοβληθείς. Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος κι ίσως να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Ιχθύς

Αν και εν μέσω καραντίνας, εσύ βρίσκεις τρόπο να επικοινωνείς και να νιώθεις κοντά με εκείνους που σε κάνουν να περνάς καλά. Περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους, ακόμα και με απόσταση κι αυτό σου φτιάχνει ακόμα περισσότερο την ήδη πολύ καλή σου διάθεση. Με το ταίρι σου έρχεστε ακόμα πιο κοντά κι ίσως να βρεις κάποιο τρόπο για να σε λατρέψει ακόμα περισσότερο. Ένα ξαφνικό γεγονός έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου όπως τα γνωρίζεις μέχρι σήμερα, αλλά θα είναι τόσο καλό που δε θα σε ενοχλήσει καθόλου που θα χάσεις τη βολή σου.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα