Μια εβδομάδα δύσκολη, ίσως η πιο δύσκολη ολόκληρου του 2021, αφού εκτός από μια σκληρή Πανσέληνο την Πέμπτη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, όπου συμμετέχει σε σύνοδο και ο Κρόνος και σε τετράγωνο η σύνοδος Άρη-Ουρανού, έχουμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η Πανσέληνος του Λύκου, όπως ονομάζεται, πρόκειται να φέρει σεισμούς πολλών ρίχτερ σε πολλές σχέσεις κι δε θα είναι λίγα τα ζευγάρια που θα δουν τον δεσμό τους να γίνεται παρελθόν. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει κάποιες απ’ αυτές να ξανακολλήσουν, αλλά αυτό προϋποθέτει πως θα έχουν μάθει το μάθημά τους και πως θα λύσουν μια και καλή τις όποιες διαφορές υπάρχουν. Επίσης, ο ανάδρομος θα βοηθήσει σε όποια επανασύνδεση είναι προ των πυλών. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί μια σύνοδο με τον Πλούτωνα κι όσοι επηρεάζονται θα δουν πως μέσα από τη σχέση τους ή μέσω του έρωτα θα μεταμορφωθούν ριζικά.

 

 

Κριός
Με την Πανσέληνο στον 11ο σου οίκο, εκείνον της κοινωνικής σου ζωής και των φίλων σου, δεν είναι απίθανο μέσα από την παρέα σου ή μια κοινωνική ομάδα που συμμετέχεις να προκύψει ένας νέος έρωτας. Βέβαια η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να μπεις σε μια σχέση, αφού οι μέρες δεν είναι ιδανικές, αλλά καλύτερα πάρε τον χρόνο σου για να γνωριστείτε καλύτερα κι όταν επανέλθει ο Ερμής στην κανονική του πορεία, βλέπεις και πράττεις αναλόγως. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέχεις πολύ, καθώς είσαι σε δύσκολη θέση με την πολυαστρία στον Υδροχόο και τον Άρη στον Ταύρο. Οι καβγάδες είναι ικανοί να σε κάνουν να πεις και να κάνεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις σύντομα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι πιθανό να σου φέρει πίσω κάποιο άτομο που δε σε έχει ξεπεράσει ακόμη, για να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Προτού πεις το «ναι» σκέψου εάν όντως το θέλεις αυτό ή μήπως είναι καθαρά εγωισμός.

 

Pillowfight: Αιγόκερως: Θα σε βοηθήσει όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι, αλλά θα σου βρει και τη λύση στα επαγγελματικά.

Goodnight: Υδροχόος: Είναι μόνιμα σε ένα δικό του συννεφάκι, κι εσύ δεν το αντέχεις για πολύ αυτό.

 

 

Ταύρος

Εάν θέλεις μια συμβουλή από μένα θα σου πω να κρυφτείς απ’ όλους κι από όλα, να κλείσεις κινητά και σταθερά και να μη μιλήσεις σε άνθρωπο. Ο Άρης παραμένει στο δικό σου ζώδιο και οι όψεις που κάνει με την Πανσέληνο, τον Ουρανό και τον Δία είναι ικανές να σου χαλάσουν τα πάντα. Άλλωστε η φράση «ταύρος σε υαλοπωλείο» δε βγήκε τυχαία. Εάν καταφέρεις να κρατήσεις όρθια τη σχέση σου, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αφού το άτομο που έχεις δίπλα σου είναι ήρωας. Αλλά ακόμα κι αν αντέξει την επιρροή της Πανσελήνου, φοβάμαι πως δε θα αντέξει την επιστροφή του πρώην ταιριού σου κι εκεί θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος. Για σένα που είσαι ακόμα μόνος σου, εάν σκέφτεσαι να κάνεις εσύ την κίνηση για μια επανασύνδεση, να θυμάσαι πως ναι μεν ο ανάδρομος Ερμής το βοηθάει, αλλά θα πρέπει να έχεις λύσει όλα τα προβλήματα που σας χώρισαν προτού κάνεις το πρώτο βήμα.

 

Pillowfight: Υδροχόος: Σου χρειάζεται μια δόση αισιοδοξίας κι ετούτος εδώ την έχει στη σωστή αναλογία.

Goodnight: Ιχθύς: Έχεις ανάγκη κάποιον πιο εξωστρεφή.

 

 

Δίδυμος

Και μόνο που ο κυβερνήτης σου γυρίζει ανάδρομος είναι ικανό για να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Πόσο μάλλον όταν έχουμε μόλις δύο μέρες πριν μια πολύ δύσκολη Πανσέληνο να τα κάνει όλα μπάχαλο. Αν κι είσαι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες κάτι παθαίνεις -ανάδρομο Ερμή παθαίνεις- και λες όλα τα λάθος πράγματα, τη λάθος στιγμή, στο λάθος άτομο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είσαι ικανός να πεις και πράγματα που έχουν συμβεί πολύ καιρό πριν κι εσύ τα φυλάς μέσα σου. Τώρα λοιπόν τα βγάζεις προς τα έξω με τραγικές συνέπειες. Μπορεί να είναι παράπονα, απωθημένα ή καθυστερημένη γκρίνια, μπορείς όμως και να αποκαλύψεις κάτι που επ’ ουδενί δε θα πρέπει να μάθει η άλλη πλευρά. Είτε πρόκειται για το τωρινό σου ταίρι είτε για κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, καλό θα είναι να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσβάσταχτες.

 

Pillowfight: Ιχθύς: Είναι ο μόνος που δε θα σου πει να σταματήσεις να μιλάς.

Goodnight: Κριός: Είναι πολύ σοβαρός για τα δικά σου γούστα κι αυτό σε κουράζει.

 

 

Καρκίνος

Ευτυχώς για σένα, η Πανσέληνος δε θα είναι τόσο τρομερή όσο για τους υπόλοιπους, αφού θα πραγματοποιηθεί σε οίκους που μιλάνε για τα οικονομικά σου και την ερωτική σου διάθεση. Αυτό σημαίνει πως μέσα από την ερωτική πράξη μπορεί να βγεις διέξοδο για να αντέξεις όλη αυτήν την πίεση που υπάρχει γύρω μας. Προσοχή μόνο στα ατυχήματα πάσης φύσεως, αφού ο Άρης βάζει το χεράκι του για κάτι τέτοιο. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ένας ερωτικός σύντροφος -όχι απαραίτητα κάποιος που είχατε δεσμό κιόλας- και να διεκδικήσει άλλο ένα βράδυ μαζί σου. Εάν είσαι single δεν είναι κακή ιδέα να ιδρώσετε λίγο τη φανέλα, αφού είναι η μόνη μορφή άσκησης που μας επιτρέπουν. Για σένα όμως που είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε, γιατί μπορεί μια πονηρή φωτογραφία να φτάσει σε λάθος χέρια κι ύστερα τα «δεν είναι αυτό που νομίζεις» να μην πιάνουν. Επίσης η Αφροδίτη σε βοηθάει να βρεις το ποιο άτομο πρέπει να είναι δίπλα σου.

 

Pillowfight: Κριός: Είναι ο βράχος που έχεις ανάγκη για να νιώθεις ασφαλής.

Goodnight: Ταύρος: Θυμίζει πιο πολύ έναν δάσκαλο που είχες στο δημοτικό και σε τρόμαζε παρά το ιδανικό σου ταίρι.

 

 

Λέων

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα σε περιμένει, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, αφού η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο επηρεάζει άμεσα εσένα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Το ταίρι σου περνάει από κόσκινο κι αναρωτιέσαι εάν είναι όντως ο ιδανικός για σένα σύντροφος. Με τον ανάδρομο Ερμή είσαι ικανός να ξεψειρίσεις τα πάντα ξεκινώντας από το πρώτο «χαίρω πολύ». Κι ίσως να μη σου βγει σε καλό όλο αυτό αφού θα βλέπεις τη ζυγαριά να γέρνει προς τα αρνητικά. Καλό θα είναι να μην το κάνεις αυτό τώρα, αλλά να περιμένεις να περάσουν οι μέρες αυτές κι ύστερα, με καθαρό κεφάλι, βλέπεις και κάνεις. Για σένα που είσαι ακόμαημόνος σου, μια ανάλογη κατάσταση θα υπάρχει, αλλά από τη δική σου ζυγαριά θα περάσουν όλες οι προηγούμενες σχέσεις σου -ανάδρομος Ερμής είναι αυτός- κι ίσως εκεί να δεις κάποιο πρόσωπο που άξιζε και να διεκδικήσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Pillowfight: Ταύρος: Είναι από τους λίγους που ξέρουν πώς να σου φτιάχνουν το κέφι.

Goodnight: Δίδυμος: Θα άντεχες εσύ κάποιον που μιλάει πιο πολύ από σένα; Άσε, απαντάω εγώ για σένα, όχι.

 

 

Παρθένος

Με μια πολύ δύσκολη Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον 12ο σου οίκο, τον εσωτερικό σου σκοτεινό κόσμο, τους φόβους και τις φοβίες σου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανασκαφές που θα ζήλευε και ο Σλήμαν. Δεν πρόκειται να μείνει τίποτα όρθιο μέσα σου, ούτε φυσικά και η σχέση σου με τον έρωτα. Παλιές σχέσεις, τωρινές σχέσεις, σχέσεις με άτομα που θα ήθελες στη ζωή σου πρόκειται να γίνουν μύλος μέσα σου κι εσύ δε θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Επίσης η καθημερινότητά σου θα περάσει μαύρες μέρες, αφού είτε το ταίρι σου είτε το επίδοξο ταίρι σου θα σε κάνει να κάνεις δυσάρεστες σκέψεις. Ο ανάδρομος Ερμής δε βοηθάει σε όλο αυτό, αφού οι σκέψεις από το παρελθόν έρχονται με ρυθμό πυροβόλου και σε βομβαρδίζουν με ανασφάλειες και φοβίες. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως θα πρέπει να κάνεις υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα σύντομα.

 

Pillowfight: Δίδυμος: Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, εσύ μπορείς να συνεννοηθείς μια χαρά μαζί του.

Goodnight: Καρκίνος: Εσύ έχεις όρεξη να βγεις για περπάτημα, ενώ εκείνος να λιώσει στην τηλεόραση.

 

 

Ζυγός

Για αρχή θα πρέπει να σου πω πως με τον ανάδρομο Ερμή στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που μιλάει για τον έρωτα, είναι σχεδόν απίθανο να μην υπάρχει μια επιστροφή στη ζωή σου. Το εάν θα την επιδιώξεις εσύ, εάν τη θέλεις ή από ποιο πρόσωπο θα είναι, αυτό είναι ένα μυστήριο που δεν έχει απάντηση. Επίσης δεν παίζει ρόλο εάν είσαι ελεύθερος ή σε σχέση, αφού το παρελθόν σου δεν ενδιαφέρεται. Θα εμφανιστεί για να δει εάν υπάρχει ακόμη φλόγα ανάμεσά σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις διπλά εάν υπάρχει ήδη κάποιος στη ζωή σου και δεν πρέπει να πλεχτείς σε διπλές καταστάσεις. Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο αρνητική προς εσένα, αφού μπορεί να σε κάνει να δεις πιο καθαρά με ποιο άτομο θα πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου κι εκεί να στρέψεις την προσοχή σου. Μπορεί βέβαια αυτή σου η απόφαση να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου, αλλά η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχός σου σε όλο αυτό.

 

Pillοwfight: Καρκίνος: Δεν είναι τυχαίο που εσύ του δίνεις λίγη από την ισορροπία σου κι εκείνος λίγη από τη θαλπωρή που σου λείπει.

Goodnight: Λέων: Μερικά πράγματα δεν είναι γραφτό να γίνουν.

 

 

Σκορπιός

Με έναν ανάδρομο Ερμή στον τομέα του σπιτιού σου και της οικογένειας, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για επιστροφή θεμάτων που αφορούν αυτόν τον τομέα. Η Πανσέληνος είναι επίσης στο ίδιο σημείο, οπότε δεν αποκλείεται να έρθουν ξανά στην επιφάνεια θέματα που σας είχαν ταράξει παλιά και πλέον έρχονται είτε για να βρουν μια οριστική λύση είτε μια οριστική λήξη. Ναι, δεν είναι απίθανο να υπάρχει μια αποχώρηση από την οικία σου που όμως θα είναι για καλό αφού δεν υπήρχε επιστροφή σε παλιές καλές μέρες. Για σένα που είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να μην κάνεις να μια νέα αρχή αυτήν την εποχή, αλλά αντιθέτως να αναζητήσεις είτε ένα ταίρι από τα παλιά είτε να κάτσεις να σκεφτείς τα λάθη που είχες κάνει τότε και να βρεις τα δικά σου λάθη. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, αφού κάνεις ξανά και ξανά τα ίδια λάθη και καταλήγεις στα ίδιο αποτέλεσμα.

 

Pillowfight: Λέων: Μπορεί να φαίνεστε διαφορετικοί, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές όσο νομίζεις.

Goodnight: Παρθένος: Εσύ μπορεί να έχεις πονηρές σκέψεις τη στιγμή που εκείνος θέλει να πλύνει για ακόμη μια φορά το μπάνιο.

 

 

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής δε σου πάει καθόλου κι εσύ που δύσκολα βάζεις φρένο στη γλώσσα σου είσαι ικανός να πεις όλα τα λάθος πράγματα και να μην το καταλάβεις καν. Δεν έχει σημασία εάν θα είναι προς το ταίρι σου ή προς κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά το πιο πιθανό είναι να αποκαλύψεις κάτι που δε θα πρέπει με τίποτα να μαθευτεί στο άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου. Κι αυτό θα σε βάλει σε μπελάδες και δε θα ξέρεις από πού να σωθείς. Πρόσεχε, γιατί όντως μπορεί να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό, τι φαίνονται. Επίσης η Πανσέληνος είναι ικανή να σε κάνει πεις μια αλήθεια που ίσως φοβάσαι να την παραδεχτείς ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν είναι κακό να δείχνεις και την πιο ευαίσθητη πλευρά σου. Το κακό είναι να το βάλεις στα πόδια μετά γιατί μπορεί να χάσεις μια μοναδική ευκαιρία.

 

Pillowfight: Παρθένος: Και στους δύο χρειάζεται ένα διάλλειμα από τη ρουτίνα σας κι μόνο μαζί θα το καταφέρετε.

Goodnight: Ζυγός: Σε εκνευρίζει πολύ εκείνη η μανία του με την τάξη.

 

 

Αιγόκερως

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είσαι σχεδόν στο απυρόβλητο από την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή, αφού οι τομείς που επηρεάζει δεν έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή. Βέβαια, μπορεί εσύ να θέλεις να αγιάσεις αλλά να μη σε αφήνει η άλλη πλευρά. Γίνεσαι λοιπόν εσύ ο σάκος του μποξ για το ταίρι σου που ξεσπάει επάνω σου τα νεύρα του. Για σένα που ακόμη είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από την αναζήτηση αυτές τις μέρες γιατί πιθανόν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να δείξει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μόλις περάσει η επιρροή της Πανσελήνου. Η Αφροδίτη πάντως από το δικό σου ζώδιο θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στο γραφείο και να δεις και λίγο τον ερωτικό σου τομέα. Το εάν θα κάνεις κάτι γι’ αυτό, είναι καθαρά στο δικό σου χέρι, αλλά μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να αναθεωρήσεις.

 

Pillowfight: Ζυγός: Ποτέ δεν είναι κακή ιδέα μια επιπλέον ματιά στην τάξη που επικρατεί στη ζωή σου.

Goodnight: Σκορπιός: Δεν έχεις εσύ θέμα μαζί του, εκείνος δε σε αντέχει πια να μιλάς συνέχεια για τη δουλειά.

 

 

Υδροχόος

Μακάρι να μπορούσα να σου πως θα είναι ανώδυνα τα πράγματα για σένα, αλλά εάν το πω κανείς δεν πρόκειται να με πιστέψει. Ναι, έρχονται ζόρικες μέρες, αλλά σε έχω ήδη προειδοποιήσει εδώ και καιρό πως όλη σου η ζωή θα έρθει τούμπα. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, εάν είσαι σε μια σχέση, κάτι να πάει στραβά και να γίνετε μαλλιοκούβαρα. Ή μπορεί να επιστρέψει ένα παλιό ταίρι ενός από τους δύο και από δύο να γίνεται τρεις. Αυτό όμως δε θα μείνει για καιρό κρυφό, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Οπότε εάν εσύ ετοιμάζεσαι να κάνεις την κουτσουκέλα, πρόσεχε γιατί σε βλέπω να χάνεις και το παλιό και το νέο. Για σένα που είσαι ακόμη μόνος σου, δεν είναι καλή εποχή για γνωριμίες, αφού ο ανάδρομος Ερμής θολώνει την κρίση σου αλλά και τη συμπεριφορά σου. Τα πράγματα δε θα είναι όπως ακριβώς τα βλέπεις και τα πιστεύεις, οπότε άστε τα προξενιά για μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

 

Pillowfight: Σκορπιός: Ο μόνος σωστός συνδυασμός για καυτές νύχτες, ειδικά τώρα που κάνει κρύο.

Goodnight: Τοξότης: Πολύ τρέλα μαζεμένη δεν κάνει καλό σε κανέναν σας.

 

 

Ιχθύς

Μπορεί να μη σε επηρεάζει άμεσα το πλανητικό σκηνικό, είσαι όμως τόσο ευαίσθητος που θα πάρεις πολύ βαριά μέσα σου όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αυτό μπορεί να είναι μια ένταση με το ταίρι σου που ουσιαστικά δε θα φταις αλλά εσύ θα βγεις φταίχτης, μια κακή συνεννόηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μια επιστροφή από τα παλιά που θα σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Το ξέρω πως όσο και να σου πω να μη δίνεις σημασία, εσύ θα δίνεις, αλλά πραγματικά, μόνο εσύ οφείλεις να προσέχεις τον εαυτό σου και να μη χαλιέσαι με τα όσα γίνονται γύρω σου χωρίς τη δική σου συμμετοχή. Είναι όμως μια πολύ καλή ευκαιρία να κοιτάξεις το μέσα σου και να λύσεις οριστικά τα όποια εσωτερικά σου θέματα υπάρχουν ακόμη. Η Πανσέληνος μπορεί να ρίξει το απαιτούμενο φως στο σκοτάδι σου και να δεις όλους τους δράκους.

 

Pillowfight: Τοξότης: Η μόνη σου πιθανότητα να χαλαρώσεις και να νιώσεις άνετα.

Goodnight: Αιγόκερως: Χρειάζεσαι κάτι πιο ανάλαφρο για να μην πιεστείς κι άλλο.

 

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα