Μετά τις μέρες που βιώσαμε το προηγούμενο διάστημα στις σχέσεις μας, προχωράμε αμέσως στα καλά νέα των ημερών και δεν είναι άλλα, απ’ την Αφροδίτη, η οποία στις 25/2 κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς. Ξεκινά, λοιπόν, ένα ήρεμο, γλυκό, συναισθηματικό διάστημα, που πραγματικά το ‘χουμε ανάγκη. Θα παραμερίσουμε τις ανάγκες μας προς όφελος των σημαντικών άλλων στη ζωή μας. Πιο απλά, θα χαρίζουμε την αγάπη μας, χωρίς να περιμένουμε ανταπόδοση. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι των ζωδίων θα αισθανθούν έντονα την ανάγκη να συνάψουν σχέσεις. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει όλοι να προσέξουμε την τάση να εμπιστευόμαστε εύκολα τους άλλους. Απ’ τη διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοούνται κυρίως τα υδάτινα και γήινα ζώδια, αλλά κι όσοι από εσάς έχετε γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθείς. Στις 3/3 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο σε όψη εξαγώνου και το α΄ δεκαήμερο των Ιχθύων, Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και Καρκίνων μπορεί να περιμένει έναν κεραυνοβόλο ή/και ασυνήθιστο/αντισυμβατικό έρωτα, με αμφίβολη, όμως, διάρκεια.

 

 

Κριός

Κριέ μου με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς, μάλλον, θα πέσεις σε «χειμερία νάρκη». Αυτό δε σημαίνει ότι δε θ΄ ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, απλώς θα το κάνεις κρυφά. Ενδεχομένως να σ΄ απασχολήσει κι ένας κρυφός έρωτας. Πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί σε περίπτωση που είσαι, ήδη, δεσμευμένος, τα μυστικά σου μάλλον θ΄ αποκαλυφθούν και καταλαβαίνεις τι θ΄ ακολουθήσει. Άσε που μπορεί και να σου συμβεί το αντίθετο. Ν΄ ανακαλύψεις εσύ τις ερωτικές ατασθαλίες του συντρόφου σου. Βέβαια «ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι Αρχαίοι και πράγματι κάτι ήξεραν. Πρόσεξε, όμως, και πάλι μην παραμυθιαστείς, εκτός αν το θέλεις. Απ΄ την άλλη θα σου ‘κανε καλό ν΄ απομονωθείς για λίγο και να σκεφτείς τα συναισθήματά σου. Ίσως και να το επιδιώξεις. Εσύ που ‘σαι αδέσμευτος μάλλον θ΄ αποστασιοποιηθείς για λίγο απ’ το ζήτημα έρωτας. Ίσως γιατί αυτό το διάστημα αισθάνεσαι αστάθεια κι ανασφάλεια. Είναι μόνο προσωρινό.

Pillowfight: Καρκίνος, γιατί είναι ο μόνος που δε θα σε προδώσει.

Goodnight: Ταύρος, γιατί μια φορά θέλεις κι εσύ ν΄ απομονωθείς, αλλά η κτητικότητά του δε θα σε αφήσει.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου γνωρίζω καλά πόσο ταλαιπωρήθηκες τις προηγούμενες μέρες. Αλλά ας μην κρυβόμαστε γιατί κι εσύ ο ίδιος ταλαιπώρησες το ταίρι σου. Το σκηνικό, όμως, αλλάζει και σίγουρα θα ΄ναι καλύτερο. Έφτασε εκείνη η ώρα για να πιάσεις το χεράκι του συντρόφου σου και να λύσετε ήρεμα κι όμορφα όλες τις διαφορές που ανέκυψαν μεταξύ σας, το προηγούμενο διάστημα. Αρκετά ασχολήθηκες με τα επαγγελματικά σου, την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση. Τώρα είναι καιρός να κάνεις το ίδιο με τη συναισθηματική σου κατάσταση και τη σχέση σου. Έχεις, άλλωστε, ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα αλλά και να δημιουργήσεις ένα ασφαλέστερο κλίμα επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Εξάλλου οι μέρες αυτές σ΄ ευνοούν, ώστε να το επιτύχεις. Εσύ που ‘σαι αδέσμευτος το διάστημα αυτό θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται κάποιες ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο αλλά και να δεις τους φίλους σου, ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές. Για κάποιους, μάλιστα, ενδέχεται να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μέσω του φιλικού κύκλου.

Pillowfight: Αιγόκερως, επειδή μαζί του μπορείς άνετα να ΄σαι ο εαυτός σου.

Goodnight: Σκορπιός, γιατί με το παραμικρό θα τσακώνεστε. Τι λες; Αντέχεις κι άλλο; Εγώ λέω όχι.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε εσύ πάλι θα κάνεις το αντίθετο απ΄ το φίλο σου τον Ταύρο. Μάλλον θα παραμελήσεις αρκετά το σύντροφό σου για ν΄ ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, τις κοινωνικές σου σχέσεις αλλά και την εικόνα σου. Δε σε αδικώ, επειδή θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αλλά και νέες γνωριμίες θα προκύψουν, που θα συμβάλλουν θετικά στην επαγγελματική σου πρόοδο. Θα σε συμβούλευα μόνο να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία σου και τη σχέση σου, γιατί κι εσύ ο ίδιος δεν επιθυμείς ν΄ απομακρυνθείς απ΄ το σύντροφό σου. Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις όλα. Εσύ που ΄σαι αδέσμευτος θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εκεί μπορεί να γνωρίσεις και το μελλοντικό σου ταίρι. Παράλληλα θα πρέπει όλοι να προσέξετε τα έξοδά σας.  Θα ΄χετε επιθυμία να ξοδέψετε πολλά περισσότερα απ΄ όσα μπορείτε να διαθέσετε, για την εμφάνισή σας αλλά και για αλλάξετε τη διακόσμηση του χώρου εργασίας σας.

Pillowfight: Ζυγός, γιατί καταφέρνετε εύκολα να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ανάμεσά σας.

Goodnight: Παρθένος, γιατί όχι μόνο θα χαθείτε στη μετάφραση, αλλά και στην υπερανάλυση.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου μια ευχάριστη, δημιουργική κι ερωτική περίοδος ξεκινά για σένα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα φέρει ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σου. Θα αισθανθείς περισσότερο ξεκούραστος και ξέγνοιαστος κι αυτό ασφαλώς θα γίνει αντιληπτό στο ταίρι σου, που με τη διάθεσή σου θα ομορφαίνεις και τη δική του καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές νιώθεις περισσότερο απελευθερωμένος και χωρίς ενδοιασμούς θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο ζεστό και τρυφερό κλίμα στη σχέση σου. Θα παρακινείς το ταίρι σου να δοκιμάσετε μαζί καινούργιες δραστηριότητες, που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι ελεύθερος με τη ευχάριστη διάθεσή σου αλλά και την ανάγκη σου για επικοινωνία θα επιδιώξεις να έρθεις σ΄ επαφή με φίλους, που για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί αλλά και με κάποιους που βρίσκονται μακριά. Δεν αποκλείονται γνωριμίες και με άτομα που ζουν στο εξωτερικό, εφόσον βέβαια το ευνοούν οι συνθήκες, πράγμα λίγο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Pillowfight: Σκορπιός, γιατί κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν.

Goodnight: Αιγόκερως, επειδή εσύ θα του μιλάς για αγάπες κι αγκαλιές κι εκείνος θα σου λέει για δουλειά και οικονομικά. Κανένας συγχρονισμός σου λέω!

 

 

Λέων

Εσύ Λιοντάρι μου τις μέρες αυτές σε βλέπω να τρελαίνεις το σύντροφό σου με τη ζήλια και την κτητικότητά σου. Μην τον πιέσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θ΄ αντιδράσει. Είσαι σκέτη φωτιά κι αυτό θα βγάζεις σε όλα όσα κάνεις.  Φρόντισε, τουλάχιστον, να εκδηλώνεις το πάθος σου μ’ άλλο τρόπο, πιο πικάντικο, για να το «τρελάνεις», έτσι μόνο όπως εσύ ξέρεις. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο κάθε είδους συναίσθημα που νιώθεις, είτε θετικό είτε αρνητικό, θα το εκδηλώνεις έντονα. Προσπάθησε, λοιπόν, να μετριάσεις τα έντονα συναισθήματά σου, ώστε να μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση προκύψει στη σχέση σου.  Εσύ που ΄σαι αδέσμευτος θα σε γοητεύουν περισσότερο άνθρωποι με συναισθηματικό βάθος κι όχι επιφανειακοί. Μερικοί από εσάς ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία ή/και να  εμπλακείτε γρήγορα σε μια σχέση, που για κάποιους λόγους πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Pillowfight: Κριός, γιατί μαζί του δε θα βαρεθείς ποτέ.

Goodnight: Υδροχόος. Πώς θ΄ αντέξεις την παγερή ψυχραιμία του Υδροχόου; Εσύ είσαι σκέτη φωτιά.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου για αρκετά μεγάλο διάστημα ασχολήθηκες με το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου αλλά και την εργασία σου και παραμέλησες αρκετά το ταίρι σου. Τις μέρες, όμως, αυτές, θα επιδιώξεις να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να επανορθώσεις, τυχόν, παρεξηγήσεις που ΄χαν δημιουργηθεί μεταξύ σας, εξαιτίας της «απουσίας» σου από τη σχέση σας. Θέλεις να επαναφέρεις το αρμονικό κλίμα ανάμεσά σας, όμως, προς το τέλος του μήνα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Ενδεχομένως κληθείς να λάβεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις που αφορούν την πορεία της σχέσης ή/και του γάμου σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ίσως, επιδιώξεις να κάνεις μια γνωριμία, με προοπτική σχέσης ή/και γάμου. Δε σ’  ενδιαφέρουν πια οι πρόσκαιρες επαφές, αλλά αυτές που έχουν ουσία και σου προσφέρουν σιγουριά, ασφάλεια και ηρεμία.

Pillowfight: Ταύρος, γιατί απολαμβάνει τη φροντίδα σου και στο δείχνει με κάθε τρόπο.

Goodnight: Ιχθείς, γιατί όχι μόνο σκέφτεται χιλιάδες διαφορετικά πράγματα, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται και σ΄ ένα παράλληλο σύμπαν, που συγκρούεται με τη δική σου λογική.

 

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ήδη, απ’ τις προηγούμενες μέρες είχες, κάπως, αποστασιοποιηθεί απ΄ τη σχέση σου, ειδικά εάν δεν ήσουν ικανοποιημένος με την πορεία της. Θα σ΄ απογοητεύσω, γιατί με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς θ’ απομακρυνθείς ακόμη περισσότερο. Μόνο που αυτή τη φορά δε θα το κάνεις συνειδητά, αλλά θ΄ αναγκαστείς.  Κι ο λόγος είναι ότι θ’ ασχοληθείς περισσότερο με την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Άλλωστε νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις και γνωριμίες αλλά και να εξελίξεις τις υπάρχουσες, ώστε να δημιουργήσεις καλύτερες προοπτικές στον επαγγελματικό σου τομέα. Συνεπώς ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς αλλά και γενικότερα της καθημερινότητάς σου, θα διαμορφώσεις και το «πρόγραμμα» της σχέσης ή του γάμου σου. Ενδέχεται πάντως να θελήσεις να εμπλακείς σε παράλληλη σχέση με πρόσωπο απ΄ το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κι εσείς οι ελεύθεροι Ζυγοί δε θα προβληματιστείτε ιδιαίτερα με τα αισθηματικά σας, καθώς θα προτιμήσετε να δώσετε την προσοχή σας στην υγεία και την προσωπική σας ευεξία, ώστε να νιώσετε καλά πρώτα με τον εαυτό σας και σε μεταγενέστερο χρόνο με τους άλλους.

Pillowfight: Δίδυμος, γιατί μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί την αναποφασιστικότητά σου και να προσαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή στα δικά σου θέλω.

Goodnight: Κριός. Ποιος σου ‘πε ότι τα ετερώνυμα έλκονται; Μπορεί στην αρχή, αλλά μετά από λίγο το χάος κι ο καθένας θα ψάχνει να βρει το ομώνυμο!

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου φρόντισε ν’ απολαύσεις το διάστημα αυτό, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ηρεμήσεις απ’ τους συνεχείς καβγάδες που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα αν κατάφερες να περάσεις με καλό βαθμό το «κρας τεστ» του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να επιλύσεις με τον καλύτερο για σένα τρόπο, τις διαφορές που προέκυψαν ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Και γιατί όχι, να ερωτευτείτε και πάλι απ΄ την αρχή. Θα ΄σαι πιο τρυφερός κι εκδηλωτικός με το ταίρι σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ΄ρθετε και πάλι κοντά. Άλλωστε τον τρόπο τον έχεις. Εσύ που ΄σαι αδέσμευτος μπορώ να σου πω ότι εξακολουθούν να εμφανίζονται μπροστά σου ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν ακόμη και σε κεραυνοβόλο έρωτα. Ακόμη, όμως, και να μην είναι ακριβώς έτσι, σίγουρα θα ενθουσιαστείς και σε κάθε περίπτωση δεν θα βαρεθείς.

Pillowfight: Καρκίνος, γιατί «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον».

Goodnight: Υδροχόος, επειδή είναι μια κοσμοθεωρία μόνος του και σίγουρα δε συμβαδίζει με τη δική σου.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου το διάστημα αυτό θα αισθάνεσαι την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση ή το γάμο σου. Και θα το καταφέρεις, καθώς θ΄ ανταποκρίνεσαι περισσότερο στις ανάγκες του συντρόφου σου και της οικογένειάς σας, στην περίπτωση που ‘σαι παντρεμένος και με τον τρόπο αυτό η σχέση σας θα γίνει ακόμη πιο δυνατή. Μάλιστα αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισες κάποια προβλήματα, τώρα μπορείς εύκολα να τα επιλύσεις. Ακόμη κι αν τις μέρες αυτές προκύψει κάποιο πρόβλημα με το σπίτι που μένεις ή/και συζείς με το σύντροφό σου κι αισθανθείς πιεσμένος, μπορείς με ψυχραιμία κι υπομονή να το λύσεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου και να ασχοληθείς μ΄ αυτό. Η εσωστρέφειά σου τις επόμενες μέρες θα σε βοηθήσει ν΄ αντιληφθείς τι ΄ναι αυτό που θέλεις ακριβώς από μια σχέση, ώστε μελλοντικά να κάνεις και τις ιδανικές για σένα επιλογές.

Pillowfight: Λέων, επειδή μαζί του το «άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις» δε θα το πεις ποτέ.  Όχι μόνο επικοινωνείς μαζί του αλλά γίνεσαι κι αντιληπτός.

Goodnight: Αιγόκερως, γιατί έχετε εντελώς διαφορετικά θέλω και δύσκολα θα βρεις μαζί του τη χρυσή τομή.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε το διάστημα αυτό θα ΄ναι πιο ενθαρρυντικό για τη συναισθηματική σου ζωή. Θα ΄σαι περισσότερο επικοινωνιακός και θα εκφράζεις μ΄ ευκολία τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, που το τελευταίο διάστημα ένιωσε αβεβαιότητα απ΄ την πλευρά σου. Μπορείς λοιπόν να του μιλήσεις ανοιχτά και μαζί να λύσετε τις όποιες τυχόν διαφορές σας. Εσύ που είσαι ελεύθερος το διάστημα αυτό θα θελήσεις να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε γοητεύουν πνευματικά και ψυχικά. Υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κάποια γνωριμία μέσω κοινωνικών δικτύων και να ξεκινήσεις τις συνομιλίες με το πρόσωπο αυτό. Μην ανοίγεσαι και μην επενδύεις συναισθηματικά σ΄ αυτή τη γνωριμία που στην πορεία θ’ αποδειχθεί ότι, μάλλον, πρόκειται για κάτι πρόσκαιρο.

Pillowfight: Ιχθύς, επειδή σ΄ αυτόν βρίσκεις αυτό το «κάτι» που θέλεις. Η ζεστασιά κι η φαντασία του σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν.

Goodnight: Κριός, γιατί όχι μόνο δεν μπορείς να συνυπάρξεις μαζί του, αλλά η ιδιοσυγκρασία του θα σε κάνει να τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου το διάστημα αυτό απ΄ τη μια ενδεχομένως να αισθανθείς έντονη συναισθηματική ανασφάλεια και προκειμένου να την καλύψεις, είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε πράγματα, που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα κι ευχάριστα. Δεν το λες και κακό, όμως, πρόσεξε, επειδή η τάση σου αυτή μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες. Απ΄ την άλλη ενδέχεται να ΄σαι κτητικός με το σύντροφό σου, από ανασφάλεια και μόνο. Προσπάθησε να  ‘σαι περισσότερο δοτικός και τρυφερός στη σχέση σου, γιατί έτσι θα νιώσεις την ασφάλεια που αποζητάς, αλλά και θα σταθεροποιήσεις το συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος ίσως θελήσεις το διάστημα αυτό να κάνεις μια γνωριμία με κάποιο πρόσωπο, που βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Pillowfight: Δίδυμος, γιατί είναι ο μόνος που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Ταυτίζεστε. Κατάλαβες;

Goodnight: Λέων, γιατί η σχέση μαζί του είναι η μάχη της επικράτησης. Κι εσύ Υδροχόε μου δεν έχεις χρόνο ν΄ ασχολείσαι μ΄ αυτά.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά και λίγες μέρες πριν, τον Ήλιο, μπορείς επιτέλους να βγεις απ΄ το καβούκι που ‘χες χωθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα προσεγγίσεις το σύντροφό σου ώστε να έρθεις και πάλι κοντά του, φροντίζοντάς τον και δίνοντας απλόχερα την αγάπη σου. Άλλωστε θα νιώθεις περισσότερο ελκυστικός κι επιθυμητός και αυτό θα τονώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό απ΄ το ταίρι σου. Να ‘σαι σίγουρος ότι θα του αρέσει πολύ. Για σένα που ΄σαι αδέσμευτος τις μέρες που έρχονται θα ΄σαι περισσότερο εξωστρεφής και θα επιδιώξεις να διευρύνεις τις επαφές σου, ώστε να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Αυτό θα σ’ ευνοήσει, καθώς για σένα είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και γενικότερα να περάσεις ήρεμες κι όμορφες στιγμές. Ενδεχομένως να σου δοθεί κι η ευκαιρία να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές εξέλιξης.

Pillowfight: Ζυγός, γιατί σάς συνδέει η αγάπη. Ακόμη κι όταν τσακώνεστε, το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, καταφέρνετε και ξεχνάτε τα πάντα. Ένα μεγάλο μπράβο από μένα.

Goodnight: Κριός, επειδή η κυριαρχική συμπεριφορά του μπορεί να σε μεταμορφώσει από ψαράκι σε καρχαρία. Και πίστεψέ με, κανένας δε θέλει να δει αυτή τη μεταμόρφωση.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου