Το δυσκολότερο μέρος του Αυγούστου δείχνει ν΄ απομακρύνεται. Η νέα βδομάδα χαρακτηρίζεται απ’ την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8), με τις σχέσεις να επιζητούν την κοινωνική εικόνα και προβολή, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στις αλόγιστες σπατάλες, την επιπολαιότητα και τις υπερβολές που τονίζονται ιδιαίτερα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή φορά στον Υδροχόο (22/8). Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι προσφέρει σε όλους προοπτικές για αλλαγή. Αρκεί να ‘χουμε αναγνωρίσει τον τομέα της ζωής μας που πρέπει ν΄ αλλάξουμε και να είμαστε ανοιχτοί και δεκτικοί στο καινούριο που έρχεται.

 

Κριός

Κριάρι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, ευνοείσαι ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου. Τώρα μπορείς να πετύχεις μια πολυπόθητη επανασύνδεση ή να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτικές. Οικονομικά κι επαγγελματικά να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδεχομένως να κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις έκτακτες υποχρεώσεις και δουλειές. Αυτό θα σε πιέσει και θα σε κουράσει, ιδιαίτερα εάν βρίσκεσαι σε διακοπές που ίσως χρειαστεί να διακόψεις. Πρόσεξε μην ξεσπάσεις στους άλλους. Παράλληλα αναμένονται ευχάριστα νέα στα οικονομικά σου. Ίσως κάποια προγενέστερη κίνησή σου ν΄ αποδίδει τώρα καρπούς. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή σου στην υπερβολή. Ενδεχομένως η αισιοδοξία σου για την τύχη ζητημάτων που αφορούν σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σου -επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά- να σε προδώσει. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, όπως να αποκτήσεις τη θέση που θέλεις στη δουλειά σου ή/και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει κι αυτό να σε οδηγήσει σε υπερβολές και παρορμητικές κινήσεις που στο τέλος θα σε απογοητεύσουν. Να πατάς τα πόδια σου σε στέρεο έδαφος.

 

Ταύρος

Ταύρε, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται, όπως και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα η σχέση σου μ΄ ένα πρόσωπο απ’ το εργασιακό σου περιβάλλον να πάρει άλλη μορφή ή/και να γνωρίσεις κάποιον απ’ τη δουλειά που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται τις μέρες αυτές να πιεστείς και να νιώσεις ανυπομονησία για ένα ζήτημα που αφορά στα αισθηματικά σου. Ίσως να μην έχεις τη δύναμη να περιμένεις αυτό το μήνυμα ή την κίνηση που επιθυμείς. Πρέπει να προσέξεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση απ’ την πλευρά σου που θα φέρει το αντίθετο απ’ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως να ΄χεις υπερεκτιμήσει κάποιες καταστάσεις ή ακόμη και τις δικές σου ικανότητες και να μην δώσεις την απαιτούμενη προσοχή κι ενέργεια σε κάποια ζητήματα που θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις, θέλοντας και μη. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν και θέματα οικογενειακά που δεν πρέπει να τ’ αφήσεις στην τύχη τους.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, στρέφεσαι περισσότερο στον συναισθηματικό τομέα που δέχεται και τη μεγαλύτερη εύνοια. Απ’ όλα διαθέτει το μενού. Ισχυρό δέσιμο για τους δεσμευμένους, νέα σχέση για τους αδέσμευτους και -γιατί όχι;- ακόμη και μια πολυπόθητη επανασύνδεση. Επίσης, σου προσφέρονται ευκαιρίες να αναθερμάνεις το κλίμα με πρόσωπα που ‘χες ψυχρανθεί. Για σένα το καλοκαίρι τώρα ξεκινά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα κάποια θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και τα οποία μπορεί να προκύψουν, απαιτώντας από σένα λύσεις. Δεν πρέπει να τα αγνοήσεις, αλλά να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή και λύσεις που θα ωφελούν όλες τις πλευρές. Η αδιαφορία σου θα δημιουργήσει προβλήματα με τους οικείους σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει την επικοινωνία με τους άλλους σε πρώτο πλάνο. Πρέπει, όμως, να προσέξεις κάθε είδους υπερβολή. Ενδεχομένως να υποσχεθείς ή να σου τάξουν πράγματα που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Ίσως πάλι κάποιες πληροφορίες που λαμβάνεις να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσοχή, λοιπόν, σε όσα λες, ακούς και μαθαίνεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην οικογένεια και το σπίτι. Μπορείς ν΄ αφιερώσεις χρόνο στους οικείους σου, ώστε να δυναμώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Απ’ την άλλη, ενδέχεται ν’ ασχοληθείς και με τη διακόσμηση του σπιτιού ή/ακόμη και με μία μετακόμιση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θα αναλωθείς σε συζητήσεις επί συζητήσεων με φίλους ή/και παρέες, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Ενδεχομένως κάποια νέα που θα μάθεις ή κάποια ζητήματα που θ΄ αναλύσετε ή/και κάτι που μπορεί να δεις, να μη σου αρέσουν. Αντίθετα μπορεί να σε εκνευρίσουν και αν δεν προσέξεις τον τρόπο σου να δημιουργηθούν εντάσεις κι αντιπαραθέσεις. Αν όμως παραμείνεις αποστασιοποιημένος και διαλέξεις έναν ήπιο τρόπο να εκφράσεις τις δικές σου απόψεις, θ΄ αποφύγεις κάθε πρόβλημα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει στο προσκήνιο τον οικονομικό τομέα κι όλα όσα σχετίζονται με υποχρεώσεις και χρέη-οφειλές προς τρίτους. Ίσως κάτι έκτακτο να κάνει την επανεμφάνισή του, ώστε να το αντιμετωπίσεις. Επειδή, όμως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα, πρόσεξε που θα τα ξοδέψεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και σπατάλες.

 

Λέων

Λιοντάρι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για νέες γνωριμίες απ’ τις οποίες πιθανότατα θα προκύψουν νέες φιλίες ή/και σχέσεις. Παράλληλα ευχάριστες εξελίξεις θα ΄χεις και στον επαγγελματικό τομέα με κάποια σχέδιά σου να πραγματοποιούνται. επιπλέον να κανονίσεις και ένα ταξιδάκι αναψυχής. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Ενδεχομένως να χρειαστεί να διαπραγματευθείς μια οικονομική συμφωνία ή να κουβεντιάσεις για ένα πρόβλημα και να ειπωθούν πράγματα που δημιουργήσουν εντάσεις. Παράλληλα μπορείς να κερδίσεις κάποια επιπλέον χρήματα, αρκεί να διαχειριστείς σωστά όσα προκύψουν. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Χρειάζεται προσοχή σε κάθε είδους υπερβολή, είτε λεκτική είτε συναισθηματική. Πρέπει να προσέξεις όσα υπόσχεσαι πάνω στον υπερβολικό ενθουσιασμό σου και να φιλτράρεις όσα σου τάζουν.

 

Παρθένος

Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, φέρνει σημαντικά νέα και θετικές εξελίξεις για τα έσοδά σου, τα οποία θα δεις ν΄ αυξάνονται. Επιπλέον δεν αποκλείεται να κανονίσεις ένα ταξίδι μέσω του οποίου με κάποιο τρόπο θα σου δοθεί ευκαιρία να κερδίσεις χρήματα. Αισθηματικά, τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται τις μέρες αυτές να εμπλακείς σε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, στις οποίες μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες που με τη σειρά τους θα επιφέρουν εντάσεις. Αν προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου, θα καταφέρεις ν’ απαλύνεις το έντονο κλίμα και να αποφύγεις την πιθανότητα να τσακωθείς και μάλιστα με πρόσωπα που δεν πρέπει. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα και αγγαρείες της καθημερινότητας. Και λέω αγγαρείες επειδή έτσι θα τις αντιμετωπίσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις ότι δε θέλεις ν΄ ασχοληθείς με αυτές και να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου κι αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα το επόμενο διάστημα. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις σε ό,τι «βαρετό» προκύψει για να νιώσεις το επόμενο διάστημα περισσότερο ελεύθερος.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, για το επόμενο διάστημα βλέπεις τη ζωή σου ν΄ αλλάζει μορφή. Καταρχάς αισθάνεσαι καλά πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται. Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη κι αυτό συμβάλλει ταυτόχρονα και σε αύξηση των εσόδων σου. Μέσα σ΄ όλα αυτά ένας νέος έρωτας καταφτάνει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, σκέφτεσαι τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να διαχειριστείς θέματα που τον τελευταίο καιρό σε προβληματίζουν ιδιαίτερα. Σχεδιάζεις πώς μπορείς να τα διευθετήσεις, ώστε να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Το μυαλό σου κατεβάζει άπειρες ιδέες, τις οποίες και πρέπει επιτέλους να κάνεις πράξη. Μην αφήνεσαι μόνο στις θεωρίες, καθώς τώρα ευνοείσαι να λύσεις όλα όσα σε προβληματίζουν. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή στα αισθηματικά σου και τις φιλικές σου σχέσεις. Σου φωνάζει ν’ αποφύγεις κάθε είδους υπερβολές. Μην τάζεις λαγούς με πετραχήλια, γιατί δε θα σου βγει σε καλό. Οριστικές αποφάσεις δεν ευνοούνται.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, αισθάνεσαι περισσότερο αισιόδοξος και ξεκινάς ν΄ αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια πολλών καταστάσεων που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Επιπλέον, οι σχέσεις σου βελτιώνονται κι ίσως υπάρξει μια ευκαιρία να έρθεις σ΄ επαφή μ’ ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Προσοχή στις νέες γνωριμίες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους φίλους σου. Πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον επικοινωνιακό τομέα ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων και ρήξης. Απ’ την άλλη επειδή ευνοείσαι στην επίτευξη κάποιων επαγγελματικών στόχων, δεν πρέπει να αφήσεις τις μέρες αυτές ανεκμετάλλευτες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την εργασία σου. Χρειάζεται να επικεντρωθείς σε αυτά, να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθησε να το κάνεις, ακόμα κι αν δεν έχεις την ανάλογη διάθεση. Ίσως να μη δώσεις την απαιτούμενη σημασία ή να έχεις υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου κι αυτό να σε οδηγήσει σε εσφαλμένες κινήσεις.

 

Τοξότης

Τοξότη, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και περνάς όμορφες στιγμές με φίλους ή/και με πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Σου προσφέρονται ευκαιρίες να πετύχεις πολλούς απ’ τους στόχους σου, είτε στον επαγγελματικό είτε και στον προσωπικό τομέα. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές ενδέχεται να φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου και ίσως απαιτηθεί να τους αφιερώσεις αρκετό χρόνο. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην επικοινωνία σου και στον τρόπο που ενεργείς, καθώς ένα μικρό λάθος μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Επειδή όμως η διάθεσή σου είναι βελτιωμένη μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή και να τακτοποιήσεις όσα προκύπτουν κι έτσι όλοι να ‘στε ευχαριστημένοι. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φωτίζει τη σχέση σου με πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Πρόσεξε κάθε είδους υπερβολή στην επικοινωνία. Μην πιστεύεις όλα όσα σου υπόσχονται αλλά κι εσύ απ’ την πλευρά σου μην υπόσχεσαι όσα δεν μπορείς να πράξεις. Ενδέχεται τα σχέδιά σου για διακοπές ή/και μια σύντομη απόδραση να αναβληθούν για μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, σκέφτεσαι τη δουλειά σου και γενικότερα την καριέρα σου και ψάχνεις να βρεις τρόπους να εξελίξεις την υφιστάμενη κατάσταση. Το διάστημα αυτό ευνοεί και τις νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η δημιουργία μιας σχέσης με προοπτική εξέλιξης ή/και μια επισημοποίηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την επικοινωνία με οικεία σου πρόσωπα. Ενδεχομένως πάνω στην κουβέντα να ειπωθούν εντελώς διαφορετικές απόψεις απ’ τις δικές σου κι αυτό να σταθεί αφορμή για έντονες διαφωνίες. Προσπάθησε να ‘σαι περισσότερο αποστασιοποιημένος. Αισθηματικά, κάποιο ξαφνικό νέο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, τονίζει την υπερβολή στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς την τάση για υπέρμετρες σπατάλες που το διάστημα αυτό σε χαρακτηρίζει. Παράλληλα μην ενεργείς παρορμητικά στον αισθηματικό τομέα. Ενδέχεται ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν σου να κάνει την επανεμφάνισή του. Μην πάρεις τώρα οριστικές αποφάσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό για ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με το εξωτερικό. Νέες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα διευρύνουν τον πνευματικό σου κόσμο και σου παρουσιάζουν καινούριες προοπτικές. Ευνοείσαι και στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές πρέπει να εκμεταλλευτείς την έντονη διαίσθησή σου και να προλάβεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που ενδεχομένως προκύψουν στον οικονομικό τομέα ή/και στην οικογένεια. Ίσως θελήσεις ν΄ αποφύγεις ένα πρόβλημα που θα εμφανιστεί ή να το μεταθέσεις στο μέλλον. Μην το κάνεις, καθώς αξίζει ν΄ ασχοληθείς μαζί του λόγω της εύνοιας που έχεις τις μέρες αυτές. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, προετοιμάζει το έδαφος για εξομολογήσεις στο ταίρι σου, ιδιαίτερα αν με την πανσέληνο του προηγούμενου μήνα απομακρυνθήκατε λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων. Τώρα μπορείς να μιλήσεις και μαζί να ξεδιαλύνετε οποιοδήποτε θολό σημείο στη σχέση σας, εφόσον φυσικά και οι δύο το επιθυμείτε.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό που αρχικά επηρεάζει εσένα του α΄ δεκαημέρου, θα βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τυχόν χρέη και οφειλές προς τρίτους, αλλά και να σταθεροποιήσεις γενικότερα τα έσοδά σου. Παράλληλα το πάθος επανέρχεται στη σχέση σου, εάν είσαι δεσμευμένος. Σε περίπτωση που ΄σαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανή η αναζωπύρωση μιας παρελθοντικής σχέσης. Μην παρασύρεσαι από τα έντονα συναισθήματά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές ενδέχεται σε συζητήσεις με το ταίρι σου ή με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, να μην προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα δεν τηρήσεις μια ουδέτερη στάση σε όσα ακούς και εκφράζεις, το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν εντάσεις είναι πολύ πιθανό. Παράλληλα, όμως, θα δεις κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου να σε στηρίζουν και να πιστεύουν σε σένα και τις ικανότητές σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα σε βάλει σε μια διαδικασία να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, προσπάθησε τις μέρες αυτές να μην αναβάλεις για αργότερα οποιαδήποτε εκκρεμότητα ή δουλειά προκύψει.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου