Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Σάββατο 13/5 στις 12:00 ήσουν στο πάρκο Τρίτση σ’ ένα bachelor party. Εγώ ήμουν εκεί για περπάτημα και κοντοστάθηκα λίγο πιο πολύ γιατί μου έκανε εντύπωση ο χώρος κι η ώρα που διαλέξατε για την περίσταση. Και τότε σε είδα, χαμογελούσες και τα μάτια σου έλαμπαν. Δεν μπόρεσα να δω τι φοράς. Πρόλαβα να δω όμως ότι με είδες και κοιταχτήκαμε για κάποια δευτερόλεπτα και μετά έφυγα για να μην παρεξηγηθώ. Ελπίζω να σε βρω. Και πού ξέρεις μπορεί μετά να μιλάμε για το δικό μας bachelor.

 

2.

Σε είδα στο cityζεν στις Σέρρες το Σάββατο 13/5 να πίνεις κρασί με τους φίλους σου. Καθόμουν από δίπλα και σας άκουσα που συζητούσατε για τη σχολή σας. Είμαι η κοπέλα με την πορτοκαλί μπλούζα που σας ρώτησε τι σπουδάζετε κι εσύ μου απάντησες βιολογικό και με ρώτησες το όνομά μου. Ντράπηκα πολύ να συνεχίσω τη συζήτηση. Είμαι η Χριστίνα και σε ψάχνω ρε Γιάννη από το βιολογικό!

 

3.

Γνωριστήκαμε την Παρασκευή 12/05 στην ουρά για τα ταμεία του Public στην Τσιμισκή. Κρατούσες ένα βιβλίο του Μουρακάμι και σου σχολίασα πως ποτέ δε μου άρεσε ο τρόπος που γράφει και μου απάντησες με χαμόγελο πως δεν τον διαβάζω σωστά. Ήρθε η σειρά σου να πληρώσεις, χαιρέτησες κι έφυγες. Δυστυχώς μέχρι να πληρώσω κι εγώ είχες εξαφανιστεί. Αν το δεις απάντησέ μου, θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε για λογοτεχνία (και για πολλά ακόμη). Θα ήθελα πολύ να σου ζητήσω σόσιαλ, αλλά καταλαβαίνω πως εκτός από τρομακτικό θα ήταν κι άβολο.

 

4.

Θεσσαλονίκη. Κάθε πρωί στις 7μιση σε βλέπω στη στάση Μπότσαρη που περιμένεις λεωφορείο για το κέντρο, όσο πηγαίνω για δουλειά απέναντι στο μπουγατσατσίδικο. Κάποιες φορές ανεβαίνεις στο 5άρι κι άλλες στο 31. Θέλω πολύ να σου μιλήσω αλλά δε βρίσκω το θάρρος. Είμαι το παιδί που φοράει γυαλιά και έχεις πετύχει να σε κοιτάζει πολλές φορές, έχω καρφωθεί εντελώς το ξέρω. Αν θες την επόμενη φορά, έλα να κεράσω ένα καφεδάκι.

 

5.

Baiser cafe-bar, Ξάνθη. Ήσουν στη διπλανή παρέα με άλλα τέσσερα άτομα. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές και μιλήσαμε ελάχιστα. Ψηλός, με μαύρο πουκάμισο. Ξέρω μόνο ότι σε λένε Βασίλη και ότι είσαι από Δράμα. Μετά από λίγο έφυγες με έναν από την παρέα σου. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να μάθω περισσότερα για σένα. Αν το δεις κανε like να σε βρω.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!