Είναι τώρα καιρός που βγαίνεις με εκείνο τον τύπο που σου άρεσε απ’ τη δουλειά. Φυσικά πριν από όλες τις εξόδους έχεις συγκαλέσει σύνοδο κορυφής, έχεις μαζέψει όλες τις φίλες –με Skype όσες είναι μακριά– για την επιλογή του καλύτερου outfit. Φορέματα, τζιν, μπλούζες, φούστες πεταμένα όλα δεξιά αριστερά, για να καταλήξεις στο αγαπημένο σου t-shirt και στο κλασσικό τζιν, που αποδεδειγμένα προσθέτει πόντους στην αυτοπεποίθησή σου. Όλα αυτά καλά, το συνηθίζουμε όλες στα πρώτα δυο-τρία ραντεβού. Τα δύσκολα έρχονται αργότερα.

Τσουπ, Παρασκευή μεσημεράκι σκάει μηνυματάκι: «Ραντεβού αύριο οι δύο μας στο σπίτι μου για φαγητό και κρασάκι». Τι κάνουμε τώρα; Προφανώς και το θέμα της βραδιάς είναι προμελετημένο κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζετε κι οι δύο. Ήρθε η ώρα ξεπεράσετε το στάδιο του φιλιού και το μπαλαμούτι και να πέσετε στα βαριά. Δεν μπορείτε μια ζωή να παίζετε σε παλιά ελληνική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Βασιλειάδου.

Διαβάζεις το μήνυμα, παθαίνεις έναν σχετικό πανικό. Λογικό, θα σου πω εγώ. Σηκώνεις τηλέφωνο, παίρνεις εκείνη. Μία είναι εκείνη που συζητάς μαζί της την πρώτη νύχτα με το αγόρι. «Έλα, φίλη, ήρθε η ώρα. Ραντεβού το βράδυ στο chat για τη hot προετοιμασία».

Φτάνεις σπίτι, δεν τρως καν (δε θα φας μέχρι να κολλήσει το  στομάχι σου στην πλάτη), ανοίγεις υπολογιστή, στέλνεις μήνυμα και περιμένεις. Στο μεσοδιάστημα έχεις ανοίξει διάπλατα ντουλάπα για να βλέπεις όλα τα υποψήφια σετ που θα μπορούσες να φορέσεις κι εννοείται έχεις αδειάσει το συρτάρι με τα εσώρουχα πάνω στο κρεβάτι. Κάνεις ξεσκαρτάρισμα, βρίσκεις αυτά που αυτήν την περίοδο πιστεύεις θα αναδείξουν τις καμπύλες σου και ταυτόχρονα μαγικά θα καλύψουν τις ατέλειές σου.

Σκάει κόκκινη ειδοποίηση, πατάς το video call γιατί πρέπει να υπάρχει άμεση επαφή, το θέμα είναι καυτό. Η συζήτηση ξεκινάει με καταιγισμό ερωτήσεων. «Φίλη, πώς έσκασε τώρα αυτό; Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις; Τι θα φορέσεις; Είσαι έτοιμη;»

Πιάνετε ένα-ένα τα πράγματα να τα βάλετε σε σειρά και να μειωθεί και το άγχος. Για αρχή ξεκινάς να διηγείσαι πώς εσύ το έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Φυσικά και έχεις βρει τα πιο σέξι εσώρουχά σου και πώς αυτά θα φαίνονται τόσο όσο απ’ τα ρούχα που θα φοράς για να του εξάψεις τη φαντασία απ’ το πρώτο κιόλας λεπτό. Η κολλητή που σίγουρα σκέφτεται χωρίς άγχος ρίχνει και τις πιο πονηρές ιδέες. Εσύ έχεις κολλήσει, ενώ εκείνη ξέρει ακριβώς ποια συμπεριφορά σου μπορεί να τον ξετρελάνει.

Το θέμα «outfit» το έχουμε λύσει, μένει τώρα να δούμε τι θα συμβεί όταν έρθει η ώρα που τα ρούχα θα είναι περιττά. Τι θα γίνει αν συμβεί κάποιο ευτράπελο (έλα, πες την αλήθεια, πάρα πολλές φορές σου έχει τύχει), αν θα στραβώσει κάτι εκείνη τη στιγμή, αν δεν είναι αυτό που περίμενες (γιατί αν είναι καλύτερο από αυτό που περίμενες δε θα χρειαζόταν συζήτηση) κι όλα αυτά που σου περνούν απ’ το μυαλό πριν από κάθε πρώτη επαφή.

Οι ώρες περνάνε κι οι υποθέσεις δίνουν και παίρνουν. Έχετε σκεφτεί ό,τι πιο απίθανο βάζει ο ανθρώπινος νους, ο γυναικείος κυρίως που είναι πιο περίπλοκος γιατί ο ανδρικός σίγουρα δεν μπορεί να φτάσει τα δικά μας σενάρια φαντασίας. Ό,τι και να πείτε, όμως, κάθε φορά καταλήγετε σε μια μοναδική αλήθεια: Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Χαλάρωσε, απόλαυσέ το και μην κάνεις ποτέ τίποτα που δε θες. Το σεξ είναι συσσωρευμένα θετικά συναισθήματα που μέσα απ’ την ένωση δύο κορμιών βρίσκουν τρόπο κι εκρήγνυνται. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και διασκέδασέ το.

Συντάκτης: Αγγελική Τριανταφύλλου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη