Πόσο (αν)ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου; Δοκίμασέ την εδώ απαντώντας σε 100 ερωτήσεις!

%cf%83%ce%b5%cf%86

Περίπλοκη διαδικασία ο γάμος. Απ’ την οργάνωση θες; Απ’ το ότι κι οι δύο νεόνυμφοι είναι αγχωμένοι με τη διαδικασία και την πραγμάτωσή του; Το βήμα μεγάλο και πολλές φορές, είναι κι αυτές οι δεύτερες σκέψεις που τριγυρνούν στο μυαλό σου. Μα καλά, θα σκεφτεί κάποιος, την ημέρα του γάμου του θα περιμένει για να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν θέλει ή όχι να παντρευτεί; Μωρέ γίνεται και μάλιστα, με αποδείξεις.

Οι φωτογράφοι που βρίσκονται σε γάμους έχουν οχτώ ενδείξεις-αποδείξεις που δείχνουν ότι ένα ζευγάρι θα καταλήξει σε διαζύγιο σε λίγους μήνες! Μοιράστηκαν κάποιες σκέψεις τους στο Reddit και σας τις παρουσιάζουμε εδώ.

 

1. Τα γυαλισμένα μάτια προμηνύουν διαζύγιο

Είναι κι αυτές οι φορές που τα μάτια ενός ζευγαριού γυαλίζουν και λάμπουν από ευτυχία. Υπάρχουν όμως κι οι φορές που τα μάτια του ενός, κοιτάζουν το κενό ή το υπερπέραν κι αυτό μπορείς να το δεις εύκολα αντικρίζοντας τις φωτογραφίες του ζευγαριού σ’ ένα κοντινό και να καταλάβεις ότι σκέφτονται «τι λάθος έχω κάνει, ή τι πάω να κάνω;». Αυτά τα λέει ο φωτογράφος γάμου Jaff4487 στο Reddit.

 

2. Αχ αυτά τα λάθη της σεξουαλικής έντασης

Άλλα θέλουμε να δείξουμε κι άλλα λέμε πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της τελετής. Ξέρετε, είναι κι αυτό το βλέμμα του κουμπάρου προς τη νύφη ή του γαμπρού προς την κουμπάρα ή τον κουμπάρο. Όλα τα έχουμε δει, σύμφωνα με τον φωτογράφο SuccessiveApprox, λέγοντας πως μια υγιής σεξουαλική ένταση, κατά τη διάρκεια του γάμου μεταξύ του γαμπρού και της νύφης είναι απαραίτητη και καλό σημάδι. Τι γίνεται όμως όταν επιβεβαιώνεται το ρητό «Ο κουμπάρος κι η κουμπάρα…» Ερωτική ένταση και στάση του σώματος που ξεκάθαρα δηλώνει τάση του ενός προς τον άλλον, φαίνεται όταν ο κορμός στρέφεται ξεκάθαρα προς ένα άτομο, που δεν είναι ο σύζυγός του. Κι αν δε συμβεί μία φορά και φτιάχνει μοτίβο, ξέρεις ότι κάτι υπάρχει εδώ.

 

3. Όταν ενδιαφέρεται ο μελλόνυμφος περισσότερο για τον εαυτό του την ημέρα του γάμου, παρά για τον ίδιο τον γάμο

Ένας γάμος είναι καταδικασμένος σε αποτυχία σύμφωνα με τον JetKee,l όταν κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας, αλλά και την ημέρα του γάμου, ο μελλόνυμφος ενδιαφέρεται για το πώς φαίνεται και πώς γράφει, είναι περισσότερο επικεντρωμένος στο να κάνει πράγματα μόνο για τον εαυτό του, παρά να ενδιαφερθεί για την ημέρα του γάμου του, που, κακά τα ψέματα θεωρείται και σημαντική ημέρα. Κυρίως όμως το καταλαβαίνεις αν το ζευγάρι δεν παίρνει χρόνο για τους ίδιους αλλά εστιάζει στα κλικ τόσο, που κάνει τη ζωή μας εξαιρετικά εύκολη, αλλά τη σύνδεση ανύπαρκτη. Αν πιο πολύ ενδιαφέρεσαι πού είναι ο φωτογράφος από το πού είναι το ταίρι σου, άσ’ το καλύτερα.

 

4. Ένα ασυγχρόνιστο ζευγάρι είναι καταδικασμένο σε διαζύγιο

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, αλλά ένα απ’ τα σημάδια που προμηνύουν διαζύγιο θα μπορούσε να είναι και το εκτός συγχρονισμού ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής. Ειδικότερα, αν η νύφη φαίνεται πιεσμένη και δυστυχισμένη κι ο γαμπρός είναι μες στην τρελή χαρά, δε βοηθάει να βγει επαρκής αριθμός φωτογραφιών εκείνη την ημέρα, σύμφωνα πάλι με φωτογράφο του Reddit.

 

5. Κι αυτό που αντί για γάμο το βλέμμα τους είναι λες και πάνε σε κηδεία;

Συμβαίνει όμως και στα καλύτερα σπίτια. Σίγουρα όλοι έχετε δει ζευγάρια πριν παντρευτούν να φαίνονται δυστυχισμένα και ξενερωμένα με την όλη φάση κι είναι σαν να τους πηγαίνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Το κάνουν μόνο και μόνο επειδή πιέστηκαν από εξωγενείς παράγοντες κι είναι έκδηλο στον φωτογραφικό φακό. Σαφώς είναι και τελείως αδιάφοροι για την όλη τελετή, η νύφη βρίσκεται στον δικό της κόσμο κι ο γαμπρός στον δικό του.

 

6. Φιλί-φιλί

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν ένα ζευγάρι που παντρεύονταν από το μουσείο τέχνης στο Philly. Είχα τον φίλο μου που ήταν φωτογράφος γάμου για 10 χρόνια μαζί μου, για να μου δείξει κάποιες λήψεις. Έτσι, στήνει μια πόζα για ένα φιλί του ζευγαριού κι όταν τους ζητά να φιληθούν, η νύφη λέει «ω, όχι, όχι ευχαριστώ» σχεδόν τρομαγμένη. Έχω γυρίσει πάνω από 100 γάμους και δεν είδα ποτέ ζευγάρι να μη θέλει να φιλήσει ο ένας τον άλλον.»

 

7. Περιφρόνα με γλυκιά μου, γέλα με τον έρωτά μου

Σίγουρα η παραπάνω φράση, εκτός από τραγούδι που είναι, θα μπορούσε ν’ αντικατοπτρίζει την απόλυτη πραγματικότητα. Εάν το ζευγάρι δεν έχει λύσει τα συζυγικά του θέματα λίγο πριν τον γάμο, αυτό αυτομάτως θα σημάνει την απόλυτη καταστροφή και τη στροφή προς το διαζύγιο. Αν ένας απ’ τους δύο περιφρονεί τον έναν, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Μπορεί να υπάρχει αδιαφορία για το γεγονός της τελετής, μια περιφρόνηση σε βαθμό κακουργήματος για τη σημασία της μέρας. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι ο γάμος θα λήξει, πριν ακόμη ξεκινήσει, σύμφωνα με τον φωτογράφο Chrislbraman.

 

8. Ποιος θα φάει πρώτος την τούρτα; 

Όσο ασαφές κι αν ακούγεται το παραπάνω, είναι η απόλυτη πραγματικότητα. Όταν κάποιος δώσει κομμάτι τούρτας στον άλλον, σίγουρα είναι καλό σημάδι, αν συνεχίσει όμως κατά τη διάρκεια της κοπής της γαμήλιας τούρτας να τον μπουκώνει με κομμάτια, ή να του βάζει κομμάτια τούρτας στη μούρη με την πρόφαση «φάε και άλλο λίγο αγάπη μου», τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Προμηνύεται χωρισμός, σύμφωνα με τον 2D Printer κι είναι κι ένδειξη περιφρόνησης.

 

Τους γάμους να τους κάνετε επειδή θέλετε. Μπορεί βέβαια κι αυτά που είπαμε παραπάνω στ’ αφτιά κάποιων να φάνηκαν υπερβολικά, όμως προσπαθήσαμε να δώσουμε μια οπτική με βάση τις μαρτυρίες από φωτογράφους γάμων. Πολλά έχουν δει τα μάτια τους και σίγουρα, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Γι’ αυτό πριν μπεις και παίξει το γαμήλιο εμβατήριο, να ‘σαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ανδρέας Πετρόπουλος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου