Τι πιο όμορφο από το να σε σκέφτονται, να σε αγαπούν και να στο δείχνουν με πράξεις, πόσω μάλλον όταν έχεις και τα γενέθλιά σου, που όπως και να το κάνουμε, έχεις ανάγκη κι από λίγο κανάκεμα παραπάνω, έναν ωραίο λόγο, μια πράξη αγάπης, μια καντάδα! Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν κι οι μαθητές από ένα σχολείο στα Καμίνια κι αποφάσισαν να κάνουν στον φίλο τους την πιο όμορφη έκπληξη.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μετράει ήδη 48 εκατομμύρια likes και μας έκανε να λιώσουμε. Τα παιδιά λοιπόν, με τη βοήθεια καθηγήτριας της τάξης, οργανώθηκαν θέλοντας να δώσουν τις ευχές τους στον συμμαθητή τους, κάνοντάς του καντάδα κάτω από το σπίτι του, το αγαπημένο του τραγούδι.

 

@giorgos89barbagτοπ πιο όμορφο όταν μαθητές κ δασκάλα κάνουν έκπληξη σε συμμαθητή τους για τα γενέθλιά του!!! τέτοια παιδεία θέλουμε στα σχολεία!!!!♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos89barb

 

Επέλεξαν έναν δικό τους τρόπο ευχών κι αντί για το συνηθισμένο happy birthday, τραγούδησαν την «κόκκινη γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου, με τους χρήστες στα σχόλια να αστειεύονται ρωτώντας αν χώρισαν ή αν πρόκειται να χωρίσουν. Αγκαλιασμένοι όλοι του κάνουν καντάδα κάτω από το σπίτι του, ενώ εκείνος, γεμάτος χαρά, ενθουσιασμό αλλά και συγκίνηση κατεβαίνει και πριν προλάβει να πει πολλά, βρίσκεται περιτριγυρισμένος από όλους που έσπευσαν να του κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά και να του δώσουν τις ευχές τους.

Ο χρήστης ο οποίος ανέβασε το βίντεο, αναφέρει στα σχόλια πως το παιδί αυτό «έχει περάσει δύσκολα». Η αλήθεια είναι πως περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως μια τόσο μικρή αλλά με τεράστιο νόημα πράξη, θα γίνει η ανάμνηση μιας μέρας που θα θυμάται για καιρό ως τα γενέθλια που του έκαναν καντάδα οι φίλοι του. Κρατώντας τον ρομαντισμό μιας εποχής που μας λείπει, ας χαρούμε με την εικόνα αυτών των παιδιών, που κάνουν κάτι όμορφο για τον συμμαθητή τους. Μια πράξη που μας θυμίζει πως και τις πιο σκοτεινές μέρες, γίνονται φωτεινά πράγματα.

Συντάκτης: Ρεβέκκα Κωνσταντίνου