d67

Ο εξωστρεφής του Ζωδιακού δε θα μπορούσε να μη μας δίνει λόγους να τον θαυμάζουμε, και –φανερά ή μη– να θέλουμε κι οι υπόλοιποι να του μοιάσουμε. Αν, λοιπόν, είσαι Υδροχόος μπορείς άνετα να κοκορεύεσαι για την εκρηκτική προσωπικότητά σου, αλλά δε θα το κάνεις, κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό. Ανθρωπιστής κι αλτρουιστής, νοιάζεσαι τους άλλους, μα παράλληλα αγαπάς κι εκτιμάς τον εαυτό σου. Ο ορισμός του «έξω καρδιά» ανθρώπου, που ποτέ δε βαλτώνει, αφού έχει αδυναμία στις ανατροπές.  

 

1. Υποστηρίζεις σθεναρά τις απόψεις σου

Ο Υδροχόος δεν είναι αναποφάσιστος και δε θα τον συναντήσεις ποτέ να αναλώνεται για πολύ σε διλήμματα. Το «ναι» σου σημαίνει «ναι» και το «όχι» σου απόλυτη άρνηση, ούτε «ίσως» ούτε «μπορεί». Ο κόσμος μπορεί να σε χαρακτηρίζει εγωιστή και ξεροκέφαλο, μα εσύ ξέρεις τον τρόπο να υποστηρίζεις τη θέση σου κι είσαι βέβαιος για τις αποφάσεις σου.

 

2. «Είμαι πολύ ωραίος, βεβαίως, βεβαίως!»

Ίσως και λίγο ψώνιο να έλεγαν οι ανασφαλείς γύρω σου, μα έχεις αυτοπεποίθηση και ξέρεις πολύ καλά τις δυνατότητές σου και τα καλά σου χαρακτηριστικά. Ηθικόν ακμαιότατον στην περίπτωσή σου κι είσαι ικανός να αμφιβάλλεις για τους πάντες εκτός απ’ τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί να μας τη δίνει στα νεύρα η τόση σιγουριά  σου, μα να ξέρεις πως είναι μέρος της γοητείας σου.

 

3. Γιατί δεν επαναπαύεσαι

Δε στέκεσαι μονάχα σε ό,τι ως τώρα γνωρίζεις και ψάχνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Καινούριες ιδέες, καινούρια μέρη, μουσικές, φαγητά. Αναζητάς διαρκώς αυτό το κάτι που μέχρι χθες δε γνώριζες ότι υπάρχει. Κρατάς ανοιχτές κεραίες γιατί αναγνωρίζεις ότι έτσι η ζωή έχει περισσότερη πλάκα!

 

All About Sex | eBook


€7,00

-----

 

4. Γιατί έχεις φοβερό γούστο

Και φημίζεσαι για την αισθητική σου. Το σπίτι σου είναι πάντα προσεγμένο κι οι συνταγές σου προκαλούν εντυπώσεις. Οι φίλοι σε ρωτάνε και σ’ εμπιστεύονται για όλα∙ απ’ το τι να φορέσουν, μέχρι το πώς να διακοσμήσουν το χώρο τους και κυρίως ποιο άρωμα να προτιμήσουν. Μυρίζεις πάντα υπέροχα!

 

5. Είσαι αισθαντικός σ’ όλες τις εκφάνσεις σου

Στο σεξ δίνεσαι ολοκληρωτικά, με νου και σώμα. Δίνεις έμφαση στις λεπτομέρειες, ξέρεις να δημιουργείς ατμόσφαιρα κι απ’ το ψυγείο σου δε λείπει ποτέ ένα καλό κρασί για ν’ απολαμβάνεις είτε μόνος είτε με την τέλεια παρέα.

 

6. Είσαι ο ορισμός του ελεύθερου πνεύματος

Ακόμα και με την πρώτη ματιά αποπνέεις κάτι το φευγάτο, μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας μυαλού και σκεπτικού, που κάνει τους άλλους να σαστίζουν. Την αγαπάς τόσο πολύ αυτή την ανεξαρτησία που τη δίνεις απλόχερα και στο σύντροφό σου. Κι είναι ένας –επιπλέον– λόγος που ‘σαι ανεκτίμητος για τον άνθρωπό σου.

 

7. Ξέρεις να περνάς καλά

Είτε μόνος είτε με παρέα. Είσαι, κατά βάση, κοινωνικός, αλλά είναι ώρες και στιγμές που απολαμβάνεις εξίσου τη συντροφιά του εαυτού σου. Μπορείς να σε πας για έναν καφέ, για σινεμά, ή για μια βόλτα, δίχως ανάγκη για συνοδεία, και το ευχαριστιέσαι το ίδιο, όπως κι αν θα ήσουν με παρέα. Μεγάλη υπόθεση να τα πηγαίνεις καλά με εσένα!

 

8. Δεν πιάνει μια ο πολυμήχανος Οδυσσέας μπροστά σου!

Οξυδερκής και παρατηρητικός, βλέπεις αυτά που άλλοι απλά προσπερνούν. Μπορεί να φαίνεσαι διστακτικός, απότομος κι, ίσως, επιθετικός, αλλά αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να μπορείς να βλέπεις μπροστά, γνωρίζοντας πολύ καλά και το τι θα θες μελλοντικά αλλά και τις προσδοκίες και τις προθέσεις των άλλων. Μα πού τα σκέφτεσαι όλα!

 

9. Τη φράση «σαν στο σπίτι σου» μάλλον την επινόησε Υδροχόος.

Είσαι απ’ τους πιο φιλόξενους του Ζωδιακού. Κινδυνεύεις, βέβαια, κι από συνεχόμενες «αρμένικες βίζιτες» απ’ τους φίλους σου, μιας κι όντως τους κάνεις να αισθάνονται τόσο άνετα στον χώρο σου που ξεχνούν να φύγουν. Είναι ο δικός σου τρόπος να δείξεις την αγάπη σου, μιας και για να περάσει κάποιος το κατώφλι σου θα πρέπει ήδη να τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο.

 

10. Πόσοι θα ήθελαν να ‘χαν την ευελιξία σου!

Άλλαξαν τα σχέδια της παρέας; Δεν πειράζει, δε σε επηρεάζει. Χάλασε ο καιρός; Ε, γι’ αυτό έχουμε ομπρέλες! Σημαντικό το να μην ξενερώνεις με το παραμικρό, και για σένα αλλά και για όσους σε περιτριγυρίζουν.