Η αλήθεια είναι πως ο Ταύρος δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, κι αυτό γιατί ξέρει καλά πώς να εντυπωσιάζει ο ίδιος, οπότε και δεν ψαρώνει από φιγουρατζίδικα κολπάκια, ούτε καταπίνει αμάσητες στρατηγικές. Είναι διαρκώς υποψιασμένος, ωστόσο έχει κι αυτός τα αδύναμα σημεία του, κι εκείνα μπορούν να γίνουν τα πιο δυνατά σου όπλα για να τον κατακτήσεις.

Ποια είναι αυτά;

1. Χάρισέ του ένα χορό

Ο μουσικόφιλος Ταύρος αγαπάει να κινείται στους ρυθμούς των τραγουδιών και σίγουρα θα γοητευτεί αν δεχτείς ή προθυμοποιηθείς να γίνεις παρτενέρ του για το επόμενο κομμάτι. Ειδικά αν το τραγούδι είναι αισθησιακό, ο ρομαντισμός του θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα! Δε μετράνε οι χορευτικές σου ικανότητες, φτάνει να βγάλεις όση ενέργεια, ερωτισμό και ρυθμό έχεις μέσα σου για να τον εντυπωσιάσεις!

2. Πάρε την πρωτοβουλία και ζήτα του εσύ να βγείτε!

Δεν έχει σημασία ποιο ραντεβού σας θα είναι αυτό, αν είναι το πρώτο ή αν γνωρίζεστε χρόνια, ο Ταύρος λατρεύει τους ανθρώπους που είναι τολμηροί και δε διστάζουν να εκδηλωθούν και να εκφράσουν ανοιχτά αυτό που θέλουν. Να είσαι σίγουρος πως θα δεχτεί την πρότασή σου και θα τον έχει ήδη εντυπωσιάσει ο δυναμισμός σου κι ο απελευθερωμένος χαρακτήρας σου!

3. Μαγείρεψε μόνο γι’ αυτόν

Ακόμα κι αν κανείς τηγανιτές πατάτες ή βραστά αβγά, ο γευσιγνώστης και λάτρης του φαγητού, Ταύρος θα εκτιμήσει την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες γι’ αυτόν. Φυσικά, όσο καλύτερη η ποιότητα του πιάτου κι η νοστιμιά των γεύσεων, τόσο περισσότερο θα καταφέρεις να τον εντυπωσιάσεις! Πρόσεχε όμως μην πάρεις ντελίβερι και το παρουσιάσεις για δικό σου, γιατί αν το καταλάβει πιθανότατα να μην ξαναφάτε ποτέ μαζί.

4. Περιποιήσου τον εαυτό σου

Όχι για να δείχνεις ωραίος/ωραία, μιας κι ο Ταύρος δεν είναι τόσο επιφανειακός και δεν κρίνει ή βγάζει βιαστικά συμπεράσματα απ’ τον εξωτερικό κόσμο των ανθρώπων γύρω του. Ωστόσο του αρέσουν ιδιαίτερα εκείνοι που προσέχουν και φροντίζουν τον εαυτό τους, που καλλωπίζονται, τον εντυπωσιάζουν οι προσωπικότητες που αφιερώνουν χρόνο στην ατομική τους περιποίηση. Εξάλλου, αν δεν ξεκινήσεις από ‘σένα, πώς θα καταφέρεις να προσφέρεις και στους άλλους; Οπότε φρόντισε να λάμπεις και να ‘σαι σίγουρος πως αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο απ’ τα μάτια ενός Ταύρου.

5. Παίξε με το μυαλό του

Ο Ταύρος γοητεύεται απ’ την ευφυΐα πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα τον τραβούσε μια ιδιαίτερη κι αντικειμενικά (όσο γίνεται αυτό) ωραία εμφάνιση. Σίγουρα δεν περιμένει να λύσεις Sudoku και σταυρόλεξα μπροστά του ή να του δείξεις τα πτυχία σου, καθώς αυτό που πραγματικά τον εντυπωσιάζει δεν είναι η ίδια η γνώση αλλά η διαδικασία της, ο –ιδανικά απρόβλεπτος– τρόπος που σκέφτεσαι. Πες και κάνε αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί! Αιφνιδίασέ τον και τον έχεις κερδίσει.

6. Μάθε του κάτι

Από ένα καλό στέκι, χωμένο κάπου στην πόλη, για φαγητό ή κρασί που δε γνώριζε πως υπάρχει, ένα τραγούδι ή γενικά έναν καλλιτέχνη που ποτέ πριν δεν άκουσε, ένα καλό βιβλίο, μέχρι πώς να παίζει σκάκι (αν δεν ξέρει ήδη) ή ένα νέο μουσικό όργανο, ο Ταύρος πάντα διψά για το καινούργιο και ποτέ δεν κουράζεται να μαθαίνει και να ανακαλύπτει το διαφορετικό, το μη οικείο. Αν, λοιπόν, τον τραβήξεις για μια βουτιά σε ανεξερεύνητα νερά, το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιαστεί και θα σ’ ακολουθήσει με κλειστά μάτια.

7. Αιφνιδίασέ τον

Ο Ταύρος είναι μονίμως σε μια υπερδιέγερση, πράγμα το οποίο δεν τον αφήνει να χαρεί εκπλήξεις. Είναι τόσο πολύ στην πρίζα που περνά η στιγμή κι έπειτα συνειδητοποιεί περί τίνος πρόκειται. Μόνο και μόνο απ’ το γεγονός ότι θα καταφέρεις να του τη φέρεις, θα τον εντυπωσιάσεις, δεν έχει και μεγάλη σημασία τι είναι η έκπληξη ακριβώς. Είναι κατόρθωμα κάποιος να του κάνει ένα σωστό surprise και, λόγω αυτού, το εκτιμά διπλά από τον κάθε άλλον.

8. Κέρδισε τους δικούς του ανθρώπους

Είναι εξωστρεφής κι ιδιαίτερα κοινωνικός ο Ταύρος, αγαπάει πολύ τις παρέες του κι ειδικά αυτούς που θεωρεί κι ονομάζει δικούς του ανθρώπους. Κι αυτοί, όμως, με τη σειρά τους είναι υπερπροστατευτικοί με το Ταυράκι τους. Αν νομίζεις πως είναι δύσκολο να εντυπωσιάσεις έναν Ταύρο, δεν έχεις ιδέα τι κατόρθωμα θα είναι να εντυπωσιάσεις αυτούς που τον αγαπούν.

9. Φίλησέ τον όταν δε θα το περιμένει

Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις έναν Ταύρο που να μην είναι διαρκώς στην τσίτα, προετοιμασμένος για όλα και να μη βρίσκεσαι σε κατάσταση εγρήγορσης. Πολύ δύσκολα θα τον πιάσεις ανυποψίαστο, είναι η αλήθεια, οπότε φρόντισε να τον κρατήσεις απασχολημένο με κάτι κι όταν πια θα έχει απορροφηθεί, σκάσ’ του ένα φιλί κι άσ’ τον να αναρωτιέται πώς το καλό δεν το πήρε πρέφα.

10. Αγάπα τον τις στιγμές που έχει νεύρα

Είναι παρεξηγημένο ζώδιο ο Ταύρος, με μια ταμπέλα πάνω απ’ το κεφάλι του να γράφει πάντα «οξύθυμος», «νευρικός» κι άλλα τέτοια χαριτωμένα. Αν, λοιπόν, εσύ κάνεις τη διαφορά και δεν τον δικάσεις για το ταμπεραμέντο του, θα τον εκπλήξεις ευχάριστα και θα τον μαλακώσεις. Έχεις κερδίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση μέσα του, αφού πλέον γνωρίζει ότι μπορείς να δεις κάτω απ’ το πρώτο επίπεδο και να τον αποδεχτείς.