Η Πανσέληνος, ο ανάδρομος Ερμής και οι 6 ανάδρομοι πλανήτες μπερδεύουν, αναμοχλεύουν, φέρνουν διλήμματα και ξεχασμένα μυστικά και συναισθήματα στο κέντρο των γεγονότων. Ποια ζώδια θα επιβιώσουν και ποια θα βγουν νικητές;

 

Κριός: Ακούστε τη διαίσθησή σας και φροντίστε την ψυχολογία σας

Πάντα προστατεύετε με τον δικό σας τρόπο την οικογένειά σας, μ’ αυτήν την Πανσέληνο φροντίστε τα θέματα του σπιτιού αλλά και τους δικούς σας.
Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και στην εργασία θα σας φτιάξουν τη διάθεση, τολμήστε τις!
Η αναδρομή πορεία του Ερμή θα επηρεάσει κυρίως τους Κριούς του Μαρτίου και θα ξαναφέρει παλιές σχέσεις ή συνεργασίες στο προσκήνιο.

 

Ταύρος: Ο έρωτας, η δημιουργία, τα όνειρα πραγματοποιούνται μέσα από αλλαγές

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Χαρείτε με φίλους, δημιουργήστε, ερωτευτείτε. Μόνο μην μπερδέψετε τις ερωτικές με τις φιλικές σας σχέσεις. Το πιο σημαντικό μήνυμα του φεγγαριού τολμήστε να αλλάξετε, για να χτίσετε κάτι όμορφο! Ο Ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την καθημερινότητα την εργασία σας και τις σχέσεις επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

Δίδυμοι: Θα αγωνιστείτε, για ν’ αναγνωριστεί η αξία σας

Προβάλετε τα ταλέντα σας, δημιουργήστε αλλά μην ξεχνάτε τη βάση σας. Θέλετε να νιώσετε την εκτίμηση και την αναγνώριση στην καριέρα αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο. Όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, γι’ αυτό προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Οι Δίδυμοι του Ιουνίου, προσέξτε να μην ξεσπάσετε τόσο έντονα που θα πληγώσετε ανθρώπους. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή. Ο Ερμής ανάδρομος σας μπερδεύει αλλά φέρνει κι επιστροφές ή μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα! Δημιουργικότητα και θέματα με τα παιδιά επανέρχονται.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Καρκίνος: Μπορείτε να φτάσετε ακόμα και τα πιο μακρινά όνειρα, αν τολμήσετε!

Το φως της Πανσελήνου τονίζει τους μακρινούς σας στόχους, τα ταξίδια, το εξωτερικό, τη σκέψη και τις αποφάσεις σας. Μη διστάσετε ν’ ακούσετε τους γύρω σας αλλά και ν’ αλλάξετε τον δικό σας τρόπο σκέψης. Χαμηλώστε τους τόνους και προσέξτε τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή, οι Καρκίνοι του Ιουνίου. Επικοινωνήστε και ταξιδέψτε έστω και με την καρδιά σας!

 

Λέων: Πολεμάτε για την αξία σας και τα πιο βαθιά σας θέλω!

Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά και προσωπικά, βρείτε την ισορροπία με τις ανάγκες και των άλλων και κάντε οικονομία δυνάμεων κι οικονομικών πόρων. Με το φως της ολόγιομης Σελήνης θα νιώσετε αμφιβολίες, ανασφάλεια και θα έρθετε σε σύγκρουση ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες κι επιθυμίες και των αγαπημένων σας. Λέοντες του Αυγούστου θα πρέπει να σκεφτείτε με σύνεση ποιες σχέσεις σας βοηθούν και ποιες σας πιέζουν κρατώντας σας πίσω, μπορείτε να κρατήσετε με υπομονή τις σχέσεις που αξίζουν αληθινά στη ζωή σας!

 

Παρθένος: Είστε σε δίλημμα. Αλλάξτε αλλά ακούστε πρώτα τους άλλους!

Ζείτε μια εσωτερική σύγκρουση ή ένα σοβαρό δίλημμα, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο, 12 ως 22 Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος εντείνει τις διαφορές με τους άλλους και σας προκαλεί ασάφεια και μπερδέματα. Αν θέλετε, να κρατήσετε σημαντικές σας σχέσεις, αφήστε για λίγο τη δική σας οπτική, τον εγωισμό και τη λογική σας και νιώστε τους άλλους . Αφεθείτε κι αλλάξτε. Αφήστε τις σημαντικές ενέργειες για αργότερα που θα έχουν ξεκαθαρίσει οι συνθήκες και οι προθέσεις.

 

Ζυγός: Αλλάξτε την κάθε σας μέρα. Φροντίστε τον εαυτό σας και την εργασία σας

Το φως της Πανσελήνου τονίζει θέματα πιο πρακτικά και καθημερινά, την εργασία, τη διατροφή σας, θέματα υγείας κι υποχρεώσεις. Μην αφήσετε άτομα που δεν έχουν σημασία να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Διώξτε το άγχος ή την ένταση και προστατεύστε τις σημαντικές για εσάς σχέσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι Σεπτέμβρη. Ο ανάδρομος Ερμής εσάς επηρεάζει και θα φέρει διλήμματα, επιστροφές και σχέδια από το παρελθόν.
Φερθείτε με διπλωματία. Με τη γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε όλες τις μάχες.

 

Σκορπιός: Δημιουργήστε τον κόσμο σας, όπως τον ονειρεύεστε

Αφήστε την ζήλια και τον εγωισμό σας για να χαρείτε ένα από τα πιο ρομαντικά φεγγάρια της χρονιάς. Ο έρωτας, στιγμές χαράς και δημιουργίας, η τέχνη κι η έμπνευση πρωταγωνιστούν αλλά προσέξτε να μην προκαλέσετε φίλους και να μην τα μπερδέψετε. Εκεί που χτυπάει η καρδιά σας δυνατά και ό,τι σας δίνει ολοκλήρωση είναι εδώ και σας περιμένει να το ζήσετε κάτω από το φως της Σελήνης. Ο ανάδρομος Ερμής ξυπνάει αναμνήσεις και παλιά μυστικά και συναισθήματα. Θα ακούσετε την ψυχή σας ή θα παρασυρθείτε σε παιχνίδια εγωισμού; Η απόφαση δική σας κι η ευτυχία στα χέρια σας!

 

Τοξότης: Το πιο σημαντικό ταξίδι σας είναι εκεί που ξεκινήσατε. Επιστρέφετε στις ρίζες σας, την οικογένεια και το σπίτι σας

Στον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης η ενέργεια του φεγγαριού σας προκαλεί να βρείτε λύσεις. Οι δικοί σας θέλουν να τους δείξετε το ενδιαφέρον σας, αλλιώς ετοιμαστείτε για γκρίνιες. Πιο μεγάλη προσοχή οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέξτε τα μυστικά σας και φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αγαπημένους. Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και προετοιμάστε αλλαγές. Θυμηθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους και από τις ρίζες σας θα πάρετε ενέργεια για δημιουργικές αλλαγές και στην καριέρα ή στην κοινωνική σας ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας σε φαινόμενη ανάδρομη τροχιά ξαναφέρνει ανολοκλήρωτες σχέσεις και συνεργασίες για να επιλυθούν ή να βάλετε οριστικά τελεία και παύλα.

 

Αιγόκερως: Συζητήστε αλλά κυρίως ακούστε! Μια ιδέα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση κρύβουν ευκαιρίες

Η Πανσέληνος σας προσκαλεί να αφήσετε για λίγο τα πρέπει και τη λογική, ν’ αφεθείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Προσέξτε λίγο πιο πολύ και κρατήστε ισορροπίες οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου. Δείτε το σαν μια ευκαιρία για άνοιγμα στο μυαλό αλλά και στην καρδιά σας. Συναντήσεις, μηνύματα, ιδέες και ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν. Ο Κρόνος δικός σας πλανήτης είναι κι αυτός σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ξαναγυρνάτε στο παρελθόν για να διορθώσετε και να ολοκληρώσετε αξίες και σχέδια. Ενώ ο ανάδρομος Ερμής από τώρα ως τις 23 Σεπτεμβρίου σας καθυστερεί και σας μπερδεύει σε θέματα στέγης και με τις οικογενειακές ισορροπίες.

 

Υδροχόος: Δώστε σημασία στους αγαπημένους σας, κάτι αλλάζει στο σπίτι και σε θέματα ασφάλειας

Σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας αλλά κι η αποδοχή και η αναγνώριση της αξίας σας από σημαντικές σας σχέσεις. Ο δικός σας πλανήτης ο Ουρανός σε αρμονικές όψεις με την Πανσέληνο προκαλεί θετικές αλλαγές στις βασικές συνθήκες της ζωής σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 23 Σεπτεμβρίου από τον Ζυγό, κινείται κυρίως ευνοϊκά για θέματα σχέσεων και δημιουργικών σχεδίων. Σταδιακά το κλίμα των ημερών γίνεται πιο ευνοϊκό για εσάς με προσπάθεια και σοφία μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην απογοητεύεστε και να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο διάσωσης!

 

Ιχθύες: Ακολουθήστε τον κανόνα των συμμαχιών κι όχι των αντιθέσεων

Το φώς του φεγγαριού λάμπει για σας. Χρειάζεται ν’ αλλάξετε και θα ζήσετε τα όνειρά σας. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και καλείστε να βάλετε σε εφαρμογή με τη γνώση και την εμπειρία σας, τα πιο όμορφα όνειρά σας. Ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης όμως, χρειάζεται ισορροπίες κι αγώνες. Κρατήστε τα χρήσιμα και τα ουσιαστικά. Ένα δίλημμα ή μια σχέση σας απασχολεί. Τα μυστικά σας φωτίζονται κι αν δε θέλετε ν’ αποκαλυφθούν, προσέξτε λίγο περισσότερο. Προσέξτε όμως, ν’ ακολουθήσετε το φως της Πανσελήνου με πυξίδα την εμπειρία του χρόνου που πέρασε και τα μαθήματα που σας χάρισε. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει οικονομικά και κληρονομικά θέματα φέρνοντας επιστροφές χρημάτων αλλά και μπερδέματα σε μυστικά κι ερωτικά συναισθήματα. Να είστε συνεπείς για να κερδίσετε.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!