Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις που θέλουμε να τακτοποιήσουμε. Γεγονός είναι ότι η δυναμική μας γίνεται περισσότερο εμφανής στο περιβάλλον που κινούμαστε κι οδηγεί στον θαυμασμό των γύρω μας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά κι υποκειμενικά στον εαυτό μας επιδιώκοντας να καταλάβουν οι άλλοι μόνο αυτό που μας αφορά. Σε αυτήν την περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις που δε θα επιτρέψουν να επικρατήσει η αρμονία σε συνεργασίες και σχέσεις.

 

Κριός

Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου και φόρεσε τα καλά σου, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι! Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, η ημέρα επιφυλάσσει ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου, για αυτό άσε έξω από το σπίτι τη γκρίνια και την κλάψα και αφέσου ολοκληρωτικά στα χέρια του. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, αλλά ακόμη δεν την έχεις βρει, η σημερινή μέρα πραγματοποιεί την επιθυμία σου, για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Γενικότερα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου, αλλά πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου αν θες να πας ένα βήμα μπροστά.

 

Δίδυμος

Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δε θα χάσεις. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις κι όχι ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

 

Καρκίνος

Εάν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες.

 

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μη διστάσεις να δεχτείς μια πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να βγεις μια χαλαρή βόλτα μαζί του. Σήμερα ουσιαστικά με τα δικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

 

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο το σημερινό βράδυ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαλλάξου από αυτή οριστικά. Διαθέτεις τα προσόντα αλλά και τη γοητεία, για να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο νου σου, για αυτό μην κάθεσαι άλλο μόνος σου. Κανόνισε υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να σε καθυστερούσαν και φρόντισε, με οδηγό τη λογική σου, να τους δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Εκμεταλλεύσου το και κάνε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι κι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να δεχτείς τις προτάσεις που σου κάνουν εδώ και καιρό άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στα θέλω σου και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα και «υποτιθέμενους» φίλους να σου βάζουν εμπόδια. Προφυλάξου και δράσε διπλωματικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τους αποφύγεις και να μην προκληθούν μεταξύ σας διενέξεις.

 

Σκορπιός

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί εάν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τη βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε. Θα πρέπει να είστε λίγο πιο ανοιχτοί σε νέες απόψεις και να μη φαίνεστε ισχυρογνώμονες απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σας να την ακολουθήσετε.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου, για να περάσετε καλύτερα κι οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματα σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα τη γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.  Καλό είναι να μην επηρεάζεστε και να μένετε σταθεροί σε όσα σκέφτεστε για το μέλλον. Αν δε στηρίξετε τις κινήσεις και τις ιδέες σας εσείς οι ίδιοι, πώς θα πείσετε τους άλλους να σας υποστηρίξουν;

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ανοιχθείς στο ταίρι σου και να μιλήσεις κι εσύ για τα συναισθήματά σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κοίταξε γύρω σου γιατί κάποιο ενδιαφέρον άτομο σε πλησιάζει από το κοντινό σου περιβάλλον. Δώσε του μια ευκαιρία, τώρα που δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις. Τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει.  Η μέρα είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν.  Θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ, που θα εκπλαγείς.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν αυτήν την περίοδο. Αν ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε και πέρασε καλά και θα έρθει κι η γνωριμία που θέλεις όταν δεν το περιμένεις. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο.  Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς, για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε δεσμευμένος, υπάρχει κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία όταν δεν το περιμένεις. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι. Μη χάσεις καμιά ευκαιρία και μη μένεις άπραγος επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου κι όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!