Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και οδεύουμε προς την Πανσέληνο της 18ης Ιανουαρίου που θα επηρεάσει τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου. Η ένταση αυξάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση ενός κύκλου που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις.

 

Κριός

Στη σχέση σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις λίγο χαλαρά με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη η ζωή σου είναι χωρίς σύντροφο, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις. Η σημερινή Δευτέρα είναι ημέρα έντασης για εσένα, αγαπητέ Κριέ, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα.

 

Ταύρος

Στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος δέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι περισσότερο επίπονο. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου που θα έχει τα θεμέλια να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.  Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μια έκπληξη που σε περιμένει από το σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μες στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά και μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα. Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Λέων

Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση σήμερα και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

 

 

Παρθένος

Σήμερα δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε φίλε Παρθένε για το καλό της σχέσης σου, να μη δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, οι θετικές όψεις της ημέρας θα αλλάξουν αυτή την κατάσταση και θα σου φέρουν καλές εξελίξεις. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά και σήμερα. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες ιδέες που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, η μέρα σε ευνοεί, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες σου να πάνε χαμένες! Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφτείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

 

Σκορπιός

Μίλησε σήμερα με το σύντροφό σου και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που σε ενθουσιάζει μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει και η καινούργια γνωριμία; Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα, όλα θα πάνε καλά. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να τα κάνεις σήμερα.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σου και να πεις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

Αιγόκερως

Μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να δείτε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα για σήμερα: αν δε διαγράψεις για τα καλά το αισθηματικό παρελθόν από μέσα σου, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση κινήσου έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

 

Υδροχόος

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα, να μην είναι τόσο παθιασμένη ή ρομαντική, όσο θα επιθυμούσες. Ωστόσο, είναι ιδανική, για μια ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Σήμερα επικοινωνείς και συνομιλείς με οξυδέρκεια και ιδιαίτερη ευφυία, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις αρκετούς πρακτικούς στόχους και σχέδια που αφορούν την καθημερινότητά σου. Η πρακτικότητα και ο τρόπος που σκέφτεσαι, είναι σήμερα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις.

 

Ιχθύς

Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο μη λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος, για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου