Στις 21:30 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία πλουτώνια Νέα Σελήνη καθώς ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω πρωταγωνιστεί με την αντίθεση που σχηματίζει με τα Φώτα. Έρχονται στην επιφάνεια κυρίως εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που νιώθουμε πώς είναι η σειρά. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές θα μας ταλαιπωρήσουν και μπορεί να προκαλέσουν έντονες διαμάχες με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Κριός

Η σημερινή Δευτέρα είναι ημέρα έντασης για εσένα, αγαπητέ Κριέ, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα. Στη σχέση σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη η ζωή σου είναι χωρίς σύντροφο, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως. Στη σχέση σου, Ταύρος δέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος, γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι πιο επίπονο. Όσο για σένα που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου που θα έχει τα θεμέλια να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

 

Δίδυμος

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα και έχεις την όρεξη να κάνεις αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου. Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Εάν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

 

Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμα, θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά και μπορείς να επανορθώσεις για πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή η περίοδος θα φέρει κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Λέων

Αγαπητέ Κριέ, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει. Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

 

Παρθένος

Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις αγαπητέ Παρθένε. Οργανώσου καλύτερα, ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε, δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο. Ακόμα, δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε για το καλό της σχέσης σου, να μη δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Όσο για σένα που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, οι θετικές όψεις της ημέρας θα αλλάξουν αυτή την κατάσταση και θα σου φέρουν καλές εξελίξεις.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες ιδέες που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, η μέρα σε ευνοεί και μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες!

 

Σκορπιός

Αυτή τη Δευτέρα φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς να επηρεάζεσαι. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να τα κάνεις σήμερα. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πες του ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει η καινούρια γνωριμία; Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Τοξότης

Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με τη δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σου, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σου και να πεις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης -ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εξέλιξή σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στη λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση κινήσου έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητες σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν. Μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να δείτε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα για σήμερα: αν δε διαγράψεις για τα καλά το παρελθόν, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

 

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσεις κάποιες συνθήκες που είναι λίγο περίεργες και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε έναν συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μη σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις καλές εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη και δίνει νέα πνοή στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου βρίσκεται δίπλα σου και σου αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορείς να νιώθεις ασφαλής πλάι του. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, αξιοποίησε στο έπακρο τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη και μην κάθεσαι λεπτό σπίτι.

 

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η μέρα είναι άκρως παραγωγική και ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις. Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο μη λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, εκείνη που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος, για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.

 

Πηγή