Το τετράγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές κι εξουσιαστικές τάσεις που θα τραυματίσουν σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ενέργεια σε πάθος που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την προσωπική μας ζωή αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιδικίες με τον άνθρωπό μας. Παράλληλα καλό είναι να μην επιτρέψουμε στην καχυποψία να κυριαρχήσει αμφισβητώντας τα πρόσωπα με τα οποία πορευόμαστε από κοινού στην επαγγελματική μας ζωή.

 

Κριός

Σου δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις, που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα κάνεις σημαντικές επιλογές για τη ζωή σου και έστω και αν διακρίνεσαι από απαισιοδοξία, θα αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με μεγαλύτερη ωριμότητα! Δέξου τις αλλαγές που σου έρχονται στη ζωή σου και θα δεις ότι στην πορεία όλα θα έρθουν πολύ καλά. Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ότι μπορεί να σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες. Aπλώς κράτα λίγο μια πισινή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις προθέσεις κάποιου που δε γνωρίζεις.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μία ευχάριστη Δευτέρα ξημερώνει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία. Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, αν είσαι Ταύρος. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το σύντροφό σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Και για τις μοναχικές ψυχές, τα πράγματα προμηνύονται καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα σας χαρίσει η σημερινή όψη θα σας ενθουσιάσουν.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Συνειδητοποίησε ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες και προσπάθησε να καταλάβεις και τις ανάγκες των γύρω σου. Έτσι, όλα θα πάνε μια χαρά. Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να μπορείτε και οι δύο να περνάτε πολύ καλά στη σχέση. Κι αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, καλό θα είναι να αναθεωρήσεις λίγο τους τρόπους που ψάχνεις να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Δευτέρα για το ζώδιο σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας που θα σας φτιάξει το κέφι.

 

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Επίσης, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μάθε να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, από σήμερα και στο εξής θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

 

 

Ζυγός

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – και να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η σημερινή όψη σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

 

Σκορπιός

Σήμερα καλό είναι να αφήσεις τη μέρα να κυλήσει αρμονικά και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση των σχεδίων σου και με κάθε τρόπο απόφυγε το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο ώστε να δώσεις συμπαράσταση σε αυτούς που τη χρειάζονται.  Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ενώ θα μπορέσεις να επανορθώσεις πολλά λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν. Αν είσαι μόνος, κάποιος θα εμφανιστεί και θα σε γοητεύσει εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Τοξότης

Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφενός η υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται. Στα αισθηματικά σου, το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου για τις ανασφάλειες που σε έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή, μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Αιγόκεροι που είστε ακόμη στο ψάξιμο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

 

Υδροχόος

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις. Θα σε συμβούλευα σήμερα να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα κάνουν ευτυχισμένους και εσένα και τους άλλους. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώνεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να την διοχετεύσεις στους τομείς που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις. Στην αισθηματική σου ζωή ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και, αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο, να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή.

Πηγή