Τα ζώδια σήμερα που επηρεάζονται περισσότερο είναι εκείνα της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), που φορτίζονται συναισθηματικά από τη Σελήνη στον Ταύρο. Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια, η προσοχή τους θα επικεντρωθεί στις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες, επιδιώκοντας την εξασφάλιση της σιγουριάς και της ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου, αλλά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση. Στη σχέση σου, φίλε Κριέ, υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο, μη λειτουργήσεις παρορμητικά αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτό το βράδυ οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και τον ίδιο. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και υιοθέτησε μία θετική συμπεριφορά σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα το καλό της σχέσης σας μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά τη ζωή σας.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όση τους αξίζει. Φίλε Δίδυμε, θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία προτού πεις ή κάνεις οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά για εσένα, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός ατόμου, που θα εισβάλει τώρα στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα, στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου! Γι’ αυτό, προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση κι αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει. Το ίδιο καλό θα είναι να κάνετε και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπό σου. Απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ, που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, οι οιωνοί που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό είναι καλοί για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει, όμως, να βρεις τον χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι καλύτερα σήμερα να κρατήσεις αποστάσεις από τον σύντροφό σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε λόγια σκληρά ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε. Εσύ, που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει το κρεβάτι σου και θα σε απαλλάξει από την μοναξιά.

 

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να ανεχτείς κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, γίνε πιο θετικός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα κάνεις τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

 

Σκορπιός

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ, που διανύεις μοναξιές, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα, που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί πολύ σύντομα θα συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει, όμως, να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και μην αφήνεις τις αρνητικές καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε αναζήτηση αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά μαζί του, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει, από την άλλη, όμως, θα σε βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα στις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αγαπητέ Αιγόκερε, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

 

Υδροχόος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και την ενέργεια να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η διάθεσή σου σήμερα είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει τέλεια μαζί σου. Εσύ, φίλε Υδροχόε, που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

 

Ιχθύς 

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε ευκαιρίες, για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

 

Πηγή