Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και επικεντρώνει την προσοχή τους σε ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά. Αυτές τις μέρες, η επικοινωνία αλλάζει διάθεση και τρόπο διαχείρισης, καθώς εντείνεται η ανασφάλεια και η καχυποψία. Αυτό μας οδηγεί στην εσωστρέφεια και σε διάθεση να παρατηρούμε τους γύρω μας χωρίς να εκφραζόμαστε.

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, φίλε Κριέ και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δε σου αρέσουν, οφείλονται στη δική σου κακή διάθεση. Κι αν ακόμη δεν έχεις το ταίρι των ονείρων σου, άφησε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου και δε θα χάσεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου σήμερα έχεις την εύνοια των πλανητών, για να λύσεις τα προβλήματά σου όπως ακριβώς θέλεις. Πάντως ο σύντροφός σου θα σου δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και καλό είναι να ανταποκριθείς αναλόγως. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να σε πλησιάσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, μίλησε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το καθημερινό βράδυ χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μια καλή γνωριμία δε θα αργήσει να έρθει.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε για όσα αισθάνεσαι στον σύντροφο σου χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις, αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού το σημερινό βράδυ σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

 

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Οι πλανήτες πάντως και ιδιαίτερα η ευνοϊκή όψη της ημέρας, θα σου προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Κυριακή και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν χωρίς ενδοιασμούς.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Εάν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς άλλο μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να μειώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη σημερινή μέρα, για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Εσένα που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η μέρα σε ευνοεί πολύ για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να βρεις αυτό επιθυμείς, ώστε να διώξεις τη μοναξιά σου.

 

Πηγή