Η ελπίδα πως το 2023 θα φέρει αλλαγές στη ζωή μας είναι ζωντανή, αλλά καλό είναι να προσπαθήσουμε να ζήσουμε μία-μία τις μέρες μας χωρίς βιασύνη και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για τα πάντα. Βαθιές ανάσες, αισιοδοξία κι όλα θα πάνε καλά! Καταστάσεις του παρελθόντος που επηρέασαν αρνητικά την προσωπική μας ζωή μπορούν να μπουν στο περιθώριο καθώς έχουμε τη διάθεση να δώσουμε τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους διεκδικώντας να βρεθούν και πάλι στο πλευρό μας. Oι επανασυνδέσεις μας κλείνουν πονηρά το μάτι, γι’ αυτό στείλτε εκείνο το μήνυμα!

 

Κριός

Αγαπητό Κριάρι μου, αυτή η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να επιβάλεις τις δικές σου ιδέες. Επιδιώκεις την προσωπική ανάπτυξη για να εξελιχθείς ή να καταφέρεις να ξεφύγεις από στάσιμες καταστάσεις. Άδραξε την ευκαιρία για ν’ αλλάξεις οποιαδήποτε σχέση, φιλική ή άλλου είδους, που σε κάνει να βαριέσαι ή να αγχώνεσαι άνευ λόγου. Ψάχνεις να βρεις το νόημα της δικής σου ζωής μέσα από εσωτερικά ταξίδια γιατί αισθάνεσαι πως στην πορεία, έχεις κάπου χαθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, είσαι έτοιμος να ρισκάρεις και να αντιμετωπίσεις μια συναισθηματική πρόκληση που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερα. Κι επειδή εσένα οι προκλήσεις σου αρέσουν πολύ, σίγουρα δε θα έχεις πρόβλημα να βγεις νικητής.

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με δυναμικό και παθιασμένο τρόπο. Πρέπει να εκφράσεις τη σεξουαλικότητά σου και θα βρεις έξυπνους τρόπους για να το κάνεις. Η θετική σου διάθεση διευκολύνει την επικοινωνία στη σχέση σου. Γίνεσαι πιο συμβιβαστικός, είσαι πρόθυμος να λάβεις υπόψη τις ανάγκες του συντρόφου σου χωρίς να αντιδράς υπερβολικά και φυσικά, θες να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να του χαρίσεις όμορφες στιγμές κι αναμνήσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, αυτή η εβδομάδα είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα με κάποιον που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, αν θελήσεις βέβαια να το τολμήσεις. Αν ακόμα δεν έχεις βρει το άτομο που θα σε κάνει να θελήσεις να αφεθείς και να ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να το γνωρίσεις τώρα. Σου δίνονται πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, εσύ απλά πρέπει να τις αρπάξεις.

Pillowfight: Ο Υδροχόος μπορεί να σε πάει σε άλλα επίπεδα έρωτα.

Goodnight: Στάσιμος παραμένεις με τον Ζυγό.

 

Ταύρος
Αγαπημένο μου Ταυράκι, αυτή είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για σένα. Η ώριμη συζήτηση και η καλή επικοινωνία με τους γύρω σου, σε βοηθούν να λύσεις τυχόν προβλήματα που έχετε με άτομα στο κοντινό σου περιβάλλον και που τόσο καιρό είχες αφήσει να διαιωνίζονται. Επικοινώνησε με την οικογένειά σου, για να επιλύσετε μαζί τυχόν εκκρεμότητες που σας πικραίνουν χωρίς λόγο. Μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι, αλλά η θετική σου διάθεση θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Αντιδράς έξυπνα κι αποτελεσματικά και βρίσκεις τρόπους για να πάρουν άλλη πορεία, οι σχέσεις σου, πάντα προς το καλύτερο. Ωστόσο, καλό είναι να μην παρασύρεσαι από την αισιοδοξία σου γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό, αφού ίσως να μην πάρεις τόσο σοβαρά κάποια πράγματα. Απόλαυσε τη ζεστασιά και την ασφάλεια της οικογενειακής σου ζωής όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις μέρες.

Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο κι η άριστη επικοινωνία με το άλλο σου μισό θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Φρόντισε να τους αφιερώσεις λίγο ποιοτικό χρόνο παραπάνω από το κανονικό για να εδραιώσετε τη σχέση σας, παρέα. Πρέπει να αποσυμπιεστείτε και να επαναφορτιστείτε τον δεσμό σας και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν απολαμβάνετε λίγο προσωπικό χρόνο παρέα, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε. Εάν είσαι ελεύθερος, μην ξεχάσεις να περάσεις χρόνο με φίλους κι ευχάριστες παρέες. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει η θετική διάθεση. Εκεί ανάμεσα στα άτομα με τα οποία θα συναναστραφείς, θα κρύβεται ο έρωτας που είναι ικανός να σου αλλάξει τη ζωή.

Pillowfight: Με τον Σκορπιό όλα φαίνονται καλύτερα.

Goodnight: Σου βγάζει όλη την αρνητικότητά σου ο Ιχθύς.

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας θα είναι ο δυναμισμός σου τον οποίο αν χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να κάνεις θαύματα. Θα βρεις τη δύναμη να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου που τόσο καιρό έχουν μείνει στάσιμα, εξαιτίας της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Αξιοποίησε στο έπακρο την ενέργεια, τον δυναμισμό και την καθαρότητα της σκέψης σου αυτή την εβδομάδα. Η ανάγκη σου για δράση θα σου φέρει αποτελέσματα, αρκεί να είσαι οργανωμένος και συγκεντρωμένος. Φρόντισε να μην ασχοληθείς με πράγματα που δεν έχουν πολλή σημασία και με τα οποία απλά θα χάσεις το χρόνο σου, για να σου μείνει χρόνος να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους, αυτές τις ημέρες, αλλά όχι να το κάνεις αγγαρεία. Θα έχεις συναντήσεις, συζητήσεις κι επαφές που μπορεί να σε φθείρουν ψυχολογικά γι’ αυτό φρόντισε να έχεις γεμίσει με δύναμη. Αφιέρωσε λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε το μυαλό σου να είναι καθαρό.

Αυτή την εβδομάδα, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις έντονα την ερωτική σου ζωή και τη σχέση σου, κυρίως. Έχεις την ισχυρή θέληση να αλλάξεις τα πράγματα κι αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να σου δώσει ώθηση και ιδέες. Θα έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τυχόν προβλήματα ή ανησυχίες. Δεν έχεις δεύτερες σκέψεις και ο βασικός σου στόχος είναι να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή που μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό. Αν ψάχνεις για το άλλο σου μισό, πρόκειται να γίνεις μάρτυρας θεαματικών αλλαγών στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να βγεις από τη φούσκα σου, τότε σε διαβεβαιώνω πως ό,τι ρίσκο πάρεις, θα αποδώσει.

Pillowfight: Στον Τοξότη λες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Goodnight: Ένα μεγάλο όχι στον Αιγόκερω, χωρίς τύψεις.

 

Καρκίνος
Αγαπητό Καρκινάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά αγχωτική και γεμάτη υποχρεώσεις, για σένα. Είσαι έτοιμος να σκεφτείς και να ενεργήσεις γρήγορα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Θα έχεις περιορισμένο χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά καλό θα ήταν τον χρόνο που θα βρίσκεις για να ξεκουραστείς, να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να εξουθενώνεις τον εαυτό σου κι επίσης, για να χάνεσαι από άτομα που αγαπάς και σ’ αγαπάνε. Επιβάλλεται να κάνεις ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει να χαρίσεις λίγο από το χρόνο σου στις σχέσεις σου, για να μην καταστραφούν. Εξάλλου, κοντά στα άτομα που σε ξέρουν καλά, μπορείς να βρεις άμεσα λύσεις στα προβλήματά σου, με την πολύτιμη βοήθειά τους. Φρόντισε τους ανθρώπους που αγαπάς, φρόντισε τον εαυτό σου, φρόντισε να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς φόβο και ό,τι κι αν σου φέρει η εβδομάδα θα το ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία.

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διατηρήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Θα έχεις πολλά πράγματα ν’ ασχοληθείς, οπότε φρόντισε να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου. Εάν δεν μπορείς να βρεις χρόνο για εκείνον, τότε μπορείς να σκεφτείς έναν τρόπο να τον κάνετε μέρος της ζωής που έχεις έξω από τη σχέση σου. Μιλήστε του για τα προβλήματά σου, βοηθήστε τον να σε καταλάβει κι άφησέ τον να σε βοηθήσει. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να γεφυρώσετε το χάσμα που σας κρατούσε χώρια. Αν είσαι μόνος σου, ίσως νιώσεις πως δεν έχεις χρόνο κι ενέργεια να ασχοληθείς με τον έρωτα. Μπορεί να μη νιώθεις έτοιμος για να κάνεις μια νέα γνωριμία. Μην πιέσεις τον εαυτό σου γιατί έτσι θα αισθανθείς μεγαλύτερό κορεσμό κι αν κάτι καλό εμφανιστεί στη ζωή σου, εσύ δε θα το εκτιμήσεις καθόλου. Άσε τους έρωτες με το νέο έτος.

Pillowfight: Μόνο με τον Αιγόκερω αισθάνεσαι μοναδικά κι όμορφα.

Goodnight: Χάλια η κατάσταση με τον Τοξότη. Χάλια μαύρα.

 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για σένα. Θα ρυθμίσεις τις ενέργειές σου με μοναδικό σκοπό να προχωρήσετε τις υποθέσεις που σε έχουν πονοκεφαλιάσει. Δεν είσαι πλέον ικανοποιημένος απλώς με τον σχεδιασμό ή τη συντήρηση πραγμάτων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το επόμενο βήμα για να εξελίξεις τη ζωή σου και τις σχέσεις σου, κυρίως. Η καθημερινότητά σου δε θα είναι βαρετή, αφού θα κινείσαι συνεχώς αναζητώντας το επόμενο βήμα, την επόμενη πρόκληση. Αυτή η διάθεση θα σε κάνει θελήσεις να ρισκάρεις στην ερωτική σου ζωή. Θα πειραματιστείς περισσότερο, είτε με τον σύντροφό σου είτε, αν είσαι ελεύθερος, με νέα άτομα που υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην τους έδινες μια ευκαιρία. Η δημιουργικότητά σου και η φαντασία σου που θα είναι ανεξέλεγκτη αυτή τη βδομάδα, θα σε βοηθήσεις να βρεις ευφάνταστους τρόπους να περάσεις εσύ καλά, αλλά και να πλησιάσεις με άλλο μάτι σχέσεις που καιρό τώρα σε προβλημάτιζαν. Γενικά, αν το παίξεις καλά το παιχνίδι, αυτή τη βδομάδα θα αποκομίσεις πολλά συναισθηματικά οφέλη.

Η ερωτική σου ζωή θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή την εβδομάδα. Η ανάγκη σου να βιώσεις νέα συναισθήματα θα σε κάνει πρωτότυπο και δημιουργικό. Θα τονώσεις το ταίρι σου και θα προτείνεις κάτι τρελό, κάτι που θα κάνει τη σχέση σου καυτή και πικάντικη. Έχετε κορεστεί από την ίδια ρουτίνα και δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να παίξετε το ίδιο παιχνίδι γι’ αυτό θα βρείτε τρόπους μαζί για να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε το έρωτα. Εάν δεν είσαι σε μια σταθερή σχέση, να είσαι προετοιμασμένος: η καρδιά σου μπορεί να χάσει έναν χτύπο εξαιτίας ενός έρωτα με την πρώτη ματιά! Μπορεί να νομίζεις πως δεν πιστεύεις σ’ αυτά, αλλά είναι σίγουρο πως ζεις για έναν κεραυνοβόλο έρωτα!

Pillowfight: Θες να σε θαυμάζουν και να φροντίσεις κάποιον. Θες έναν Ιχθύ.

Goodnight: Δεν μπορείς να συναγωνίζεσαι με τον Κριό. Σε κουράζει.

 

 

Παρθένος
Αγαπητό Παρθενάκι μου, αν αφήσεις την ανασφάλεια και τους ενδοιασμούς σου στην άκρη, θα μπορέσεις να βελτιώσεις τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σου θα αφιερωθεί αποκλειστικά στη σχέση σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Θα προσπαθήσεις να βρείτε τρόπους να επιλύσεις συγκρούσεις και διαφωνίες που εμποδίζουν αυτές τις σχέσεις να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Μπορεί επίσης να αφιερώσεις χρόνο για να βοηθήσεις να βρεθούν λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να ενισχύσεις τον δεσμό μεταξύ σας. Οι πράξεις σου στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής σου και της ζωής εκείνων που αγαπάς. Αρκετά με τη στασιμότητα και τη μετριότητα που δε σου ταιριάζουν καθόλου. Ήρθε η ώρα για πρόοδο! Η αισιοδοξία που νιώθεις αυτές τις ημέρες μπορεί να σε βοηθήσει στην ψυχολογία σου, γιατί το άγχος σε έχει καταβάλει. Ξέρεις πολύ καλά πώς να διαχωρίζεις σχέσεις, οικογένεια και δουλειά κι εκεί θα επικεντρωθείς για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να βρεις ξανά τον εαυτό σου.

Έχεις πολλά προβλήματα κι αρκετό άγχος λόγω της καθημερινότητάς σου και της δουλειάς σου, έτσι μερικές φορές νιώθεις ότι παραμελείς τον σύντροφό σου. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που αγαπάς. Μη διστάσεις να ανοιχτείς και να αφιερώσεις λίγο ποιοτικό χρόνο στη σχέση σου. Κι εσύ θα νιώσεις όμορφα και το ταίρι σου θα χαρεί που επιτέλους θα σε έχει όλο δικό του μετά από καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, οι αναστολές σου θα αποδυναμωθούν και θα νιώσεις την ανάγκη για περιπέτεια. Θα γίνεις πιο αυθόρμητος κι απρόβλεπτος όσον αφορά τον έρωτα κι αυτό φυσικά, δε θα περάσει απαρατήρητο.

Pillowfight: Η ζεστασιά του Ζυγού σε χαλαρώνει και σε γεμίζει αγάπη.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Δίδυμο, είναι ό,τι να ‘ναι.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μου, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετή ώθηση, κάνοντάς σε να σκεφτείς -και να αντιμετωπίσεις- τις υποχρεώσεις σου απέναντί στους ανθρώπους που αγαπάς, που καιρό τώρα αγνοείς γιατί εν μέρει σε βολεύει λιγάκι. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να εθελοτυφλείς για πάντα και δε γίνεται να πείθεις τον εαυτό σου πως όλα είναι τέλεια στις σχέσεις σου. Γιατί δεν είναι, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Πρέπει να συγκεντρωθείς κι αντί να ζεις μέσα στην άγνοια, ν’ ακούσεις τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν. Δεν μπορείς να απαιτείς να συμμορφώνονται με όσα θες εσύ, χωρίς να δίνεις σε αντάλλαγμα. Αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις πως αυτή σου η συμπεριφορά τους απομακρύνει περισσότερο από κοντά σου. Μη βασιστείς στο τι θα πουν άλλοι, μίλα μαζί τους και βρες τρόπους να τους κάνεις να καταλάβουν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Οι μέρες που έρχονται είναι καλές για τα ερωτικά σου. Ο σύντροφός σου εκφράζει το ενδιαφέρον του για σένα με διάφορους τρόπους για να σε τσιγκλίσει λιγάκι ώστε να κάνεις το ίδιο. Πρέπει να βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε μεταξύ σας, με λόγια και πράξεις, για να βελτιωθεί η σχέση σας. Όμως, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος γιατί δε θα ακούσεις μόνο καλά πράγματα. Κάπου εκεί σε όσα πείτε, θα ακούσεις και κάποια παράπονα που θα πρέπει να λάβεις υπόψη αν αγαπάς πραγματικά το ταίρι σου. Εάν η ερωτική σου ζωή είναι ασταθής και δεν μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό, κάνε υπομονή. Τα πράγματα πρόκειται ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν αποκλείεται σύντομα να έχεις κάποιον να μοιράζεσαι την παράνοιά σου μαζί του.

Pillowfight: Το Λιοντάρι είναι το άλλο σου μισό.

Goodnight: Τι κοινό έχεις με τον Ταύρο; Τίποτα.

 

Σκορπιός
Αγαπητό Σκορπιουδάκι μου, η εβδομάδα σου ξεκινά με τρόπο δυναμικό, σε σημείο να γίνεσαι παρορμητικός και ξέρεις πως όταν εσύ αφήνεσαι ελεύθερος, βάζεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Ενεργείς αυθόρμητα, επομένως μπορεί να μην μπορείς να ελέγξεις όλα όσα λες και κάνεις. Από την άλλη, ο αυθορμητισμός σου κερδίζει κάποιους ανθρώπους που πραγματικά χρειάζεσαι στη ζωή σου και που εκτός από άποψη σχέσεων, μπορούν να σε βοηθήσουν και σε άλλους τομείς όπως τα επαγγελματικά σου. Θα εστιάσεις στις σχέσεις σου, καθώς απαιτούν περισσότερη προσπάθεια για να εδραιωθούν αυτόν τον καιρό. Το πείσμα σου και η αισιοδοξία που θα νιώθεις, ωστόσο, θα είναι τα εφόδιά σου για να καταφέρεις πολλά. Η εβδομάδα θα είναι έντονη και κουραστική, ωστόσο το οφείλεις στον εαυτό σου να πάρεις ανάσα και ν’ αποσυμπιεστείς, κάνοντας πράγματα που αγαπάς, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι μια θετική περίοδος για την ερωτική σου ζωή, κατά την οποία θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές για να μπορέσεις να τα βρεις αρχικά με τον εαυτό σου. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι μεγάλες ή μικρές, ανάλογα με το κουράγιο σου και το πόσο θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Λάβε υπόψη ότι δε χρειάζεται να κάνεις υπερβολές. Μικρά, σταθερά βήματα, είναι ό,τι χρειάζεσαι πραγματικά.

Εσύ που είσαι σε σχέση, θα πρέπει να σκεφτείς το παρόν και τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση με τον σύντροφό σου. Μην εστιάζεις σε θέματα και προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να ανακατεύεις καταστάσεις, να προκαλείς και να διαφωνείς συνέχεια με το άλλο σου μισό. Η Κυριακή θα σας φέρει την ευκαιρία ν’ απολαύσετε ήρεμες, προσωπικές στιγμές που θα σας γεμίσουν δύναμη κι αυτοπεποίθηση και τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, η ηρεμία και η ζεστασιά σε κάνουν πιο προσιτό και σε φέρνουν πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να μη χάσεις τέτοια ευκαιρία!

Pillowfight: Όταν είσαι κοντά στον Ταύρο, νιώθεις πως τα έχεις όλα.

Goodnight: Δεν έχεις τίποτα με τον Λέων κι ούτε πρόκειται να έχεις.

 

Τοξότης
Αγαπημένο Τοξοτάκι μου, αυτή είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για σένα. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες δε θα μπορέσουν να σταματήσουν την πορεία σου, γιατί είσαι αποφασισμένος να πετύχεις τον στόχο σου και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Έλεγξε τη βιασύνη σου και αξιολόγησε τις καταστάσεις για να αποφύγεις κινδύνους. Θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα ξεκαθαρίσεις αρκετά θέματα που σε έχουν προβληματίσει, όσον αφορά τις σχέσεις σου. Αυτή η εβδομάδα φέρνει πολύ έντονη δραστηριότητα στον έρωτα και τη φιλία. Θέλεις να έρθεις κοντά με τα άτομα που έχεις παραμελήσει και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να το πετύχεις. Εργάζεσαι σκληρά κι επιμελώς, γεγονός που σε κάνει αποτελεσματικό καταφέρνεις να βρεις διαύλους επικοινωνίας με όσους νοιάζεσαι κι αγαπάς. Μην ενδώσεις σε παρορμητικές αποφάσεις. Ό,τι κι αν νιώθεις, προσπάθησε να το χαλιναγωγήσεις ώστε να μην γκρεμίσεις όσες σχέσεις κατάφερες να χτίσεις.

Η σχέση σου είναι γεμάτη πάθος και παρόρμηση. Κάτι σπινθηρίζει ξανά και σε κάνει αυθόρμητο και διεκδικητικό. Νιώθεις την ανάγκη να διεκδικήσεις ξανά τον σύντροφό σου, επομένως κάνεις πράγματα που δεν είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό. Θέλεις, μαζί με τον σύντροφό σου, να ανάψετε ξανά τη φωτιά του έρωτά σας που κόντευε να σβήσει γιατί ειδικά εσύ ξέρεις πως, δε θα βρεις αλλού καλύτερα. Η σεξουαλικότητά σου γίνεται ακόμα πιο έντονη, κάτι που θα εξυπηρετήσει καλά- ειδικά αν είσαι ελεύθερος κι αναζητάς μια νέα περιπέτεια. Έχεις ακαταμάχητη γοητεία που θα σου φέρει ό,τι αναζητάς. Μην απορρίπτεις καμία πρόσκληση για έξοδο. Όλα είναι πιθανά στην ερωτική σου ζωή, αφού δεν έχεις αναστολές.

Pillowfight: Σου ταιριάζει απόλυτα ο Υδροχόος.

Goodnight: Κανένα κοινό με τον Αιγόκερο.

 

Αιγόκερως
Αγαπημένο Αιγοκεράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα επηρεάσει πολύ τις σκέψεις και την ψυχολογία σου. Καταλαβαίνεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις και τελικά καταφέρνεις να δεις τη μεγάλη εικόνα με περισσότερη ευκολία από άλλες φορές. Καταφέρνεις να ξεκολλήσεις από λεπτομέρειες που σου τραβούσαν την προσοχή και σε έκαναν να χάσεις το νόημα. Τώρα μπορείς να κάνεις μεγάλα, μακροπρόθεσμα σχέδια. Αναδιοργάνωσε τη ζωή σου με στόχο να κάνεις τα πράγματα γύρω σου όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σου. Καταφέρνεις να μην εγκλωβίζεσαι στα λόγια των άλλων. Ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε νέες εμπειρίες και σου προσφέρει μεγάλες απολαύσεις. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά θα είναι στοιβαγμένες, αλλά πρέπει να οργανωθείς γιατί δε γίνεται να παραμελήσεις την οικογένειά σου, τους φίλους σου και κάθε είδους σχέσης που σου είναι σημαντική.

Αν είσαι σε σχέση, μάθε ν’ αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου όταν κάνεις λάθη. Κι αυτά ανθρώπινα είναι κι αν τα παραδεχτείς νωρίς θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου. Αν όχι, μην παραξενευτείς όταν ψυχρανθεί απέναντί σου. Δεν είσαι μωρό για να σε νταντεύει οπότε ξεκίνα να συμπεριφέρεσαι ώριμα και θα δεις τη σχέση σας να γίνεται πιο σταθερή και να σου έχει περισσότερη εμπιστοσύνη ο άνθρωπός σου. Αν είσαι ελεύθερος, εκπέμπεις μια θετική αύρα που σε κάνει ελκυστικό και σου φέρνει πολλές νέες γνωριμίες. Μη φοβηθείς να βγεις και να περάσεις όμορφα. Βάλε την ανάγκη σου για έρωτα πάνω από την εργασία ή από οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου προκαλεί στεναχώρια και δε θα το μετανιώσεις.

Pillowfight: Ο Σκορπιός μπορεί να σε διαβάσει κι όταν δε μιλάς.

Goodnight: Δεν καταλαβαίνεστε με τον Κριό, γιατί το ζορίζετε το θέμα;

 

Υδροχόος
Αγαπητό Υδροχοάκι μου, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά αρμονική, παρά τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Θα εφεύρεις λύσεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σου έχουν κλείσει το δρόμο προς την προσωπική σου ευτυχία. Οι αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις θα γίνουν δυνατές μέσα από την ανασυγκρότηση και τον καλό προγραμματισμό, φτάνει να καταφέρεις να συγκεντρωθείς λιγάκι για μία φορά στη ζωή σου. Εάν δεν έχεις σχέδιο, καλύτερα να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις τα πράγματα. Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τα μπερδέψεις όλα. Ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις σου, θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν είναι ένα παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν επενδύσει σε σένα και καιρός είναι να τους δείξεις αν τους εκτιμάς ή όχι, αν τους αγαπάς ή όχι κι αν τους θες στη ζωή σου ή όχι. Τους χρωστάς να είσαι ειλικρινής απέναντί τους.

Αυτές οι μέρες θα σε προτρέψουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν. Έτσι, η διάθεση θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη αφού θα αφήσεις πίσω οτιδήποτε στεναχωρεί εσένα και το ταίρι σου. Ειδικά το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Ιχθύς, θα έχεις καλή διάθεση κι αρμονία που θα λειτουργήσει ευεργετικά για σένα προσωπικά και τη σχέση σου, γενικότερα. Αυτή η ηρεμία που σε διακατέχει αυτές τις μέρες σε κάνει πιο προσιτό στο άλλο φύλο. Δώσε την ευκαιρία σε όσους γνωρίζεις να έρθουν λιγάκι πιο κοντά σου γιατί ένα από αυτά τα άτομα μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα αναζητάς από τον έρωτα.

Pillowfight: Με τον Λέων όλα μοιάζουν πιο όμορφα.

Goodnight: Κανένα δέσιμο με τον Παρθένο.

 

Ιχθύς
Αγαπημένο μου Ψαράκι, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική για σένα γιατί σε γεμίζει με ρεαλισμό και σοφία για να χειριστείς καταστάσεις που τόσο καιρό σου έχουν γίνει βραχνάς. Θα είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστούν πιο σταθερές σχέσεις όχι μόνο οικογενειακές και φιλικές, αλλά κι ερωτικές. Να είσαι υπομονετικός όσον αφορά την αγάπη και τον έρωτα. Το Σαββατοκύριακο η ένταση που νιώθεις υποχωρεί, οι καταστάσεις δε θα είναι πλέον ενοχλητικές και θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Η ομορφιά βρίσκεται στα απλά πράγματα και θα μπορέσεις να το συνειδητοποιήσεις αυτό ευκολότερα αφού τα άτομα που αγαπάς από σένα αναζητούν ουσιαστικά λόγια και πράξεις κι ας είναι λίγα και μικρά πράγματα που μπορούν όμως να κάνουν τη διαφορά. Επίσης, φρόντισε την υγεία σου, μη νομίζεις πως είσαι φτιαγμένος από ατσάλι γιατί θα την πατήσεις άσχημα. Πάτα φρένο και πάρε μερικές ανάσες πριν βρεθείς σε άσχημη θέση.

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για τα συναισθήματά σου και θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο. Μπορείς να δηλώσεις τα γεγονότα, να τα αξιολογήσεις και να θέσεις στόχους για τη σχέση σου. Καλό θα είναι να συμπεριλάβεις και το άλλο σου μισό σε αυτή την κουβέντα, βέβαια. Ανυπομονείς να κάνεις το επόμενο βήμα, ανεξάρτητα από το τι σημαίνει αυτό για σένα και ο ενθουσιασμός σου θα σβήσει κάθε ίχνος αμφιβολίας που μπορεί να είχε το ταίρι σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου, αυτή η εβδομάδα τα πράγματα είναι ικανά να αλλάξουν, γιατί μπορεί να έχεις ξαφνικές εξελίξεις στα ερωτικά σου που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Έχε τα μάτια του ανοιχτά και προς Θεού, σταμάτα την γκρίνια.

Pillowfight: Ο Καρκίνος σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Goodnight: Ο Σκορπιός δε θέλει να σε καταλάβει.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη