Μία εβδομάδα με περισσότερες συναισθηματικές ισορροπίες μας περιμένει και πάλι καλά να λέμε γιατί περάσαμε όλοι μας από σαράντα συναισθηματικά κύματα τον τελευταίο καιρό. Το κύριο χαρακτηριστικό όλων μας θα είναι η αποφασιστικότητά μας, αλλά και η αισιοδοξία μας πως για μία φορά, δε θα μας πάνε όλα στραβά και κάτι θα καταφέρουμε χωρίς να κλαίμε τα χάλια μας. Βέβαια όσο αφορά τις σχέσεις μας, θα υπάρξει ένα κώλυμα κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θα προτιμήσουν την ανεξαρτησία τους και την αίσθηση ελευθερίας που τους είχε λείψει, από οτιδήποτε άλλο. Κοινώς, αυτή τη βδομάδα, μην προσπαθήσετε να δέσετε τον γάιδαρό σας, θα αποτύχετε.

 

Κριός

Κριαράκι μου η ψυχολογία σου είναι σε καλύτερα επίπεδα και τα νευράκια σου σαφώς και δε χτυπάνε κόκκινο αυτές τις μέρες και μόνο καλά νέα μπορεί να φέρει αυτή η ήπια συμπεριφορά σου. Έχεις την όρεξη να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη κι αυτό μόνο υπέρ σου μπορεί να λειτουργήσει. Στόχος σου είναι να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε βαραίνει και να αναζητήσεις τη διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα γιατί νιώθεις πως έχεις χάσει πολύ χρόνο. Αγάπη δίχως πείσματα, χωριάτικη χωρίς φέτα, λέω εγώ αλλά επίσης αυτό που λέω είναι πως τα πείσματα είναι μικρά καρκινώματα σε μία σχέση που μπορούν εύκολα να την αρρωστήσουν. Μάλλον κι εσύ το παίρνεις είδηση αυτή τη βδομάδα, δεν ξέρω αν σε βοηθάει η συμπεριφορά του συντρόφου σου αλλά προσπαθείς να λύσεις προβλήματα που σας χωρίζουν χωρίς να απαιτήσεις να περάσει το δικό σου. Γιατί πολύ απλά, δεν έχεις πάντα δίκιο. Κοίτα που υπάρχει ελπίδα και για σένα να ευτυχίσεις Αν είσαι μόνος και απελπίζεσαι, κακώς το κάνεις γιατί ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία. Άσε δε, που αυτή τη βδομάδα, μπορεί να έρθει κι από τα παλιά και ν’ ανάψει πάλι μία φλόγα που παραλίγο να σβήσει για τα καλά. Βεβαιώσου πως αυτό το άτομο μπορεί να σου προσφέρει όσα θες και κυρίως, αν είσαι σε θέση να δώσεις όσα ζητάει, κι όρμα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Pillowfight: Θες την ηρεμία του Καρκίνου.

Goodnight: Δεν αντέχεις το πείσμα του Τοξότη.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, ρομαντισμός στο φουλ θα σε διακατέχει αυτή τη βδομάδα και δε θα σε αναγνωρίζουν. Βασικά, ούτε εσύ θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου αφού οι αναστεναγμοί θα δίνουν και θα παίρνουν, οι ρομαντικές σκέψεις θα κυριαρχούν και η ανάγκη για έρωτα θα σε καθοδηγεί. Γενικά είσαι από τα άτομα που δεν εκδηλώνεσαι εύκολα αλλά αυτές τις ημέρες δε θα μπορείς να κρυφτείς. Οι νέες γνωριμίες θα είναι κι αυτές καθημερινό φαινόμενο κι ένα είναι σίγουρο, το φλερτ δε θα σταματήσει στιγμή. Μπορεί να νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από το άλλο σου μισό αλλά αυτή η βδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις βήματα πιο κοντά του ώστε να θυμηθείτε πως όταν κάνετε πράγματα μαζί, όλα είναι ομορφότερα. Εκεί να επικεντρωθείς, στο να δημιουργείς μαζί του από φαγητά και παζλ μέχρι και ερωτικές και ρομαντικές σκηνές που θα έχουν τους δύο σας πρωταγωνιστές. Μετά από μία τόσο όμορφη εβδομάδα, αποκλείεται να ξεκολλήσετε εύκολα. Αν είσαι μόνος σου αυτή τη βδομάδα ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που βλέπεις καθημερινά αλλά ποτέ σου δεν είχες σκεφτεί να πλησιάσεις. Να που η καρδιά σου κάνει τα δικά της και χτυπά δυνατά μόλις εμφανίζεται μπροστά του κι αυτό λέει πολλά. Επιστράτευσε όλη σου τη γοητεία για να πλησιάσεις περισσότερο κοντά του, να γνωριστείτε και φυσικά, να φλερτάρετε μέχρι να πέσει στην αγκαλιά σου για τα καλά.

Pillowfight: Με τον Παρθένο νιώθεις πως βρίσκεις τον εαυτό σου.

Goodnight: Στα χαμένα με τον Υδροχόο.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, κράτα το στόμα σου κλειστό και μη λες δεξιά κι αριστερά τα σχέδιά σου και τα αισθήματά σου που αφορούν τρίτους. Μη ρωτάς το γιατί, είναι πασιφανές πως θα βρεθείς μπλεγμένος σε καταστάσεις που δε θες κι από τις οποίες δε θα μπορείς να βγεις. Εμπιστευόμαστε μόνο άτομα που ξέρουμε πως θέλουν το καλό μας γιατί πίσω από την προβιά προβάτου μπορεί να κρύβεται ένας ωραιότατος λύκος που θέλει να μας κάνει κακό. Το κατάλαβες; Ελπίζω ναι, αν δε θες να δεις τις σχέσεις σου να καταστρέφονται. Είναι λογικό πως υπάρχουν πράγματα που σε εκνευρίζουν στο σύντροφό σου αλλά το να τα αφήνεις να σε απομακρύνουν από κοντά του και να του γυρίζεις την πλάτη επειδή δε θες να τα συζητήσεις, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, χαζομάρα σου. Η επικοινωνία σώζει σχέσεις και λύνει παρεξηγήσεις φτάνει να γίνεται με όμορφο τρόπο. Δεν είναι κακό να πεις στον άλλο πως κάποιες συνήθειές του δεν τις αντέχεις. Απλά να ξέρεις πως κι εσύ μπορείς να γίνεις εκνευριστικός μερικές φορές. Στο λέω να μη σου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι αν ακούσεις παράπονα από το άλλο σου μισό. Το μυαλό σου, η εξυπνάδα σου και η σπιρτάδα σου θα είναι αυτά που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα γνωρίζεις ένα νέο άτομο, εσύ που είσαι ελεύθερος κι ένα είναι σίγουρο, θα κάνεις πολλές γνωριμίες. Πρόσεξε πολύ ποια από αυτά τα άτομα θα αφήσεις να σε πλησιάσουν όμως, γιατί όλοι στα καλά σου σε θαυμάζουν, τι θα κάνουν όταν είσαι στα χειρότερά σου; Αυτό να σκέφτεσαι.

Pillowfight: Σκορπιός, ναι, μόνο αυτός!

Goodnight: Αιγόκερως, κανένα κοινό στοιχείο όμως. Κανένα.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, θέλεις να νιώσεις ελεύθερος αυτές τις μέρες, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ρίξεις όλη σου την ενέργεια στο να μάθεις κάτι καινούργιο. Αν μπορούσες να γεμίσεις μία βαλίτσα με τα απαραίτητα και να φύγεις για το άγνωστο, θα το έκανες με ευκολία. Όμως, δυστυχώς επειδή είμαστε ακόμα σε καθεστώς πανδημίας, η μελαγχολία σε χτυπάει αλύπητα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μην απομονώνεσαι γιατί απομακρύνεις έτσι από κοντά σου άτομα σου νοιάζονται για σένα, σχέσεις που δε θες με τίποτα να χάσεις. Μάθε, κάνε νέα πράγματα αλλά κάνε τα με όσους αγαπάς. Πιστεύεις πολύ στο ό,τι δίνεις, αυτό παίρνεις, όμως μερικές φορές ξεχνάς αυτό το πάρε δώσε και γίνεσαι ένα έντονα εγωιστικό ον που δε νοιάζεται για τίποτα παρά μόνο για τη δική του απόλαυση και διασκέδαση. Να ξέρεις πως το ταίρι σου δε θα ανεχτεί για πολύ αυτή τη συμπεριφορά κι αυτή τη βδομάδα οι εντάσεις θα είναι αρκετές. Πρόσεξε τι λες, τι κάνεις και πώς συμπεριφέρεσαι γιατί θα δοκιμάσεις την πίκρα που χαρίζεις κι εσύ και δε θα μπορέσεις να τη χωνέψεις με τίποτα. Με το βλέμμα στο παρελθόν θα είσαι όλη την εβδομάδα, εσύ που είσαι μόνος, αφού ένα πρόσωπο από τα παλιά έρχεται να ταράξει τα νερά. Πρόκειται για ένα απωθημένο που καιρό τώρα σε απασχολεί αλλά το θέμα είναι, είσαι έτοιμος να το βάλεις πάλι μέσα στη ζωή σου; Μην πάρεις αποφάσεις βασισμένος στο συναίσθημα γιατί προσβλέπω να έχουμε δράματα κι εγώ να ξέρεις δε θα τρέξω να σε παρηγορήσω.

Pillowfight: Ένα είναι το σίγουρο στη ζωή σου. Ο Αιγόκερως.

Goodnight: Ο Τοξότης είναι η αβεβαιότητα προσωποποιημένη.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου η αλήθεια είναι πως αυτόν τον καιρό μία σκέψη έχεις κατά νου κι αυτή είναι η δουλειά σου και πώς θα βρεις τρόπους να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου. Εντάξει, κάπως έτσι είναι και ο έρωτας αν το δεις αλλιώς και θα πρέπει αυτή τη βδομάδα να γίνεις λιγάκι πιο ανταγωνιστικός αν θέλεις να έχεις όλη την προσοχή που σου αξίζει και σε αυτόν τον τομέα. Διότι, αν πάψεις να παλεύεις για κάτι, οι πιθανότητες είναι να το χάσεις εντελώς. Και για να μην τα πολυλογώ, βρες χρόνο να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου τόσο όσο ασχολείσαι με τη δουλειά σου. Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα και ξέρεις πόσο κακό κάνει η ρουτίνα στις σχέσεις. Πρέπει να βρεις τον τρόπο αυτή τη βδομάδα να τη διαλύσεις την καθημερινότητα και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το άλλο σου μισό. Κι αν δεν μπορείς μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του κοινού, των φίλων σου εννοώ, γιατί ακόμα κι αν απλά περάσεις με το ταίρι σου χρόνο με τους κοινούς σας φίλους, πάλι καλύτερο θα είναι από το να αγνοείς την ύπαρξή του. Κάνε κάτι, τέλος πάντων, φαντασία έχεις. Εσύ που έχεις αφήσει στη μέση ένα φλερτ, να ξέρεις πως αν δεν ασχοληθείς μαζί του, φοβάμαι πως θα σε αφήσει κι αυτό και θα πάει παρακάτω χωρίς να έχει καθόλου τύψεις. Ακόμα και μία κουβέντα μέσα από μηνύματα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Pillowfight: Καυτές στιγμές μόνο με έναν Σκορπιό μπορείς να περάσεις.

Goodnight: Ψυχρολουσία ο Κριός.

 

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου μία νέα περίοδος ξεκινάει για σένα αυτόν τον καιρό όπου θα απασχοληθείς πολύ με ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, κάθε είδους. Θες να ρίξεις όλο το βάρος σου αλλά και τη δημιουργικότητά σου εκεί και καλά θα κάνεις αφού όταν τα έχεις καλά με εκείνους που αγαπάς, νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Κυρίως θέλεις να γευτείς και να ευχαριστηθείς τον έρωτα χωρίς να σκέφτεσαι τα πρέπει και τα μη που επιβάλεις εσύ στον εαυτό σου. Καλό ξεκίνημα! Προσπαθείς δειλά δειλά να αφήσεις πίσω το φόβο και τη δυσπιστία που σε ακολουθούν εδώ και ένα χρόνο, και να κάνεις σχέδια με το άλλο σου μισό, για το μέλλον. Μπορεί τα σχέδια να αφορούν μία μετακόμιση σε νέο σπίτι ή κι ένα ταξίδι, αλλά το θέμα είναι πως επικοινωνείτε και μιλάτε με αποτέλεσμα να έρθετε πάλι κοντά, πάνω που και οι δύο αμφισβητούσατε αυτό που είχατε. Μη μείνεις μόνο στα σχέδια, φρόντισε κάποια από αυτά να γίνουν άμεσα πράξη και δε θα το μετανιώσεις. Εσύ που είσαι μόνος κι ένιωσες έτοιμος να τα παρατήσεις γιατί ο έρωτας μάλλον παίζει παιχνίδια μαζί σου, μην κάνεις το λάθος και το κάνεις. Τώρα ξεκινάει μία περίοδος που θα σου ανήκει ερωτικά και δε θες να μην είσαι παρών στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα που παιχτεί. Να είσαι σίγουρος πως στο τέλος θα βγεις νικητής γι’ αυτό κάνε λίγο υπομονή. Το καλοκαίρι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Pillowfight: Ο Ταύρος είναι το άλλο σου μισό.

Goodnight: Σε αφήνει μισό ο Αιγόκερως.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου πρωταρχικός σκοπός αυτή τη βδομάδα είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση τη σχέση σου με τον περίγυρό σου, αλλά και τη σχέση σου. Θες να φροντίσεις το σώμα σου, το μυαλό σου, την ψυχή σου και με το να είσαι σε σχέσεις που δε σου αρέσουν δεν είναι έξυπνη ιδέα. Είσαι δοτικός άνθρωπος, βάζεις πάντα τον εαυτό σου τελευταίο ώστε να είναι τα άτομα που αγαπάς ευτυχισμένα, αλλά να που ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τον εαυτό σου λιγάκι περισσότερο. Η καθημερινότητα έχει κουράσει εσένα και το ταίρι σου γι’ αυτό σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να βρείτε μαζί τρόπο να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι εξεζητημένο. Ακόμα και μια βόλτα στη φύση μπορεί να βοηθήσει να ξεφύγετε από όλα εκείνα που γεμίζουν το μυαλό σας με φόβους κι ανησυχίες. Αλλά φροντίστε να το κάνετε μαζί γιατί αν απομονωθείτε, φοβάμαι πως το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Αν είσαι μόνος σου αυτόν τον καιρό, καλό σου κάνει η μοναξιά γιατί πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου με κάποιον τρόπο. Αυτό βέβαια δε σε σταματάει από το να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες γιατί δε ζεις χωρίς επικοινωνία. Ίσως έχεις τον μεγαλύτερο περίγυρο από κάθε άλλο ζώδιο κι εκεί μέσα μπορεί να υπάρξει ένα άτομο με το οποίο θα έρθεις κοντά και ίσως εν τέλει, να καταλήξει να είναι ο έρωτας της ζωής σου. Καλό μου ακούγεται.

Pillowfight: Δίδυμος, κουβαλάτε την ίδια τρέλα.

Goodnight: Πολύ σοβαρός και κτητικός ο Σκορπιός για τα γούστα σου.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου μία όμορφη και ήρεμη περίοδος συναισθηματικά ξεκινάει για σένα και θα φέρει πολλά καλά πράγματα προς το μέρος σου. Πρώτα απ’ όλα αποφασίζεις να φροντίσεις τον εαυτό σου που έχεις παραμελήσει πολύ αυτόν τον καιρό και μετά, θα φροντίσεις τις σχέσεις σου αλλά και την ψυχική σου υγεία. Θες να ερωτευτείς, θες να ζήσεις όμορφες στιγμές και σίγουρα η περίοδος αυτή που ξεκινάει, είναι κατάλληλη για όλα αυτά. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Δώσε τα όλα και θα πάρεις πολλά πίσω, αυτό είναι σίγουρο. Αν είσαι ήδη σε σχέση θα πρέπει να μάθεις να λύνεις τις διαφορές σου με το άλλο σου μισό, άμεσα, χωρίς να τις αφήνεις για αργότερα γιατί όσο τις αγνοείς, τόσο θα διαιωνίζονται. Αν περνάτε καλά και υπάρχει πάθος κι έρωτας, καλό είναι να μη βάζετε εμπόδια που δε θα έπρεπε αν υπάρχουν, στην εξέλιξη της σχέσης σας. Αν πάλι δεν είστε στα καλύτερά σας, μήπως να κάνετε μία προσπάθεια να αφήσετε πίσω ό,τι σας χωρίζει; Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα γι’ αυτό. Εκτός αν δε θέλετε, εκεί πάω πάσο, μείνετε έτσι να βασανίζεστε αφού σας αρέσει! Η περίοδος που ξεκινάει από αυτή τη βδομάδα είναι πολύ καλή για σένα που ακόμα δεν έχεις βρει τον έρωτα. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι λίγες αλλά ουσιαστικές αλλά θα υπάρξει έντονο ψυχικό δέσιμο με κάποιο από αυτά τα άτομα. Μη φοβηθείς να ρίξεις τα τείχη που σε περιτριγυρίζουν, πού και πού είναι ωραίο να βλέπουμε τον πραγματικό σου εαυτού που είναι υπέροχος, άσχετα αν προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο.

Pillowfight: Αιγόκερως, δεν πέφτεις ποτέ έξω με αυτόν.

Goodnight: Βουλιάζεις στα ρηχά με τον Υδροχόο.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου δύο πράγματα θα σκέφτεσαι όλη τη βδομάδα. Το πρώτο είναι πώς θα καταφέρεις να είσαι ερωτευμένος μεν αλλά να έχεις και την ανεξαρτησία σου γιατί πνίγεσαι με το παραμικρό. Αν το καταφέρεις να μας πεις κι εμάς τον τρόπο. Το δεύτερο είναι πώς θα αλλάξεις τα πάντα στο σπίτι, την καθημερινότητά σου, στη ζωή σου γενικά γιατί έχει βαρεθεί η ψυχούλα σου κι όταν βαριέσαι εσύ, έχεις τάσεις φυγής και μπορεί να σε ψάχνουμε στη Νικολούλη. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις, αλλά επειδή μόνος σου δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα, δε ζητάς τη βοήθεια του κοινού; Αυτό που ανέφερα πιο πάνω, πως θες μεν να είσαι ερωτευμένος και κατ’ επέκταση σε σχέση, αλλά θες και να είσαι ελεύθερο πουλί, θα είναι και το μεγάλο σου πρόβλημα με τη σχέση σου αυτή τη βδομάδα. Διότι είσαι σε σχέση ή δεν είσαι, κάτι ενδιάμεσο δεν μπορώ να σκεφτώ εκτός αν το άλλο σου μισό έχει τα ίδια μυαλά με σένα και βρείτε την άκρη μόνοι σας. Προσοχή όμως μη συνηθίσετε την τόση ανεξαρτησία και μετά δε συμμαζεύεστε. Αν είσαι μόνος, δεν τρελαίνεσαι και ιδιαίτερα να βρεις σχέση από τη μία, αλλά από την άλλη φλερτάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο και βασανίζεις αθώες ψυχές. Κάπως έτσι θα την πάθεις όμως, γι’ αυτό να είσαι έτοιμος για έναν κεραυνοβόλο έρωτα με ένα άτομο που γνωρίζεις καλά αλλά δεν είχες δει ποτέ ερωτικά. Καλά να πάθεις.

Pillowfight: Λέων και τα μυαλά στα κάγκελα.

Goodnight: Στα κάγκελα, από μέσα, θα σε στείλει ο Δίδυμος.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, δεν αντέχεις άλλη κλεισούρα αλλά είσαι και σε περίοδο που πρέπει να σιγουρέψεις τη δουλειά σου κι αυτό που σου απομένει αυτή τη βδομάδα, είναι να βρεις τρόπο να τα συνδυάσεις και τα δύο. Γιατί θες να βγεις, να γλεντήσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς ή τέλος πάντων να ερωτευτείς από την αρχή τον άνθρωπό σου, αλλά πως να γίνουν όλα αυτά από ένα απρόσωπο γραφείο; Αμ δε γίνεται γι’ αυτό βρες αυτή τη χρυσή τομή που χρειάζεσαι για να τα έχεις όλα στο πιάτο. Δεν είσαι από τα πιο ρομαντικά άτομα που υπάρχουν αλλά να που αυτή τη βδομάδα μας διαψεύδεις όλους και μετατρέπεσαι σε ένα πλάσμα που δε σκέφτεται τίποτα άλλο, παρά μόνο πώς θα ευχαριστήσει το άλλο του μισό. Ό,τι ρομαντικό κλισέ υπάρχει, θα το βιώσει το ταίρι σου και προς Θεού, μην έχεις καμία αμφιβολία πως κάνεις το σωστό. Αυτό χρειάζεται η σχέση σου για να αναθερμανθεί. Ρίξε όσο περισσότερο κάρβουνο στη φωτιά, μπορείς! Αν είσαι μόνος μη φοβάσαι γιατί ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, όπως άλλωστε μας συνηθίζει κι ενώ θα σε πιάσει απροετοίμαστο, θα κάνει την καθημερινότητά σου λίγο πιο ανεκτή. Κι επειδή είσαι και σε ρομαντικό mood αυτόν τον καιρό, φλέρταρε με τον παλιό κλασικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις και να είσαι σίγουρος πως το φλερτ θα γίνει σχέση.

Pillowfight: Παρθένος, είναι το άλλο σου μισό, τι να κάνουμε;

Goodnight: Κριός, καμία επικοινωνία. Καμία.

 

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, θυμάσαι εκείνη την εκπομπή που πήγαινε ο συμπαθητικός τύπος και τα άλλαζε όλα στα σπίτια που τον καλούσαν; Ε, κάπως έτσι θα είσαι κι εσύ αυτή τη βδομάδα. Δε θα αλλάξεις τα φώτα μόνο στο σπίτι σου αλλά και στον τρόπο που ζεις, μη σου πω και στο τρόπο που χειρίζεσαι τις σχέσεις σου, γιατί έτσι σου τη βίδωσε κι επειδή βαριέσαι εύκολα, πρέπει να το κάνεις. Μεταξύ μας τώρα, έχεις τα δίκια σου, απλά όσον αφορά τον έρωτα, φρόντισε να ενημερώσεις και τα ενδιαφερόμενα άτομα για τις αλλαγές σου, ναι; Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα βήμα μπροστά με τη σχέση σου αλλά δεν το τολμάς γιατί κάτι σε κρατάει πίσω. Δεν έχεις βρει τι είναι αυτό κι ούτε πρόκειται να το βρεις αν δεν κάνεις μία κουβέντα με το άλλο σου μισό, ώστε να διαπιστώσετε μαζί τι μπορείτε να αλλάξετε για να έρθετε πιο κοντά. Αν υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν, κλείστε τες πια, τι τις αφήνετε να σας κοιτάνε και να σας δημιουργούν νευρικότητα; Πολλά τα υποψήφια θύματα, για σένα που ψάχνεις να βρεις τον έρωτα, και δεν ξέρεις προς τα πού να κάνεις επίθεση. Επειδή σε κόβω να διαλέγεις πάλι τον λάθος άνθρωπο, θα σου πρότεινα πριν αρχίσεις να φλερτάρεις ασύστολα, να βεβαιωθείς πως το άτομο απέναντί σου μπορεί όντως να γεμίσει το κενό που νιώθεις στην καρδιά σου και όχι απλά να βάλει ένα τσιρότο προσωρινά. Σκέψου ώριμα, μπορείς αν το προσπαθήσεις.

Pillowfight: Λιοντάρι και μόνο αυτό. Σου αρέσει όταν βρυχάται!

Goodnight: Σκορπιός. Ούτε να τον κοιτάξεις.

 

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου αυτή τη βδομάδα έναν καημό τον έχεις κι αυτός είναι να φτιάξεις σχέσεις που είχες χαλάσει έστω και άθελά σου, τον προηγούμενο καιρό. Θέλεις να έρθεις κοντά ξανά με κάποια άτομα που έχεις πικράνει αλλά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με κάποια που που έχεις ψυχρανθεί. Είτε είναι φιλικές, οικογενειακές, ακόμα και παλιές ερωτικές οι σχέσεις αυτές, θέλεις επιτέλους να γράψεις έναν επίλογο ή έναν νέο πρόλογο μαζί τους, μπας και απαλλαγείς από το ενοχικό σύνδρομο που σε κυνηγάει. Ευτυχώς που η σχέση σου βρίσκεται σε φάση μήνα του μέλιτος αυτόν τον καιρό και μπορείς να πάρεις μία ανάσα ηρεμίας όταν βρίσκεσαι κοντά στο άλλο σου μισό. Το μυστικό είναι η καλή επικοινωνία κι εσύ αυτή τη βδομάδα, έχεις την ανάγκη να ανοιχτείς και να βγάλεις τα εσώψυχά σου, δίνοντας στο ταίρι σου μια ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα. Φυσικά και να εκτιμηθεί πολύ αυτό, δε χρειάζεται να σου αναλύσω πώς! Αν είσαι μόνος, η περίοδος αυτή είναι από τις πιο ερωτικές της χρονιάς και τα φλερτ, οι γνωριμίες και τα ειδύλλια δε θα έχουν τελειωμό. Πρόσεξε όμως καλά, αν έχεις αποφασίσει απλά να περάσεις καλά και να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την κατάσταση, ξεκαθάρισε τη θέση σου εξαρχής γιατί διαφορετικά, θα έχεις πρόβλημα μεγάλο και θα φταις εσύ μόνο.

Pillowfight: Με τον Ταύρο νιώθεις σαν να βρήκες το λιμάνι σου.

Goodnight: Ο Καρκίνος γκρινιάζει πιο πολύ κι από σένα. Όχι, με τίποτα.

 

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη