Βρισκόμαστε στη σκιά της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 13 του μήνα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα κι όλα τα γεγονότα που θα ξεκινήσουν τώρα από τη μια θα έχουν διάρκεια κοντά στους έξι μήνες κι από την άλλη θα έχουν τη δύναμη να μας μεταμορφώσουν ριζικά. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί όψεις τριγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό και θα φέρει ξαφνικά γεγονότα με θετική ενέργεια στον ερωτικό τομέα σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, αλλά δε θα αφήσει ανεπηρέαστους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Ο Άρης από την άλλη θα κάνει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Δία, όπου πάλι θα μπλεχτεί ο Ουρανός, οπότε προβλέπονται ζόρικες καταστάσεις για τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους. Δε θα είναι λίγες οι σχέσεις που θα κλονιστούν κι ίσως κάποιες να διαλυθούν κιόλας, εάν δεν είναι βασισμένες σε γερά θεμέλια.

 

Κριός

Όταν ο κυβερνήτης σου Άρης κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολλές και όμορφες αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Το ένα ενδεχόμενο είναι να ξεπηδήσει από το πουθενά ένας νέος έρωτας, ειδικά όταν συμμετέχει και ο Ουρανός στην όψη αυτή γεμάτος πάθος, ο οποίος πιθανόν να έχει κάποια σχέση με τον επαγγελματικό σου τομέα. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύμπαν είναι μαζί σου και σε προκαλεί να το ζήσεις αφού θα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για αίσιο τέλος. Το δεύτερο ενδεχόμενο, εάν δεν ψάχνεσαι για νέα σχέση, είναι να θυμηθείς εκείνον τον έρμο σύντροφό σου που ξεροσταλιάζει για ένα χάδι και να αποφασίσεις να του δώσεις σημασία. Κι όχι μόνο αυτό, τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω αποφασίζεις να σοβαρευτείς και να δεις πιο επίσημα τη σχέση σας. Μπορεί λοιπόν να πάρεις και τη μεγάλη απόφαση για το επόμενό σας βήμα.

Pillowfight: Τοξότης. Μπορεί να σε παρασύρει σε μονοπάτια ξεγνοιασιάς που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν

Goodnight: Αιγόκερως. Νιώθεις πως έχεις δίπλα σου τον Χίτλερ σε πιο όμορφη εκδοχή

 

Ταύρος

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πως ίσως κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν σου χτυπήσει πόρτα ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προτού του κλείσεις την πόρτα στα μούτρα, άκου τι έχει να σου πει, γιατί πολύ πιθανό να μην είναι το ίδιο άτομο που έδιωξες στο παρελθόν. Τώρα να έρχεται για μια νέα αρχή με πολύ καλούς οιωνούς. Για σένα που είσαι σε μια σχέση, τα πράγματα είναι πολύ θετικά, αφού δεν είναι απίθανο να λάβεις ένα νέο από το ταίρι σου που θα σε κάνει πολύ χαρούμενο και ταυτόχρονα θα σε σοκάρει. Ο Δίας από τον Υδροχόο μπορεί να μην μπορεί να σου φέρει όλα εκείνα που επιθυμεί η καρδιά σου αλλά σίγουρα κάνει ό,τι μπορεί για να σε προστατέψει από τη σκληρότητα του Κρόνου.

Pillowfight: Αιγόκερως. Τώρα ειδικά που έχει ηρεμήσει είναι για σένα το απόλυτο ταίριασμα

Goodnight: Υδροχόος. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε να πλακώνεστε. Κι όχι με τη θετική έννοια

 

Δίδυμος

Ο Άρης βρίσκεται στον 12ο σου οίκο και σε ωθεί να ψάξεις μέσα σου και να βρεις το πάθος. Η Αφροδίτη από τον οίκο που μιλάει για τον έρωτα σε κάνει να ψάχνεις να βρεις τις στιγμές πάθους που σου έχουν λείψει. Κι αυτά τα δύο συνδυαστικά σε φέρνουν αντιμέτωπο με την επιθυμία να τα αλλάξεις όλα στον ερωτικό τομέα. Για αρχή για σένα που είσαι ακόμα μόνος, αναζητάς τον έρωτα στο πρόσωπο του οποίου θα ξεχάσεις τα παλιά και θα αρχίσεις και πάλι να ονειρεύεσαι. Εσύ όμως που έχεις ήδη μια σχέση, αποφασίζεις να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου σχετικά με το πού βαδίζετε. Η ανασφάλειά σου έχει βάση και καλό είναι ξεκαθαρίσεις τώρα τις προθέσεις σου ώστε κι η άλλη πλευρά να γνωρίζει τα δεδομένα. Μη σου κάνει εντύπωση εάν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, ακόμα κι αυτό, για το καλό σας είναι.

Pillowfight: Υδροχόος. Μπορεί ο Κρόνος να τον ταλαιπωρεί, μαζί όμως μπορείτε να αντέξετε τα πάντα

Goodnight: Ιχθύς. Τραβάει κι εκείνος τα ζόρια του, οπότε δεν τον χρειάζεσαι δίπλα σου

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε ακριβώς απέναντί σου, στο σημείο που βρίσκεται ο Πλούτωνας, κι αυτό μιλάει για τη νέα αρχή που πρέπει να κάνεις, αποκομμένος όμως οριστικά από το παρελθόν σου. Η Αφροδίτη από το ίδιο σημείο σε βοηθάει να βρεις τη δύναμη να προχωρήσεις μπροστά. Ακόμα κι αν σύντομα δεις κάποιο πρώην ταίρι να σου χτυπάει την πόρτα, θα είναι τόσο διαφορετικές οι καταστάσεις μεταξύ σας που μόνο ως «νέα αρχή» μπορείς να το δεις. Μια νέα αρχή θα πρέπει όμως να κάνεις κι εσύ που είσαι ήδη σε σχέση. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και θα πρέπει να προσαρμοστείς. Το ταίρι σου έχει φτάσει στα όριά του μαζί σου κι αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα σε βλέπω σύντομα μόνο σου. Εάν αυτό θέλεις, πάρε τη μεγάλη απόφαση και τελείωνέ το με συνοπτικές διαδικασίες, αλλιώς κάνε ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τη σχέση σου.

Pillowfight: Ιχθύς. Είναι το σταθερό σου καταφύγιο

Goodnight: Κριός. Το έχει ρίξει στη δουλειά κι εσένα σε παραμελεί

 

Λέων

Με τους δύο πλανήτες που αφορούν άμεσα στον ερωτικό τομέα, τον Άρη και την Αφροδίτη, να βρίσκονται σε ζώδια της Γης, εσύ ως πύρινος εκπρόσωπος δεν τα πας και πολύ καλά. Από τη μια είσαι έτοιμος να τα διαλύσεις όλα για έναν νέο έρωτα που όμως ακόμα δεν έχει δείξει τις προθέσεις του κι ίσως να μην είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις, από την άλλη είσαι ικανός να αφήσεις μια σχέση που δεν είναι το απόλυτό σου ταίριασμα για τη μοναξιά, ξεχνώντας πως δεν υπάρχει το τέλειο κι οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς κι από τις δύο πλευρές. Προτού κάνεις παρορμητικές κινήσεις, κάτσε και σκέψου σοβαρά και με την απαιτούμενη ωριμότητα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Ο Κρόνος απέναντί σου δε συγχωρεί λάθη κι εσύ ετοιμάζεσαι να κάνεις μπόλικα. Μη βιαστείς λοιπόν να αποφασίσεις, αφού σύντομα θα το μετανιώσεις κι ίσως να είναι πλέον αργά.

Pillowfight: Κριός. Φωτιά με φωτιά που λέει και το τραγούδι και δεν κάνει καθόλου λάθος

Goodnight: Ταύρος. Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη, οπότε μην το δοκιμάσεις καν

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του μήνα, στην οποία συμμετέχει κι ο Πλούτωνας, στον 5ο σου οίκο, κάνει λόγο για νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως δε θα έχουν καμία σχέση με όσα ήξερες μέχρι σήμερα. Σε αυτό βοηθάει κι η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο που θα σε κάνει να πετάξεις από πάνω σου όλα τα σκοτεινά μυστικά που κρατούσες και δε σε άφηναν να πας μπροστά στον ερωτικό τομέα. Ειδικά για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο. Μια νέα σχέση τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες έρχεται για να σου δείξει πόσο λάθος έκανες που τόσο καιρό απέφευγες το διαφορετικό. Εσύ που είσαι δεσμευμένος να θυμάσαι πως οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Κι όλες θα είναι με δική σου απόφαση, αφήνοντας το ταίρι σου σύξυλο. Αυτό που φοβάσαι περισσότερο -μια ισόβια δέσμευση, έναν απόγονο, μια συγκατοίκηση- αυτά θα διεκδικήσεις και μάλιστα με πολύ πάθος.

Pillowfight: Ταύρος. Έχει τον Άρη στο ζώδιό του, οπότε το πάθος είναι σίγουρο

Goodnight: Δίδυμος. Ούτε με διερμηνέα δεν καταφέρνετε να συνεννοηθείτε

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη κι η Νέα Σελήνη βρίσκονται στο κομμάτι εκείνο που μιλάει για την οικογένειά σου και το σπίτι σου, οπότε εκεί θα πρέπει να περιμένεις τις μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να νιώθεις πως σε ξεβολεύουν αλλά θα είναι για το καλό σε βάθος χρόνου. Δε θα μου έκανε εντύπωση εάν αποφάσιζες να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου ή να αλλάξετε σπίτι, ώστε να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σας. Αλλά ακόμα κι αν δε νιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο, μπορεί να του κάνεις λίγο χώρο για να φέρει μερικά πράγματά του. Για σένα που κοιμάσαι ακόμα με τη μοναξιά, ο Άρης κι ο Ουρανός από τον 8ο σου οίκο σού φυλάνε μια μεγάλη έκπληξη. Μπορεί να μην είναι κάτι που θα μείνει για πάντα αλλά σίγουρα θα περάσετε αξέχαστες στιγμές, γεμάτες πάθος κι ένταση. Μην παρασυρθείς όμως και τάξεις κάτι που δε θέλεις πραγματικά.

Pillοwfight: Δίδυμος. Θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα

Goodnight: Καρκίνος. Δε θέλεις να περάσεις τις μέρες σου κλεισμένος στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο

 

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας συμμετέχει στη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στο κομμάτι δηλαδή που μιλάει για την επικοινωνία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα έρθουν νέα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, είτε είναι το ταίρι σου είτε κάποιο επίδοξο ταίρι. Επίσης, παρατάς τα παλιά δεδομένα και προχωράς σε νέα μονοπάτια, ειδικά στο φλερτ και τον έρωτα. Με τον Άρη απέναντί σου τα νέα ξεκινήματα στις ερωτικές σχέσεις είναι σχεδόν δεδομένα. Για σένα λοιπόν που είσαι μόνος, μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα και θα έχει και καλές προϋποθέσεις. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη σε σχέση θα δεις πως κάποια πράγματα αλλάζουν και μεταξύ σας έρχεται μια ηρεμία που δεν ήξερες πως σας λείπει. Το ταίρι σε καταλαβαίνει, γιατί απλούστατα εσύ του εξηγείς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Pillowfight: Καρκίνος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να γυρίζεις σπίτι και να σε περιμένει στην πόρτα

Goodnight: Λέων. Έχετε τελείως διαφορετική άποψη για τις σχέσεις

 

Τοξότης

Μια σχετικά ουδέτερη εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα στον ερωτικό τομέα. Εάν είσαι σε αναζήτηση του άλλου σου μισού, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για νέα σχέση, αφού ο Κρόνος δε σε βοηθάει να ξεδιπλώσεις όλο σου το ταλέντο στο φλερτ για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για σένα που είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου πιθανόν να ζητάει διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή για καβγάδες κι εντάσεις. Εάν τραβήξεις το σκοινί μπορεί να σπάσει και δε θα υπάρχει επιστροφή. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγες μέρες και θα δεις πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Επίσης θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για επιστροφές από το παρελθόν, αφού στο τέλος του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος κι ευνοεί τις επανασυνδέσεις. Εάν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, κάνε τον απολογισμό σου για να είσαι έτοιμος.

Pillowfight: Λέων. Μόνο στη δική του αγκαλιά μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς

Goodnight: Παρθένος. Ο ένας ζει στο άσπρο κι ο άλλος είναι το μαύρο πρόβατο

 

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ανατέλλει μια εποχή που όλα αλλάζουν. Σε αυτό βοηθάει κι ο Πλούτωνας από το ίδιο σημείο που μεταμορφώνει κι εσένα και τις επιλογές σου. Η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της για να είσαι και πιο ήρεμος και πιο γλυκός και προς το ταίρι σου και προς όποιον επιλέξει να σε πλησιάσει ερωτικά αυτές τις μέρες. Ο Άρης θα κάνει τα μαγικά του κόλπα για να έρθει το πάθος στη ζωή σου, αν και με τον Ουρανό ανάδρομο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ξαφνικά μια παλιά ιστορία που ακόμα δεν έχει κλείσει. Γενικά ξεκινάει μια εποχή επανασυνδέσεων και καλό θα είναι να ξέρεις πού βρίσκεσαι σε αυτό το κομμάτι. Ο Κρόνος που πέρασε σε έχει κάνει να βλέπεις με ξεκάθαρη ματιά το εάν θέλεις όντως να γυρίσει κάποιο άτομο ή ένα είναι μόνο ο εγωισμός σου που θέλει την επιστροφή.

Pillowfight: Παρθένος. Ιδανικό ταίριασμα, όσο κι αν εκ πρώτης σου φαίνεται περίεργο

Goodnight: Ζυγός. Έχεις ήδη τα δικά σου θέματα, να σου λείπουν και τα δικά του

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον 12ο σου οίκο, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στο ίδιο σημείο και τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο, θα σε κάνει να μην είσαι στα πολύ καλά σου. Νιώθεις πως όλα γκρεμίζονται κι εσύ δεν έχεις από πού να κρατηθείς. Δεν φταίνε εξωγενείς παράγοντας, αλλά κυρίως βλέπεις να γίνεται ο κακός χαμός από συναισθήματα, τύψεις για τα παλιά, ανασφάλειες, φοβίες και φόβους. Για σένα που είσαι μόνος, καλό θα είναι να αποφύγεις μια νέα γνωριμία, αφού δε νιώθεις ο εαυτός σου κι ίσως κάνεις λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Αλλά κι εσύ που είσαι σε σχέση, καλό θα είναι να πάρεις απόσταση από το ταίρι γιατί μπορεί να πεις κάτι που δεν πρέπει ή να κάνεις κάτι που θα σας βλάψει. Κάτσε και σκέψου τι είναι αυτό που σε βαραίνει και βρες τη λύση που θα είναι στα δικά σου χέρια.

Pillowfight: Ζυγός. Θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου

Goodnight: Σκορπιός. Το μυαλό του είναι όλο στον έρωτα, ενώ εσύ έχεις σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς

 

Ιχθύς

Είσαι από τους πολύ τυχερούς της εβδομάδας. Κι ο Άρης από τον Ταύρο κι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είναι στο πλευρό σου για να πετύχεις αυτό που θέλεις στον ερωτικό τομέα. Εάν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις δικό σου αφού το πλανητικό σκηνικό θα είναι σύμμαχός σου στην κατάκτησή του. Εάν είσαι σε σχέση, τα πράγματα μέρα με τη μέρα πάνε καλύτερα κι οι δύο σας έρχεστε πιο κοντά. Οι στιγμές πάθους που θα μοιραστείτε θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα προβλήματα στους άλλους τομείς που σε απασχολούν. Η Νέα Σελήνη μιλάει για ξεκινήματα που θα σε κάνουν να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου είτε είσαι single είτε δεσμευμένος. Το επόμενο διάστημα θα δεις τα πάντα στη ζωή σου να μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία κι εσύ θα χαμογελάσεις.

Pillowfight: Σκορπιός. Είναι το σταθερό σου λιμάνι σε μια καταιγίδα που απειλεί να σε πνίξει

Goodnight: Τοξότης. Η τρέλα του μπορεί να σε τρελάνει

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα