Στις 14/7 το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την εφευρετικότητα και τις νέες ιδέες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγώντας σε παράλογες σκέψεις στην προσωπική μας ζωή. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί σε νέες γνωριμίες καθώς δεν αποκλείεται να φαίνονται ιδανικές όμως το πιθανότερο είναι να εξαπατηθούμε.  Ξαφνικές προτάσεις δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες. Οι οικονομικές μας απαιτήσεις μπορούν να καλυφθούν γι’ αυτό και δε θα διστάσουμε να πάρουμε το ρίσκο όπου είναι απαραίτητο.

 

Κριός

Κριέ μου, κάθε νέα εβδομάδα πιστεύεις ότι θα τύχεις το δέκα το καλό και πάντα το σύμπαν συνωμοτεί να σου στερήσει κάτι από τη χαρά σου και να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Εγώ από την άλλη θέλω να πω ότι κάθε εμπόδιο για καλό για να δώσω λίγο κουράγιο και στην τελική να σου υπενθυμίσω ότι η υπερβολή είναι στο αίμα σου όπως και η ανυπομονησία, οπότε αυτά που βλέπεις μαύρα και σκοτεινά αν ρίξεις λίγη από την άφθονη αισιοδοξία που διαθέτεις, μπορούν να ξανοίξουν. Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου θυμίσει ένα συναίσθημα λίγο ξεχασμένο, αυτό του μοιράσματος. Βάλε λοιπόν στο μυαλό σου και εφάρμοσε πως η αγάπη θέλει δύο για να ανθίσει, να εξελιχθεί και να σου δώσει όλα αυτά τα όμορφα που έχει να προσφέρει. Ένα τηλεφώνημα θα αναστατώσει το είναι σου και θα σε κάνει να ξανασκεφτείς πιο σοβαρά όρκους και υποσχέσεις που έδωσες. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις comeback;

Η δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς θα πραγματοποιηθεί στις 14/7 και θα επηρεάσει με την ενέργειά της όλη την εβδομάδα. Αυτή είναι μία όψη η οποία μπορεί να φέρει εξαπατήσεις, ψέματα, αλλά και μία αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων. Αν βρίσκεσαι σε σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και θα βοηθήσει στην ουσιαστική διαχείριση κάθε ζητήματος που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε «μικρό καλάθι» σε νέες γνωριμίες -ακόμα και αν έρχονται με πολύ καλές «συστάσεις»- μιας και αυτή η εβδομάδα θα έχει απατηλή διάθεση.

Pillowfight: Λέων, ο αναντικατάστατος.

Goodnight: Υδροχόος, ο ανυπόφορος.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Από τη μία επιλέγεις να αποστασιοποιηθείς και να μείνεις μακριά από ίντριγκες και συναισθηματικές εμπλοκές και από την άλλη το είναι σου βράζει για να πεις τα πράγματα με το όνομά τους κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Για  πόσο ακόμα να καταπιέζεις τις σκέψεις σου, το συναίσθημά σου και όλα αυτά που από τη μία ξέρεις ότι θα ανάψουν τα αίματα κι από την άλλη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν τεράστιο ξαλάφρωμα και ανακούφιση; Αν με ρωτάς -πού με ρωτάς, αλλά σιγά μη με ακούσεις- η βδομάδα θέλει υπομονή και τεχνική αν θες να δικαιωθείς, γιατί νικητής είναι αυτός που ξέρει να μπλοφάρει κι όχι αυτός που παίζει με ανοιχτά χαρτιά.

Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώθεις μπερδεμένος σχετικά με μια αισθηματική υπόθεση και δε θα είναι εύκολο να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς τα δεδομένα της. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα πραγματοποιηθεί στις 14/7 και θα δημιουργήσει μία αποσταθεροποίηση σε συναισθήματα, σκέψεις αλλά και αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση προσπάθησε να μην πάρεις καμία απόφαση η οποία αφορά ένα σημαντικό ζήτημα μέσα σ’ αυτές τις ημέρες, πριν ελέγξεις πολύ προσεκτικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που ακούσεις μεγάλα λόγια κι επένδυσε μόνο στις πράξεις.

Pillowfight: Ο Τοξότης θέλει, εσύ θέλεις, γιατί το σκέφτεσαι ακόμα;

Goodnight: Ο Ζυγός θα σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Άσ’ το καλύτερα.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ενώ συνήθως εσύ είσαι αυτός που παίζει με το μυαλό των άλλων, αυτή τη βδομάδα δεν έχεις ούτε τη διάθεση, ούτε την ικανότητα, ούτε την οξυδέρκεια να το πας αλλιώς, να φτάσεις τον απέναντί σου στα όριά του και να παίξεις μπαλίτσα όπως επιθυμείς. Μοιάζει σαν κάποιος να ‘χει μπει στο μυαλό σου και να ‘χει καταφέρει να ξεκλειδώσει όλους τους κωδικούς σου και το manual σου και καμία από τις τεχνικές σου να μην είναι ευφάνταστη και μοναδική. Δεν υπάρχει λόγος ν’ ανησυχείς! Ίσως έχεις χάσει το κίνητρό σου να γίνεις μοναδικός ή απλώς το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου βρήκε το ευαίσθητο σημείο σου κι αυτό είναι μείον σου. Εγώ θα πω ότι για λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξεις. Μια παλιά ιστορία ίσως σου θυμίσει πώς ήσουν κάποτε αλλά αυτό και μόνο.

Οι ημέρες της εβδομάδας θα είναι έντονες και φορτισμένες λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις όπως και τις κινήσεις σου στην προσωπική σου ζωή. Άλλη μία όψη η οποία θα επηρεάσει αρκετά τα δρώμενα είναι το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς (14/7). Αν βρίσκεσαι σε σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις «θολά» σημεία σε συζητήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια γνωριμία η οποία θα σε αποσυντονίσει και δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να θυμάσαι πως η δημιουργία ενός αισθηματικού ειδυλλίου στη δουλειά, ίσως να επηρεάσει και τις ισορροπίες σε αυτή.

Pillowfight: Ένας Αιγόκερως σε βάζει στον σωστό δρόμο.

Goodnight: Ένας άλλος Δίδυμος σε παίζει.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, επιτέλους μετά από αρκετό καιρό σού φέρνω καλά νέα. Φοβάμαι βέβαια ότι πάλι θα βρεις λόγο κι αφορμή για γκρίνια, όμως να ξέρεις κανείς δε σε πιστεύει. Η ερωτική διάθεση στα ύψη και κυρίως η διάθεση για αταξίες και ατασθαλίες επιστρέφει. Μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά, όχι μόνο ημερολογιακά αλλά και στην καρδιά και την ψυχή σου. Κάτι από τα παλιά δεν πρέπει να σε απασχολεί κι όμως εσύ συνεχίζεις να το σκέφτεσαι. Θέλω να καταλάβεις ότι η ζωή προχωρά κι όλα αυτά τα κολλήματα και τα συναισθηματικά δεσίματα που τρως κατά καιρούς δε σε αφήνουν να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να απολαύσεις τη ζωάρα σου. Αυτή η βδομάδα έρχεται να σου δώσει λίγο κουράγιο παραπάνω να κάνεις αυτά που θεωρούσες απίθανα τους προηγούμενους μήνες. Προς ολοταχώς λοιπόν.

Αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (14/7). Αυτή η όψη δεν προάγει τη σταθερότητα αλλά ούτε και την ειλικρίνεια γι’ αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός όσον αφορά διευθετήσεις θεμάτων που αφορούν είτε μια σχέση είτε μια γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις καθώς μετά από λίγες ημέρες μπορεί ν’ αλλάξεις γνώμη σχετικά με τη γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και θέλεις να υπάρχει ηρεμία σε αυτή, κράτησε τα ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου αποκλειστικά για εσάς, καθώς μόνο εσείς οι δύο μπορείτε να τα διευθετήσετε.

Pillowfight: Σίγουρο ναι ο Ζυγός.

Goodnight: Σίγουρο όχι ο Ιχθύς.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, τι κι αν κάνεις τα πάντα για να περάσεις απαρατήρητος. Γίνεται; Δε γίνεται. Όχι γιατί είσαι από τα πιο φωτεινά πλάσματα του ζωδιακού αλλά γιατί είσαι ένας άνθρωπος ζωντανός που θέλει να ζει στον μέγιστο βαθμό, που νιώθει, μιλά, εκφράζεται, υπερβάλλει. Τι κι αν κάποιοι αποφάσισαν τις προηγούμενες βδομάδες να σε προσγειώσουν ανώμαλα, εσύ ξέρεις ότι γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος. Ωστόσο εάν είχα μια συμβουλή να σου δώσω για την εβδομάδα αυτή, θα ήταν να μη βιαστείς να προβείς σε δηλώσεις που μπορεί να αναιρέσεις. Μη λες πολλά, κάνε ένα βήμα πίσω κι άσε τους άλλους να προσπαθούν να μεταφράσουν τη σιωπή σου. Μόνο σε καλό θα σου βγει, σου ‘χω πει ποτέ ψέματα;

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κι αυτή η όψη θα κορυφωθεί στις 14/7. Οι υποσχέσεις -πολλές φορές χωρίς αντίκρισμα- θα είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης κι είναι κάτι στο οποίο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει, όμως είναι εξίσου πιθανό η εικόνα που θα σχηματίσεις να μην είναι ξεκάθαρη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες μιας συνάντησης, μιας εξόδου ή μιας κοινωνικής εμφάνισης που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς ίσως υπάρξουν παρανοήσεις σχετικά με αυτές, που τελικά να οδηγήσουν σε εντάσεις μεταξύ σας.

Pillowfight: Δεν του το ‘χεις αλλά ο Ταύρος το προσπαθεί.

Goodnight: Τον Αιγόκερω τον έπιασε το στριμμένο του και δε γουστάρεις καθόλου.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, στο ‘χω πει ότι περισσότερο μιλάς και λιγότερο φιλάς. Τι τις θες τις υπεραναλύσεις πάλι; Σου εφιστώ την προσοχή γιατί αυτή η γκρίνια δεν είναι φυσιολογική και δυο σκέψεις περνούν από το μυαλό μου. ‘Η ότι δεν περνάς καλά εκεί που είσαι ή περνάς τόσο καλά που δεν μπορείς να το πιστέψεις. Αν συμβαίνει το πρώτο ετοίμασε βαλιτσάκι διακοπών και εξαφανίσου με το πρώτο πλοίο, αν πάλι συμβαίνει το δεύτερο όσο και αν η απαισιόδοξη φύση σου δεν μπορεί να το σηκώσει, να ξέρεις ότι υπάρχει κι η φωτεινή πλευρά της ζωής. Επειδή το κυνήγι της ευτυχίας είναι ένας δρόμος χωρίς τέρμα καλό είναι τις στιγμές που νιώθουμε γεμάτοι και ευτυχισμένοι να σταματάμε και να το απολαμβάνουμε. Αυτό να κάνεις κι εσύ. Ίσως ζεις ένα όνειρο αληθινό.

Εκτός από την Πανσέληνο η οποία θα επηρεάζει τα συναισθήματά και τις σκέψεις σου, αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (14/7) που θα επηρεάσει εξίσου τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις επιλογές σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση προσπάθησε να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται μια κατάσταση που σε απασχολεί, καθώς η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης/Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε «μικρό καλάθι» σε μια νέα γνωριμία μιας κι αυτές οι ημέρες θα έχουν απατηλή διάθεση, η οποία δε θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για κάποιον που μόλις γνώρισες.

Pillowfight: Δοκίμασε λιγάκι τον Καρκίνο.

Goodnight: Ούτε γι’ αστείο ο Τοξότης.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που παρέμεινες κλεισμένος στον εαυτό σου και μόνο εσύ και η ψυχούλα σου ήξερες τι περνάς ήρθε η στιγμή να επιστρέψεις και να λάμψεις. Επιτέλους κάνει comeback η επιθυμία που έχεις για ζωή, επιστρέφεις στις κοινωνικές σου επαφές και έχεις ζυγίσει τι κρατάς και τι αφήνεις να πάει στην ευχή. Δε θες άλλη μιζέρια και είναι κάτι που έχεις αποφασίσει. Όσοι σε γνωρίζουν, γνωρίζουν επίσης ότι εσύ αργείς μεν αλλά όταν αποφασίσεις κάτι παραμένεις πιστός και σταθερός. Φλερτ δίχως αύριο και ένα νέο πρόσωπο είναι το χέρι που σε τραβάει από τον πάτο και σε ανεβάζει με μιας στην επιφάνεια. Welcome back!

Η Αφροδίτη βρίσκεται σ’ ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα -τους Διδύμους- όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει στις 14/7 με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει κάποια μπερδεμένα μηνύματα όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η όψη μπορεί να ωραιοποιήσει μια κατάσταση είτε αυτό είναι συζήτηση είτε αυτό είναι νέα γνωριμία, γι’ αυτό οι ημέρες χρειάζονται προσοχή ώστε να μη σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα.

Pillowfight: Ψάρι για να ζήσεις το παραμύθι σου.

Goodnight: Κριός ο κακός λύκος του παραμυθιού.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, γεμάτη ερωτισμό η εβδομάδα σου κι εγώ τρίβω τα ματάκια μου με τα vibes που σου στέλνει το σύμπαν. Λυπάμαι από τη μία όσους θα πέσουν στον ερωτά σου αλλά από την άλλη είμαι σίγουρη ότι πριν πληγώσεις καρδίες έχεις να προσφέρεις μοναδικές εμπειρίες που θα σβήσουν τα κακώς κείμενα σου. Ωστόσο παρελθόν συνεχίζει να είναι το αγκαθάκι στην καθημερινότητα σου, αυτό το κάτι που νομίζεις ότι χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος -και λέω νομίζεις, γιατί όλα αυτά είναι στο μυαλό σου. Αυτή η ιστορία έχει κλείσει προ πολλού και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς τόσο πιο ελεύθερος θα νιώσεις. Να με ακούς, ξέρω τι σου λέω. Πάψε να έχεις εμμονές και κολλήματα. Καλοκαιράκι, αφού ώρα να ζήσεις στα κόκκινα δίχως βαρίδια.

Μια συζήτηση που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου φαίνεται πως δε θα είναι εύκολη υπόθεση αυτές τις ημέρες αν δε χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια θέματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (14/7) μπορεί να φέρει παρανοήσεις ή να σε οδηγήσει να εξιδανικεύσεις μια κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το «περιτύλιγμα» μιας γνωριμίας και δώσε χρόνο σ’ ένα πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει ώστε να σου δείξει τον χαρακτήρα του. Να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα δεν προμηνύει σταθερότητα σε αισθηματικές υποθέσεις.

Pillowfight: Δίδυμος και Ζυγός ναι.

Goodnight: Καρκίνος όχι.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, Άρης κι Αφροδίτη σε κάνουν πιο spicy από ποτέ κι εσύ μοιράζεις υποσχέσεις και το κορμάκι σου. Πρόσεχε μόνο να τάζεις όσα μπορείς να δώσεις, γιατί ο Ουρανός φέρνει ανατροπές, ίσως σε εκθέσει και δεν το θες καθόλου αυτό. Αν και πάλι θα βρεις τρόπο να καλύψεις τα νότα σου, δεν υπάρχει λόγος να ζεις με αυτή την αγωνία. Βεβαία, σε όλο αυτόν τον χαμό από θαυμαστές/θαυμάστριες υπάρχει και ένα πρόσωπο που κάτι παραπάνω σου κάνει, αυτό το κλικ βρε παιδί μου, άσχετα αν εσύ δεν αντέχεις να το παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να το κάνεις γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Έρωτας είναι θαρρώ. Εσύ τι λες;

Το τετράγωνο Αφροδίτη/Ποσειδώνα επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο και μπορεί να φέρει κάποιες παρανοήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα χρειαστεί να είσαι πολύ συγκεντρωμένος στα θέματα που θα έχεις προς συζήτηση, καθώς εσύ μπορεί να καταλάβεις κάτι διαφορετικό από αυτό που σου λέει ο σύντροφός σου αλλά και το αντίστροφο, καθώς αυτή η όψη προκαλεί σύγχυση σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος και μέσα σ’ αυτές τις ημέρες κάνεις μια γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, θα χρειαστεί να της δώσεις χρόνο προκειμένου να δεις κατά πόσο αυτό το ενδιαφέρον θα παραμείνει σταθερό.

Pillowfight: Ο Ταύρος επιμένει και σου αρέσει.

Goodnight: Ο Καρκίνος γκρινιάζει συνεχώς, ε πόσο ν’ αντέξεις.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, πάψε να έχεις έμμονες ιδέες. Ήσουν που ήσουν, η κατάσταση πάει από κακό στο χειρότερο κι εκεί που έλεγα η Αφροδίτη θα σου δώσει ένα ups εσύ πας από ζενίθ στο ναδίρ και πάλι πίσω. Το πρόβλημά σου είναι η υπερανάλυση και η ανάγκη που έχεις να ελέγχεις πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. To θέμα είναι αν το έτερόν σου ήμισυ αντέχει να ζει έτσι ή αν στην ανάγκη του να αναπνεύσει σε χαιρετήσει πανηγυρικά και μην τον είδατε. Σημαντική εβδομάδα, λοιπόν, για να αποφασίσεις πώς θες να πορεύεσαι στα ερωτικά σου, τι σε γεμίζει και τι αντέχεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν παίζεις μπαλίτσα μόνος, όποτε να κάνεις fair play γιατί προβλέπω κόκκινη κάρτα και αποβολή από το γήπεδο.

Αυτές οι ημέρες θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να πεις στο σύντροφό σου πράγματα τα οποία ενδεχομένως να μην είχες μοιραστεί μαζί του κυρίως αν υπήρξαν κάποια παράπονα κρυμμένα «κάτω από το χαλάκι». Η Πανσέληνος στις 13/7 δημιουργεί ένταση, όμως να θυμάσαι πως μ’ αυτήν δε θα κερδίσεις κάτι και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να οδηγηθείς στο αποτέλεσμα που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος η ανάγκη σου να κάνεις μια αλλαγή θα είναι έντονη, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα (14/7) καταδεικνύει πως αυτή η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις ή κινήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς θα δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Pillowfight: Καλός ο Κριός, αλλά ο Τοξότης καλύτερος.

Goodnight: Ψαράκια και Υδροχόοι όχι, δε θα πάρεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, προσπαθείς να κάνεις ένα ερωτικό συγύρισμα κι ο Άρης θέλει να βάλει ένα χεράκι σ’ αυτό, αλλά ο πλανήτης αυτός πριν τακτοποιήσει τα κάνει όλα άνω κάτω. Κι ενώ παλεύεις να στρώσεις τις καταστάσεις, να τα βρεις με το ταίρι σου και να μπεις σε μια νέα εποχή ερωτική, έρχομαι να σου θυμίσω ότι όσο κι αν τραβάς κάτι με νύχια και με δόντια για το φέρεις στα μέτρα σου, το σύμπαν σε αυτή τη φάση δε θα σε αφήσει να συμβιβαστείς με ημίμετρα. Όλα ή τίποτα δηλαδή. Άρα αυτή τη βδομάδα εκεί που πας να πάρεις μια ανάσα, όλο και κάτι θα στραβώνει και θέλει επανεξέταση. Εγώ σου χτυπώ με συμπόνια την πλάτη και σου ζητώ να ακούς, να βλέπεις και να σωπαίνεις.

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων, ένα ζώδιο που ευνοεί ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή, όμως αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14/7 θα σχηματίσει μια δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτή η όψη με τη σειρά της μπορεί να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις ή να υπερτιμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μη βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με μια γνωριμία που έχεις κάνει ή θα κάνεις μέσα σε αυτές τις ημέρες και να μην προδικάσεις καμία κατάσταση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση δώσε λίγο παραπάνω προσοχή στο ταμείο σου -ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με τον σύντροφό σου- για να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες.

Pillowfight: Ένας άλλος Υδροχόος, γιατί όχι;

Goodnight: Ο Λέοντας δε θα την παλέψει για πολύ.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, είναι γνωστό σε όλους ότι είσαι ερωτευμένος με τον έρωτα από τη μέρα που γεννήθηκες. Το θέμα της εβδομάδας είναι όμως ότι σιγά σιγά διαπιστώνεις ότι ο έρωτας εν τέλει κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη, ξυπνά από εκεί που δεν το περιμένεις και προκύπτει με ανθρώπους που έλεγες «εγώ με αυτόν, ούτε καν». Κάπως έτσι ξεκινά κάτι νέο στη ζωή σου, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, λίγο έξω από τα νερά σου που καταφέρνει να αποσυντονίσει ακόμα κι εσένα. Η συμβουλή μου είναι να μην αφήσεις τις αναστολές και τους φόβους να φρενάρουν αυτό που έχει ξεκινήσει να ταράζει την καρδούλα σου. Εάν είσαι δεσμευμένος τα πράγματα ίσως σε ζορίσουν λίγο μιας και το διπλό ταμπλό θα αρχίσει αργά ή γρήγορα να σε εκθέτει και να σε κουράζει.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στις 14/7 θα συναντήσει μέσω μιας δύσκολης όψης τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μπερδεμένα μηνύματα όσον αφορά μια αισθηματική σου υπόθεση ή να δημιουργήσει σύγχυση σ’ ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση θα χρειαστεί να δεις τα ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου όσο πιο αντικειμενικά μπορείς, ώστε να μπορέσεις να πάρεις την κατάλληλη απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει την περιέργεια να το γνωρίσεις καλύτερα, όμως να θυμάσαι πως είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στην πορεία.

Pillowfight: Ζυγός και μόνο αυτός.

Goodnight: Τι τον μπλέκεις τον Δίδυμο στην κουβέντα μας;

 

Σε συνεργασία με το Myastro.gr

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη