Στις 18/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό απογειώνοντας την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική μας ζωή. Είναι σημαντικό ν’ αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσουμε υπέροχα με παρέες και πρόσωπα που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας. Ο αισθησιασμός κι ο πόθος έχουν σημαίνοντα ρόλο ανανεώνοντας κάθε κύτταρο της σχέσης μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Θα ομορφύνουν τη ζωή μας προχωρώντας μαζί τους σε μια μοναδική σχέση που έχει πολλά να μας προσφέρει.

 

Κριός

Κριάρι μου δεν πιστεύω να σταμάτησες να πιστεύεις στον έρωτα έτσι ξαφνικά; Μπορεί το σύμπαν να σε γεμίζει με αμφιβολίες για το πόσο κάνεις σωστές επιλογές αλλά δε θα πρέπει να φοβάσαι ή να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου με την πρώτη δυσκολία. Σαφώς κι έχεις περάσει πολλές απογοητεύσεις κι έχεις τη δυνατότητα να μάθεις από τα λάθη σου, φτάνει να μη φοβηθείς να τα παραδεχτείς, αλλά και να κάνεις ανασκόπηση ώστε να διορθώσεις όσα χρειάζεται για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς τον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, δεν είναι κακό το να θες να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να δεις τι σου προσφέρει ο σύντροφός σου, αν μπορείς να του προσφέρεις περισσότερα κι εν τέλει να δεις πού μπορεί να φτάσει αυτή η σχέση. Είναι ακόμα καλύτερο αν δε δειλιάσεις και τολμήσεις να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τον άνθρωπό σου. Ακόμα κι αν η σχέση σας πάρει έναν δρόμο που δεν περίμενες, τουλάχιστον θα έχεις τη συνείδησή σου και την καρδιά σου καθαρή. Αν είσαι μόνος, ξεκόλλα από το παρελθόν κι από αποτυχίες στον έρωτα, φόρεσε τα καλά σου και βγες έξω γιατί πρέπει να ανέβεις ξανά ψυχολογικά. Πρέπει να φλερτάρεις και να βρεις τον εαυτό σου πάλι γιατί αυτή η ατέλειωτη κατήφεια δε σου ταιριάζει καθόλου. Δεν τελειώνει η ζωή μετά από έναν χωρισμό ή αν δεν πήγε καλά ένα φλερτ.

Pillowfight: Κάνε μια νέα αρχή με τον Κριό.

Goodnight: Ξέγραψε τον Λέων, δε σου πάει.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, οι αλλαγές στην ερωτική σου ζωή μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ότι τη μια στιγμή καρδιοχτυπάς σαν τρελός και την άλλη, όλος ο ενθουσιασμός ξεφουσκώνει. Γενικά θα βρίσκεσαι σε μια μεγάλη σύγχυση όλη τη βδομάδα, αλλά όχι τόσο με την κακή έννοια. Θυμάσαι πώς είσαι μετά από μερικά ποτά που ενώ ζαλίζεσαι λιγάκι, έχεις πλήρη επίγνωση του τι κάνεις; Έτσι θα είσαι. Στον κόσμο σου. ευτυχώς θα έχεις να ασχοληθείς με πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, τώρα, αν θα βγάλεις άκρη με αυτές, μόνο εσύ το ξέρεις. Όλη τη βδομάδα θα σε απασχολήσουν πολλά ερωτήματα κι ένα από αυτά, αν είσαι σε σχέση, θα είναι αν τελικά κάνεις καλά κι είσαι σε αυτή τη σχέση. Ούτε εσύ ξέρεις αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος ή μένεις γιατί νιώθεις μοναξιά κι ανασφάλεια. Καιρός να σκεφτείς σοβαρά κι ώριμα γιατί δεν είναι και πολύ σωστή η αντιμετώπιση αυτή της σχέσης σου, ειδικά αν το άλλο σου μισό δείχνει ερωτευμένο μαζί σου. Πάρε σοβαρές αποφάσεις και να είσαι σίγουρος γιατί αν όχι, θα το μετανιώσεις αργότερα.
Γιατί είσαι μόνος; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πραγματικά τους λόγους; Φοβάσαι τη δέσμευση ή την αποτυχία της; Φοβάσαι μην πληγωθείς ή δεν έχεις δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να σου αποδείξει πως μπορεί να είναι ο ένας και μοναδικός για σένα; Καιρός να απαντήσεις σε κάθε μία από αυτές τις ερωτήσεις αν θες να ζήσεις ξανά τον έρωτα γιατί αυτή η βδομάδα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να γιατρέψεις την καρδούλα σου.

Pillowfight: Ο Παρθένος έχει την υπομονή για να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.

Goodnight: Τι να σου κάνει ο Ιχθύς; Μήπως ξέρει εκείνος τι έχει;

 

 

Δίδυμος

Δεν έχεις μυαλό για τίποτα άλλο παρά μόνο τον έρωτα, αυτή τη βδομάδα, Διδυμάκι μου. Δεν το λες και κακό αυτό, αφού σου λείπει τρομερά να νιώθεις πως δε σε απασχολεί τίποτα παρά μόνο πώς θα φλερτάρεις και πώς θα κερδίσεις τις καρδιές των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Μα η αλήθεια είναι πως εκτός από τον έρωτα θα έπρεπε να σε απασχολήσου κι άλλα πράγματα, όπως η επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη που αν τα αφήσεις έτσι, θα μπουν εμπόδιο στη διασκέδαση. Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω. Μην μπλέκεις ερωτικά με επαγγελματικά και μη φέρνεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, αλλά ούτε τα προβλήματα του σπιτιού στη δουλειά. Άντε να βρεις τώρα εσύ την απόλυτη ισορροπία. Η σύγχυσή σου φαίνεται από το διάστημα αλλά ίσως πάρεις ένα καλό μάθημα αυτή τη βδομάδα. Ίσως επιτέλους βρεις τον τρόπο να κρατάς κάθε τομέα της ζωής σου ξεχωριστά από τον άλλον και να μη δημιουργείς επιπλέον προβλήματα. Κυρίως στη σχέση σου, γιατί στο τέλος πάντα εκείνη πληρώνει τη νύφη. Είσαι μόνος; Καλά κάνεις, αλλά προς Θεού μην ανοίξεις κουβέντα με άτομα της οικογένειάς σου για το θέμα γιατί αυτό που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς και να πέσεις στην παγίδα του να σκέφτεσαι πως κάτι δεν πάει καλά με σένα. Μια χαρά πάνε όλα, όταν είναι να έρθει ο έρωτας θα έρθει και θα σε συνεπάρει. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Pillowfight: Σκορπιός και μόνο Σκορπιός, θα με θυμηθείς.

Goodnight: Μακριά από Παρθένο και την γκρίνια του.

 

 

Καρκίνος

Η βδομάδα σου θα μοιάζει με κακογραμμένο θρίλερ, Καρκινάκι μου, αφού θα περνάς από τη διαύγεια στην παράνοια μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω τι ακριβώς σου έχει λάχει αλλά δεν παλεύεσαι. Από τη μία λες πως ο έρωτας είναι υπερτιμημένος και μετά από ένα λεπτό τον αναζητάς σαν τρελός λες και δεν υπάρχει αύριο. Δε λέω, μερικές φορές όταν έχεις τραβήξει πολλά εξαιτίας του, κάπως έτσι αντιδράς κι είναι φυσιολογικό, αλλά εσύ το πας σε άλλο επίπεδο παράνοιας. Αποφάσισε τι θες, καλό μου! Γίνεσαι κομματάκι ενοχλητικός αυτές τις μέρες με την τόση ανασφάλεια που σε διακρίνει, αλλά είσαι τυχερός που το άλλο σου μισό σε ξέρει τόσο καλά ώστε να μη σου δίνει σημασία και να μην τρέφει την παράνοιά σου. Μάλλον χρειάζεσαι αυτό το ξέσπασα τύπου «ποιος είμαι, πού πάω, είμαι ευτυχισμένος ή όχι», για να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίου του μυαλού σου. Αλλά έχε υπόψη πως αν δεν ελέγξεις τα λόγια και τα νεύρα σου, μπορεί να κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά. Just saying. Είναι κατανοητό πως θες να ζήσεις έναν ωραίο έρωτα και πως σου αρέσουν τα όμορφα λόγια αλλά μη φτάσεις σε σημείο να πιστεύεις οτιδήποτε σου υπόσχεται ο καθένας. Προστάτεψε και λίγο τον εαυτό σου γιατί δε σε βλέπω καλά. Και προς Θεού, συμμαζέψου, όλο των άκρων είσαι κι είναι εξαντλητικό για τους άλλους!

Pillowfight: Μόνο ο Σκορπιός μπορεί καταλάβει τι περνάς.

Goodnight: Καμία κατανόηση από τον Τοξότη.

 

 

Λέων

Λιονταράκι μου, αυτό που πρέπει να κάνεις πάνω απ’ όλα αυτή τη βδομάδα, είναι να ακούσεις το ένστικτό σου. Μην το αγνοήσεις. Ξέρει τι σου λέει κι αν σε προειδοποιήσει για κάτι, καλά θα κάνεις να το ακούσεις και να λάβεις μέτρα. Μην εμπιστευτείς τα χρήματά σου σε άτομα που δε γνωρίζεις καλά ή που ξέρεις πως έχουν την τάση να σπαταλούν σαν να τελειώνει ο χρόνος. Προστάτεψε την καρδιά και το πορτοφόλι σου για να έχεις κι από τα δύο μελλοντικά. Ο μόνιμος καβγάς σου με το ταίρι σου είναι πως ξοδεύει συναισθήματα και χρήματα χωρίς τελειωμό. Μπορεί κι εσένα να σου αρέσει να ζεις πλουσιοπάροχα αλλά τουλάχιστον ξέρεις πού να βάζεις τελεία. Καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, όσο κι αν εκνευριστεί ο άνθρωπός σου. Δε γίνεται να σου προκαλεί ανασφάλεια με τα ξοδέματά του. Αργότερα το πρόβλημα θα πάρει μεγαλύτερες και σοβαρότατες διαστάσεις, γι’ αυτό πρέπει να διορθωθεί τώρα, όσο είναι καιρός. Αν είσαι μόνος σου, μάλλον αυτή τη βδομάδα θα σε ανησυχήσουν άλλα πράγματα περισσότερο από τα ερωτικά σου. Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο γεμάτη με άγχη για το μέλλον, αλλά βρε καλό μου, ακόμα καλοκαίρι έχουμε, έχεις λίγες μέρες ακόμα να πάρεις μια βαθιά ανάσα, να φλερτάρεις και να ζήσεις τον έρωτα κι εσύ τις περνάς μετρώντας πόσα έχεις στο πορτοφόλι σου;

Pillowfight: Χρειάζεσαι έναν Τοξότη για να σε συνεφέρει.

Goodnight: Ο Καρκίνος θα χειροτερέψει την κατάστασή σου.

 

 

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη μπορεί να σε εγκατέλειψε αλλά, Παρθενάκι μου, η επιρροή της είναι ακόμη εδώ αν και τις περισσότερες φορές μπορεί να σου δημιουργεί μικροπροβλήματα και συγχύσεις. Αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη βδομάδα είναι μια ανάσα κι ένα διάλειμμα από τα πάντα, μα κυρίως από τη διάθεσή σου που ξεπηδά από εκεί που δεν το περιμένεις και θα κάνει την καθημερινότητά σου άνω κάτω. Ένα είναι σίγουρο, όλες οι σχέσεις σου θα επηρεαστούν αυτές τις μέρες, το πώς, θα το αποφασίσεις εσύ μάλλον. Η τελειομανία σου περνάει σε άλλα επίπεδα αυτή τη βδομάδα κι εννοείται πως κοιτάς το άλλο σου μισό κι αντί να λες, πάλι καλά που σε ανέχεται κάποιος, μετράς τα ελαττώματά του ένα προς ένα. Αυτή η στάση σου απέναντί του θα μεγαλώσει ακόμα και το μικρότερο χάσμα μεταξύ σας γιατί θες το τέλειο, όταν κι εσύ ο ίδιος απέχεις αρκετά από εκεί. Μήπως να αλλάξεις τρόπο σκέψης; Βασικά δε σε ρωτάω, άλλαξε γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις. Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά η μανία σου να καταγράφεις σε λίστες τα υπέρ και τα κατά του ατόμου απέναντί σου, μπορεί να χαλάσει ακόμα και την πιο σίγουρη συμφωνία. Σε έχει τσιμπήσει κάποια μύγα, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σου, αλλά αν δεν κάνεις κάτι θα μείνεις μόνος με τη μύγα σου.

Pillowfight: Υδροχόος, είναι χοντρόπετσος και θα σε αντέξει.

Goodnight: Δεν μπορεί κοντά σου ο Λέων που απαιτεί να τον βρίσκεις τέλειο.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, όλη τη βδομάδα θα σε συντροφεύει ένα αίσθημα απογοήτευσης ή ότι έχεις χάσει τον χρόνο σου με άτομα που δεν εκτιμούν το πόσο δοτικός είσαι. Όταν αποκαρδιώνεσαι δεν μπορεί τίποτα και κανείς να σε κάνει να νιώσεις όμορφα αλλά κάνεις κακό στον εαυτό σου με το να τού ρίχνεις το φταίξιμο. Έτσι είσαι εσύ, καλόκαρδος και σου αρέσει να δίνεις. Το πρόβλημα το έχουν όλοι εκείνοι οι αχόρταγοι που δε σε εκτιμούν. Αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Αυτή η βαμπιρική αντιμετώπιση που έχεις από τον περίγυρό σου, έχει αρχίσει να έχει αντίκτυπο στη σχέση σου, αφού δίνεις τα πάντα σε άλλους και στο τέλος είσαι ξεζουμισμένος για τα καλά και δεν έχεις τίποτα να δώσεις εκεί. Το άλλο σου μισό θα σου κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου, όχι γιατί είναι θυμωμένο μαζί σου, αλλά γιατί ανησυχεί πραγματικά για σένα. Άκου τι έχει να σου πει. Το καλό σου θέλει μόνο. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη εποχή να ψάξεις για σχέση αφού δυστυχώς θα τα δώσεις όλα και δε θα πάρεις τίποτα σε αντάλλαγμα. Επικεντρώσου στο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να γεμίσεις την ψυχή σου με πράγματα που αγαπάς, να δεις ανθρώπους που σου έχουν λείψει και να διασκεδάσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Ο έρωτας θα έρθει όταν πρέπει. Θα το δεις.

Pillowfight: Με το Λιοντάρι σε δένουν πολλά.

Goodnight: Κανένα σημείο σύνδεσης με τον Κριό.

 

 

Σκορπιός

Πρέπει να βγάλεις τα ροζ γυαλιά σου, Σκορπιέ μου και να δεις καθαρά αυτή τη βδομάδα τι συμβαίνει τριγύρω σου. Τίποτα δεν είναι τόσο ιδανικό στον έρωτα όσο το βλέπεις. Μπορεί να πληγωθείς τώρα, αλλά είναι καλύτερα από το να επενδύσεις μακροπρόθεσμα και μετά να πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι, όχι να σταματήσεις να πιστεύεις στη ρομαντική πλευρά του έρωτα, αλλά να έχεις κατά νου πως ποτέ δεν είναι όλα τέλεια όπως στις ταινίες. Έχεις ανάγκη να τα βλέπεις όλα όμορφα, το ξέρω, αλλά μη χάνεις τη ρεαλιστικότητα των πραγμάτων.
Αυτή τη βδομάδα ίσως χρειαστεί να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη, να μάθεις να συγχωρείς τα λάθη του συντρόφου σου, ειδικά εκείνα που δε γίνονται με σκοπό να σε πληγώσουν. Άνθρωπος είναι κι εκείνος, μπορεί άθελά του να σε πληγώσει αλλά κι εσύ δε θα πρέπει να αντιδράσεις σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου και της σχέσης σας. Απλώς σκέψου πόσες φορές κι εσύ τον έχεις φέρει σε δύσκολη θέση με τον δύσκολο χαρακτήρα σου και πόσες φορές το ταίρι σου είπε πως δεν πειράζει. Το έχεις; Νομίζω ναι. Αν είσαι μόνος σου, θα πρέπει αυτή τη βδομάδα να αναλογιστείς πόσο μπορείς να δοθείς σε μια νέα σχέση και πόσο θες να ξεκινήσεις αυτή την περίοδο κάτι που δεν είσαι βέβαιος αν αξίζει, κυρίως γιατί βασίζεσαι στον ενθουσιασμό που νιώθεις παρά στα πραγματικά σου συναισθήματα. Δεν είναι κακό να θες να περάσεις απλά καλά, κακό είναι να πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι επειδή φοβάσαι πως αργότερα θα νιώσεις μόνος.

Pillowfight: Αιγόκερως, δεν υπάρχει καλύτερο για σένα.

Goodnight: Κριός, είναι too much ακόμα και για σένα.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, τι θα κάνω με σένα; Έχεις το ανικανοποίητο εδώ και κάτι χρόνια, αυτό το ξέρουμε όλοι, αλλά σου έχει μείνει συνήθειο μου φαίνεται να μη βρίσκεις ευχαρίστηση σε τίποτα απολύτως. Επειδή είσαι από τα πιο γκρινιάρικα άτομα κι ας μη σου φαίνεται, μήπως να κάνεις κάτι να το μετριάσεις αυτό αυτές τις ημέρες; Ξεφεύγεις με την άκρως ανάγωγη συμπεριφορά σου λες και φταίει ο κόσμος όλος που εσύ δεν μπορείς να σταματήσεις, να πάρεις μια ανάσα και να εκτιμήσεις όλα όσα έχεις. Δεν ξέρω τι περνάει από το μυαλό σου και προσπαθείς να κρατήσεις τη σχέση σου κρυμμένη καλά, από όλους κι από όλα. Θες να την προστατέψεις ή απλά δεν είσαι σίγουρος πως είσαι με το σωστό άτομο και ντρέπεσαι λιγάκι; Όπως και να έχει, το να κρατάς κλειδωμένο το άλλο σου μισό σαν να φοβάσαι μην το ματιάξουν ή μη σε κακολογήσουν για την επιλογή σου, δεν το λες και υγιές κι όταν το ταίρι σου το πάρει είδηση, η αντίδρασή του δε θα σου αρέσει. Αν είσαι μόνος σου ίσως αυτή τη βδομάδα να σε πιάσει το παράπονο βλέποντας ζευγάρια γύρω σου, ανάμεσα στους φίλους σου, στο δρόμο, στην οικογένειά σου, ακόμα και στην τηλεόραση. Αναρωτιέσαι γιατί εκείνοι κι όχι εγώ, αλλά αυτό δεν είναι η λύση. Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις κι επίσης ίσως να μην είσαι συναισθηματικά ώριμος ακόμα για να μπεις σε μια σχέση, οπότε κάνε λίγη υπομονή!

Pillowfight: Ο Λέων είναι το άλλο σου μισό.

Goodnight: Ο Παρθένος σου πέφτει βαρύς στο στομάχι.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, έχεις κάνει τα πάντα για να μείνεις αισιόδοξος όσον αφορά τον έρωτα, ανεξάρτητα με ποια είναι η κατάστασή σου. Όμως, φοβάμαι πως δεν έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις γιατί η θεωρία και τα λόγια είναι καλά, αλλά στην πράξη κάπου τα χάνεις κι όλα γίνονται μπάχαλο. Αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξεις οπτική με την οποία βλέπεις τον έρωτα. Δεν είναι συναλλαγή σαν αυτές που κάνεις στη δουλειά σου, αλλά ένα απόλυτο συναίσθημα που μπορεί να σε αλλάξει, αν το αφήσεις. Θες να κάνεις κάποιες αλλαγές στη σχέση σου αλλά διστάζεις κι αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Όχι μόνο το γεγονός πως δειλιάζεις αλλά κι ότι σκέφτεσαι τις αλλαγές χωρίς να τις εκμυστηρευτείς στο άλλο σου μισό. Το να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου δε σου βγήκε ποτέ σε καλό, γιατί συνεχίζεις αυτήν την κακή συνήθεια; Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, τώρα ανάλαβε δράση αλλά ποτέ μόνος σου. Έναν φόβο για τις σχέσεις τον έχεις τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω αν προέρχεται από κάποια απογοήτευση που είχες πάρει ή από το φόβο σου μην απογοητεύσεις κάποιο άτομο που σου έχει κάνει κλικ. Εγώ αυτό το λέω ηττοπάθεια, όσο κι αν προσπαθείς να την κρύψεις πίσω από χαμόγελα και φλερτ, όσο κι αν προσπαθείς να φανείς σούπερ αισιόδοξος ότι love is in the air κι άλλα τέτοια. Σύνελθε παιδί μου. Έρωτας χωρίς ρίσκο δεν είναι έρωτας.

Pillowfight: Ρίσκαρε για τον Καρκίνο και θα ρισκάρει κι εκείνος τα πάντα για σένα.

Goodnight: Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τον Ταύρο.

 

 

Υδροχόος

Μια απόδραση από την καθημερινότητα θέλεις Υδροχοάκι μου και δεν ξέρω αν θα τη βρεις κάπου αλλού, εκτός από τον έρωτα. Ναι, μόνο ο έρωτας μπορεί να σε κάνει να κλείσεις κάθε τι που σε ενοχλεί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο του μυαλού σου και να μην ασχοληθείς ξανά μαζί τους μέχρι να νιώσεις έτοιμος. Καλό θα ήταν να το κάνεις αυτό με την προϋπόθεση πως δε θα ανοίξεις την πόρτα γι’ αυτό το δωμάτιο, γιατί τότε όλες οι ανησυχίες θα ξεχυθούν πριν προλάβεις να ευχαριστηθείς την ηρεμία που αναζητάς. Αν είσαι σε κάποια σχέση τότε καλό θα ήταν να σταματήσεις τον εαυτό σου κάθε φορά που πας να αντιδράσεις παρορμητικά σε οτιδήποτε αφορά το άλλο σου μισό, εσένα, το πώς νιώθεις και το πώς θα ήθελες να εξελιχθεί η σχέση σας. Διότι μόνο σωστές αποφάσεις δε θα πάρεις, δυστυχώς, και μετά θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Πρόσεξε και τα βαρύγδουπα λόγια αγάπης που θα θελήσεις να πεις, σιγουρέψου ότι τα εννοείς πρώτα γιατί μετά δε θα μπορείς να τα πάρεις πίσω. Αν είσαι μόνος σου θα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος αυτό το ενδιαφέρον που θα νιώσεις για κάποιο άτομο να μην είναι επειδή είναι κάποιος που αναζητάς, αλλά επειδή είναι διατεθειμένος να σου δώσει τον κόσμο όλο μέσα σε ασημένια πιατέλα. Αν κι αυτό ακούγεται ωραίο, το γεγονός πως σου φαίνεται φυσιολογικό να χρησιμοποιήσεις κάποιον με αυτόν τον τρόπο, για να νιώσεις καλά, είναι κάπως ανησυχητικό.

Pillowfight: Say yes στον Ταύρο και άφησέ τον να σε παρασύρει.

Goodnight: Big no ο Ζυγός.

 

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, απασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα κι έχω την εντύπωση πως κοντεύεις λίγο να χάσεις την μπάλα. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις ένα διάλειμμα αυτές τις μέρες και να βάλεις σε μια σειρά τις ανασφάλειές σου και τις ανησυχίες σου, μήπως και μπορέσεις να δεις πιο καθαρά αν υπάρχει τρόπος να λύσεις τα προβλήματα που σου δημιουργούν. Σαφέστατα η ερωτική σου ζωή είναι ένα κουβάρι αλλά τώρα έχεις τη δυνατότητα να βρεις την άκρη και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη αλλά τι να το κάνεις όταν το προηγούμενο διάστημα κατάφερες με τη συμπεριφορά σου να απομακρύνεις το ταίρι σου; Καιρός να ανεβάσεις τα μανίκια και να πιάσεις δουλειά αν θες να διορθώσεις τα αδιόρθωτα. Μην εκνευριστείς αν δεις να αντιδράει άσχημα και να ξεδιπλώνει όλα του τα παράπονα. Έχει ένα δίκιο και το ξέρεις. Καιρός να του δείξεις πως έχεις το κέφι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Μια νέα γνωριμία μέσο ενός φίλου μπορεί να σου αλλάξει τα δεδομένα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ενθουσιαστείς τόσο που να σταματήσεις αυτόματα να βλέπεις με λογική τι γίνεται τριγύρω σου. Αν αυτό το άτομο σε ενδιαφέρει πολύ, τότε καλό θα ήταν να μην το τρομάξεις και να του δείξεις σιγά σιγά ποιος είσαι και τι θα χάσει αν δεν αφεθεί στον έρωτά σου.

Pillowfight: Ο Δίδυμος σε συναρπάζει.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Τοξότη.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη