Έχουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι που ακόμη δεν έχει τελειώσει. Κι ίσως κάποιοι από μας να ετοιμαζόμαστε τώρα για τις διακοπές και κάποιοι να είμαστε ήδη. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν όλες τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Και δεν εννοώ μόνο τον ήλιο που λάμπει, τις παρέες με τους φίλους και τα ηλιοβασιλέματα αλλά και τις δικές μας προσωπικές στιγμές με τους ανθρώπους μας. Αφού λοιπόν μέσα στις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού είναι κι η μαγεία της θάλασσας, νομίζω πως λίγο τα μαυρισμένα κορμιά, λίγο η ανεβασμένη μας ερωτική διάθεση μας προκαλούν να τολμήσουμε, παίζοντας ερωτικά, πού αλλού; Μέσα στο νερό.

Είτε είναι θάλασσα, είτε πισίνα φυσικά και γίνεται και φυσικά είναι μια μοναδική εμπειρία. Ίσως να υπάρχει δυσπιστία κι οι λιγότερο τολμηροί να το θεωρούν απαγορευτικό, αλλά, με λίγη προσοχή σας εγγυώμαι πως θα ζήσετε άλλη μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μιλώντας για ερωτικά παιχνίδια μέσα στο νερό θα συστήσουμε την προσοχή σε μερικά σημεία που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. Λυπάμαι, αλλά δεν είμαστε ψάρια για να κινούμαστε στο φυσικό μας περιβάλλον, οπότε οι συνθήκες είναι λίγο διαφορετικές. Πρωτίστως θεωρούμε πως θα είναι λίγο άβολο. Λίγο τα κύματα που θα χτυπάνε, λίγο το νερό που θα μπει στο στόμα μας, λίγο η άμμος που θα μας ταλαιπωρήσει, λίγο η στάση του σώματος για να μη μας συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς, θα πρέπει να έχουμε τον νου μας.

Είτε είμαστε στη θάλασσα, είτε στην πισίνα -αν και για το δεύτερο καλό είναι να αποφεύγεται αν δεν είμαστε στον χώρο μας- προσέχουμε τα παρακάτω:

 

1. Ο κίνδυνος των λοιμώξεων

Σας είπα πως μπορεί να είναι ειδυλλιακή εμπειρία, αλλά όλα τα ωραία έχουν και το τίμημά τους. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει όνομα που λέγεται ερεθισμός ή λοίμωξη του κόλπου. Μη σκέφτεστε ότι με μία φορά θα συμβεί, γιατί είναι λίγο απίθανο αλλά αν γίνεται κατ’ εξακολούθηση τότε ίσως αλλοιωθεί το ph του κόλπου και προκληθεί κολπίτιδα. Η σοφή γιαγιά μου έλεγε μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος, παραφράζοντάς το θα σας πω μπρος στην ηδονή της στιγμής λίγο επικινδυνότητα ίσως ν’ αξίζει, αλλά πάρτε τα μέτρα σας και προσέξτε την υγιεινή σας, για να μη σας βγει ξινό.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

2. Δυσκολία στη χρήση του προφυλακτικού

Όχι, κάντε το εικόνα και πείτε μου πώς μπορεί να γίνει αυτό! Πρακτικά και τεχνικά μπορεί να γίνει, απλώς να ξέρουμε πως το χλώριο μπορεί να επιφέρει αλλοιώσεις και φυσικά το προφυλακτικό φοριέται πριν μπούμε στο νερό, άρα θα πρέπει να έχει προηγηθεί στύση. Αν ακολουθούμε κάποια άλλη μέθοδο αντισύλληψης δε διατρέχουμε κανένα κίνδυνο. Δεν ευσταθεί η θεωρία πως δεν μπορούμε να συλλάβουμε μέσα στο νερό, επίσης. Μια χαρά «γοργονίτσα» ή Νέμο μπορούμε να συλλάβουμε.

 

3. Δεν υπάρχει φυσική ύγρανση του κόλπου

Είπαμε ότι είμαστε μέσα στο νερό αλλά αυτό δεν κρατάει υγρό και τον κόλπο. Το αντίθετο μάλιστα. Φανταστείτε πως ξεπλένονται οι κολπικές εκκρίσεις και στεγνώνουμε πιο εύκολα. Ίσως προκληθεί μια τριβή που θα σας ερεθίσει λίγο, επομένως χρειάζονται απαλές κινήσεις και σίγουρα όχι απότομες κινήσεις. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη που θα βοηθήσει αλλά να σας πω, γεννηθήκαμε για τα δύσκολα.

 

4. Ποιος κοιτάει;

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την έκθεσή μας σε κοινή θέα. Το γεγονός πως θέλουμε να βιώσουμε υδάτινους οργασμούς δε σημαίνει πως θα τους μοιραστούμε με όλους τους λουόμενους της παραλίας ή της πισίνας. Κάνουμε το ρεπεράζ μας και διαλέγουμε μέρη που πρώτον νιώθουμε ασφάλεια και δεύτερον δε  θα μας διακόψει και κανείς.

Τέλος με τα πρακτικά. Πάμε στα όμορφα. Επιλέξτε ένα σημείο στη θάλασσα που θα πατάτε. Μην προκαλείτε τον εαυτό σας για εξτρίμ καταστάσεις. Αν θέλετε ν’ απομακρυνθείτε παρ’ όλα αυτά από την ακτή, επιλέξτε τα σημεία που είναι τοποθετημένες σημαδούρες ή σχοινιά για την οριοθέτηση της παραλίας και κρατηθείτε απ’ αυτά.

Μέσα στο νερό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας για να χαϊδευτούμε ή να έχουμε έναν αμοιβαίο αυνανισμό κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Αν δε έχετε κι ένα στρώμα στο οποίο θα ξαπλώσετε ανοίγοντας τα πόδια σας, τότε έχετε ένα κάνει ένα πρώτο βήμα σε προκαταρκτικά χάδια με τη μορφή του στοματικού.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Αγαπημένη στάση η διείσδυση αυτού που στέκεται όρθιος τυλίγοντας ο άλλος τα πόδια γύρω του. Αν το σημείο που είστε σας δίνει τη δυνατότητα να πατάτε και να έχετε μια ήρεμη θάλασσα, δοκιμάστε να σταθείτε μπροστά στο σύντροφό σας σκύβοντας ελαφρώς για να προκαλέσετε διείσδυση από πίσω. Αν επιλέξετε μια ερημική παραλία, μην μπείτε καθόλου ή τουλάχιστον για αρχή μέσα στη θάλασσα. Μείνετε στην άκρη εκεί που σκάει στο κύμα και κάντε τον απόλυτο έρωτα με το νερό να σας βρέχει. Προσέξτε λιγάκι την άμμο. Στην πισίνα μπορείτε ν’ ακουμπήσετε στις άκρες της ή στη σκάλα που οδηγεί στο εσωτερικό της και να σχεδιάσετε όποια στάση σας βολεύει καλύτερα καθώς υπάρχει καλύτερη ισορροπία.

Το παιχνίδι μέσα στο νερό είναι μια διάσημη φαντασίωση. Αν είμαστε λίγο προσεκτικοί μπορούμε να τη ζήσουμε. Έχουμε όλο το σκηνικό, έχουμε το συναίσθημα, έχουμε τον έρωτά μας, λίγο ρίσκο χρειάζεται κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου