71sanif3vyl-_sl1000_

Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τετράγωνο της όμορφης θεάς με τον Άρη στον Τοξότη. Τουτέστιν, άλλα θα θέλουμε κι άλλα θα κάνουμε. Δηλαδή, μέσα στην καταπίεση που θα νιώθουμε, θα τα βλέπουμε όλα όμορφα. Γιατί αν δεν είμαστε και λίγο στην κοσμάρα μας, πώς θα βγει η βδομάδα; Η επικοινωνιακή μπάρα στο φουλ, αλλά θα υπάρξουν και στιγμές που θα θέλουμε να μείνουμε μόνοι. Μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά αυτή τη βδομάδα;

 

 

Κριός

Καλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια, Κριαράκι μου, αλλά χάνεις το μέτρο με τόση ευκολία όσο ποδοσφαιριστής εύκολο γκολ. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, λέει ο λαός, αλλά εσύ ξεχνάς την παροιμία και λες, λες, λες μόνο και μόνο για να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα. Μάντεψε ποιος θα δυσαρεστηθεί από το θεατράκι σου. Ναι, το ταίρι σου, εκείνο που αγνοείς επιδεικτικά. Τουλάχιστον εσύ που είσαι ελεύθερος, με το μπίρι-μπίρι όλο και κάποιον θα γοητεύσεις, φτάνει να γίνεις πρώτος παραμυθατζής.

 

Pillowfight: Ιχθύς, γιατί του αρέσουν τα παραμύθια.

Goodnight: Λέων, εκείνος λέει καλύτερες ιστορίες.

 

 

Ταύρος

Πιο κοντά με νέους ανθρώπους έρχεσαι αυτή τη βδομάδα, Ταυράκι μου, μα αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σου κάνει καλό, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Φρόντισε, αντί να ψάχνεις τρόπους να διευρύνεις τον κύκλο σου, να περάσεις χρόνο με τον άνθρωπό σου που περιμένει υπομονετικά για ένα σου βλέμμα. Εκεί να επικεντρωθείς κι άσε τις γνωριμίες. Αν είσαι μόνος, τότε προετοιμάσου γιατί ο έρωτας μπορεί να έρθει από μακριά. Έχεις κουράγιο για σχέση εξ αποστάσεως; Αν ναι, όρμα! Δε θα το μετανιώσεις.

 

Pillowfight: Ο Σκορπιός αρέσκεται στα δύσκολα! Μην το ξεχνάς.

Goodnight: Ο Ζυγός τα παρατάει εύκολα. Όχι.

 

 

Δίδυμος

Ναι, θα είναι καλή η βδομάδα αυτή, Διδυμάκι μου, μπορείς να χαλαρώσεις και να χαμογελάσεις γιατί μετά από καιρό δε θα μπλέξεις σε δράματα. Βρίσκεις τρόπους να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να φουντώσει πάλι η φλόγα που είχες αφήσει να φτάσει σχεδόν ένα βήμα πριν το σβήσιμο κι αυτό γιατί συνειδητοποιείς πως αυτό που χρειάζεται είναι να δείξεις λίγο ενδιαφέρον. Δεν είναι και δύσκολο, ε; Να το θυμάσαι και για μετά. Εσύ, που έχεις βάλει στο μάτι το επόμενο θύμα σου, μάλλον θα πέσει στην παγίδα του έρωτα που του έχεις στήσει αλλά, αν δεν είσαι έτοιμος για κάτι σταθερό, ελευθέρωσε το θήραμα, πριν να είναι αργά.

 

Pillowfight: Ο Τοξότης αρκείται σε λίγα αλλά καλά. Ξέρεις τι θέλει, μην τα ξαναλέμε.

Goodnight: Ο Σκορπιός δεν σηκώνει και πολλά. Άστο καλύτερα.

 

 

Καρκίνος

Ευχάριστη θα είναι η εβδομάδα σου, Καρκινάκι μου, και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν καταφέρεις να οργανωθείς και να μη ζεις μέσα στο χάος που πολλές φορές αγαπάς. Τα καλά νέα είναι πως με τον σύντροφό σου καταφέρνετε να βρείτε τρόπους να συνεννοηθείτε, ακόμα κι όταν δε βγάζετε άκρη ο ένας με τον άλλον. Πως γίνεται αυτό; Θέλω μαθήματα από σένα. Τώρα! Αν ψάχνεις τον έρωτα, άφησε ανοιχτή την καρδούλα σου και σε κάτι νέο. Σε κάποιον που μπορεί να μην ταιριάζει στο ιδανικό που έχεις στον νου. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο ευχάριστα μπορεί να ξαφνιαστείς.

 

Pillowfight: Λιοντάρι, για να πας στα ουράνια.

Goodnight: Στα τάρταρα σε στέλνει ο Υδροχόος.

 

 

Λέων

Κάποιος να σου πάρει την κουτάλα με την οποία ανακατεύεις την ίδια σου τη ζωή, Λιοντάρι μου, γιατί από το πουθενά, δημιουργείς προβλήματα στον εαυτό σου. Έξω από την κουζίνα, παρακαλώ! Γιατί, πουλάκι μου, δεν κάθεσαι φρόνιμα; Μια χαρά δεν είσαι στη σχέση σου; Γιατί θυμάσαι πράγματα περασμένα αλλά και ξεχασμένα, και χαλάς την όμορφη ατμόσφαιρα; Αν βέβαια είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι το παρελθόν πολλοί μίσησαν αλλά λίγοι άφησαν πίσω κι εσύ δεν είσαι από αυτούς. Πάλι με αυτό ασχολείσαι μα ίσως, αυτή τη φορά, να σου βγει και σε καλό. Συνέχισε. Κάνε δουλίτσα.

 

Pillowfight: Μαγείρεψε με έναν Υδροχόο.

Goodnight: Θα σου καεί το φαΐ με τον Ιχθύ.

 

 

Παρθένος

Συναντήσεις, πολλές συναντήσεις, Παρθενάκι μου, αλλά μην ταράζεσαι. Για καλό θα είναι όλες. Πάρε μία βαθιά ανάσα κι ετοιμάσου για μία έντονη επικοινωνιακά εβδομάδα. Καλό θα ήταν εκτός από τις νέες γνωριμίες, να ασχοληθείς και με τις παλιές. Κυρίως με την αγάπη της ζωής σου, που καταφέρνεις, ως δια μαγείας, να κρατάς σε απόσταση και να τον κάνεις απλό παρατηρητή. Δεν είναι ωραίο. Στο λέω. Δεν είναι! Από την άλλη, αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου αυτή την ανάγκη που έχεις για επικοινωνία και πλησίασε το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον.

 

Pillowfight: Σκορπιός ο σταθερός. Από μένα είναι ναι.

Goodnight: Όχι όχι όχι! Τι δουλειά έχεις με Δίδυμο;

 

 

Ζυγός

Μία έτσι, μία αλλιώς θα είσαι αυτή τη βδομάδα, Ζυγέ μου, κι άντε τώρα να βγάλουμε άκρη με σένα και την αναποφασιστικότητά σου. Βαθιές ανάσες και υπομονή. Ακόμα κι εσύ, δε θα σε αντέξεις. Αν νιώθεις πικραμένος με τον σύντροφό σου, άφησε τα μουτράκια και πες του ξεκάθαρα τι σκέφτεσαι. Αλλιώς, φάε λίγο γλυκό του κουταλιού να γλυκαθείς, γιατί διαφορετικά δεν θα καταφέρεις τίποτα. Όσον αφορά τους μόνους, κάθε μέρα συναντάτε τον έρωτα και ακόμα δεν το έχεις καταλάβει. Αγαπητέ Ζυγέ, κατακούτελα θα σε βαρέσει και δε θα είσαι έτοιμος να το διαχειριστείς.

 

Pillowfight: Μόνο ο Δίδυμος μπορεί να καταλάβει τις απότομες αλλαγές σου.

Goodnight: Ο Καρκίνος δε σε καταλαβαίνει ούτε τις καλές μέρες. Πόσο μάλλον τώρα!

 

 

Σκορπιός

Ξαφνικά, πελώρια τείχη υψώθηκαν γύρω από τον Σκορπιό. Θεόρατα κι απροσπέλαστα. Αλλά εκείνος ήταν ευτυχισμένος στη μοναξιά του. Ε όχι, δεν το δέχομαι. Γκρέμισέ τα τώρα! Γιατί τόση εσωστρέφεια από το πουθενά; Μην απομονώνεσαι, γιατί το άλλο σου μισό δεν θα αντέξει και για πολύ να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά ο ένας από τον άλλον. Κι εσύ, που λες ότι θες να ερωτευτείς, πώς θα το κάνεις αυτό, όταν κοιτάς μονίμως το πάτωμα; Σήκωσε τα ματάκια σου κι άφησέ τα να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ξέρουν εκείνα να μαγνητίζουν.

 

Pillowfight: Δεν το σκέφτεσαι καν. Ναι στον Παρθένο.

Goodnight: Σκέψου καλά. Υδροχόος; Αντέχεις;

 

 

Τοξότης

Στον δικό σου τον κόσμο όλα είναι ωραία, Τοξοτάκι μου, και καλά κάνουν. Όμως, σύνελθε λιγάκι κι έλα στα συγκαλά σου, πριν αναγκαστείς να δώσεις εξηγήσεις για την ευφορία σου που μεταφράζεται και ως αδιαφορία. Καλός είναι ο θαυμασμός από τρίτους αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο; Γιατί, αν σε πάρει είδηση ο σύντροφός σου πως αναζητάς ανύψωση αυτοπεποίθησης αλλού, μπορεί να στη ρίξει στα τάρταρα μαζί με μία τηγανιά κατακούτελα. Αν ψάχνεις τον έρωτα, κοίτα και λίγο δίπλα σου, γιατί μπορεί να τον έχεις βρει και κλασσικά να μην έχεις πάρει χαμπάρι.

 

Pillowfight: Υδροχόος ο περιπετειώδης. Σου πάει πολύ.

Goodnight: Ο Αιγόκερως δεν ξεκουνάει από τα σίγουρα. Άστο.

 

 

Αιγόκερως

Τη μία έτσι, την άλλη αλλιώς, δεν αντέχεις αυτή την ανισορροπία, Αιγοκεράκι μου, και προβλέπω να κάνεις μπουμ από το πουθενά. Το ξέσπασμα, όμως, θα γίνει σε λάθος στιγμή. Οπότε, προσοχή! Είναι να μη σε πιάσει η μιζέρια σου κι η ανασφάλειά σου με τα χρήματα. Μετατρέπεσαι σε έναν ωραιότατο Σκρούτζ και δεν προσέχεις τι λες. Αν θες αποταμίευση, απλά μην έχεις κοινό ταμείο με το ταίρι σου για λίγο καιρό. Μην το καταπιέζεις όμως τόσο πολύ, βρε χρυσό μου. Αν είσαι μόνος και περιμένεις το νέο σου ενδιαφέρον, λυπάμαι αλλά, αν δεν τον ψάξεις κι εσύ, δεν πρόκειται να βρεθείτε. Σήκω από τη θέση σου, χαμογέλα και ίσως να δεις αποτέλεσμα.

 

Pillowfight: Καρκίνος ο αγαπησιάρης, σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Goodnight: Δεν μπορείς τον εγωκεντρικό Λέων.

 

 

Υδροχόος

Σαν σταρ του σινεμά θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα, Υδροχοάκι μου, αφού κερδίζεις το θαυμασμό και τα βλέμματα όλων. Προσοχή όμως: Το άστρο σου μπορεί να σβήσει με μεγάλη ευκολία. Αυτό, που μόλις σου δώσει σημασία κάποιος άλλος, ξεχνάς το άλλο σου μισό και την ύπαρξή του, να το προσέξεις, καλέ μου. Γιατί, αν το άλλο σου μισό σε ξεχάσει κι εκείνο με τη σειρά του, εγώ θα του πω και μπράβο. Περπατάς και γίνεται σεισμός. Πολλά τα θύματα. Δεν θα ξέρεις προς τα πού να τρέξεις και να κοιτάξεις εσύ, που ψάχνεσαι.

 

Pillowfight: Κάτι σου κάνει ο Κριός. Κάτι καλό. Δώσε μία ευκαιρία!

Goodnight: Πονοκέφαλος ο Ζυγός. Δε θες!

 

 

Ιχθύς

Δέσμιος του παρελθόντος σου κι εσύ, Ψαράκι μου, κι όσες φορές κι αν την έχεις πάθει, μυαλό δεν έχεις βάλει. Άντε πάμε πάλι μία από τα ίδια. Λες και σε βάζει ο διάβολος, κάθεσαι και θυμάσαι ακόμα και την πιο ανούσια λεπτομέρεια που σε είχε πικράνει παλιά και κάνεις τα νεύρα του συντρόφου σου κρόσσια. Περασμένα-ξεχασμένα, λέει ένα άσμα. Μήπως να το ακούσεις ξανά, για να το θυμηθείς; Εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει, θα είναι η φράση που σε χαρακτηρίζει  στα αισθηματικά σου εσένα, που είσαι μονάχος. Κάπως έτσι, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Πάντως όχι, γιατί το κυνήγησες εσύ!

 

Pillowfight: Θες ρομαντισμό. Θες ένταση. Θες Κριάρι!

Goodnight: Δεν σε θέλει ο Σκορπιός μία, δεν τον θες κι εσύ εκατό.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Κατάκτησε τώρα τον έρωτά σου και ζήσε τον στο έπακρο!

Έχουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να το πετύχεις!