%ce%b3112

Δύσκολοι καιροί μεν, αλλά από την άλλη να που ερχόμαστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε, θέλουμε δε θέλουμε. Δύσκολοι καιροί, το τονίζω. Αυτό βέβαια σημαίνει πως πολλές σχέσεις δοκιμάζονται, άλλες ξεκαθαρίζουν παρεξηγήσεις, άλλες διορθώνονται και κάποιες μένουν το ίδιο γιατί δεν είχαν ποτέ κάτι στραβό. Εν μέσω άγχους κι απομόνωσης, καλό είναι μην κατεβάζουμε ρολά στον έρωτα, να μην αντιδράμε παρορμητικά και να μη γινόμαστε επιθετικοί. Με αγάπη μόνο μπορούμε να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο!

 

Κριός
Κάπως μετέωρο σε βρίσκει η νέα βδομάδα, Κριαράκι μου, αφού συνειδητοποιείς πως τα λάθη που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, είναι περισσότερα απ’ όσα παραδεχόσουν. Καιρός να διορθώσεις τα κακώς κείμενα με τον άνθρωπό σου, να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και να ζητήσεις συγγνώμη για όσες φορές τον έφερες στα άκρα με την άσχημη συμπεριφορά σου. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τα λάθη σου, κακό είναι να προσπαθείς να τα ρίξεις πάνω στον άλλον.

Αν είσαι μόνος, ίσως νιώσεις πως έχεις πολλά κοινά με άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον κι ενώ αυτό μπορεί να είναι όμορφο, θα πρέπει να αποφασίσεις αν είναι λογικό να μπλέξεις έρωτα με δουλειά χωρίς να δημιουργήσεις αλυσιδωτές καταστροφικές αντιδράσεις.

Pillowfight: Ο Καρκίνος σε ηρεμεί.

Goodnight: Ο Λέων σε μετατρέπει σε ηφαίστειο, με την κακή έννοια.

 

 

Ταύρος
Το παρελθόν σού χτυπάει την πόρτα Ταυράκι μου και μαζί του φέρνει μνήμες που ήθελες να ξεχάσεις αλλά κι εκκρεμότητες που δεν έχεις κλείσει. Οπλίσου με υπομονή! Έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπό σου αφού καταλαβαίνεις πως εκτός από εκείνον, κανείς δεν πρόκειται να σε καταλάβει. Εξάλλου τι άλλο μπορεί να θες από μία σχέση εκτός από πλήρη κατανόηση;

Εσύ που είσαι μόνος, μαζεύεις όσο θάρρος σου έχει απομείνει και κάνεις κατά μέτωπο επίθεση για να κερδίσεις το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σου.

Pillowfight: Μόνο ο Παρθένος καταλαβαίνεις τι θες χωρίς να μιλήσεις καν.

Goodnight: Ο Ιχθύς δεν καταλαβαίνει ούτε τον ίδιος του τον εαυτό.

 

 

Δίδυμος
Μη σε τρομάζει η απόσταση, Διδυμάκι μου, μερικές φορές πρέπει να μείνεις μακριά από το άτομο που κατοικεί στην καρδιά σου, για να καταλάβεις πόση ανάγκη το έχεις. Καλό θα ήταν να κάνεις χρόνο μέσα στη χαοτική καθημερινότητά σου, για το ταίρι σου, γιατί πολύ το παραμελείς και οι πρώτες αντιδράσεις δε θ’ αργήσουν να φανούν.

Αν είσαι μόνος, θα δεις με άλλο μάτι κάποιο άτομο στο περιβάλλον σου που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχες κάνει καν τον κόπο να κοιτάξεις. Γι’ αυτό ποτέ μην υποτιμάς ερωτικά, κανέναν!

Pillowfight: Με τον Λέων περνάς πάντα καλά.

Goodnight: Ο Ζυγός δεν αποφασίζει αν σε θέλει ή όχι. Ε δεν τον θες εσύ!

 

 

Καρκίνος
Μία βδομάδα ιδανική για έρωτα είναι αυτή, Καρκινάκι μου, με την προϋπόθεση βέβαια πως έχεις όρεξη να παίξεις τα παιχνίδια του. Επανέλαβε μετά από μένα. Δεν μπλέκουμε εργασία με έρωτα ειδικά όταν συνεργαζόμαστε με το ταίρι μας. Μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα κι αυτό είναι μόνο καλό αν σκάσει βόμβα στο κρεβάτι.

Από εκεί που δεν το περιμένεις θα σου έρθει νέος έρωτας και μάλιστα θα είναι άτομο που γνωρίζεις και που θα σε εκπλήξει θετικά. Μη δειλιάσεις, δε θα το μετανιώσεις!

Pillowfight: Στον Αιγόκερω πάντα λες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Goodnight: Ο Τοξότης ανήκει στη λίστα με τα όχι.

 

 

Λέων
Προσοχή Λιοντάρι μου, ξέρεις τι λένε, εσύ μπορεί να κάνεις σχέδια αλλά το σύμπαν συνωμοτεί πάντα εναντίον σου και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει διαφορετικά. Οπλίσου με υπομονή! Το γεγονός πως ό, τι είχες σχεδιάσει να κάνεις με τον άνθρωπό σου, βούλιαξε θεαματικά και με κρότο, δε σημαίνει πως πρέπει να βγάλεις τα νεύρα σου πάνω του. Αντί να κλαψουρίζεις γιατί δεν κάνεις μαζί του νέα σχέδια;

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, δεν αποκλείεται να τον βρεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τώρα, το νέο αφεντικό θα είναι; Ο νέος συνάδελφος; Το παιδί που φέρνει τον καφέ; Θα σε γελάσω.

Pillowfight: Μόνο ο Σκορπιός ξέρει πως ν’ αντιμετωπίζει αναποδιές με ψυχραιμία.

Goodnight: Μην περιμένεις να βγάλεις άκρη με τον Υδροχόο.

 

 

Παρθένος
Πολλά νευράκια, Παρθενάκι μου. Το θέμα είναι πως αντί να μετατρέπονται σε ερωτικό πάθος, τα μετατρέπεις σε συμπεριφορές που μπορούν να καταστρέψουν κάθε ίχνος έρωτα. Μην αφήνεις το παρελθόν και λάθη που είχαν γίνει από μεριάς του συντρόφου σου, να βάλουν τρικλοποδιά στη σχέση σας που μπορεί να πηγαίνει καλά, μόνο και μόνο επειδή θες να τσακωθείς για να ξεσπάσεις.

Εσύ που είσαι ελεύθερος, να είσαι απόλυτα σίγουρος πως θες να επιστρέψεις στο παρελθόν και σε μία σχέση που σε άφησε με μία σχετική πίκρα. Μην πεις πως δεν σε προειδοποίησα!

Pillowfight: Με Καρκίνο δε χάνεις ποτέ την υπομονή σου.

Goodnight: Με Δίδυμο χάνεις τον μπούσουλα.

 

 

Ζυγός
Καιρός να ωριμάσεις, Ζυγέ μου, αφού αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που απέφευγες συστηματικά λες και αν τις αγνοούσες θα έβρισκαν λύσεις μόνες τους. Αμ δε, τώρα να σε δω πώς θα τα βγάλεις πέρα. Με το να κλείνεις τα μάτια στα προβλήματα που έχει η σχέση σου, μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου, πάνω απ’ όλα. Ζύγιασε τις καταστάσεις κι αντέδρασε όπως πρέπει. Τώρα. Πριν είναι αργά.

Πώς θες να ξεκινήσεις νέα σχέση ενώ ακόμα δεν έχεις κλείσει παλιές πληγές; Πάλι σε μπελάδες πας να μπλέξεις. Άντε να δούμε τι θα καταφέρεις.

Pillowfight: Σου αρέσει ο Υδροχόος γιατί σκέφτεται όπως εσύ. Ό, τι κατάλαβες, κατάλαβες.

Goodnight: Δεν μπορείς τον Ταύρο και τη σοβαρότητά του.

 

 

Σκορπιός
Προγραμματισμός, Σκορπιέ μου, είναι η μαγική λέξη που μπορεί να φέρει την ευτυχία στην καθημερινότητά σου. Υιοθέτησέ τον. Θα με θυμηθείς. Μην αφήσεις μικροπράγματα να χαλάσουν το καλό κλίμα που έχεις χτίσει με το ταίρι σου. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι σκληρή αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να σας γίνει βάρος.

Αν είσαι μόνος, μην αγωνιάς, ο έρωτας έχει την συνήθεια να εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις γι’ αυτό απλά σταμάτα να τον ψάχνεις!

Pillowfight: Στοιχημάτισε πάνω σ’ έναν Καρκίνο και δε θα χάσεις.

Goodnight: Χαμένα λεφτά ο Υδροχόος.

 

 

Τοξότης
Με το μυαλό στον έρωτα σε βρίσκει αυτή η βδομάδα, Τοξοτάκι μου και είναι να μη σου περάσει κάτι από το μυαλό εσένα. Δεν το βάζεις κάτω μετά, με τίποτα.  Έχεις βαλθεί να βρεις τρόπους να κάνεις τη σχέση σου πιο ενδιαφέρουσα και μεταξύ μας τώρα, καλά κάνεις, φτάνει να μη φτάσεις στα όρια της παράνοιας και στο τέλος δεν καταφέρεις απολύτως τίποτα.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, σταμάτα να ανακατεύεις το παρόν με το παρελθόν αν θες να δεις μία άσπρη μέρα.

Pillowfight: Ο Ζυγός σου βγάζει τον καλό σου εαυτό.

Goodnight:Ο Κριός σε μετατρέπει σε Hulk.

 

 

Αιγόκερως
Δεν είσαι στα καλύτερά σου Αιγοκεράκι μου κι αυτό δεν κρύβεται. Εσύ κρύβεσαι, για να είμαι ειλικρινής, αφού δεν αντέχεις καθόλου την ανθρώπινη επαφή. Θες να απομονωθείς αλλά να ξέρεις πως έτσι μπορεί να αφήσεις πίσω σου αγεφύρωτο χάσμα με το ταίρι σου. Αντί να κλειδώνεσαι μόνος σου γιατί δε μιλάς μαζί του μήπως και βρεις τη ρίζα του κακού;

Δεν είναι καιρός για νέους έρωτες. Καλύτερα μόνος σου να βρεις και τον εαυτό σου που τον έχεις χάσει για τα καλά αυτόν τον καιρό.

Pillowfight: Ευτυχώς που ο Παρθένος ξέρει από υπαρξιακά προβλήματα.

Goodnight: Ο Δίδυμος έχει χειρότερα υπαρξιακά από σένα.

 

 

Υδροχόος
Μερικές φορές, Υδροχοάκι μου είναι καλό να κρατάς σκέψεις και συναισθήματα για τον εαυτό σου. Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με τον έρωτα. Αυτά, προσοχή με ποιον τα μοιράζεσαι. Μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες όπως οικογένεια, την κουτσομπόλα της γειτονιάς ή κολλητούς που αρέσκονται στο να δημιουργούν προβλήματα, να μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος, προσοχή στην έντονη ανάγκη για έρωτα γιατί μπορεί να σε στείλει σε λανθασμένα μονοπάτια που μόνο πόνο μπορεί να φέρουν.

Pillowfight: Πιάσε αγκαλιά έναν Δίδυμο, άφοβα.

Goodnight:Να τον φοβάσαι τον Σκορπιό. Μακριά.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου πρέπει να μάθεις να επικεντρώνεσαι στην πραγματικότητα κι όχι στον ονειρόκοσμό σου γιατί ο έρωτας δυστυχώς, δεν είναι μόνο ροζ συννεφάκια και ρομάντζο. Τα δίνεις όλα αυτή τη βδομάδα για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, αφού νιώθεις πως η καθημερινότητα σας έχει απομακρύνει αρκετά. Σαφώς κι η σκέψη σου είναι σωστή, εύγε!

Μάθε να βλέπεις τον εσωτερικό κόσμο του άλλου εκτός από τον εξωτερικό κι ίσως σύντομα να βρεις τον πραγματικό έρωτα που τόσο καιρό ψάχνεις.

Pillowfight: Ο Καρκίνος σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.

Goodnight: Ο Τοξότης είναι μια ανασφάλεια μόνος του.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Πώς θα καταφέρω να σκέφτεται μόνο εμένα;

Αυτό κι άλλα πολλά μας απαντούν 10 άντρες του Pillowfights. gr