Μια μικρή ανασφάλεια τη νιώθουμε όλοι μετά την έκλειψη στις 19 του μήνα, αφού ταράχτηκε για τα καλά η ζωή μας. Όμως είναι καιρός να την αφήσουμε πίσω και να επικεντρωθούμε στο τι μπορεί να μας προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Γινόμαστε λοιπόν λιγάκι πιο εξωστρεφείς αυτές τις μέρες και κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα για το τι είναι σημαντικό και τι όχι, μιας και είμαστε κοντά στο να βρούμε τον τρόπο να ευτυχίσουμε. Μαθαίνουμε να μένουμε μακριά από ανούσιες καταστάσεις και κάνουμε ειλικρινείς συζητήσεις. Ακόμη, δε φοβόμαστε τα νέα ξεκινήματα γιατί είναι καιρός να βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να αδράξουμε τη ζωή και τον έρωτα. Η εβδομάδα αυτή λοιπόν, προσφέρει μια καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

 

 

Κριός

Αγαπητό Κριάρι μου, αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Η ευρύτερη αναταραχή στη ζωή σου θα σε ωθήσει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα, όπου οι εξελίξεις συμβαίνουν με την ταχύτητα του φωτός. Η διάθεσή σου φαίνεται να βελτιώνεται τον τελευταίο καιρό ενώ τα σχέδιά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα χωρίς πολλά-πολλά εμπόδια. Θέσε νέους στόχους στη ζωή σου και δούλεψε σκληρά για να αποδείξεις πως όταν νοιάζεσαι πραγματικά, μπορείς να μετακινήσεις βουνά αλλά και πλανήτες. Στην προσωπική σου ζωή να περιμένεις προβλήματα κι εμπόδια, που θα δημιουργηθούν εξαιτίας της τάσης σου να αφιερώνεις εξ’ ολοκλήρου την προσοχή σου στη δουλειά. Βρες χρόνο για εκείνους που αγαπάς γιατί επιβάλλεται αυτές τις μέρες και να είσαι έτοιμος να κάνεις έξυπνες κι ευέλικτες κινήσεις για να αντιμετωπίσεις γκρίνιες και στεναχώριες.

Στις σχέσεις σου θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να τηρήσεις τις υποχρεώσεις σου απέναντι στον σύντροφό σου. Θα χρειαστείς υπομονή και ψυχραιμία, γιατί θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και καταστάσεις που θα σ’ αναγκάσουν να δουλέψεις σκληρά -αν δε θέλεις να βγεις εκτός πορείας. Όλα αυτά θα σε κάνουν να νιώσεις κουρασμένος κι εξαντλημένος, αλλά μην απογοητεύεσαι. Το ενδιαφέρον που θα δείξεις θα φανεί και θ’ ανταμειφτείς γι’ αυτό κι η σχέση σου σαφώς θα βελτιωθεί γιατί ακόμα κι η μικρότερη προσπάθεια δεν πάει ποτέ χαμένη. Το πάθος κι ο αισθησιασμός σου θα κάνουν εσένα και τον σύντροφό σου να περάσετε υπέροχα και να μοιραστείτε όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Εάν είσαι ελεύθερος, η σεξουαλικότητά σου θ’ είναι ιδιαίτερα ζωντανή και θα προσελκύσει πολλούς ανθρώπους. Θα μπεις σε νέες περιπέτειες, οπότε διασκέδασέ το χωρίς να σκέφτεσαι υπερβολικά το μέλλον.

Pillowfight: Υπέροχα παιχνίδια υπεροχής με τον Λέων.

Goodnight: Τίποτα όμορφο δεν υπάρχει με τον Καρκίνο -και σένα.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Θα νιώσεις κουρασμένος κι εκνευρισμένος, αλλά μην αγχώνεσαι. Οι πλανήτες θα σου στείλουν όλη τη θετική ενέργεια που απαιτείται ώστε να επιλύσεις τα ζητήματα που σ’ απασχολούν και να είσαι σε θέση να προχωρήσεις παρακάτω με χαμόγελο. Όσον αφορά στις σχέσεις σου, αν συγκεντρωθείς θα δεις το πραγματικό πρόβλημα και θα καταφέρεις επιτέλους να αντιμετωπίσεις οριστικά τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους π’ αγαπάς. Θα γνωρίσεις επίσης πολλά ενδιαφέροντα νέα άτομα τα οποία θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μην αφήσεις τίποτα να σε τρομάξει, γιατί έχεις ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις όχι μόνο στις σχέσεις σου, αλλά και στον τομέα της εργασίας. Οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές, αλλά αν έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε προσδοκία.

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σ’ εξαιρετική κατάσταση αυτήν τη στιγμή. Τα συναισθήματά σου για τον σύντροφό σου είναι τόσο βαθιά, που θα ερωτευτείς ξανά από την αρχή. Η σχέση σου είναι τέλεια κι αυτό σε κάνει χαρούμενο και σε γεμίζει με ηρεμία. Θα περάσεις διασκεδαστικό και ποιοτικό χρόνο με το ταίρι, ο οποίος θα χαλαρώσει και θ’ αναζωογονήσει και τους δυο σας. Παράμεινε ήρεμος σε κάποιες συγκρούσεις που θα προκύψουν ακόμα κι αν διαφωνείτε μεταξύ σας και μην ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε οικογενειακά θέματα που δε σε αφορούν. Αν είσαι μόνος, η γοητεία θα είναι το μεγαλύτερό σου όπλο ενάντια στη μοναξιά, γι’ αυτό χρησιμοποίησέ την όσο περισσότερο μπορείς. Μη φοβηθείς να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο σ’ όποιον θες να προσεγγίσεις ερωτικά. Μπορεί κάποιοι να μην ενδιαφερθούν, αλλά οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και μπορείς να βρεις αυτόν που ψάχνεις και σίγουρα ενδιαφέρεται.

Pillowfight: H σοβαρότητα του Αιγόκερου σε συναρπάζει.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Υδροχόο.

 

 

Δίδυμος

Αγαπητό Διδυμάκι μου, τα νέα δεδομένα σ’ αναγκάζουν να προσαρμοστείς ακόμα κι όταν δεν έχεις κουράγιο, ώστε να προωθήσεις σχέδια που εδώ και καιρό έμειναν στάσιμα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως αν δεν αφήσεις την ψυχολογική κούραση να σε καταβάλει, μπορείς να δεις τ’ όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Δώσε λίγη βάση στο τι χρειάζεσαι εσύ αυτήν την εβδομάδα κι έτσι θα προλάβεις μια πιθανή κατάρρευση -που θα μπορούσε να σου στερήσει τις επιτυχίες σου. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και εμπιστέψου τη λογική και το ένστικτό σου χωρίς να ξεχνάς πως δεν είσαι φτιαγμένος από ατσάλι.

Στις σχέσεις σου θα υπάρξουν συγκρούσεις κι εντάσεις, αλλά τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά για ‘σένα μιας και αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερη ωριμότητα. Οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου και τους φίλους σου θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις μέρες γιατί θα ακούσεις αρκετά παράπονα για τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Φρόντισε να εστιάσεις και στον τομέα των σχέσεων και να μην αφήσεις τα επαγγελματικά να δημιουργήσουν αμφιβολίες σ’ όσους αγαπάς. Μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια από το άλλο σου μισό για οικογενειακά θέματα που σε βασανίζουν, θα σου την προσφέρει απλοχέρα. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε τον εαυτό σου γιατί -κακώς- σαν να τον έχεις παρατήσει τώρα τελευταία. Κι όταν λέμε φρόντισε, δεν εννοούμε άλλαξε για τους άλλους, αλλά προσφερε στον εαυτό σου ό,τι του αξίζει. Βρες τρόπο να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και  ετοιμάσου να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Pillowfight: Ο Ζυγός θα φέρει τις ισορροπίες στη ζωή σου.

Goodnight: Μακριά από τον Παρθένο που σου βγάζει το χειρότερό σου εαυτό.

 

 

Καρκίνος

Αγαπητό Καρκινάκι μου, αυτήν την εβδομάδα η ζωή σου θα είναι ασταθής και περίπλοκη.  Οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα σε κάνουν κυκλοθυμικό και γκρινιάρη. Θα ζοριστείς πολύ, αλλά θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις οικονομικά θέματα που σε πίεζαν για πολύ καιρό κι έχουν κάνει την προσωπική σου ζωή να πάρει την κάτω βόλτα. Θα νιώσεις τεράστια πίεση σ’ όλους τους τομείς γιατί θέλεις να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη, όμως μη φοβάσαι γιατί η ενέργεια κι η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα πάντα. Μην πανικοβάλλεσαι, μπορεί να νιώθεις εντελώς μόνος αλλά δεν είσαι, έχεις δίπλα σου άτομα που σ’ αγαπάνε και θα σε στηρίξουν στις δυσκολίες, φτάνει να τους ζητήσεις βοήθεια. Νέες σχέσεις μπορεί να ανθίσουν και να έρθεις κοντά μ’ άτομα που υποτιμούσες, ταυτόχρονα, άτομα από τα οποία περίμενες περισσότερα ίσως σ’ απογοητεύσουν.

Στην ερωτική σου ζωή να περιμένεις ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση και αναταράξεις. Στο ταίρι δεν αρέσει η κατάσταση μεταξύ σας και καλό είναι να προσπαθήσεις να του αφιερώσεις προσοχή και χρόνο. Πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο ήπια στάση απέναντι του και να μην είσαι τόσο απαιτητικός, γιατί κι αυτό έχει προβλήματα που ίσως εσύ αγνοείς -επειδή δε δίνεις την πρέπουσα σημασία. Να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να χαλάσουν τη σχέση σας. Κάνε μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σου και φρόντισε να μην αφήσεις κανέναν να μπει ανάμεσά σας. Εσύ που ακόμα ψάχνεις τον έρωτα, θα έλεγα πως αυτήν την εβδομάδα καλό είναι να μη δοκιμάσεις πολλά γιατί η ψυχολογική σου κατάσταση και μόνο, θα δημιουργήσει μια κακή πρώτη γνωριμία. Δεν είσαι σε φάση να ξεκινήσεις μια νέα σχέση γιατί τα οικονομικά σου και η δουλειά σου, σε γεμίζουν με ανησυχίες που δε σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και να αφεθείς. Η πιο ώριμη κίνηση είναι να κάνεις υπομονή και να μην πιέσεις καταστάσεις μέχρι να βρεις τρόπο να ισορροπήσεις.

Pillowfight: O Ταύρος καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

Goodnight: Ο Τοξότης σου προκαλεί τρομερή ανησυχία.

 

 

Λέων

Λιονταράκι μου, η ζωή σου κινείται προς ένα διαφορετικό μονοπάτι απ’ αυτό που είχες σχεδιάσει αλλά μην πανικοβάλλεσαι γιατί δεν είναι για κακό. Δέξου τις αλλαγές στα σχέδιά σου χωρίς πανικό και υστερίες και προσπάθησε να συμβαδίσεις με τα νέα δεδομένα τα οποία εν τέλη θα σ’ αρέσουν. Χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας κι απέφυγε συγκρούσεις κι εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος για να σκεφτείς και να κρίνεις καταστάσεις κι ανθρώπους με καθαρό μυαλό. Τακτοποιήστε οποιοδήποτε θέμα σ’ έχει αγχώσει και σε κάνει να βγάζεις ένα άσχημο πρόσωπο στους ανθρώπους που αγαπάς. Η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ απαιτητική κι εξαντλητική κι αυτό μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.

Βελτιώσε τη σχέση σου με τους ανθρώπους γύρω σου -ειδικά με την οικογένεια και τους φίλους- κι άφησε τους να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σου. Μη σκορπάς συναισθήματα σε άτομα που θέλουν μόνο να σ’ εκμεταλλευτούν και φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες που λείπουν από τη ζωή σου. Ζήτα βοήθεια από τα άτομα που σε ξέρουν καλά και γνωρίζεις καιρό, μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά. Η ερωτική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι σε σχέση, είσαι στην αρχή μιας ήρεμης και γαλήνιας περιόδου χωρίς ξεσπάσματα. Τα πράγματα μεταξύ σας θα γίνουν ακόμα πιο σταθερά κι ουσιαστικά μόλις καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σου κάποιες καταστάσεις που μπαίνουν ανάμεσά σας. Αν από την άλλη είστε ελεύθερα λιονταράκια, ένα άτομο από το παρελθόν σας θα επιστρέψει κι αυτήν τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα κάνοντας πιθανό να δώσετε μια δεύτερη -και τελευταία- ευκαιρία ο ένας στον άλλον.

Pillowfight: Θες πάθος κι όρεξη για έρωτα, θες έναν Κριό.

Goodnight: Ξενερώνεις γενικά και ειδικά με τον Ταύρο.

 

 

Παρθένος

Αγαπητό Παρθενάκι μου, η επαγγελματική σου ζωή σε απασχολεί πολύ, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ανακούφιση. Θα ανασάνεις  επιτέλους μιας κι οι κόποι σου, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σου, είτε για τα προσωπικά σου, θα ανταμειφθούν. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και σύντομα θα αισθανθείς  την αισιοδοξία και το πείσμα σου να εντείνονται και να σε βοηθούν. Αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή αφού και οι δύο τομείς σου δημιουργούν μεγάλη πίεση και σε ταλαιπωρούν. Να είσαι σίγουρος όμως πως θα τα καταφέρεις γιατί αυτό είναι κάτι που θέλεις πολύ να πετύχεις. Θυμήσου ότι καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη, γιατί όπως ξέρεις καλά μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου σ’ όλους τους τομείς.

Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο πώς συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου. Μη λες πράγματα τα οποία δεν εννοείς, γιατί μπορεί να τα μετανιώσεις αργότερα. Δυστυχώς η υπερβολική πίεση που νιώθεις σε οδηγεί σε σπασμωδικές κι απερίσκεπτες αντιδράσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν ο άνθρωπός σου κάνει κάποιο λάθος προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση μαζί του ώστε να μην ξεσπάσεις αργότερα. Βρες χρόνο για να κάνετε πράγματα μαζί, ώστε να θυμηθείτε τους λόγους που ερωτευτήκατε εξαρχής. Αν είσαι ελεύθερος, είναι καιρός να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου. Πρόκειται να συναντήσεις το άλλο σου μισό, γι’ αυτό μη διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου και τα συναισθήματά σου στο άτομο που σου κίνησε το ενδιαφέρον. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα είναι κρίμα να μην την εκμεταλλευθείς.

Pillowfight: Ποτέ δε χάνεις με έναν Καρκίνο. Γεμίζεις μόνο συναισθήματα.

Goodnight: Ο Ζυγός σε μπερδεύει και σε τρελαίνει, με την κακή έννοια.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ μου, αυτές οι μέρες θα είναι πολύ δημιουργικές και θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Κάνε τις σωστές κινήσεις με βάση τη λογική και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οτιδήποτε στέκεται ανάμεσα σε ‘σένα και την επιτυχία. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου και να ανταπεξέλθεις σε κάθε προσδοκία χωρίς μεγάλη πίεση. Κράτα τα αγαπημένα σου πρόσωπα κοντά σου και κάνε έξυπνες κινήσεις για να απαλλαγείς απ’ όποιον προσπαθεί να σε βλάψει. Αυτήν την εβδομάδα επικεντρώσου όχι μόνο στις εργασιακές αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Οργάνωσε καλά το χρόνο σου γιατί τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα αισθάνονται παραμελημένα και τα παράπονα δε θα αργήσουν. Είναι καιρός τώρα που έχεις χρόνο για τα πάντα εκτός από τα άτομα που σε αγαπούν, οπότε ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις αυτό.

Φυσικά οι πλανήτες θα έχουν ιδιαίτερη επίδραση στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου μέσα από ειλικρινείς κι ανοιχτές συζητήσεις. Θα λύσεις τα προβλήματά σου μαζί του και θα περάσεις όμορφες στιγμές πάθους κι αγάπης. Είναι σημαντικό για σένα να νιώθεις ασφάλεια στη σχέση σου κι αυτήν την εβδομάδα θα το επιδιώξεις με πολύ δυναμισμό και πείσμα. Αν είσαι ελεύθερος θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και θα καταλάβεις ότι αναζητούσες μάλλον τα λάθος προσόντα σ’ έναν άνθρωπο. Θα συνειδητοποιήσεις πως η προσκόλλησή σου στην εξωτερική εμφάνιση προκάλεσε μόνο προβλήματα και ότι τελικά είναι κι άλλα πράγματα που μετράνε.Τώρα λοιπόν που ξέρεις τι πραγματικά θέλεις, προσπάθησε ν’ αλλάξεις τρόπο προσέγγισης για να αποκτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Pillowfight: Δεν μπορείς να αντισταθείς σ’ έναν Υδροχόο!

Goodnight: Καμία τύχη με τον Παρθένο. Καμία απολύτως.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιουδάκι μου, φόρτισε τον εαυτό σου με υπομονή και ψυχραιμία, γιατί αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις μια σειρά από προβληματικές καταστάσεις, που θα αφορούν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Οι αναταράξεις θα είναι έντονες και θα πρέπει να βρεις γρήγορα λύσεις, προτού τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι σε θέση ν’ αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Δυστυχώς η κακή σου διάθεση και τα ξεσπάσματα σε κοντινά σου πρόσωπα προέρχονται από το γεγονός πως δεν υπάρχει οικονομική σταθερότητα στη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα και καλό είναι να ζητήσεις την υποστήριξη των ανθρώπων που ξέρεις πως μπορείς ν’ εμπιστευτείς. Μπορεί να αισθάνεσαι μεγάλη πίεση, αλλά μην τα παρατάς χωρίς λόγο γιατί στο τέλος θα ανταμειφτείς πλουσιοπάροχα.

Στην ερωτική σου ζωή, έχεις την τάση να φαντάζεσαι ότι όλα είναι τέλεια, αλλά δεν ωφελεί να ζεις στον κόσμου σου. Ρίξε μια ειλικρινή ματιά στα προβλήματά σου και αντιμετωπίσε τα κατά πρόσωπο. Η σχέση σου έχει μεγάλα κενά, ευτυχώς όμως έχεις καθαρό μυαλό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Φυσικά δεν είσαι μόνος σου σε αυτό, καθώς ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει σκληρά να συνεργαστεί μαζί σου και να βάλει σε τάξη τα πράγματα μεταξύ σας. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι, μην τα παρατήσεις, γιατί η σχέση σας μπορεί να καταστραφεί. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα από το παρελθόν, και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και σε πληγώνει. Σχεδίασε νέα ξεκινήματα που θα σ’ αναζωογονήσουν και θα σε γεμίσουν μ’ ενθουσιασμό.

Pillowfight: Μην υποτιμάς τον Ζυγό κι όσα μπορεί να σου προσφέρει.

Goodnight: Μην υπερτιμάς τον Υδροχόο γιατί δεν μπορεί να σου δώσει όσα θες.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, τα άστρα πρόκειται να σου φέρουν μια θετική και τυχερή εβδομάδα, ειδικά στον τομέα των οικονομικών σου που σε απασχολούν τόσο πολύ -και σ’ έχουν κάνει να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή. Θα αντιμετωπίσεις κι άλλες δυσκολίες, παρά τις σκληρές σου προσπάθειές να φέρεις τις ισορροπίες στη ζωή σου. Επειδή τα πράγματα θα φαίνονται μπερδεμένα και περίπλοκα, καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου ώστε ν’ αποφύγεις δυσάρεστες συγκρούσεις με άτομα από το περιβάλλον σου. Θα νιώσεις συναισθηματικά εξαντλημένος μιας και πρέπει να εστιάσεις στην καριέρα και τις σχέσεις σου χωρίς να χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα σ’ μία από τις δύο. Γι’ αυτό ακριβώς επιβάλλεται να βρεις τις χαμένες ισορροπίες και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα των σχέσεών σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σου που τρώνε το χρόνο σου και ρουφάνε την ενέργειά σου, προσπάθησε να τους απομακρύνεις.

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται ραγδαία. Μια εσωτερική αναζήτηση θα σου αποκαλύψει τα πράγματα που σ’ ενοχλούν και πρέπει να αλλάξεις, καθώς κι όσα χρειάζεσαι για να ζεις ευτυχισμένος. Η σχέση σου θα γίνει ιδανική και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να αφοσιωθείς στο ταίρι σου, εκφράζοντας τη βαθιά αγάπη και στοργή σου. Εξάλλου, ο σύντροφός σου είναι ο μοναδικός που σε στηρίζει τόσο αυτήν τη στιγμή, οπότε του αξίζει ο χρόνος σου και η αγάπη σου. Αν είσαι ελεύθερος, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Μη διστάσεις γιατί τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το εγχείρημα στον ερωτικό τομέα. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να μιλάμε για τη σχέση που θα σ’ απογειώσει.

Pillowfight: Η χαλαρότητα του Υδροχόου σε ηρεμεί κι εσένα.

Goodnight: Ο Αιγόκερως παραείναι σοβαροφανής για τα γούστα σου.

 

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, τον τελευταίο καιρό σ’ έχουν απασχολήσει πολύ έντονα θέματα που αφορούν την προσωπική κι οικογενειακή σου ζωή μ’ αποτέλεσμα ν΄αμελήσεις μέχρι και την καριέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να τα λύσεις και να απαλλαχθείς απ’ όλη την αρνητικότητα και το άγχος που σου προκαλούν. Κάποια θέματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αλλά θα σε ενοχλούν λιγότερο -αρκεί να τακτοποιήσεις τα βασικότερα. Θα προσπαθήσεις να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι η σωματική κι η συναισθηματική σου υγεία είναι εξίσου σημαντικές με τη δουλειά σου. Η επόμενη συνειδητοποίηση η οποία θα κάνεις είναι πως τ’ άτομα που αγαπάς αξίζουν περισσότερο χρόνο και προσοχή, γι’ αυτό και θα τους τα δώσεις. Δε χρειάζεται να πιέζεις καταστάσεις, σκέψου λογικά κι ώριμα και φρόντισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου, όσο περισσότερο μπορείς.

Επίσης είναι ώρα να σταματήσεις να περπατάς στα σύννεφα και να προσγειωθείς πίσω στην πραγματικότητα, όπου τα προσωπικά σου ζητήματα σε περιμένουν να τα λύσεις. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου και μίλησε μαζί του για το τι πραγματικά χρειάζεσαι, αλλά και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιωθεί η σχέση σας και να λάβει κι εκείνος όσα επιθυμεί. Έτσι και το ταίρι σου θα καταλάβει καλύτερα τη δύσκολη θέση σου και σε βοηθήσει να ηρεμήσεις απ’ όλη αυτήν την πίεση και το άγχος. Άκου όμως κι εσύ προσεκτικά τι έχει να σου πει, γιατί κι εκείνο χρειάζεται να καθησυχαστεί από ‘σένα. Εάν είσαι ελεύθερο Αιγοκεράκι, μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς. Σύντομα η ερωτική σου ζωή θ’ αλλάξει, αφού θα γνωρίσεις κάποιο νέο και γοητευτικό άτομο που θ’ αλλάξει τα δεδομένα σου. Μη κλείσεις την πόρτα στην ευτυχία επειδή το άτομο απέναντί δε σου γεμίζει το μάτι. Μπορεί να ξαφνιαστείς θετικά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Pillowfight: Πάντα σε Σκορπιό θα γυρνάς στο τέλος.

Goodnight: Δεν έχεις κανένα κοινό με τον Κριό.

 

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, η προσωπική κι η επαγγελματική σου ζωή θα σ’ απασχολήσουν πολύ αυτήν την εβδομάδα, αφού οι πλανήτες δεν ευνοούν κανέναν τομέα της ζωής σου. Φυσικά θα ζήσεις μερικές ευχάριστες και θετικές στιγμές μόλις μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματά σου και να κατευνάσεις τα νεύρα σου. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την πίεση με ωριμότητα και ψυχραιμία γιατί μια παιδική προσέγγιση θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Ακόμη, προσπάθησε ν’ ανασυγκροτηθείς και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σου -ειδικά τις φιλικές- οι οποίες δε σε γεμίζουν πλέον. Να έχεις κοντά σου την οικογένειά σου γιατί είναι το μοναδικό σου στήριγμα και μη φοβηθείς να μοιραστείς μαζί της όσα σ’ απασχολούν, μπορεί να βρεις τις λύσεις για όσα σε βασανίζουν στα πρόσωπα των αγαπημένων σου.

Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν αυτές τις μέρες και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική σου ζωή. Θα έχεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου, για κάποια θέματα που δημιούργησαν μια ψυχρότητα ανάμεσά σας και σας ταλαιπώρησαν. Αν αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις προσεκτικά, θα αποφύγεις ανεπιθύμητες συμπεριφορές και σκηνές -που συχνά δημιουργούνται σε συνθήκες πίεσης. Μην ξεχνάς πως σ’ όλες τις σχέσεις η διπλωματία είναι απαραίτητη καμιά φορά. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να μένεις άπραγος και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, αφού κανείς άλλος δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Θες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Πώς περιμένεις να γίνει αυτό αν μένεις μέσα στο σπίτι, χαμένος στις σκέψεις σου, περιμένοντας για ένα θαύμα; Πρέπει ν’ αναζητήσεις ο ίδιος τον έρωτα, γι’ αυτό βγες εκεί έξω και φλέρταρε, εντυπωσίασε με το μοναδικό μυαλό σου και περίμενε τα εγγυημένα αποτελέσματα.

Pillowfight: Ο Δίδυμος σε ανεβάζει στα ουράνια!

Goodnight: Ο Ταύρος σου ποδοπατάει την αυτοπεποίθηση.

 

 

Ιχθύς

Αγαπητό Ψαράκι μου, η θετική επιρροή των πλανητών μαζί με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου, κάνουν αυτήν την εβδομάδα πολύ παραγωγική. Θα υπάρξουν εξελίξεις που αν χειριστείς σωστά, μπορούν να ωφελήσουν έντονα εσένα και την προσωπική σου ζωή. Θα λάβεις πολλές ερωτικές «προσφορές», αλλά φρόντισε να τις αξιολογήσεις πλήρως πριν τις αποδεχθείς. Η ψυχολογία σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο αυτήν τη στιγμή οπότε μπορείς να κάνεις αλλαγές για να τη βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Βοήθησε τον εαυτό σου  βάζοντας την καθημερινότητά σου σε μια σειρά και θέτοντας προτεραιότητες στα θέματα που σ’ απασχολούν. Καλό είναι ν’ αρχίσεις να τα λύνεις ένα προς ένα ώστε να βρεις σύντομα χρόνο για την οικογένειά και τους φίλους σου. Μην ξεχάσεις όμως ότι επιβάλλεται να βρεις χρόνο και για σένα ώστε να ξεκουραστείς και να πάρεις μερικές ανάσες -γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει πολύ τον εαυτό σου.

Η ερωτική σου ζωή ευνοείται κι έχεις τη δυνατότητα να αναζωογονήσεις τη φωτιά της σχέσης σου και να ζήσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου. Πρέπει όμως ν’ αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα που δεν τον αφορούν και να επικεντρωθείς στο πως θα τον κάνεις ευτυχισμένο -μαζί μ’ εσένα. Επίσης είναι καιρός για ειλικρινείς συζητήσεις οπότε μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν είσαι ελεύθερος, τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή πρόκειται ν’ αλλάξουν χάρη σε μια νέα γνωριμία, η οποία θα γεμίσει τη ζωή σου μ’ έρωτα και πολύχρωμες στιγμές. Ζήσε την κάθε στιγμή, απόλαυσε όσα έχει να σου προσφέρει αυτή η συνάντηση και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή σου διάθεση.

Pillowfight: Θες να χαθείς στην αγκαλιά ενός Ταύρου.

Goodnight: Θες να χαθεί από μπροστά σου ο Δίδυμος.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη