Ο αποκαλυπτικός Μάιος έφτασε για να μας δείξει ότι κάτι πρέπει να τελειώσει ώστε να ξεκινήσει κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό. Το βέβαιο είναι ότι οι επιλογές ανήκουν σ΄ εμάς και αν το συνειδητοποιήσουμε, οι αλλαγές που θα κάνουμε, αν και δύσκολες, θα δημιουργήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας οδηγήσει σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Η σταθερότητα είναι αβέβαιη, η ροή των γεγονότων θα είναι ταχύτατη και θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις που αυτή την στιγμή δεν φανταζόμαστε. Αυτό που δεν πρέπει κανείς μας να ξεχνά είναι πως η τύχη είναι στα χέρια μας

 

Κριός

Κριάρι μου ο Μάιος προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικός για σένα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για ολόκληρο το μήνα, σου χαρίζει λάμψη και γοητεία στον έρωτα. Τα καλύτερα πρόκειται να συμβούν με το πέρασμα του Δία στο δικό σου ζώδιο (11/5), που θα ενισχύσει τη θέση και το ρόλο σου στις σημαντικότερες διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα προσφέρει τις ευκαιρίες για επέκταση και πραγματοποίηση των ονείρων σου. Επειδή ο Δίας λειτουργεί παράλληλα και ως μεγεθυντικός φακός, ενδεχομένως ανασύρει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα στη σχέση σου με σκοπό να βρεθεί μια λύση που θα σ’ ευνοήσει, ακόμη κι αν αυτή οδηγεί σε χωρισμό. Θα καταφέρεις να ΄χεις πλάι σου αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα. Και επικοινωνιακά ευνοείσαι με τον Ερμή απ΄ το Δίδυμο να φροντίζει για την προβολή των ιδεών σου και την αύξηση των μετακινήσεών σου, πιθανότατα για επαγγελματικούς λόγους. Την περίοδο της αναδρομής του (10/5 – 4/6) μη σχεδιάσεις νέα πράγματα. Επικεντρώσου κυρίως στην αναθεώρηση και διόρθωση παρελθοντικών καταστάσεων. Φυσικά κάποιοι πρώην θα εμφανιστούν για να ταράξουν την καθημερινότητά σου. Απ΄ την άλλη ο Άρης προς το τέλος του μήνα εισέρχεται στο ζώδιό σου και θα σου προσφέρει την ενέργεια να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να κυνηγήσεις τους στόχους σου, είτε αυτό αφορά στη δουλειά είτε στη σχέση σου, είτε και σ΄ ένα πρόσωπο που σε αφορά. Ταυτόχρονα φρόντισε να διοχετεύεις την ενέργειά σου εποικοδομητικά, επειδή θα υπάρξουν στιγμές που θα ξεσπάς τα νεύρα σου είτε στο ταίρι σου είτε σε οικεία σου πρόσωπα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου δεν μπορώ να σου υποσχεθώ έναν ήρεμο μήνα, καθώς διανύουμε την περίοδο των εκλείψεων στον δικό σου άξονα κι επομένως οι αλλαγές στη ζωή σου, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά είναι δεδομένες κι αναπόφευκτες. Όμως θα υπάρξουν ήρεμες κι ευχάριστες στιγμές που θα σου προσφέρουν τη δύναμη ν’ αντεπεξέρχεσαι και να συνεχίζεις την πορεία σου. Αρχικά ο Μάιος υπόσχεται την εσωτερική ψυχολογική σου μεταμόρφωση. Αφροδίτη, Δίας και Άρης προς το τέλος του μήνα απ΄ τον Κριό φροντίζουν πρωτίστως για την ψυχική σου ισορροπία, που θα σε οδηγήσει στη συνειδητοποίηση των καταστάσεων που εν τέλει επιθυμείς να βιώνεις, αλλά και των προσώπων που χρειάζεσαι δίπλα σου ώστε να νιώθεις ικανοποίηση κι ανακούφιση. Η συγκυρία αυτή ενδεχομένως αποτελεί και την ευκαιρία ν΄ απαλλαγείς από ανθρώπους που σου κάνουν κακό και να επιλέγεις μόνο υγιείς σχέσεις. Άλλωστε θα ΄χεις τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και φιλίες, που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο βαθύ. Ερωτήματα του τύπου αν είμαι ικανοποιημένος με τον άνθρωπο που συμβιώνω ή αν απλώς μου καλύπτει ανασφάλειες και τί είναι αυτό που χρειάζομαι από μια σχέση για να νιώσω πλήρης, βρίσκουν τις απαντήσεις τους. Απ΄ την άλλη ο Ερμής στον Δίδυμο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις οικονομικές συναλλαγές σου. Μέχρι, όμως, την ανάδρομη πορεία του (10/5) φρόντισε να ‘χεις κανονίσει πληρωμές και εισπράξεις. Προς το τέλος του μήνα που ο Ερμής επανέρχεται στο δικό σου ζώδιο, σου προσφέρονται οι ευκαιρίες να διορθώσεις τα λάθη στη σχέση σου ή/και στη δουλειά σου. Αλλά και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου ο Μάιος σε βρίσκει να τρέχεις για να προλάβεις τις εξελίξεις στα επαγγελματικά, που μέχρι σήμερα έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Παλιές συνεργασίες τερματίστηκαν, σχέδια μπήκαν στον αυτόματο πιλότο, ενώ νέες εποικοδομητικές συμφωνίες δημιουργήθηκαν. Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Δία στον Κριό (10/5) και του Άρη προς το τέλος του μήνα φροντίζουν για την κοινωνικοποίησή σου φέρνοντας νέες γνωριμίες, φιλίες και ευκαιρίες για να προβάλλεις τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου, που τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος να ΄χεις τα ματάκια σου ανοιχτά, καθώς μέσα στο φιλικό σου κύκλο υπάρχει ένα πρόσωπο που ζητά να του δώσεις μια ευκαιρία. Η πορεία της σχέσης σου ή/και η εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας εξαρτώνται από εσένα και μόνο. Έχεις απελευθερωθεί από τα συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος; Νιώθεις κατασταλαγμένος σε όλα όσα ζητάς απ΄ το άλλο πρόσωπο, αλλά και σε εκείνα που εσύ επιθυμείς και μπορεί να του προσφέρεις; Αν οι απαντήσεις είναι θετικές, τότε γνωρίζεις πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Σ΄ άλλα νέα ο Ερμής που εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και επικοινωνιακό, αυξάνει τις επαφές και τις γνωριμίες αλλά και τις μετακινήσεις σου. Βέβαια στο διάστημα της αναδρομής του (10/5 – 4/6) και ένα επικοινωνιακό μπλακ άουτ θα σου φέρει, αλλά μαζί θα φέρει και πρόσωπα απ΄ το παρελθόν κι εκεί θα φανεί πόσο κατασταλαγμένος είσαι. Εάν είσαι προσκολλημένος στα παλιά η δεύτερη ευκαιρία πρέπει να δοθεί μετά από ώριμη σκέψη, ώστε να ΄χεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου με την Αφροδίτη και τον Δία στον Κριό (10/5) και προς το τέλος του μήνα και του Άρη στο ίδιο ζώδιο ενεργοποιείται ο τομέας καριέρα, οικογένεια και κοινωνική εικόνα. Μπορεί ο Μάιος για σένα να μη θεωρείται ιδιαίτερα ερωτικός και να σου επιφυλάσσει αρκετή δουλειά και τρέξιμο, όμως θα σου προσφέρει αναγνώριση και ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, αλλά και να εδραιώσεις τη θέση σου στο χώρο που εργάζεσαι. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται αν είσαι αδέσμευτος να γνωρίσεις ένα πρόσωπο απ΄ το επαγγελματικό σου περιβάλλον και η μεταξύ σας επαφή να εξελιχθεί σε σχέση ουσίας. Όπως επίσης δεν αποκλείεται να θελήσεις να επισημοποιήσεις ή να θέσεις σταθερές βάσεις στη σχέση που διατηρείς. Σε κάθε περίπτωση συναισθηματικά τα μαθήματα που ΄χεις μέχρι τώρα πάρει και συνεχίζεις να παίρνεις, σε απομακρύνουν από καταστάσεις και πρόσωπα, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι απορρόφηση ενέργειας και δυσαρέσκεια. Έχεις κουραστεί να αισθάνεσαι ότι πίσω απ΄ την οποιαδήποτε ενέργεια του άλλου κρύβεται ένα παρασκήνιο, που ενδεχομένως λειτουργεί σε βάρος των δικών σου συμφερόντων. Είσαι αποφασισμένος να βρεις την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή. Βοηθός στην προσπάθειά σου αυτή είναι ο Ερμής στον Δίδυμο που σε οδηγεί διαισθητικά σ’ αυτή την αλήθεια που ποθείς. Κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του (10/5-4/6) η αποκάλυψη θα ΄ναι περισσότερο έντονη, αρκεί να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου και μόνο αυτή. Το ίδιο διάστημα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ένας παρελθοντικός έρωτας, που τελικά θα σου προκαλέσει μόνο πονοκέφαλο.

 

Λέων

Λιοντάρι μου ο Μάιος για σένα είναι ένας μήνας ευκαιριών και επέκτασης στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να διανύουμε την πρώτη περίοδο των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που σ΄ επηρεάζουν δυσαρμονικά, όμως απ΄ το ξεκίνημα του μήνα Αφροδίτη και Δίας (10/5) στον Κριό, όπως και ο Άρης προς το τέλος του μήνα, σου δίνουν το έναυσμα για να πετύχεις στόχους, να πραγματοποιήσεις επιθυμίες, στις οποίες περιλαμβάνονται ταξίδια, εκπαίδευση, νέες εμπειρίες και έρωτας, που ενδεχομένως σε ταξιδέψει όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Επειδή αυτός ο έρωτας μπορεί να αφορά σ΄ ένα πρόσωπο που ζει μακριά από σένα ή/και στο εξωτερικό. Είσαι δυναμικός, έχεις αυτοπεποίθηση και τα προσόντα αυτά που διαθέτεις σε οδηγούν σε συντονισμένες κινήσεις, ώστε να επιτύχεις με ακρίβεια τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος και η σχέση σου σε ικανοποιεί, προσπάθησε να περιορίσεις την τάση απελευθέρωσης από οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, που εδώ και καιρό σε διακατέχει, για να μην τη θέσεις υπό αμφισβήτηση. Αυτό που ποθείς περισσότερο απ΄ όλα είναι να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αφενός ηρεμούν την ψυχή σου, αφετέρου σου ανεβάζουν τη διάθεση και περνάς ευχάριστα μαζί τους. Η παρουσία του Ερμή στον Δίδυμο είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη για σένα διέλευση, καθώς σε φέρνει σε επαφή με φίλους, αυξάνοντας τις συναντήσεις και τις συζητήσεις για κοινά σχέδια και ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις μαζί τους. Στο διάστημα της αναδρομής του (10/5-4/6) φίλοι απ΄ το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και παρελθοντικοί έρωτες ή/και αγάπες που για κάποιο λόγο έμειναν στη μέση.. Ο Ουρανός και ο Κρόνος μπορεί να σε πιέζουν, παράλληλα με τις εκλείψεις, όμως, μην ξεχνάς να χαμογελάς και να προχωράς.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου η εύνοια στον τομέα σχέσεις που σου προσέφερε ο Δίας στους Ιχθείς απ΄ την αρχή του έτους μετατίθεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά στα οικονομικά σου, αλλά και στη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, με το πέρασμα του ίδιου πλανήτη στον Κριό (10/5). Η Αφροδίτη μαζί με το Δία και προς το τέλος του μήνα και ο Άρης στον Κριό στρέφουν το ενδιαφέρον σου στα χρήματα και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Παράλληλα, όμως, θα ΄χεις την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ώστε να διεκδικήσεις όλα όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου. Μέσα από γεγονότα που θα διαδραματιστούν, θ΄ αντιληφθείς πραγματικά αν η σχέση που διατηρείς ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη, ή αντίθετα σε γεμίζει ανασφάλεια και σε κάνει ν΄ αμφισβητείς ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι αποφάσεις που θα λάβεις, θα ΄ναι ικανές ν’ ανατρέψουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά της σχέσης σου και ν’ αναδείξουν τα θετικά αυτής. Απ΄ την άλλη εάν είσαι ελεύθερος θα επιδιώξεις γνωριμίες με πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια που πλέον έχεις θέσει, ώστε να διατηρείς μια υγιή σχέση. Ο Ερμής απ΄ το Δίδυμο θα στρέψει παράλληλα το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και στην κοινωνική σου εικόνα. Επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες υπόσχονται επαγγελματική άνοδο. Φρόντισε όμως οτιδήποτε καινούριο να το δρομολογήσεις μέχρι ο Ερμής να ξεκινήσει την αναδρομή του (10/5-4/6), ώστε να υπάρξει σταθερότητα. Και εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να διορθώσεις τα, τυχόν, κακώς κείμενα στις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου o Μάιος ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για τα αισθηματικά σου. Αφροδίτη και Δίας στον Κριό και προς το τέλος του μήνα και ο Άρης, συμμαχούν υπέρ σου, ώστε να πάρεις κι εσύ μια ανάσα. Εάν, μάλιστα, οι καταστάσεις που βίωνες το τελευταίο διάστημα στη σχέση σου θύμιζαν μόνο ερωτικό θρίλερ, τα πράγματα αυτόν τον μήνα αλλάζουν. Φυσικά συν Αθηνά και χείρα κίνει και ο νοών νοείτο. Απ΄ την άλλη βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο πολλές φορές, για να μη σου πω τις περισσότερες, να ενεργείς επιπόλαια και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να δημιουργήσεις και «σκάνδαλα»! Όμως το βέβαιο είναι ότι θα περνάς όμορφα, θα διασκεδάζεις κι έχει ο Θεός. Επειδή όμως ο Θεός, που λέμε, αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη ενδέχεται μέσα στο «πάρτι» του Μαΐου, αν δεν προσέξεις, να σε χωρίσουν ή/και να τους χωρίσεις εσύ. Όλα βέβαια εξαρτώνται απ΄ αυτό που τελικά εσύ επιθυμείς. Και επειδή ο μήνας δεν σου προσφέρει μόνο διασκέδαση κι έρωτα, να ξέρεις ότι πρόκειται και για ένα διάστημα που τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα όσον αφορά στις συνεργασίες σου, θα σημειώσουν άνοδο. Φιλικός προς εσένα είναι και ο Ερμής στο Δίδυμο που διευρύνει το πνεύμα σου και σε «σπρώχνει» να ταξιδέψεις, είτε κυριολεκτικά είτε νοητικά. Κατά το διάστημα της αναδρομής του (10/5-4/6) μια ταλαιπωρία θα την έχεις, καθώς αν πράγματι θέλεις να ταξιδέψεις ολοένα και κάποιο εμπόδιο θα εμφανίζεται. Παράλληλα, αν έχεις εκκρεμότητες που αφορούν σ΄ έγγραφα ή νομικά ζητήματα θα υπάρξει επιπλέον εμπλοκή. Τον επόμενο μήνα θα βρεθούν οι λύσεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Μάιος δε θα είναι ένας εύκολος για σένα μήνας. Όχι ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι. Απλώς αυτός ο μήνας συνοδεύεται απ’ την Πανσέληνο-Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, που δε θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε επέκταση επιθυμείς. Και όποιο, τυχόν, ζήτημα προκύψει, θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα. Η εύνοια του Δία στους Ιχθείς που επηρέαζε τον αισθηματικό τομέα, μετατίθεται αυτό το μήνα στη δουλειά σου. Αφροδίτη και Δίας και προς το τέλος του μήνα και ο Άρης φροντίζουν για σένα και σου προσφέρουν τύχη, δύναμη, αγάπη κι ενέργεια στα επαγγελματικά σου. Οπότε το πρώτο μισό του μήνα τα αποτελέσματα που θα ΄χεις θα ΄ναι απολύτως ικανοποιητικά. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τα χρήματά σου κι αυτό για σένα Σκορπιέ είναι ένα υπέροχο νέο. Παράλληλα και η υγεία σου βελτιώνεται και μάλλον αυτό το μήνα πρόκειται να ανανεωθείς ολοκληρωτικά, ψυχή τε και σώματι. Αισθηματικά εξακολουθεί ο Άρης απ΄ τους Ιχθείς για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα να σ΄ ευνοεί, αν και ενίοτε τα νεύρα σου γίνονται σμπαράλια με τα διάφορα ερωτικά και πονηρά τερτίπια, που αυτός ο γνωστός-άλλος δημιουργεί. Κι αν νιώσεις προδομένος, όλοι γνωρίζουμε τον τρόπο, με τον οποίο ανταποδίδεις την προδοσία. Απ΄ την άλλη, όμως, η ερωτική σου λίμπιντο χτυπά κόκκινο και φρόντισε να διοχετεύεις την ένταση και τα νεύρα σου στην κρεβατοκάμαρα.. Κατά το διάστημα της αναδρομής του Ερμή στο Δίδυμο (10/5-4/6) ενδέχεται να πιεστείς στον οικονομικό τομέα, όμως αν έχεις κάνει τα κουμάντα σου το πρώτο μισό του μήνα, δεν σε φοβάμαι.

 

Τοξότης

Τοξότη μου μπορείς να χαίρεσαι, καθώς ο Μάιος για σένα προβλέπεται ερωτικός και δημιουργικός. Η Αφροδίτη (2/5) με το Δία στον Κριό (10/5) και προς το τέλος του μήνα και ο Άρης σου υπόσχονται μια Άνοιξη απόλυτα ερωτική. Η σχέση σου με το ταίρι σου βελτιώνεται και μάλιστα αισθάνεστε μαζί τόσο όμορφα, που ενδεχομένως να συζητήσετε για μια επισημοποίηση, ίσως και για συγκατοίκηση. Για τις γυναίκες –εκπροσώπους του ζωδίου η περίοδος αυτή υπόσχεται γονιμότητα. Παράλληλα οι νέες γνωριμίες και γενικότερα οι ευκαιρίες για εξόδους μέχρι πρωίας κι έντονο φλερτ θα ΄χουν την τιμητική τους. Απ΄ την άλλη και επαγγελματικά ευνοείσαι, καθώς θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες ή/και κάποια νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Λάβε υπόψη σου ότι αρκετά πρόσωπα που θα γνωρίσεις πρόκειται να σε βοηθήσουν μελλοντικά και στη δουλειά σου. Γενικότερα η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και θα βλέπεις τον εαυτό σου να κερδίζει πόντους στα μάτια όλων. Επίσης παίξε κι ένα τζόκερ ή πάρε ένα λαχείο. Ποτέ δεν ξέρεις. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι στα ζητήματα του σπιτιού σου, καθώς ενδέχεται να προκύψουν ζημιές και ν’ αναγκαστείς να ξοδέψεις χρήμα. Ο Ερμής στο Δίδυμο είναι δίπλα σου, φιλικά προσκείμενος και δημιουργεί το ιδανικό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ταυτόχρονα προσφέρει και προοπτικές για νέες γνωριμίες αισθηματικού χαρακτήρα. Το διάστημα της αναδρομής του (10/5-4/6) θα ΄ναι σαν να πηγαίνεις σε πάρτι των πρώην και φυσικά αν δε θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου, μην πας. Μην συμμετέχεις. Αν είσαι, όμως, ελεύθερος με τις ευχές μου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου ο Μάιος με το καλημέρα σας ξεκινά με την Αφροδίτη (2/5) και το Δία στον Κριό (10/5) να σ’ αβαντάρουν στον τομέα οικογένεια και σπίτι. Οι οικογενειακές σου σχέσεις βελτιώνονται. Επίσης η σχέση σου με το ταίρι σου ενδυναμώνεται. Περνάς όμορφα στο σπίτι σου μαζί με το σύντροφό σου και γενικότερα με οικεία σου πρόσωπα. Ανοίγεις το σπίτι σου και υποδέχεσαι φίλους και παρέες. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το έτερο ήμισυ,  ή/και να μετακομίσεις σ΄ ένα μεγαλύτερο και πιο όμορφο σπίτι. Πιο απλά αυτό το μήνα η οικογένεια σου πάει και το κυριότερο τη θέλεις κι εσύ. Προς το τέλος του μήνα παρέα στην Αφροδίτη και το Δία θα κάνει και ο Άρης με την ενέργεια να γίνεται πιο έντονη. Φρόντισε μόνο ν΄ αποφύγεις τους τσακωμούς για να μην χαλάσεις το, ήδη, διαμορφωμένο όμορφο κλίμα. Σ΄ άλλα νέα προσπάθησε γενικότερα να ΄σαι σαφής σε όλα όσα λες κι επικοινωνείς στους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σου ή/και του προσώπου που σ΄ ενδιαφέρει, επειδή η θολούρα και η ασάφεια επικρατεί ακόμη στις επαφές σου. Βέβαια κι εσύ να ΄σαι υποψιασμένος σε όλα ακούς.  Ο Ερμής στο Δίδυμο είναι βοηθητικός στη δουλειά σου και στη σχέση σου με συνεργάτες. Το μυαλό σου λειτουργεί καλά και μάλιστα κατορθώνεις και βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας, που σε ταλαιπωρούν. Βέβαια στο διάστημα της αναδρομής του (10/5-4/6) όλα τα παραπάνω που σου είπα, λάβε τα υπόψη σου αλλά απ΄ την ανάποδη. Εκεί το μυαλό σου θα μπλοκάρει, η καθημερινότητά σου θα ΄ναι γεμάτη με εκκρεμότητες που θ’ ανακύπτουν απ΄ το πουθενά και οι παρεξηγήσεις στη δουλειά δε θα λείψουν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Μάιος ξεκινά εντυπωσιακά για σένα με την Αφροδίτη (2/5) και το Δία στον Κριό (10/5) και προς το τέλος του μήνα και τον Άρη ν’ αβαντάρουν την κοινωνική σου ζωή και να σου προσφέρουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, που ειδικά αν είσαι αδέσμευτος δε θα σ΄ αφήσουν αδιάφορο. Αν έχεις σχέση τα πράγματα βαίνουν ακόμη καλύτερα, γιατί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα ο ερωτικός τομέας σε θέλει και σε θέλει πολύ να ξέρεις. Ένα άλλο καλό νέο είναι τα ταξίδια, που θα ξεκινήσεις να σχεδιάζεις. Για να μη σου πω ότι κάπου θα πας και πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Και ο Ερμής στο Δίδυμο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και σου προσφέρει τη δυνατότητα για επαφές και συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Παράλληλα οι νέες γνωριμίες και μάλιστα κατά τη διάρκεια μετακινήσεων είναι εξαιρετικά πιθανές. Για παράδειγμα πηγαίνεις το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό ενός φίλου και κάνεις μια γνωριμία στη διαδρομή. Οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά.  Το διάστημα της αναδρομής του (10/5-4/6) θα ΄χεις κι εσύ τις κλασικές επιστροφές, που θα πρέπει, όμως, να διπλοτσεκάρεις, για ν’ αποφασίσεις τελικά αν αυτές δεν είναι ή δε θ΄ αποδειχθούν καταστροφές, ή αν τελικά ο νυν αξίζει περισσότερο απ’ τον πρώην. Μόνο μην τους κρατήσεις και τους δύο παράλληλα. Μην ξεχνάς τον Κρόνο που έχει κατσικωθεί για τα καλά πάνω σου και παραμονεύει για να δει το επόμενο λάθος σου.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου ο Δίας φεύγει από πάνω σου και θα κάνει αρκετούς μήνες για να επιστρέψει. Οπότε υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα σε επισκεφτεί ξανά. Εντάξει, όμως, με το ταίρι σου είστε καλά. Κι αν δεν είστε όπως ακριβώς θα ήθελες, βρίσκεστε τουλάχιστον σε καλό δρόμο. Νέες γνωριμίες έκανες. Γενικότερα ο αισθηματικός τομέας ενεργοποιήθηκε. Και περίμενες να δεις τι έχει να γίνει τον Ιούνιο. Οπότε μην απογοητεύεσαι, επειδή η Αφροδίτη (2/5) με το Δία που εισέρχονται στον Κριό (10/5) και προς το τέλος του μήνα και ο Άρης θα φροντίσουν τώρα για τα οικονομικά σου. Να πάρουν κι αυτά λίγο τα πάνω τους. Βέβαια αυτό σημαίνει δουλειά, τρέξιμο, όμως για κάποιο περίεργο λόγο εσύ θα αισθάνεσαι άνετα και γεμάτος αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα θα βλέπεις και το πορτοφολάκι σου να γεμίζει. Απ΄ την άλλη βέβαια δεν τα βάφεις και μαύρα στα αισθηματικά, γιατί έχεις τον Ποσειδώνα και τον Άρη το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου συνοδούς σου, οπότε το ερωτικό ζήτημα εξακολουθεί να κάνει παιχνίδι, αλλά απ΄ αυτά τα ωραία θολά παιχνιδάκια του Ποσειδώνα, που μόνο εσύ τελικά μπορείς και τον καταλαβαίνεις. Παράλληλα αυτό το διάστημα πρόσεχε τον εαυτό σου για ν΄ αποφύγεις μικροατυχήματα. Τσέκαρε και την υγεία σου, γιατί Κρόνος είναι αυτός και πρέπει να βαδίζουμε πάντοτε σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες. Ο Ερμής στο Δίδυμο ευνοεί τη σχέση σου με την οικογένειά σου και με τους γονείς σου. Η επικοινωνία σας χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια. Απ΄ την άλλη αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράζεσαι περισσότερο συναισθηματικά στο ταίρι σου. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα μιας μετακόμισης. Το διάστημα της αναδρομής του (10/5-4/6) ακόμη κι αν συμβεί κάτι δυσάρεστο, όπως για παράδειγμα κάποια λόγια που μπορεί να ειπωθούν, μην αντιδράσεις σπασμωδικά. Οι αναδρομές σου δίνουν μια ευκαιρία για να διορθώσεις αρκετά σφάλματα.

 

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου