Aυτήν την εβδομάδα, βασική ανάγκη θα είναι η ριζική αλλαγή, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι ασφυκτικές συνθήκες και να δοθεί μία πιο ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις βιασύνες και στις επιπολαιότητες, οι επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Στις 30 Μαΐου η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έμπνευση, φαντασία. Προσοχή στην παρατραβηγμένη ονειροπόληση, κάποιοι χαρακτήρες ενδεχομένως να διαφύγουν συνειδητά σε νοητούς κόσμους αποφεύγοντας την πραγματικότητα.

 

Κριός

Μπαίνει φως στο τοπίο. Εξανεμίζονται οι φόβοι σας, διαλύονται οι ανασφάλειές σας και συνειδητοποιείτε πως οι σκοτεινές ενδόμυχες σκέψεις σας, ήταν αβάσιμες και άνευ αίτιας απαισιόδοξες. Το ψυχολογικό στήριγμα που αναζητάτε θα το λάβετε. Θα υπάρξει συναισθηματικά στο πλευρό σας πρόσωπο που θα έχει σκοπό να παραμείνει δίπλα σας για παρά πολλά χρόνια.

Επανασύνδεση. Η προοπτική οριστικού χωρισμού λαμβάνει τέλος. Συνάντηση με το πρώην ταίρι σας θα τερματίσει την απόσταση και καταφθάνει άνοιγμα για μακρύ μέλλον. Το πρόσωπο που αγαπάτε, νιώθει για σας πολλά περισσότερα από ό, τι σας άφησε να νομίζετε και έρχεται να σας το αποδείξει με λόγια και με πράξεις. Καλώς να το δεχτείτε, λοιπόν, και ετοιμαστείτε για επίσημες επαναπροσδιορίσεις.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό, ξάφνιασμα, χτυποκάρδι, θα σας προκαλέσει πρόσωπο που θα το αντικρύσετε για πρώτη φορά στη ζωή σας κι από την πρώτη στιγμή θα σας εντυπωσιάσει. Επειδή δεν είστε χαρακτήρες που φοβάστε τα δυνατά αισθήματα και τις ερωτικές εντάσεις, γι’ αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη, θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με προοπτική ερωτικής σχέσης. Προχωρήστε άφοβα, όλα θα πάνε καλά.

Σχέση – Γάμος. Όμορφη ζεστή και ερωτική ατμόσφαιρα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Τώρα θα αφήσετε στην άκρη έγνοιες και προβληματισμούς, θα επιλέγετε την αισιοδοξία και τον έντονο ερωτισμό. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας απαλλάξει από αμφισβητήσεις ή καχυποψίες και θα είστε πλέον σε θέση να απολαύσετε αισθήματα εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας.

 

Ταύρος

Ξαφνικές αποκαλύψεις θα δημιουργήσουν αναστάτωση στη σκέψη σας και γενικά στον εσωτερικό σας κόσμο. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε που πατάτε, τι ζητάτε και τι αναμένετε, με αποτέλεσμα να περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Αρχίζει νέο κεφάλαιο για εσάς που θα κλείσει με επιτυχία.

Επανασύνδεση. Για όσους από εσάς είστε σε δίλλημα και δεν ξέρετε αν θέλετε πραγματικά την επανασύνδεση ή όχι, τη λύση θα σας την δώσει το ίδιο το πρόσωπο που σας έφερε σε αυτό το σημείο. Το παλιό σας ταίρι θα κινηθεί πρώτο, και μάλιστα με κινήσεις δυναμικές και πολύ αποφασιστικές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις αλλαγές που θα προκύψουν, θα δημιουργηθεί σχέση χωρίς παγίδες και χωρίς ψέματα.

Νέα γνωριμία. Είτε νιώθετε την ανάγκη ενός νέου προσώπου στη ζωή σας, είτε όχι, αυτό θα περάσει απρόσκλητο και χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις. Από τη μια στιγμή στην άλλη, η τυπική χειραψία θα γίνει πρόσκληση για ραντεβού και επειδή ο ενθουσιασμός θα είναι αμοιβαίος, γι’ αυτό δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης. Νέος έρωτας θα ξεκινήσει στη ζωή σας και αυτή τη φορά όλα θα πάνε μια χαρά.

Σχέση – Γάμος. Θα σας βγει σε καλό η προθυμία σας να διαγράψετε τα μικρολαθάκια και να σταθείτε στην ουσία των αισθημάτων. Αμοιβαία διαλλακτικότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, έρχεται κατανόηση και συναισθηματική ισορροπία. Απολαύστε την ερωτική ηρεμία που θα προκύψει, δεχτείτε τις θερμές προτάσεις που θα λάβετε από το ταίρι σας.

 

Δίδυμος

Περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής και η επιμονή που δείξατε ως τώρα, θα αποδειχτεί τελικά αποτελεσματική. Έρχεται συναισθηματική ικανοποίηση που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Για όσους από εσάς επιθυμείτε σταθερή ερωτική σχέση, με ανοιχτό το ενδεχόμενο δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε την επιθυμία σας πράξη.

Επανασύνδεση. Σας διαβεβαιώνω πως το ερωτικό ταίρι που σκέπτεστε δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από κοντά σας, αρκεί να του ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Θα δημιουργήσει την ευκαιρία να δώσετε εξηγήσεις και θα έχει όλη την καλή διάθεση να επανασυνδεθεί μαζί σας. Φερθείτε με ειλικρίνεια και αν στοχεύετε στη σταθερή σχέση, τότε δείξτε το χωρίς ενδοιασμούς.

Νέα γνωριμία. Θα έχετε την τάση να κερδίσετε εντυπώσεις και θα είστε εφοδιασμένοι με γοητεία, ικανή να μαγνητίσει καρδιές. Αξιοποιείστε τη γνωριμία σας με το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί και μην καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε. Η εκλεπτυσμένη του παρουσία και η ευγενική του συμπεριφορά, θα σας δώσει άνοιγμα που δεν πρέπει να το αφήσετε να πάει στράφι.

Σχέση – Γάμος. Στην παρούσα φάση, εσείς θα είστε ο οδηγός των καταστάσεων μέσα στη σχέση σας, δηλαδή οι δικές σας κινήσεις θα κατευθύνουν τα νήματα. Αν κινηθείτε με διάθεση κόντρας, τότε θα φέρετε εντάσεις, αν όμως υπάρξει ηρεμία στις αντιδράσεις σας και συγκαταβατικότητα στις πράξεις σας, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ισορροπία και έντονο συναισθηματικό δέσιμο.

 

Καρκίνος

Νέες ευκαιρίες, καινούρια ερωτικά μονοπάτια και απρόσμενες προκλήσεις, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά το παρόν της ερωτική σας ζωής και να ανοιχτεί προοπτική για ένα τελείως διαφορετικό μέλλον. Μην απορρίψετε καμία πρόταση, καλοδεχτείτε τα απρόσμενα συμβάντα και δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση είναι ένα γεγονός που θα συμβεί είτε προσπαθήσετε να το αποφύγετε, είτε όχι. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει και αυτό που θα κυριαρχήσει ανάμεσα σε σας και το παλιό σας ταίρι θα είναι τα αισθήματα και όχι η λογική. Αφήστε την καρδιά σας να ακολουθήσει τα γεγονότα, χωρίς ανούσιους εγωισμούς και δείξτε εμπιστοσύνη στο δυνατό ερωτισμό που θα υπάρξει.

Νέα γνωριμία. Έρχεται έντονος ενθουσιασμός και δυνατά χτυποκάρδια που δεν θα είστε σε θέση ούτε να τα περιορίσετε, ούτε να τα ελέγξετε. Αυτή τη φορά, μάλλον θα γίνετε υποχείριο αχαλίνωτων αισθημάτων, που όμως σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό. Ίσως χάσετε τον έλεγχο της καρδιά σας, ίσως ξεφύγετε από τα στάνταρ της λογικής σας, αλλά η κατάληξη θα είναι μια πολύ όμορφη και δυνατή ερωτική σχέση.

Σχέση- γάμος. Δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τη διάθεση καβγαδάκια και ανούσιες κόντρες, περνάτε σε περίοδο έντονου συναισθηματισμού και ερωτικής γαληνής. Οι ερωτικές σας διαθέσεις θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και δεν θα σας κρύψω πως αν στοχεύετε στην επίσημη δέσμευση, τώρα θα είναι η ιδανική περίοδος να το κάνετε πράξη. Προχωρήστε άφοβα σε δυναμικές προτάσεις.

 

Λέων

Ευχάριστα γεγονότα θα φέρουν φως στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα επανέλθει η αισιοδοξία στο σκεπτικό σας και ένα συμβάν θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές και ριψοκίνδυνες. Κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθησή σας, επιμείνετε στις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τα γεγονότα θα λύσουν εμπόδια, φέρνοντας πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Επανασύνδεση. Ευνοϊκά γεγονότα και ανοιχτόκαρδες συζητήσεις θα φέρουν κατάληξη επανασύνδεσης, αποκαλύπτοντας συναισθήματα που δεν γνωρίζατε καν πως υπάρχουν. Ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν το δρόμο του οριστικού χωρισμού και θα σας ανοίξουν μια ολοκαίνουργια ευκαιρία με πολύ γερά συναισθηματικά δεσμά.

Νέα γνωριμία. Αν στοχεύετε στη νέα γνωριμία, τότε ετοιμαστείτε, έρχεται η κατάλληλη ευκαιρία στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Τυχαίο συμβάν θα καταλήξει σε ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο εντυπωσιακού παρουσιαστικού. Το αμοιβαίο ενδιαφέρον που θα προκύψει θα μετατρέψει πολύ γρήγορα το φιλικό κλίμα σε ερωτική ατμόσφαιρα και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι σας η τελική κατάληξη.

Σχέση – Γάμος. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επίτευξη στόχων, γι’ αυτό επιλέξτε ποιες επιθυμίες σας θα βάλετε σε προτεραιότητα και ετοιμαστείτε για ευχάριστα γεγονότα. Εκφράστε στο ταίρι σας τις ανάγκες σας, προχωρήστε σε δυναμικές πράξεις και δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει βάση για την πραγματοποίηση μιας πολύ μεγάλης επιθυμίας.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα χαρακτηρίζεστε από επιμονή και ισχυρή θέληση, στοιχεία που πολύ γρήγορα θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επιτυχία που θα ανανεώσει όχι μόνο την καρδιά σας αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Θα προκύψει ευχάριστο αναπάντεχο συμβάν που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και περνάτε σε ολοκαίνουργιο ερωτικό ξεκίνημα.

Επανασύνδεση. Την υπόθεση της επανασύνδεσης θα την αναλάβετε εξ ολοκλήρου εσείς. Μια πληροφορία που θα λάβετε και ένα τυχαίο γεγονός, θα ενισχύσουν τη θέλησή σας να επαναφέρετε στη ζωή σας το παλιό σας ταίρι. Θα σας αποκαλύψω πως οι πράξεις σας θα πιάσουν τόπο από τα πρώτα σας βήματα. Δεν θα υπάρξει κανένα γεγονός απογοήτευσης, διατηρήστε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό παρουσιαστικό, εκδηλωτική συμπεριφορά, οικεία στάση, θα είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου με το οποίο θα βρεθείτε σε τυχαία συνομιλία. Επειδή πολύ γρήγορα θα αναπτυχθεί μεταξύ σας συμπάθεια και έλξη, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αναλωθείτε σε αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες. Κινηθείτε άμεσα και θυμηθείτε πως το γοργόν και χάριν έχει.

Σχέση- γάμος. Αυτή τη φορά, η θέση εξουσίας μέσα στη σχέση σας θα είναι αποκλειστικά δική σας. Θα είστε καταρτισμένοι με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, στοιχεία που θα βοηθήσουν το αγαπημένο σας ταίρι να σας εμπιστευτεί και να μη σας αμφισβητήσει. Θα βρείτε την κατανόηση και τη συναισθηματική συμμαχία που αναζητάτε, κινηθείτε άμεσα και ισορροπημένα.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με αφορμή ένα συμβάν που δεν θα είναι και ιδιαίτερα σημαντικό, θα νιώσετε την ανάγκη να αναρωτηθείτε, να αναζητήσετε τις ψυχολογικές ρίζες της συναισθηματικής σας κατάστασης, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι φταίει και να καταλήξετε στο τι πρέπει να κάνετε. Έρχεται συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα δώσει λύσεις σε πολλά.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση, θα εστιάσετε στην αιτία και όχι τόσο στο αποτέλεσμα. Στόχος σας δεν θα είναι η επανασύνδεση αλλά η εξακρίβωση του αν όντως θέλετε την επανένωση ή όχι. Θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματά σας, θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και θα οδηγηθείτε σε πράξεις, μόνο όταν νιώσετε πως είστε έτοιμοι να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σας δείξει θερμό ενδιαφέρον, όμως ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αντιδράσετε άμεσα και ξεκάθαρα. Θα νιώσετε την ανάγκη να σας δοθεί χρόνος, δεν θα θελήσετε βιαστικά βήματα ούτε πιέσεις. Κρατήστε στάση χαλαρή, δείξτε από την αρχή τις προθέσεις σας και θα δείτε πως οι συνθήκες θα σας το επιτρέψουν, θα οδηγήσετε τις επαφές σας στην κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Σχέση – Γάμος. Μια τολμηρή συζήτηση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα. Θα εισχωρήσετε βαθιά στο συναισθηματικό σας κόσμο, με στόχο να ανακαλύψετε από πού ακριβώς πηγάζουν οι αντιδράσεις και οι επιθυμίες σας. Θα καταφέρετε να λύσετε το κουβάρι, να βρείτε την άκρη του νήματος, περνάτε σε περίοδο συνεννόησης ισορροπίας και αλληλοκατανόησης.

 

Σκορπιός

Σε περίπτωση που σας κυριεύουν σκέψεις αρνητικές, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε στην παρούσα φάση, είναι να ψάξετε να βρείτε από που απορρέει το σκεπτικό σας. Επειδή θα υπάρξει ο κίνδυνος να παγιδευτείτε σε ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό εξακριβώστε αν αυτό που νιώθετε ή νομίζετε είναι αυταπάτη και στηριχτείτε όχι σε υποψίες αλλά σε αποδείξεις.

Επανασύνδεση. Μην εκπλαγείτε αν σας αποδειχθεί πως ο χωρισμός σας πρόεκυψε από μια λάθος σας υποψία. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως αυτή τηνστιγμή υπάρχει σκοτάδι στη σκέψη σας και στην αντίληψη σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις. Τα συμβάντα σε λίγο θα σας ανοίξουν τα μάτια, για την ώρα, αφήστε απλά το χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία. Ίσως αρχικά να μη δείτε και με πολύ καλό μάτι αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα σας παρουσιαστεί. Ενδεχομένως να μη σας ενθουσιάσει εκ πρώτης όψεως κι ίσως ο χαρακτήρας του να σας φανεί πολύ διαφορετικός από το δικό σας, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε τα γεγονότα. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας αποδείξουν πως η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα η αληθινή.

Σχέση- γάμος. Μπερδεμένες σκέψεις θα μπλοκάρουν την κρίση σας, όμως μην αφήσετε τα αισθήματά σας να αλλοιωθούν, γιατί έτσι θα γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, δημιουργώντας παρεξηγήσεις που θα αδικήσουν το ταίρι σας. Αν νιώθετε πως χάσατε την άκρη του νήματος, τότε αναζητήστε αποδείξεις και σας φανερώνω πως πολύ σύντομα θα υπάρξει ξαφνικό γεγονός που θα φέρει άπλετο φως.

 

Τοξότης

Ευχάριστα ερωτικά συμβάντα θα φέρουν εξομολογήσεις, θα αποκαλυφθούν αισθήματα και καταστάσεις που ήταν άγνωστες για εσάς. Οι εξελίξεις θα σας ξαφνιάσουν και θα είναι ικανές να σας προσφέρουν δυνατά συναισθήματα και αισθησιακές εντάσεις. Θα σας εξιτάρει ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανοίξει μεταξύ σας ερωτική πορεία μελλοντικών προδιαγραφών.

Επανασύνδεση. Συμφιλίωση, επανασύνδεση και έντονος συναισθηματισμός, θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά των ημερών και θα σας δώσω τη συμβουλή να αφήσετε τον εαυτό σας να χαρεί ελεύθερα απομακρύνοντας αβάσιμες φοβίες. Θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι και θα διαπιστώσετε πως αυτή τη φορά, τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά.

Νέα γνωριμία. Μοιραία θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει σε χώρο και χρόνο τελείως ανυποψίαστο. Ενθουσιασμός θα συνεπάρει την καρδιά σας και η δυνατή έλξη που θα νιώσετε θα σας κάνει πολύ γρήγορα να πείτε το “ναι” στην πρόταση που θα λάβετε. Δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε και μην πανικοβληθείτε, αν προκύψει τελικά έρωτας κεραυνοβόλος!

Σχέση – γάμος. Καταλαγιάζουν οι εγωιστικές τάσεις τόσο από εσάς όσο και από το ερωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να περάσετε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας, με βασικό χαρακτηριστικό τον έντονο ερωτισμό. Η κοινή σας επιθυμία να τα βρείτε και να ηρεμήσετε θα ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις και έρχονται πολύ έντονες και θερμές ερωτικές στιγμές.

 

Αιγόκερως

Θα έχετε τη δύναμη να κάνετε μια τολμηρή βουτιά μέσα στο ίδιο σας το είναι, τώρα θα καταλήξετε στο τι πρέπει να θάψετε και τι αξίζει να διεκδικήσετε. Περνάτε σε συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια είναι τα προτερήματά σας, ποια τα ελαττώματά σας και ποιος ο σωστός τρόπος για να διεκδικήσετε τα θέλω σας.

Επανασύνδεση. Με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν, παίρνετε την απόφαση να διαλύσετε το ψυχολογικό μπούκωμα των τελευταίων ημερών και περνάτε σε ουσιαστική δράση. Με δικές σας κινήσεις, θα φέρετε κοντά σας πρώην αγαπημένο σας ταίρι και προς έκπληξή σας, θα αποδειχτεί ότι σας έχει στην καρδιά του, στην ίδια ακριβώς θέση που το έχετε κι εσείς.

Νέα γνωριμία. Καλό θα είναι να μην κλείσετε το δρόμο στο πρόσωπο που θα σας ανοιχτεί ψυχικά και ερωτικά. Έρχεται ερωτική πρόταση που θα είναι αιφνιδιαστική και θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά όλη σας τη ζωή. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα και την ανία των τωρινών δεδομένων, τότε μην απορρίψετε το πρόσωπο που με τόσο θερμό τρόπο θα σας πλησιάσει.

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα έχετε τη δύναμη να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να περάσετε σε πράξεις επανόρθωσης. Η απόφασή σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να μοιράσετε δίκαια τις ευθύνες, θα σας φέρει κατάληξη ισορροπίας και εμπιστοσύνης. Περνάτε σε περίοδο ερωτικής σταθερότητας και έρχονται υποσχέσεις που θα σας φέρουν ένα πολύ πιο ασφαλές μέλλον.

 

Υδροχόος

Ένα μικρό και επιφανειακό προβληματάκι θα σας δώσει το κίνητρο να απομονωθείτε και να αναζητήσετε αιτίες και αποτελέσματα. Η ξεκάθαρη στάση που θα έχει προς εσάς συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε που κάνατε λάθος και που υπάρχει ο κίνδυνος να την πατήσετε. Κάντε μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό σας, θα σας βγει σε καλό.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση, μάλλον δεν θα είστε έτοιμοι για οριστικές αποφάσεις ή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και τι έχετε ανάγκη. Για την ώρα, ζυγίστε τις καταστάσεις, βρείτε τα με τον εαυτό σας, και το αν πρέπει να τα βρείτε και με το πρώην ταίρι σας αυτό θα φάνει στην πορεία.

Νέα γνωριμία. Δυνατή ευκαιρία νέας γνωριμίας θα εμφανιστεί στον ερωτικό σας δρόμο και καλό θα είναι να μη γυρίσετε την πλάτη. Θερμά λόγια, ευδιάκριτο ενδιαφέρον και απονήρευτος ερωτισμός, θα είναι τα στοιχεία που θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η απόφαση για το αν θα προχωρήσετε σε αυτή τη νέα διαδρομή θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας.

Σχέση – Γάμος. Ίσως να παιδευτείτε λιγάκι, προσπαθώντας να ανακαλύψετε μέσα στη σχέση σας που βρίσκεται η αλήθεια και που η αυταπάτη. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος. Θα λύσετε τον κόμπο που σας δημιουργούσε αμφιβολίες και θα διαπιστώσετε πως το ταίρι που έχετε δίπλα σας, δεν πράττει με στόχο να σας βλάψει, αλλά με στόχο να σας κρατήσει μόνιμα κοντά του.

 

Ιχθείς

Ξαφνικές συναντήσεις, όμορφες συνομιλίες και απρόσμενες αποκαλύψεις, θα φέρουν αισιοδοξία στη σκέψη σας και έντονο ενθουσιασμό στην καρδιά σας. Η τύχη θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που θα καταφέρει να σας θυμίσει τι πάει να πει δέσμευση και πραγματική αγάπη. Καταφθάνει μόνιμο ταίρι, δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να το απορρίψετε.

Επανασύνδεση. Δυνατό συναισθηματικό άνοιγμα θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν και θα σας αποδείξει πως ό, τι είναι φτιαγμένο από υλικό αγάπης, δεν διαλύεται ποτέ στο πέρασμα του χρόνου. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως όταν υπάρχει πραγματική αγάπη, δεν μπορεί να υπάρξει οριστικός χωρισμός. Έρχεται επανασύνδεση, με προοπτική μόνιμης δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Ευτυχές γεγονός θα αποτελέσει η γνωριμία σας με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Όλα θα κινηθούν με ταχύτητα και πολύ γρήγορα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, που θα δώσει νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή. Αμοιβαία αισθήματα και κοινές επιθυμίες, θα φέρουν κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης με πολύ μεγάλη διάρκεια.

Σχέση- γάμος. Ευχάριστα συμβάντα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα αλλάξουν τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Έρχεται ισορροπία και συναισθηματική ασφάλεια ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Καταφθάνει πραγματοποίηση μιας μεγάλη σας επιθυμίας, φέρνοντας στη ζωή σας ένα γεγονός που θα μείνει σταθερά ριζωμένο σε παρόν και μέλλον.

 

Πηγή: e-zwdia