Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας μήνας γεμάτος από ευκαιρίες και στιγμές τύχης για τα περισσότερα ζώδια. Υποθέσεις που ήταν μπλοκαρισμένες ή τις θεωρούσαμε τελειωμένες, θα μπουν τώρα στο στάδιο της ολοκλήρωσης και πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ο πιο τυχερός μήνας της χρονιάς για τις υποθέσεις καρδιάς, αφού ο έρωτας χαρίζει αισιοδοξία, χαρά και μεγάλη ανανέωση. Αυτόν τον μήνα θα δημιουργηθούν νέα ερωτικά ειδύλλια, τα οποία θα μπορέσουν να διατηρηθούν στο χρόνο. Παράλληλα οι δύσκολες ή φθαρμένες σχέσεις, θα αναζωογονηθούν σημαντικά και θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

 

Κριός

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Ιούνιο αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, ακούς περισσότερο την καρδιά σου και εκφράζεις με πιο έντονο τρόπο τις ευαισθησίες σου, αλλά και όσα κρύβεις μέσα σου. Οι σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα (οικογένεια, φίλους, σύντροφος) θα γίνουν πιο ζεστές, ενώ κι εσύ από την πλευρά σου θα έχεις την ανάγκη της ξεκούρασης, αλλά και της αναθέρμανσης σχέσεων… Ένα ζήτημα από το παρελθόν σου θα σε προβληματίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου είναι μία κρύο και μία ζέστη αυτό τον μήνα. Από τη μία πλευρά έχεις την επιθυμία να ρομαντζάρεις και να δέσεις άγκυρα στο σταθερό ερωτικό σου λιμάνι, από την άλλη όμως το παρελθόν σου δε σε αφήνει… Είτε νιώθεις πίκρα για μία παλιά ερωτική ιστορία, είτε νιώθεις ότι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σου δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Ο ρομαντισμός ωστόσο δε θα λείψει από αυτές τις μέρες του καλοκαιριού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το δυνατό σου σημείο σου για το διάστημα του Ιουνίου είναι η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου, που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με επιτυχία κάποιες εργασίες σου. Από την άλλη πλευρά, τα οικονομικά σου θα είναι με σκαμπανεβάσματα, αλλά και έκτακτα έξοδα, τα οποία και θα πρέπει να προνοήσεις. Κάποια αλλαγή στο σπίτι, θα σου κοστίσει.

 

Ταύρος

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος ξεκινά και σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια, ενθουσιασμό, χαρά και επιθυμία για κοινωνική δικτύωση και ταξιδάκια! Θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις, που θα κάνουν τις ημέρες αυτές του καλοκαιριού διασκεδαστικές, γεμάτες χαρά και γνωριμίες. Θα ξεφύγεις από την στασιμότητα, θα έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο, θα δεις νέα μέρη, θα έχεις χαρμόσυνες συναντήσεις και η αισιοδοξία θα επανέλθει μετά από καιρό και πάλι στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία πολύ θετική πορεία. Τα προβλήματα έφτασαν στο τέλος τους και από αυτό το μήνα καλωσορίζεις μία νέα εποχή στα ερωτικά, που σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα βρεθεί λύση για να ξεπεράσεις τα προβλήματα του χτες. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μέσα από φίλους, γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, που θα σε ζωντανέψει και θα σου χαρίσει κέφι, όνειρα και χαρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ατού σου αυτό το μήνα είναι τα οικονομικά σου, τα οποία θα είναι αρκετά πιο ανεβασμένα. Θα έρθουν στα χέρια σου οφειλόμενα χρήματα, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές για θέματα επαγγελματικά. Ο μήνας σε βοηθά στη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία εργασιών, που θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα.

 

Δίδυμος 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος δεν είναι και ο πιο ευχάριστος μήνας για το ζώδιό σου, γιατί καλείσαι να δώσεις λύσεις οριστικές, σε θέματα που σε απασχόλησαν το περασμένο διάστημα. Περιορίζεσαι, κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου, επικεντρώνεσαι στο τι θα κάνεις στο μέλλον σου, ενώ τα οικογενειακά ζητήματα φαίνεται ότι απορροφούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Αυτό που θα υποχρεωθείς να κάνεις, είναι να αναγνωρίσεις τα λάθη του παρελθόντος και να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου δεν είναι στα φόρτε τους αυτόν τον Ιούνιο. Τα συναισθήματά σου παγώνουν, ενώ η σχέση σου φαίνεται ότι δε σε καλύπτει όπως πρώτα. Αν δεν έχεις σχέση, είναι φανερό ότι το μυαλό σου έχει κολλήσει σε έναν άνθρωπο του παρελθόντος, που για την ώρα δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις. Κατά την διάρκεια του μήνα θα κατανοήσεις ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις τακτική, να γυρίσεις σελίδα, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι που δε σου αρέσει ή σε πιέζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο προβληματισμός για την πορεία των επαγγελματικών σου δε θα λείψει αυτόν το μήνα. Σκέφτεσαι πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Αυτό το μήνα θα βάλεις λοιπόν στα σκαριά τα επόμενα σχέδιά σου, χωρίς να βιαστείς ακόμα να τα ξεκινήσεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν έξοδα από υποθέσεις του παρελθόντος, που δε σου επιτρέπουν για την ώρα να αισθάνεσαι άνετα.

 

Καρκίνος

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι τους προηγούμενους μήνες έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό και κουράστηκες για να κατακτήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια. Ενώ λοιπόν βρίσκεσαι σε φάση αναμονής αλλά και καθυστέρησης, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν. Η κατάκτηση ενός σχεδίου πάνω στο οποίο έχεις δουλέψει πολύ, θα σε κάνει να νιώσεις την αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών σου. Αυτό το μήνα κατακτάς αυτό που σου αξίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αγάπη δένει, γίνεται ουσιαστική και σου δίνει τη δύναμη να αντέξεις κάθε δυσκολία… Πάνω που είπες ότι τελειώνει μία σχέση, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να την ανανεώσεις και να τη φέρεις πιο κοντά σου. Τα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει, θα αποδειχθούν πραγματικά και θα νιώσεις ανακούφιση γι’ αυτό. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο, που γρήγορα θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρήκες το σύντροφο, με τον οποίο ταιριάζεις κατάλληλα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος σου χαρίζει την επαγγελματική αναγνώριση και την επιτυχία. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία προαγωγή ή ανάληψη νέων καθηκόντων, που θα ανεβάσουν σημαντικά το γόητρό σου. Τα οικονομικά σου, παρόλο που εξακολουθούν να σε προβληματίζουν, θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένα, συγκριτικά με το τελευταίο τρίμηνο.

 

Λέων

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος σε βρίσκει με ενθουσιασμό, αλλά και με την επιθυμία πολύ γρήγορα να κυνηγήσεις και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Η βιασύνη, αλλά και η επιπολαιότητα, θα σε οδηγήσουν σε λάθη, για το λόγο αυτό σκέψου δύο και τρείς φορές πριν πάρεις απόφαση που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σου. Οι φίλοι θα σου χαρίσουν στιγμές διασκέδασης, ενώ θα γνωρίσεις και νέο κόσμο. Θα σε κατακλύσει η ανάγκη σου για ελευθερία, αλλά και για σημαντικές αλλαγές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος αντιφάσεις, σίγουρα όμως θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και αλλαγές για τα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν εντάσεις και ασυμφωνίες, γιατί εσύ δε θα βάζεις νερό στο κρασί σου και θα θες να υπερισχύσεις. Η ανάγκη για ελευθερία μπορεί να κλονίσει τα δεσμά της σχέσης σου, για το λόγο αυτό μείωσε την παρορμητικότητά σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει, οι νέες γνωριμίες είναι αρκετές, ενώ ο άστατος, αλλά παθιασμένος έρωτας, θα σε αναστατώσει με τρόπο όμορφο, αλλά και δυναμικό. Η σταθερότητα των αισθηματικών είναι αβέβαιη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα, αν και έχουμε διακοπές και ανεμελιά, εσύ θα δεχτείς προτάσεις ενδιαφέρουσες, αλλά θα έχουν και το ρίσκο τους. Θυμήσου πως η εποχή δεν ευνοεί τα τολμηρά ρίσκα και τις αλλαγές. Επιπλέον, προσπάθησε αυτό το μήνα να μη δίνεις το λόγο σου στα εργασιακά, αναλαμβάνοντας πολλές εργασίες παράλληλα, γιατί είναι κάτι που θα σε κουράσει, ενώ δε θα μπορείς να λειτουργήσεις και με συνέπεια. Οι περιττές σπατάλες στα οικονομικά, θα σε κάνουν τον επόμενο μήνα να μετανιώσεις για τις απερισκεψίες σου.

 

Παρθένος

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σου χαρίζει νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις και καινούργια κίνητρα για τη ζωή, αλλά και το μέλλον σου. Αυτή την περίοδο θα καταφέρεις να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αλλαγές που σχεδίαζες από το χειμώνα. Θα διώξεις από κοντά ανθρώπους που σε απογοήτευσαν και θα βάλεις τη ζωή σου πάνω σε νέες, γερές βάσεις. Ο μήνας σε ευνοεί στην έναρξη μίας νέας εργασίας, ενός γάμου, μίας αλλαγής σπιτιού…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα υπάρχει η προοπτική του γάμου, της επισημοποίησης ή έστω της σταθεροποίησης της αισθηματικής σου ζωής με κάποιο τρόπο. Είναι βέβαιο είναι ότι θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά στο πλευρό ενός συντρόφου και θα κάνετε κοινά σχέδια για την πορεία σας. Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε η στιγμή για τη σοβαρή γνωριμία που θα αλλάξει όλα όσα πίστευες ως τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι βέβαιο ότι αυτόν τον έχεις το κέφι και την ενεργητικότητα να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να μάθεις κάτι νέο ή ακόμα και να αλλάξεις αντικείμενο απασχόλησης. Ό,τι και να αποφασίσεις, είναι σίγουρο ότι θα στεφθεί με επιτυχία! Οι οικονομικοί χειρισμοί του μήνα, θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις πιο άνετα στις υποχρεώσεις σου.

 

Ζυγός

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ο πιο ρομαντικός μήνας της χρονιάς για σένα, φίλε Ζυγέ, που φαίνεται ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τους πόθους, αλλά και τα πάθη σου. Κάνεις νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου και σε ενθουσιάζουν οι εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σου, γιατί σε κάνουν να βρεις και πάλι τη χαρά που είχες χάσει τους τελευταίους μήνες. Ο μήνας είναι ερωτικός, με πολλά ενδιαφέροντα και με δυνατότητες να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις και να δεις τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά “ζουμερές” θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις του Ιουνίου για σένα, Ζυγέ! Τα διλήμματα, οι ζήλιες και τα πάθη δε θα λείψουν, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση. Αν είσαι όμως σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα έρθουν έτσι τα πράγματα, που θα ερωτευτείς ξανά το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, ένα νέο άτομο θα ξυπνήσει μέσα σου το φλογερό πάθος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά σου θα σου δημιουργήσει στιγμιαία ένταση, ενώ οι διαφωνίες με συνεργάτες θα σε κάνουν να δεις ότι πρέπει από εδώ και στο εξής να λειτουργείς πιο μεμονωμένα. Μην αμελήσεις υποθέσεις επαγγελματικές και οικονομικές, για να μην τα βρεις μπαστούνια τον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά είναι καλά, αν και αυτό το μήνα θα ίσως να χάσεις τον έλεγχό τους.

 

Σκορπιός

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι μήνας κατακτήσεων, που επιτέλους θα δεις τα πράγματα στη ζωή σου να αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που το αξίζεις! Οι θυσίες, οι προσπάθειες και ο αγώνας που έκανες ως τώρα, θα ανταμειφτούν. Μία μεγάλη επιτυχία θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά και να οργανώνεις τη ζωή σου από την αρχή, πάνω σε νέες, αλλά πιο σταθερές βάσεις. Ο Ιούνιος σε βοηθά να έχεις υλικά οφέλη ή να κάνεις μία σημαντική αγορά, που την είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ανάγκη σου για αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα θα ικανοποιηθεί στο έπακρο αυτό το μήνα. Ο Ιούνιος είναι για σένα, Σκορπιέ, ένας μήνας που θα σε φέρει στην αγκαλιά του ανθρώπου που θέλεις δίπλα σου… Ακόμα και αν δεν έχεις βρει αυτό το ξεχωριστό άτομο, είναι βέβαιο ότι μία νέα γνωριμία θα μπει τώρα στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσεις θα είναι πολλές και σημαντικές, όμως με την εργατικότητά και την συνέπειά σου, θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία σε κάθε προσπάθειά σου. Μία οικονομική ανταμοιβή ή έστω κάποια μικρή αύξηση στο εισόδημά σου, θα σου δώσει ανακούφιση και ελπίδα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

 

Τοξότης

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Ιούνιο φορτίζεις τις μπαταρίες σου, γιατί ξέρεις ότι οι δυσκολίες του φθινοπώρου θα είναι πολλές, επομένως είναι απαραίτητο να βρεις τις ισορροπίες σου. Το χαμόγελο της ανεμελιάς επιστρέφει στα χείλη σου και ανακουφίζεσαι από προβλήματα που σε είχαν κάνει να χάσεις τον τελευταίο καιρό τον εαυτό σου. Ο τομέας της ζωής σου που θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, όπου και θα καταλάβεις ότι για να διατηρήσεις κάποιους ανθρώπους κοντά σου, είναι απαραίτητο να κάνεις θυσίες, αλλά και υποχωρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό τον δεν έχεις χρόνο, αλλά και διάθεση για επιπόλαια ερωτικά παιχνίδια. Αρχίζεις να βλέπεις πιο λογικά και ρεαλιστικά το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας, γιατί δε θέλεις να μείνεις μόνος, αλλά και γιατί πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι πιο σταθερό. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα που στέκονταν εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, αρχίζεις τώρα να βρίσκεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες και μπαίνεις σε ετοιμότητα για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί το κλίμα στη δουλειά σου να μη σου αρέσει και να αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με εργασίες που δε σου ταιριάζουν, δε σου αρέσουν ή που είχες απορρίψει, όμως όλη αυτή η διαδικασία θα σου κάνει εντέλει καλό! Οι συνεργασίες σου θα αλλάξουν, γεγονός που θα σε βοηθήσει. Όσο για τα οικονομικά σου, προς το τέλος του μήνα ευνοείσαι σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

 

Αιγόκερως

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις κάπου ήσυχα, μακριά από ανεπιθύμητους ανθρώπους ή και καταστάσεις που σε έχουν πλέον κουράσει. Θα κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, δε θα έχεις τη διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή, για πολλές επαφές ή για πολλές μετακινήσεις. Η διάθεσή σου θα χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, ενώ στο μυαλό σου θα υπάρχουν σκέψεις και προβληματισμοί που θα αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου. Ξέρεις ότι είσαι σε στάδιο που πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα γύρω σου… Δες ώριμα τις καταστάσεις γύρω σου και πάρε αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή είναι προβληματική αυτόν το μήνα, γιατί φαίνεται ότι κάποια προβλήματα σε έχουν αποθαρρύνει και έχουν κάνει να χάσεις την ελπίδα και το κέφι σου. Θα νιώσεις ότι κάποιοι άνθρωποι δε γίνεται να αλλάξουν, όσο και αν εσύ το προσπαθήσεις. Η σχέση σου θα περάσει την κρίση της και είναι στο χέρι σου αν θα τη διατηρήσεις ή αν θα τη διακόψεις. Αν δεν υπάρχει σχέση, τότε θα πάρεις κάποιες απαντήσεις για ένα ερωτικό θέμα που αφορά το παρελθόν σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να μπήκαμε στο καλοκαιράκι, όμως οι έννοιες σου για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, δεν σταματούν, ίσα-ίσα που τώρα ξεκινούν γιατί εσύ σκέφτεσαι πάντα μπροστά. Αναζητάς μία νέα επαγγελματική πορεία και τώρα κάθεσαι και σκέφτεσαι τις εναλλακτικές που έχεις. Τα οικονομικά δε βρίσκονται και στο καλύτερό τους στάδιο και αναγκαστικά πρέπει να κόψεις έξοδα, να περιοριστείς, προκειμένου να μαζευτείς και να καλύψεις υποχρεώσεις. Θα τα καταφέρεις.

 

 

Υδροχόος

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι ξεκινά ευχάριστα για σένα, φίλε Υδροχόε. Ο Ιούνιος φέρνει μία απρόσμενη αλλαγή της τύχης, που σου χαρίζει νέες εμπειρίες, γνωριμίες, δικτύωση, δώρα, προσφορές και γεγονότα, που σε κάνουν να παίρνεις στροφή 180 μοιρών από την κατάσταση που ήσουν ως τώρα. Αυτό που απέρριπτες ή δεν πίστευες ότι θα συμβεί, θα έρθει μπροστά σου, δίνοντάς σου το μήνυμα ότι στη ζωή τα πάντα είναι δυνατά. Απόλαυσέ το.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ενώ μπορεί να είχες πιστέψει ότι μία ερωτική σχέση ή μία υπόθεση δε θα έχει μέλλον, κάτι φαίνεται να προκύπτει στα αισθηματικά σου, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα που είχες ως σήμερα. Η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν δεν έχεις σχέση, ο ενθουσιασμός αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε φέρουν στο πλευρό ενός ανθρώπου, που πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει αυτό που ζητάς και σου αξίζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία ξαφνική είδηση-πρόταση, θα γίνει αυτό το μήνα η αρχή για ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου. Αν δεν εργάζεσαι, τότε σίγουρα θα βρεθεί μία νέα εργασία. Αν ήδη είσαι σε δουλειά, τότε μπορεί να υπάρξει ένα ταξίδι, μία προαγωγή, ένα νέο αντικείμενο εργασίας, που θα είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Ένα οικονομικό κέρδος τη στιγμή που δεν το περιμένεις, θα σε κάνει να πετάξεις στα ουράνια από ευτυχία.

 

Ιχθείς

ΓΕΝΙΚΑ: Τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το δυναμισμό σου, την αποφασιστικότητά σου και πίστευες πως τίποτα όμορφο δε θα συμβεί στη ζωή σου… Τώρα όμως, θα ξεκουραστείς, θα πάρεις δυνάμεις, αλλά και θα εισπράξεις αγάπη από τα κοντινά σου πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να σταθείς και πάλι γερά στα πόδια σου. Οι στόχοι που είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα αρχίσουν τώρα να μπαίνουν στο στάδιο της πραγματοποίησης! Ένα κοντινό σου πρόσωπο, θα χρειαστεί την υποστήριξή σου και εσύ θα σταθείς στο πλευρό του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούνιος θα σου δώσει σημαντικές απαντήσεις για το μέλλον και την πορεία των αισθηματικών σου. Θα καταλάβεις αν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι αμοιβαία, θα αποφασίσεις τι θέλεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής και πλέον θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις. Αυτό τον θα καταφέρεις εντέλει να ξεπεράσεις τα ερωτικά εμπόδια και θα τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι αποφάσεις σου, αλλά και οι πράξεις σου, θα σε βοηθήσουν αυτό το μήνα ξεπεράσεις τις δυσκολίες των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία. Τα οικονομικά είναι ανοδικά και έρχονται στα χέρια σου χρήματα, τα οποία σου χρωστούσαν και τα περίμενες πολύ καιρό.

 

 

Πηγή: MyAstro