Καλή βδομάδα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλή, αφού μας κάνει δώρο λίγη παράνοια με μια δόση ακραίων συναισθημάτων που δύσκολα θα μπορέσουμε να χαλιναγωγήσουμε. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρουμε τη στιγμή που θα είμαστε φορτισμένοι έντονα. Μην αφήσουμε τα συναισθήματά μας να μας καθοδηγήσουν αυτή τη βδομάδα, γιατί οι πιθανότητες να το μετανιώσουμε μετά θα είναι μεγάλες- θα είναι δηλαδή σαν να ξυπνάμε Δευτέρα πρωί μετά από μεγάλο μεθύσι, για να πάμε στη δουλειά. Τέτοιο χάλι!

 

Κριός
Κριάρι μου, μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για σένα κι αυτό γιατί θα ανακαλύψεις ενδιαφέροντα πράγματα για τα άτομα στο περιβάλλον σου. Τα παρασκηνιακά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος σου δε θα μείνουν κρυφά για πολύ γιατί αν μη τι άλλο, είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά. Κάνεις λίγο τον ντετέκτιβ και μαθαίνεις πράγματα για την οικογένειά σου, τους φίλους σου αλλά ακόμα και για την ερωτική σου σχέση, που αγνοούσες και που εν τέλει, αλλάζουν την κοσμοθεωρία σου. Εκεί βέβαια που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση, είναι στις εργασιακές σου σχέσεις γιατί έχουν βγει μαχαίρια κι εσύ δεν έχεις πάρει είδηση.

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες αυτή τη βδομάδα, σου αρέσει δε σου αρέσει. Η συνεννόηση με το άλλο σου μισό δε θα είναι εύκολη γι’ αυτό οφείλεις να επιστρατεύσεις όση υπομονή διαθέτεις για να μη βγουν κι εκεί μαχαίρια και παράπονα που μπορούν να κάνουν κακό στη σχέση σας. Τα συναισθήματα είναι έντονα και το πρόβλημα είναι πως κανείς σας δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί, ενώ η διάθεση αλλάζει στο δευτερόλεπτο, κάτι που καθιστά επικίνδυνη την όποια προσπάθεια να βρείτε τι στο καλό έχετε και πώς μπορείτε να το ξεπεράσετε. Ίσως να χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα αυτή τη βδομάδα, ώστε να μην καταλήξετε να κάνετε μόνιμο διάλειμμα από τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, τις πρώτες μέρες αυτής της ερωτικής εβδομάδας μπορεί να νιώσεις πως τα πάντα πηγαίνουν με ταχύτητα σαλιγκαριού αλλά καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή και να μην πιέσεις καταστάσεις, γιατί θα γυρίσει εναντίον σου αυτή η πίεση. Πριν το ΣΚ θα ξεκολλήσεις από αυτό το ερωτικό τέλμα και θα δεις να μεγαλώνει το ενδιαφέρον του άλλου φύλου. Φυσικά οι γνωριμίες θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται να φέρουν τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις.

Pillowfight: Ο Τοξότης δεν κρύβεται κι αυτό σου αρέσει.

Goodnight: Δεν μπορείς τη μυστικοπάθεια του Σκορπιού.

 

Ταύρος
Ταυράκι μου αγαπημένο, αυτή τη βδομάδα θα μπερδευτείς πολύ, δε στο κρύβω. Θα ακούσεις πολλά πράγματα για άτομα για τα οποία νοιάζεσαι και δε θα ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι. Αυτό θα πρέπει καταφέρεις αυτές τις ημέρες, να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα και την υπερβολή, ώστε να αντιδράσεις ανάλογα και να μη χαλάσεις σχέσεις ζωής για το τίποτα. Θέλει προσεκτικό χειρισμό και σοβαρότητα το θέμα, ενώ θα πρέπει να εμπιστευτείς και το ένστικτό σου. Μη φοβηθείς να εμπιστευτείς τις αγωνίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι πραγματικά, γιατί εκείνα μπορούν να δουν την κατάσταση με καθαρό μυαλό και να σε βοηθήσουν ουσιαστικά.

Θα είναι λίγο πρόκληση να μπορέσεις να κάνεις μια ουσιαστική και χωρίς μπερδέματα συζήτηση με το άλλο σου μισό, αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σίγουρος πως το θέμα που θες να συζητήσεις μαζί του, δε θα φέρει κάποιο ξέσπασμα που μπορεί να διαλύσει τη σχέση σας. Ίσως νιώσεις πως ο σύντροφός σου πέφτει σε αντιφάσεις, αλλά να ξέρεις πως δε φταίει εντελώς εκείνος, τα άστρα κάνουν το θέμα επικοινωνία δύσκολο γι’ αυτό ίσως καλό θα ήταν να αποφύγεις να μιλήσετε για σοβαρά θέματα. Αν είσαι μόνος σου, να είσαι ξεκάθαρος για το τι θες με τα άτομα που γνωρίζεις γιατί δεν αποκλείεται να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου λόγω της αδυναμίας σου να εκφραστείς όπως θα ήθελες. Δεν αποκλείεται, αν δεν προσέξεις, να δημιουργηθεί μια λανθασμένη εικόνα για σένα στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου, η οποία εικόνα, θα τα κρατήσει μακριά σου στερώντας σου την πιθανότητα ενός μεγάλου έρωτα. Αν δε νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση, καλύτερα να μη βγεις στο κυνήγι μια νέας σχέσης ακόμα.

Pillowfight: Με τον Παρθένο ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις.

Goodnight: Στον αέρα ο φλου Υδροχόος.

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, με μούτρα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα αφού φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σου πάει καλά, όσο κι αν το παλεύεις με νύχια και με δόντια. Φυσικά αυτό έχει ως επακόλουθο τα νεύρα σου να φτάνουν στο Θεό κι εσύ δυστυχώς ξεσπάς στα αγαπημένα σου πρόσωπα με προσβολές που μπορούν να κάνουν και την πιο σκληρή καρδιά να ραγίσει. Αυτό πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα, αν δε θες να χάσεις από κοντά σου άτομα που αγαπάς πραγματικά. Γιατί την καθημερινότητά σου μπορείς να την προγραμματίσεις εύκολα, μόλις αφήσεις τις υστερίες που δε σου ταιριάζουν κιόλας, και σκεφτείς λογικά. Αλλά δε θες να τη ζήσεις την καθημερινότητά σου μόνος, σωστά;

Άθελά σου βάζεις πάνω από τη σχέση σου την εργασία σου και όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει η καθημερινότητά σου, τα οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς. Το θέμα είναι πως δεν το βλέπεις ξεκάθαρα πως κάνεις κακό και πως βάζεις απόσταση ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να του χαρίζεις μερικές στιγμές αγάπης μέσα σε όλο αυτό το χάος που πρέπει να αντιμετωπίσεις, μόνο και μόνο για να του διαβεβαιώνεις το ενδιαφέρον σου. Και με την πρώτη ευκαιρία, καλό είναι να του χαρίσεις όλο σου το χρόνο, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για εκείνο. Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα θα δυναμώσει τη σχέση σας εύκολα. Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, δεν αποκλείεται να τον βρεις στο πρόσωπο ενός ατόμου που βλέπεις καθημερινά αλλά το οποίο σπάνια συναναστρέφεσαι. Λίγες στιγμές μαζί του μπορεί να ανάψουν μια φλόγα που δύσκολα θα σβήσει. Αν πρόκειται για άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον, αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι μην αφήσετε τρίτους να μπουν ανάμεσά σας.

Pillowfight: Με τον Υδροχόο κάνετε ωραία ομάδα.

Goodnight: Δεν τα βρίσκεις πουθενά με τον Ιχθύ.

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, η εβδομάδα για σένα θα είναι έντονη συναισθηματικά και ίσως μερικές φορές να μην μπορείς να διαχειριστείς όσα νιώθεις. Από την άλλη, θα έχεις να αντιμετωπίσεις χειριστικούς ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάθε αδυναμία σου προς όφελός τους. Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να τους αποτρέψεις από το να σε κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά σίγουρα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος γιατί θα σου κάνουν μεγάλο κακό στην ψυχολογία σου. Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σου και κάποιες συνεργασίες σου. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον ή να αφήσεις πίσω σου σχέσεις που μόλις ανακάλυψες πως δεν είναι υγιείς, αλλά οφείλεις να είσαι σίγουρος γι’ αυτό, ώστε να μη μετανιώσεις και τρέχεις μετά. Κοινώς, μην πάρεις αποφάσεις όταν είσαι συναισθηματικά φορτισμένος.

Αυτό που πρέπει να αποφύγεις στη σχέση σου, αυτή τη βδομάδα, είναι να ανοίγεις κουβέντες με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος. Πρέπει να επικεντρωθείτε και οι δύο στο παρόν αντί να αναμοχλεύετε πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να έχετε ήδη ξεπεράσει. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το παρελθόν, είναι ικανό να σας απομακρύνει- αυτό να το θυμάσαι καλά όταν ψάχνεις για καβγά. Μην περιμένεις, ωστόσο, να βρεις άκρη σε οτιδήποτε μπερδεύει τη σχέση σου, αυτές τις ημέρες. Καλύτερα να αφήσεις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα και να ψάξεις να βρεις τρόπους να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη βδομάδα, ειδικά για σένα που είσαι ελεύθερος. Καλό θα ήταν να περιμένεις τα πάντα και να είσαι προετοιμασμένος και για να βρεις τον έρωτα, αλλά και για να τον χάσεις μέσα από τα δάχτυλά σου. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις όσον αφορά ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και κυρίως, μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής γιατί θα τις μετανιώσει οικτρά μετά. Περίμενε, κάνε υπομονή να περάσουν αυτές οι μέρες που φέρνουν ανακατωσούρες.

Pillowfight: Πες ναι στον Σκορπιό, άφοβα.

Goodnight: Όχι, όχι, όχι στον Τοξότη.

 

Λέων
Λιοντάρι μου, αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις πως πνίγεσαι σε μια σταγόνα νερού αφού ξαφνικά, πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με μια καθημερινότητα γεμάτη από πολλές ευθύνες που σου αναλογούν και που δε θα μπορείς να αποφύγεις. Η καλή σου διάθεση πάει περίπατο και τα νεύρα έρχονται να κατσικωθούν για τα καλά, μετατρέποντάς σε, σε γκρινιάρη που δεν αντέχει κανείς. Ναι μεν σου έρχονται όλα τόσο απότομα που λιγάκι τα χάνεις, οπότε δικαίως δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις, αλλά το να ξεσπάς παντού λες και φταίνε όλοι για την κατάστασή σου δεν το λες και λογικό. Αντί να διώχνεις από κοντά σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν, γιατί δεν τους εκμυστηρεύεσαι τους φόβους σου και γιατί δε ζητάς συμβουλή και βοήθεια; Να δεις που θα τα λάβεις και τα δύο κι ίσως ξεκολλήσεις από αυτή την κακή διάθεση που σε τρώει σαν σαράκι.

Το μεγαλύτερό σου λάθος, αυτές τις ημέρες, είναι που δεν αφήνεις τα προβλήματα και τις εντάσεις της δουλειάς, έξω από τη σχέση και το σπίτι σου. Τα κουβαλάς μαζί σου κι αυτό φυσικά προκαλεί μεγάλα θέματα με το άλλο σου μισό, που δεν τρελαίνεται στην ιδέα να γίνεται ο σάκος του μποξ σου επειδή εσύ αρνείσαι ν’ ασχοληθείς με την καθημερινότητα. Να είσαι σίγουρος πως τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου, θα σε ακολουθούν για καιρό, οπότε διάλεξε τι θες πραγματικά. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει τον έρωτα, ίσως αυτό το διάστημα να δυσκολευτείς λιγάκι παραπάνω να βρεις εκείνο το ένα άτομο που μπορεί να σε συναρπάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι εκεί έξω αυτό το άτομο. Μάλιστα, αυτή τη βδομάδα μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στα ερωτικά σου αφού μια νέα γνωριμία, είναι ικανή να διαγράψει προηγούμενες με μεγάλη ευκολία.

Pillowfight: Ο Σκορπιός άνετα γίνεται το άλλο σου μισό.

Goodnight: Δε σου ταιριάζει καθόλου ο Ταύρος.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις αυτόν τον καιρό θα σε βγάλουν εκτός πορείας γιατί ενώ είσαι άτομο που γενικότερα χαλιναγωγείς όσα νιώθεις, αυτή τη φορά δεν το καταφέρνεις. Το αποτέλεσμα είναι να περιπλέκεις απλές καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σου, είτε πρόκειται για ερωτικές ή οικογενειακές και φιλικές. Γενικά, τα κάνεις λιγάκι θάλασσα κι αν δεν μπορέσεις να συγκρατηθείς από την αρχή, άνετα μπορεί να κάνεις κακό στον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αγαπάς γιατί δεν μπορούν κι οι ίδιοι να σ’ αντιμετωπίσουν. Θα αφήσεις να ξεσπάσει ένας πόλεμος ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει στη ζωή σου, που δε θα σε βγάλει πουθενά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βάλεις νέες προτεραιότητες και σίγουρα, ν’ αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη εκεί που πρέπει.

Η σχέση σου θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης αυτή τη βδομάδα αν δε σταματήσεις να κριτικάρεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου, επειδή θες σώνει και καλά να τσακωθείς για να εκτονωθείς. Δεν είσαι στα καλύτερά σου, έχεις κι άγχος, αλλά δεν παραδέχεσαι πως οι αντιδράσεις σου είναι λανθασμένες και το άλλο σου μισό δε σε αντέχει πλέον. Θα πρέπει να μάθεις να κάνεις λίγο πίσω, αυτόν τον καιρό, αν θες να συνεχίσεις να έχεις σχέση και να μην ξεχνάς πως, κι ο σύντροφός σου έχει συναισθήματα κι εσύ τα αγνοείς με το να συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα. Προσπάθησε να κρατήσεις τα αυτιά σου ανοιχτά και να ακούσεις καθαρά ό,τι έχει να σου πει, γιατί θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάνει πολλά λάθη που στα έχει συγχωρέσει γιατί σ’ αγαπά, αλλά και πως δε θα έχει κουράγιο να το κάνει αυτό για πολύ. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδιακού, θα πρότεινα να βγάλεις από το μυαλό σου οτιδήποτε έχει να κάνει με έρωτα και σχέσεις γιατί δεν είσαι σε φάση να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Πίστεψέ με και να το κάνεις, δε θα κρατήσει για πολύ οπότε, άσ’ το για μετά.

Pillowfight: Με τον Σκορπιό τα βρίσκετε εύκολα γιατί κατανοείτε ο ένας τον άλλον.

Goodnight: Καμία κατανόηση ο Δίδυμος.

 

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, δύο μέτωπα θα έχεις αυτή τη βδομάδα αλλά και τα δύο θα σε ζορίσουν αρκετά. Από τη μία θα υπάρχουν απαιτήσεις από σένα στη δουλειά σου· οι περισσότερες θα είναι υπερβολικές και θα σου προσθέσουν επιπλέον άγχος στο ήδη υπάρχον, που μπορεί άνετα να σε κάνει να βάλεις τα κλάματα γιατί θα νιώσεις πως δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Από την άλλη, θα έχεις να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις της οικογένειάς σου, των φίλων σου αλλά και των ερωτικών σου σχέσεων. Ούτε εκεί θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις με ευκολία γιατί θα αισθανθείς πως σου ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα κι εσύ δεν μπορείς να τα δώσεις. Είναι γεγονός πως υπερβάλλεις λιγάκι, γιατί η συναισθηματική σου κατάσταση δε σε βοηθάει να δεις καθαρά τα πράγματα, γι’ αυτό πάρε μερικές βαθιές ανάσες πριν αφήσεις τον πανικό να πάρει το πάνω χέρι. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι προγραμματισμός, για να τα βγάλεις πέρα.

Μην αφήσεις μικρές κι ασήμαντες λεπτομέρειες να μπουν ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την αγάπη που μοιράζεστε. Αυτό θα πρέπει να θυμάστε και οι δύο όταν ξεκινάτε έναν χαζό καβγά που δεν έχει καμία ουσία. Κι επειδή αυτή τη βδομάδα θα υπάρχουν αρκετές τέτοιες ευκαιρίες να τσακωθείτε, προτείνω να το γράψετε στον τοίχο για να το βλέπετε και να σταματάτε επί τόπου. Ένας έρωτας από το παρελθόν ίσως κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά κι εσύ ως ελεύθερος κι ερωτευμένος με το παρελθόν, δεν αποκλείεται να του πεις το μεγάλο ναι και να τον αφήσεις να μπει ξανά στο μυαλό, την καρδιά και το κρεβάτι σου. Βέβαια, μην ξεχνάς τόσο εύκολα τους λόγους που κάποτε αυτή η σχέση απέτυχε, όχι μόνο για να προσέχεις, αλλά και για να διορθώσεις τα λάθη που κάνατε τότε.

Pillowfight: Η ευαισθησία του Ιχθύ χτυπάει την ευαίσθητη χορδή σου.

Goodnight: Αναίσθητος για τα καλά ο Κριός.

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου, καλά ξεκινάει η εβδομάδα σου. Κέφι έχεις, θες να βγεις και να διασκεδάσεις, θες να πας στη δουλειά σου˗ κάτι που σε εκπλήσσει κι εσένα θετικά˗ κι όλα φαίνονται τέλεια. Θα ήταν τέλεια αν δεν υπήρχε αυτό το ένα άτομο που θέλει σώνει και καλά να σου σπάσει τα νεύρα. Μπορεί να είναι το αφεντικό σου, μπορεί να είναι ο εκνευριστικός φίλος σου, ακόμα και ένας πρώην ή ένα άτομο που ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι σου είναι, αλλά θα υπάρξει αυτός ο ενόχλας που θα θέλει να σου σπάσει το ηθικό γιατί δεν αντέχει να σε βλέπει ήρεμο. Καλό θα ήταν να μην μπεις στη διαδικασία να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν υπάρχει λόγος να του δώσεις την ευχαρίστηση. Σκάσε ένα χαμόγελο κι άφησέ τον να βράζει στο ζουμί του όσο εσύ δείχνεις την ανωτερότητά σου ως άνθρωπος.

Μην αφήσεις προβλήματα τρίτων να γίνουν προβλήματα δικά σου και του συντρόφου σου. Έχετε ήδη τα δικά σας να αντιμετωπίσετε, για ποιο λόγο να ασχολείστε με άλλων τα θέματα; Αν σας τα επιβάλλουν τα προβλήματά τους, ίσως θα πρέπει να τους κλείσετε την πόρτα στα μούτρα και να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον. Πρέπει, έτσι κι αλλιώς, να θυμηθείτε όλους τους λόγους που ερωτευτήκατε εξαρχής για να ανάψετε πάλι αυτή τη φωτιά που κάποτε έκαιγε σαν τρελή και σας έφερε κοντά. Μακριά από τρίτους, κυρίως. Μην πιστεύεις ό,τι σου λένε αυτή τη βδομάδα, αν είσαι από εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα, γιατί δυστυχώς τα περισσότερα πράγματα που θα ακούσεις θα είναι μεγάλα λόγια άνευ ουσίας. Κι αν θες να γλιτώσεις κιόλας και να μη χάσεις το χρόνο σου, τότε γύρνα την πλάτη με μιας σε αυτό το άτομο που ξέρει να λέει πολλά και να κάνει λίγα.

Pillowfight: Δε νιώθεις καλά μακριά από τον Καρκίνο. Λογικό το βρίσκω.

Goodnight: Κοντά στον Ταύρο, χάνεις τον εαυτό σου αυτή τη βδομάδα.

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, η εβδομάδα θα είναι λίγο ζόρικη για σένα αφού θα κάνουν την εμφάνισή τους ένα σωρό ανασφάλειες που θα σε βασανίσουν και θα σου ρίξουν το ηθικό. Ωστόσο, παρ’ ότι θα είσαι σε αυτή τη φάση, θα έχεις τη δύναμη και την ανάγκη ταυτόχρονα να μιλήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι κι αγαπάς. Και καλά θα κάνεις, γιατί εκείνοι θα σου υπενθυμίσουν πως είσαι από τα πιο έξυπνα κι ικανά άτομα που υπάρχουν. Ίσως μετά από αυτό να σκεφτείς λίγο πιο λογικά ποιος τι και γιατί σ’ έφερε σε αυτό το σημείο, γιατί τέτοια άτομα που σε κάνουν να νιώθεις άχρηστος, δεν έχουν χώρο στη ζωή σου. Άρα, ένα μικρό ξεκαθάρισμα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις στη δεδομένη φάση κι ας μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη.

Εσύ που είσαι σε σχέση ίσως να νιώσεις μία πίεση, ότι τόσο από τον σύντροφό σου, όσο από τις καταστάσεις τις οποίες ζεις και δεν μπορείς ν’ αντέξεις. Το θέμα είναι πως θα σου βγουν ένα σωρό ανασφάλειες προς τα έξω και κάθε φορά που θα ξεκινάς μια κουβέντα με το άλλο σου μισό, πιθανότατα να καταλήγει σε καβγά. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το αντέξει αυτό, το ταίρι σου, αφού η παράνοιά σου μπορεί να χτυπήσει κόκκινο γι’ αυτό πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και μην αντιδράς παρορμητικά, ρίχνοντάς του το φταίξιμο για ό,τι σε βασανίζει, ειδικά όταν προσπαθεί να σε βοηθήσει. Εσύ που είσαι μόνος, αυτόν τον καιρό θα δεις την κοινωνική σου ζωή να παίρνει τα πάνω της αφού θα καταφέρνεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, να γνωρίζεις κόσμο. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να σε προσεγγίσουν κι ερωτικά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου γιατί μέσα στη χαρά σου μπορεί να επικεντρωθείς στο φαίνεσθαι κι όχι στην ουσία. Εννοείται πως αυτό, μελλοντικά, θα επιφέρει αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα, που λέει και το άσθμα.

Pillowfight: Σου ταιριάζει γάντι ο Υδροχόος.

Goodnight: Όσο κι αν το παλεύεις, πιο αταίριαστο από τον Ιχθύ δε θα βρεις.

 

Αιγόκερως
Αγαπημένο Αιγοκεράκι μου, μια εβδομάδα καθοριστική για τις σχέσεις σου ξεκινάει και πολλά πρόκειται να αλλάξουν γιατί είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις κανέναν που δε σε εκτιμά, κοντά σου. Το προηγούμενο διάστημα ανέχτηκες συμπεριφορές που δε σου άρεσαν γιατί προέρχονταν από άτομα που εκτιμούσες αλλά όσο κι αν προσπάθησες να αγνοήσεις τις κόκκινες σημαίες, τώρα πλέον δε γίνεται να κλείνεις τα μάτια σου. Προτιμάς να μείνεις με λίγα άτομα και καλά, από το να έχεις έναν κύκλο γνωριμιών και κακών φιλιών που δε σου προσφέρουν τίποτα. Μπορεί αρκετοί να το σχολιάσουν ως τολμηρή αντίδραση κι ίσως κάπως ανούσια, αλλά να που σου δίνουν την ευκαιρία να αναρωτηθείς αν κι αυτοί αξίζουν τον χρόνο σου.

Το παρελθόν θα στοιχειώσει τη σχέση σου αυτή τη βδομάδα κι είναι στο χέρι σου να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση με το άλλο σου μισό. Γιατί και οι δύο θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις για το πώς φτάσατε να ασχολείστε με άτομα και καταστάσεις που κανονικά θα έπρεπε να είχατε ξεχάσει. Μην κατηγορήσεις το άλλο σου μισό όταν έχεις κι εσύ τη φωλιά σου λερωμένη. Πρέπει και οι δύο να καθίσετε και να λύσετε το θέμα προτού το αφήσετε να κάνει κακό στη σχέση σας. Αν νοιάζεστε πραγματικά γι’ αυτό που έχετε χτίσει, τότε θα κάνετε τα πάντα για να το κρατήσετε όρθιο. Όσον αφορά εσένα που είσαι μόνος σου, αυτή η βδομάδα δεν είναι καλή για τα ερωτικά σου. Βασικά δε θα έχεις καν όρεξη να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο, ή να φλερτάρεις, γιατί η αλήθεια είναι πως είσαι κουρασμένος από τα πάντα. Δεν είναι κακό αυτό, μη σε παίρνει από κάτω. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες για έρωτα και τρέλα, τουλάχιστον έχεις την συναίσθηση να μην πιέσεις τον εαυτό σου γιατί ξέρεις πως κι εσύ θα είσαι δυστυχισμένος, και θα κάνεις άλλους δυστυχισμένους στην πορεία.

Pillowfight: Η ηρεμία του Καρκίνου είναι το καλύτερο γιατρικό.

Goodnight: Σου σπάει τα νεύρα ο Κριός.

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι αγαπημένο, μια μελαγχολία θα την έχεις αυτή τη βδομάδα κι αυτό θα προέρχεται από το γεγονός πως από το πουθενά αρχίζεις να σκέφτεσαι πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Το θέμα είναι πως τώρα, έτσι όπως επανεξετάζεις τις καταστάσεις, συνειδητοποιείς τα λάθη σου κι αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν έκανες καλά που έδιωξες από τη ζωή σου κάποια άτομα τότε. Το έκανες με μεγάλη ευκολία κι ίσως τώρα μετανιώσεις αυτόν τον αυθορμητισμό σου. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να αναλώνεσαι στο παρελθόν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην το αφήσεις να σου χαλάσει ο,τι έχεις καταφέρει να σώσεις και να χτίσεις έκτοτε. Μπορεί να σου λείπουν κάποια άτομα αλλά σκέψου αν προσπάθησαν και τα ίδια να σε πλησιάσουν ή δέχτηκαν με μιας το γεγονός πως έκοψες σχέσεις μαζί τους.

Το παρελθόν, όμως, μπορεί να έρθει για να κάνει κακό και στη σχέση σου, αν έχεις. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε σπρώχνει στο να ξεθάψεις περασμένα και ξεχασμένα θέματα που αφορούν εσένα και το άλλο σου μισό, αλλά να το σκεφτείς πολύ καλά πριν το κάνεις. Αν δεν υπάρχει λόγος να λύσεις προβλήματα παρελθοντικά, μην τα ξαναφέρεις στο παρόν, γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η κατάσταση. Μια αγάπη από τα παλιά μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή της, κι εσύ που είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αναλογιστείς αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της ή όχι. Βέβαια, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα άτομα, πολύ ενδιαφέροντα, που ίσως να έχουν τη δυνατότητα να σου χαρίσουν στιγμές αξέχαστες, οπότε γιατί να ασχολείσαι με κάτι που τελείωσε;

Pillowfight: Με τον Δίδυμο πάντα κοιτάς μπροστά κι όχι πίσω.

Goodnight: Τι κοινό έχεις με έναν Ζυγό; Τίποτα απολύτως.

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, αγαπημένο, λίγο δράμα θα θυμίζει η ζωή σου αυτή τη βδομάδα κι αυτό θα είναι γιατί δε θα ξέρεις πώς να χαλιναγωγήσεις όλα όσα νιώθεις. Θα είσαι ευσυγκίνητος και θα πάρεις αποφάσεις ίσως κάπως παρορμητικά, για πολλές σχέσεις οι οποίες σε προβληματίζουν. Δεν ξέρω αν πρέπει να σε δέσουμε σε μια καρέκλα μέχρι να περάσει όλο αυτό ή αν πρέπει μόνος σου να συνειδητοποιήσεις πως κάτι δεν πάει καλά με σένα. Γιατί, όσο κι αν σε πιέζουν τα άστρα συναισθηματικά, δε φταίνε μόνο αυτά για την κατάστασή σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά σ’ ενοχλεί. Μην πάρεις αποφάσεις βασιζόμενος στο συναίσθημα κι επικαλέσου τη λογική που μπορεί να σε σώσει από άσχημες καταστάσεις.

Αν το άλλο σου μισό σ’ αντέξει αυτή τη βδομάδα, τότε είναι σίγουρο πως δε θα σ’ αφήσει ποτέ να φύγεις από κοντά του. Γιατί η αλήθεια είναι πως θα έχεις αυτή την τρέλα στο μάτι και αν δεν καταφέρεις να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου, τότε το κακό μπορεί να γίνει εύκολα. Γιατί δεν αποκλείεται να βγουν προς τα έξω ένα σωρό παράλογα παράπονα που μπορεί να έχεις και που δεν έχουν βάση, με αποτέλεσμα να πληγώσεις το άλλο σου μισό χωρίς λόγο. Δεν είναι καιρός για έρωτες, για σένα που είσαι μόνος σου, αφού βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο που ακόμη δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Ωστόσο, επειδή ο έρωτας έχει την τάση να εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις, κράτα τα μάτια και το μυαλό ανοιχτά, γιατί δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο που μπορεί ν’ ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Δε θες να χάσεις αυτή την ευκαιρία, σωστά;

Pillowfight: Ο Ζυγός σε τραβάει σαν μαγνήτης.

Goodnight: Δεν κολλάς καθόλου με τον Δίδυμο.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη