wqrwertyuyty

«Αγαπημένη Σουσού,

Τον Σεπτέμβρη γνώρισα ένα παιδί από κοινή παρέα και από την πρώτη στιγμή του έδειξα ότι με ενδιαφέρει με τα κοπλιμέντα μου. Όσοι μας έβλεπαν έλεγαν «τι ωραίο ζευγάρι» επειδή ήμασταν συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλο. Πήγα σπίτι του, είδαμε ταινία και ήμασταν αγκαλιά. Εκεί ήταν που τον ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο λόγο ότι δεν προσπάθησε ούτε στιγμή να με φέρει σε δύσκολη θέση. Μετά όμως από 2 εβδομάδες, κάναμε έρωτα κι εξαφανίστηκε. Εγώ τον ψάχνω και μετά από αρκετή επιμονή, μου στέλνει ένα ολόκληρο κατεβατό ότι δεν μπορεί να μιλήσει από το τηλέφωνο γιατί πολλά παρεξηγούνται. Το δέχομαι και σταματάω.

Λίγο καιρό μετά μου στέλνει πού χάθηκα κι αν με πείραξε κάτι. Του εξηγώ ότι αυτός μου είπε να μη μιλάμε από κινητό. Μου στέλνει ένα κατεβατό ότι δύσκολα κάνει σχέσεις και προτιμάει το να περνάμε καλά από το να κάνουμε μια σχέση και πως αν αύριο μεθαύριο χωρίσουμε θα με χάσει. Συνέχισε λέγοντας ότι με εκτιμάει πολύ. Εγώ το έπαιξα ανώτερη και είπα ότι το δέχομαι και πως έχει δίκιο, αλλά μέσα μου τον ήθελα παραπάνω μετά από αυτό. Η σχέση μας συνέχισε με αγκαλιές, φιλιά και λοιπά, μέχρι πριν 1 εβδομάδα που το ξανακάναμε. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά κι από εκείνη την ημέρα απαντάει κοφτά στα μηνύματα και δεν είναι για πολλά-πολλά. Εν τω μεταξύ όπου βρεθούμε με κάποιο μαγικό τρόπο θα αναφέρει την πρώην του, άλλο πάλι κι αυτό. Τι να κάνω; Να του στείλω ένα μήνυμα «Σε θέλω, τι θα γίνει με εμάς;»; Ή να αφήσω τη σχέση μας όπως έχει και να το παίξω αδιάφορη;

ΥΓ.: Πριν από αυτόν έκανα κάτι με τον κολλητό του κι έτσι έτυχε και γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους.»

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 

Στο υστερόγραφο εξήγησες το λόγο που αυτό που εσύ λες «σχέση» γι’ αυτόν είναι ξεπέτα και έτσι θα παραμείνει. Ή χώνεψέ το και ζήσε ό,τι μπορείς, ή προχώρα παρακάτω. Απλώς όχι με κάποιον άλλο κολλητό της παρέας του, αν θες σχέση τουλάχιστον.

ΥΓ. 1.: Α, δηλαδή ούτε καν ξεκίνησε το φλερτ από αυτόν αλλά από σένα.

ΥΓ. 2.: Όπως κι αυτός μάλλον, έτσι κι όλοι οι υπόλοιποι που σας έβλεπαν, δεν ήξεραν ότι προηγουμένως είχατε ζυμώσει το μπιφτέκι και με τον άλλο κολλητό.

ΥΓ. 3.: Ε, μετά από δυο εβδομάδες πήγε και είπε στους κολλητούς ότι κάτι κάνατε κι ένας από αυτούς ζήτησε να πάνε λίγο πιο πέρα να του πει κάτι.

ΥΓ. 4.: Δε νομίζω να περιμένεις από μένα να σου πω ότι ο μάγκας σε γούσταρε όντως αλλά του το γκρέμισε η φάση με τον φίλο του, το ξέρεις ήδη.

ΥΓ. 5.: Καλά το ότι σε εκτιμάει επίσης δεν περίμενες από μένα να σου πω ότι στο λέει για να δικαιολογήσει την απόσταση που θέλει να τηρήσετε.

ΥΓ.6.: Δεύτερη απόδειξη ότι σε γουστάρει είναι ότι το ρίχνει πάνω του καθώς αν τυχόν σου πει ότι πληγώθηκε όταν έμαθε ότι έρχεται δεύτερος, αυτόματα θα πρέπει και να σε χάσει. Και προφανώς δεν το θέλει.

ΥΓ.7.: Συνεπώς ο μόνος που έχει στάση ανωτερότητας είναι αυτός εν προκειμένω και σε καμία περίπτωση εσύ.

ΥΓ.8.: Ε, έμμεσα ρίχνει την κουβέντα στο παρελθόν, όχι για να ζηλέψεις, αλλά για να σου πει έμμεσα ότι ξέρει. Και ‘συ προφανώς κάνεις τον Κινέζο όπως κάνεις και τώρα.

ΥΓ.9.: Του στείλεις/δεν του στείλεις, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ή θα έχετε αυτό που έχετε τώρα ή τίποτα. Όπως ακριβώς θα έκανες κι εσύ στη θέση του αν μάθαινες εκ των υστέρων (ή και εκ των προτέρων) ότι πριν από σένα είχε πάει με την κολλητή σου.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού