Η πρώτη εβδομάδα του 2023 μας υπόσχεται σημαντικές αστρολογικές εξελίξεις καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και η Πανσέληνος αλλάζουν τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα, Είμαστε στην πρώτη εβδομάδα του νέου έτους κι αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η Ανάδρομη Αφροδίτη που κάνει άνω κάτω τα συναισθήματά μας. Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα μας ενώ καλούμαστε να βρούμε τις χαμένες ισορροπίες. Δύσκολο μεν, αλλά πρέπει να γίνει γιατί αν καταρρεύσουμε από τώρα, την πατήσαμε!

 

Κριός

Αγαπητό Κριαράκι μου, πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την αρχή αυτής της εβδομάδας, αντιδρώντας πάντα με σοβαρότητα κι ωριμότητα. Θα αποφύγεις έτσι να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και θα προχωρήσεις ανεμπόδιστα προς την επίτευξη των στόχων σου. Έχεις περάσει πολλά αλλά μέσα από αυτές τις αναποδιές έχεις μάθει πολλά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τώρα αυτά τα μαθήματα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, πλέον έχεις την ωριμότητα να σκεφτείς ποια άτομα σου κάνουν καλό και ποια όχι, αλλά και τι λάθη έχεις κάνει εσύ στην πορεία αυτών των σχέσεων, τα οποία δεν ήθελες να παραδεχτείς ως τώρα. Τα μαθήματα της ζωής μπορεί να είναι ακριβά, αλλά δεν ξεχνιούνται ποτέ. Επιβάλλεται να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μπορέσεις ν’ απολαύσεις την αγάπη ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά σου, τους φίλους σου, αλλά και το άτομο με το οποίο ονειρεύεσαι ένα κοινό μέλλον. Κι οι ισορροπίες έρχονται μόνο όταν κάποιος παραδέχεται τα λάθη του. Αυτό είναι το πρώτο μάθημα που σου δίνει η νέα χρονιά.

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται ήρεμη. Προσπαθείς να επικεντρωθείς μόνο σε θέματα που κρατάνε τη σχέση σου υγιή, αφήνοντας πίσω σου μικροπρέπειες κι ανούσια προβλήματα. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το σύντροφό σου που έχει κουραστεί από τα δράματα που δημιουργείς πολλές φορές λόγω του εκρηκτικού σου χαρακτήρα. Προσπάθησε να κρατήσεις αυτή την αισιόδοξη ατμόσφαιρα όσο περισσότερο γίνεται και μη γυρίσεις στις παλιές κακές συνήθειές σου που κάνουν το να βρίσκεται κάποιος κοντά σου, να είναι δύσκολο. Αν είσαι ελεύθερος θα αξιολογήσεις σωστά μια νέα γνωριμία. Αυτό θα σε κάνει να πάρεις τη σωστή απόφαση για το αν θα το αφήσεις να γίνει μέρος της ζωής σου ή όχι. Εμπιστέψου το ένστικτό σου.

Pillowfight: Μην πεις όχι σε έναν Υδροχόο, θα σε ξαφνιάσει θετικά.

Goodnight: Αφού ξέρεις πως με τον Καρκίνο δεν τα πας καλά, γιατί επιμένεις;

 

Ταύρος

Αγαπημένο Ταυράκι μου, αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στις σχέσεις σου κατά κύριο λόγο. Θες να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε κρατάνε μακριά από άτομα για τα οποία νοιάζεσαι. Οι προσπάθειές σου δε θα πάνε χαμένες. Αναγνωρίζεις τα λάθη σου κι αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Εάν αποδεχθείς τα λάθη του παρελθόντος, θα μπορέσεις να βελτιώσεις την τρέχουσα κατάσταση. Οι οικογενειακές σου σχέσεις βελτιώνονται, αφού υπάρχει μια θετική, ζεστή κι ήρεμη διάθεση. Όταν είσαι στο σπίτι σου αφήνεις απ’ έξω τις εντάσεις και τις ορέξεις σου για καβγάδες. Αυτή την εβδομάδα, ανακτάς τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, γιατί καταλαβαίνεις πως δε γίνεται να είσαι έρμαιό τους πάντα. Δε σκας για μικροπράγματα, δεν μπλέκεις σε κουτσομπολιά και μικροπράγματα. Ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις σου κι αφιερώνεις την ενέργεια και την προσοχή σου στο να φτιάξεις τις σχέσεις σου. Έτσι, θα νιώσεις ικανοποιημένος ξανά.

Η σχέση σου βελτιώνεται, μακριά από ανασφάλειες κι άγχος. Η καλή διάθεση του συντρόφου σου είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο. Νιώθεις καλά με τον εσωτερικό σου εαυτό κι έτσι είσαι σε θέση να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου. Ως αποτέλεσμα, βιώνεις μια ήρεμη και γαλήνια διάθεση με τον σύντροφό σου. Μπορεί να μην έχετε έντονο, φλέγον πάθος αυτή τη στιγμή, αλλά μερικές φορές χρειάζεται απλώς να είστε μαζί. Χωρίς σύννεφα, χωρίς καβγάδες, απλά ν’ απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, προτιμάς να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά να ψάξεις για κάποια ερωτική σχέση που θα σε παρασύρει κι αυτό είναι σημάδι πως ωριμάζεις πολύ.

Pillowfight: Με τον Σκορπιό μπορείς να βρεις ξανά τον εαυτό σου.

Goodnight: Χάνεσαι εντελώς κοντά στον Λέων.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, αυτή η εβδομάδα σου φέρνει την ευκαιρία να εκφράσεις τις δημιουργικές σου ιδέες οι οποίες σε βοηθούν να βρεις λύσεις ακριβώς τη στιγμή που τα πράγματα δείχνουν να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μια συζήτηση που ήθελες να κάνεις με κάποιο άτομο που αγαπάς, είναι τελικά εφικτή γιατί συνειδητοποιείς πως εσύ κρατούσες πίσω τον εαυτό σου από φόβο. Επιπλέον, να περιμένεις αλλαγές κι ανακατατάξεις, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στις οικογενειακές και φιλικές σου σχέσεις. Θα λάβεις κάποια καλά νέα που θα σου φτιάξουν τη μέρα και θ’ αλλάξουν τις αρνητικές σου σκέψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε ταλανίζει εδώ και καιρό. Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να φέρει αρκετές αλλαγές, που άλλοτε θα είναι θετικές και άλλοτε θα χαλάσουν τον προγραμματισμό σου. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται να αποδείξεις ότι όλα εξαρτώνται από τις σωστές αποφάσεις κι επιλογές. Θα καταφέρεις να αποφύγεις τα εμπόδια και να πετύχεις τους στόχους σου, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί προσπάθεια.

Στην ερωτική σου ζωή, αναζητάς ανεξαρτησία κι αυτοπροστασία. Το πώς θα επιλέξεις να το κάνεις αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σου. Αν έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, για να διατηρήσεις την ελευθερία σου, τότε τα πράγματα θα κλονιστούν. Αν, από την άλλη, επιδιώκεις να παραμείνεις μοναδικός, ώστε να κρατάς τον εαυτό σου και τη σχέση σου σε αρμονία, τότε είσαι στον σωστό δρόμο. Αν είσαι ελεύθερος, δε δείχνεις διατεθειμένος να εγκαταλείψεις την ελευθερία σου για χάρη κάποιου που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Καλά κάνεις στη δεδομένη στιγμή γιατί καλώς ή κακώς, το άλλο άτομο θα ήταν δυστυχισμένο μαζί σου.

Pillowfight: Μόνο ένας σαν εσένα θα σε καταλάβαινε. Μόνο ο Δίδυμος δηλαδή.

Goodnight: Κανένα ίχνος κατανόησης και σύνδεσης με τον Αιγόκερω.

 

Καρκίνος

Αγαπητό Καρκινάκι μου, η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σου φέρει σοφία και συγκροτημένη σκέψη. Ο εσωτερικός δυναμισμός ξυπνά και σε βοηθά ν’ αντιμετωπίσεις τα ζητήματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι εντάσεις υποχωρούν και βιώνεις ζεστά και γλυκά συναισθήματα με τους ανθρώπους που αγαπάς. Προτιμάς ν’ απολαμβάνεις ήρεμες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και τις πιεστικές υποχρεώσεις, μαζί με τη οικογένειά σου και τους φίλους σου. Αυτό είναι καλό για σένα γιατί θα αναπληρώσεις την ενέργειά σου και θα νιώσεις πιο ισορροπημένος. Αξιοποίησε σωστά την αρχή αυτής της εβδομάδας για να σταθεροποιήσεις το πρόγραμμά σου και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Αυτό θα κάνει την υπόλοιπη εβδομάδα πιο ομαλή. Πριν το τέλος της εβδομάδας, καταφέρνεις να βρεις έξυπνες λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν καιρό και που είχαν να κάνουν με κάποια μικρά οικογενειακά θέματα. Βεβαιώσου ότι ο ορθολογισμός σου δεν καταστέλλει τη δημιουργικότητά σου.

Θα καταφέρεις να διατηρήσεις ένα αξιοπρεπές status για τη σχέση σου, αποφεύγοντας τσακωμούς κι υπερβολές με το άλλο σου μισό. Δε θα υπάρξουν εκρήξεις ανασφάλειας και θα καταφέρεις να κρατήσεις χωριστά την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Το Σαββατοκύριακο θα επιδοθείς σε έναν αργό, χαλαρωτικό ρυθμό που θα φέρει στιγμές ευχαρίστησης στη σχέση σου. Με τον σύντροφό σου θα ξεφύγετε σε εναλλακτικές σφαίρες, όπου η φαντασία και η πραγματικότητα συνδυάζονται για να σας ικανοποιήσουν. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γοητεύσεις ένα ενδιαφέρον άτομο που θα μπει στη ζωή σου. Η χαρισματική σου προσωπικότητα είναι ικανή να λιώσει και την πιο παγωμένη καρδιά.

Pillowfight: Ξέρεις πως μαζί με τον Σκορπιό μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Goodnight: Με τον Κριό δεν μπορείτε καν ο ένας κοντά στον άλλον.

 

Λέων

Αγαπημένο μου Λιονταράκι, είσαι ένα πολύ δυναμικό ζώδιο που δε διστάζει ποτέ να πολεμήσει και να επιβάλει την ανωτερότητά του. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, αποδεικνύεις κι εσύ ότι μπορείς να ελίσσεσαι με έξυπνο τρόπο, ανάμεσα στα θέματα που ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσεις, αλλά και να κάνεις πίσω όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου με άτομα που αγαπάς. Νιώθεις την ανάγκη να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε περιορίζει και σε πιέζει. Πρόσεξε πώς εκφράζεις αυτή την ανάγκη στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις. Κάνε μια ρεαλιστική εκτίμηση των γεγονότων, μήπως τερματίσεις μια σχέση για λάθος λόγους. Μπορεί αυτή τη στιγμή να νιώθεις εγκλωβισμένος αλλά δε σημαίνει πως φταίει το άλλο άτομο, ίσως το πρόβλημα να το έχεις εσύ. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός μπορείς για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση εξαιτίας των αποφάσεών σου.

Υπάρχει μια έντονη προβολή της ατομικότητάς σου στην ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Εξακολουθείς να κάνεις ξεκάθαρη την ανάγκη σου για ελευθερία και υπάρχει μια μεγάλη άρνηση από μέρος σου να υποκύψεις στης ανάγκες των άλλων, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σου. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξει το άλλο σου μισό αν αξίζει να είναι δίπλα σου ή όχι- εσύ το λες αυτό, δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα ή αν απλώς σε έχει πιάσει παράνοια. Σέβεται την προσωπικότητά σου και τις ανάγκες σου ή προσπαθεί να σε ελέγξει; Αν ισχύει το δεύτερο, η κοινή σας πορεία κοντεύει να φτάσει σε αδιέξοδο. Από την άλλη, βέβαια, τονίζω ξανά πως τις αποφάσεις σου πρέπει να τις πάρεις με σοβαρότητα και να μην αφήσεις την παράνοια να σε καθοδηγήσει. Εάν είσαι μοναχικός, τον τελευταίο καιρό, αυτή η εβδομάδα δε θα αλλάξει την κατάστασή σου. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρουν τ’ αστέρια. Να είσαι έτοιμος για όλα.

Pillowfight: Μόνο ο Υδροχόος μπορεί να σε αντέξει.

Goodnight: Μην περιμένεις κατανόηση από τον Ταύρο.

 

 

Παρθένος

Αγαπητό Παρθενάκι μου, συνήθως κινείσαι βάσει σχεδίου κι αυτές τις επόμενες μέρες η ανάγκη σου για προγραμματισμό θα είναι ακόμα πιο έντονη από το συνηθισμένο. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις μια καλή πορεία για τις υποθέσεις σου και ν’ απαλλαγείς από το υπερβολικό άγχος. Έχεις κάνει λάθη στο παρελθόν κι έχεις μάθει απ’ αυτά. Καθοδηγείσαι από τη διαίσθησή σου, η οποία σε βοηθά να κάνεις κάποιες εξαιρετικές επιλογές. Εμπιστεύσου την. Τα πράγματα φαίνονται καλά στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα επιλύσεις εκκρεμότητες και, παράλληλα, θα προκύψουν απροσδόκητες προτάσεις για νέες σχέσεις είτε είναι φιλικές ή κάτι περισσότερο. Σκέψου πριν πάρεις αποφάσεις, μήπως σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου. Σε οδηγεί η ανάγκη σου να νιώσεις θαυμασμό κι αγάπη, η οποία βρίσκει τρόπο να γίνει πραγματικότητα. Θέλει χρόνο, ωστόσο, αλλά και προσοχή. Το καλό με σένα όμως είναι πως ξέρεις τι θες και είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να το αποκτήσεις.

Η ερωτική σου ζωή είναι ισορροπημένη αυτή την εβδομάδα και μπορεί να φέρει πολλή ευτυχία φτάνει να την αντιμετωπίσεις με χαλαρή και αισιόδοξη διάθεση. Ο ορθολογισμός θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την αρμονία ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι αισθησιακή και συναισθηματική. Οι εντάσεις υποχωρούν και τα πράγματα ανακτούν μια ορισμένη ηρεμία, σαν μια ήρεμη θάλασσα που αστράφτει στον ήλιο. Ζεστή και ευχάριστη, έτσι θα είναι η ερωτική σου ζωή. Αποπνέεις ηρεμία και γαλήνη κι αυτό μπορεί να προσελκύσει κάποιον νέο έρωτα που ψάχνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Κάνε την κίνησή σου και μην αφήσεις καμία δεύτερη σκέψη να σε σταματήσει. Αν δεν τολμήσεις δε θα μάθεις ποτέ τι μπορείς να κερδίσεις.

Pillowfight: Ο Καρκίνος βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου προς τα έξω.

Goodnight: Σε φέρνει στα άκρα με τον χειρότερο τρόπο, ο Ιχθύς.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις και να οργανώσεις τα πράγματα στην καθημερινότητά σου. Η ώριμη και ξεκάθαρη σκέψη σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από τη σωστή οπτική γωνία και να παίρνεις αποφάσεις που σε προβληματίζουν, επειδή ένιωθες ανασφάλεια ή δεν ήθελες να αδικήσεις κάποιον. Αναμένονται αλλαγές κι ανακατατάξεις στις κοντινές σου σχέσεις. Το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις θα καθορίσει την έκβασή τους. Μην αφήνεις την ατομικότητά σου ν’ αναλάβει τον έλεγχο, γιατί θα διώξει τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Ετοιμάσου για συναντήσεις με φίλους κι άτομα της οικογένειας που θα φέρουν και τη λύση κάποιων προβλημάτων που καιρό τώρα σας κρατούσαν σε απόσταση γιατί κέρδιζε ο εγωισμός. Με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο πείσμα, θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και να τους δώσεις να καταλάβουν τι ήταν αυτό που σε ανάγκασε να απομακρυνθείς από κοντά τους. Δε χρειάζεται να είσαι πάντα έτοιμος να επιτεθείς, το ξέρεις καλύτερα από όλους. Η διπλωματία πάντα νικά.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι κάπως παράξενα. Οι δραστικές αποφάσεις που θα πάρεις θα φέρουν την ισορροπία που θέλεις στη σχέση σου. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου χάρη στις έξυπνες προτάσεις που θα κάνεις. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις επιλογές σου και θα σου χαρίσει κι ηρεμία και θετική διάθεση. Φρόντισε μόνο να ελέγχεις τα ξεσπάσματά σου, καθώς φαίνεται πως θα δυσκολευτείς να δεχτείς κάθε είδους πίεση από τον σύντροφό σου. Καλύτερα να μιλάς και να εξηγείς παρά να αντιδράς παιδικά. Αν είσαι μόνος, μάλλον το απολαμβάνεις αφού τη δεδομένη στιγμή αυτό που θες είναι να περνάς καλά, να διασκεδάζεις και να διευρύνεις τον κύκλο σου.

Pillowfight: Με τον Δίδυμο ξέρεις πως μπορείς να φτάσεις ως τον ουρανό.

Goodnight: Σε καταπιέζει ο Κριός και η ζήλια του.

 

Σκορπιός

Αγαπημένο μου Σκορπιουδάκι, αυτή η εβδομάδα κλείνει κάποιες εκκρεμότητες κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση γιατί κάποιες υποθέσεις σε βάραιναν πολύ. Ταυτόχρονα, μια νέα αρχή βρίσκεται μπροστά, με γερές βάσεις, που με σωστό προγραμματισμό και μεθοδικότητα θα την απολαύσεις πολύ. Θα αξιοποιήσεις στο έπακρο την εμπειρία που έχεις αποκτήσει στις σχέσεις σου και θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με ανθρώπους που αγαπάς. Η εβδομάδα θα είναι χαλαρωτική και γαλήνια, με έντονες συγκινήσεις, διαίσθηση κι έλλειψη διαφωνιών. Ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς κι απόλαυσε ό,τι έχεις κερδίσει με κόπο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σου στον εαυτό σου για το πείσμα του και τη δουλειά που έχεις κάνει πάνω στον χαρακτήρα σου. Έχεις αντιμετωπίσει άσχημες συμπεριφορές από άτομα που κάποτε σεβόσουν, αναποδιές και καθυστερήσεις, σχέσεις που δε σου βγήκαν αλλά τώρα, τα πάντα παίρνουν άλλη διάσταση προς το καλύτερο.

Η ερωτική σου ζωή είναι σε καλό δρόμο, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και ζητήματα. Καταφέρνεις να επιτύχεις μια ισορροπία που σου φέρνει εσωτερική γαλήνη. Διατηρείς μια χαλαρή διάθεση και κάποια γόνιμη επικοινωνία στη σχέση σου. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου. Δε θα σε κρίνει ούτε θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Αντίθετα η αίσθηση συντροφικότητας μεταξύ σας θα ενισχυθεί έντονα. Δεν ξέρω κατά πόσο, εσύ που είσαι μόνος, έχεις χρόνο για έρωτες όταν προσπαθείς να ισορροπήσεις τη ζωή σου στα επαγγελματικά, κυρίως. Αλλά ίσως ένας νέος έρωτας σου δώσει την ώθηση που θες για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι, γι’ αυτό μην αποκλείσεις τίποτα.

Pillowfight: Παρθένος, τι άλλο; Τον τελευταίο καιρό, μόνο αυτός υπάρχει για σένα.

Goodnight; Μακριά από Υδροχόο. Δε θα τον αντέξεις. Με τίποτα.

 

Τοξότης

Αγαπημένο μου Τοξοτάκι, αυτή η νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς, αν αξιοποιήσεις όλα όσα έχεις μάθει το προηγούμενο έτος. Τι σημαίνει αυτό, ρωτάς; Αν δεν αποδεχτείς τα λάθη σου και προγραμματίσεις μπροστά, δε θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Φαίνεσαι πρόθυμος να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια σε έχουν στραγγίσει και θα κάνεις τα πάντα για να τα ξεπεράσεις. Η πειθαρχία σε βοηθά να ξεφύγεις από το στενό μονοπάτι που περπατάς. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να συναντήσεις φίλους, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια, τον σύντροφο και τους αγαπημένους σου. Πρέπει, γενικά, όσον αφορά τις σχέσεις σου να κινηθείς με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Μπορεί μερικές φορές να φαίνεσαι επιφανειακός, ωστόσο αυτές τις μέρες θα είσαι πολύ δομημένος και συγκεντρωμένος στις σκέψεις και τις πράξεις σου.

Υπάρχει μια θετική διάθεση κατανόησης ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Μπορεί να θελήσεις να του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας και να συζητήσετε σοβαρά τις προοπτικές που σας περιμένουν. Η θέληση για αλλαγή υπάρχει κι από τις δύο πλευρές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε έναν κοινό δρόμο κι έναν κοινό τρόπο δράσης που να εκφράζει και τους δυο σας, χωρίς να σας στερήσει την ελευθερία σας. Αν δεν έχεις σχέση αυτή την περίοδο, κάτι απροσδόκητο θα συμβεί, που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Μια νέα γνωριμία; Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε μια υπάρχουσα γνωριμία; Όλα είναι πιθανά γι’ αυτό να έχεις τα μάτια και τ’ αυτιά σου ανοιχτά.

Pillowfight: Ένα Λιοντάρι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή εύκολα.

Goodnight: Νιώθεις βαλτωμένος στο πλευρό ενός Παρθένου.

 

Αιγόκερως

Αγαπημένο Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα τη διανύσεις με καλή διάθεση από τη μία, αλλά κι από την άλλη με την ακατανόητη ανάγκη να ψαχουλεύεις το παρελθόν σου και να ξύνεις παλιές πληγές που κανονικά δε θα έπρεπε να πειράζεις. Δεν ξέρω αν έχεις κάποια περίεργη ευχή να τσακωθείς με το σύμπαν αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις από πού προέρχεται αυτή η ανάγκη σου να θυμίζεις στα άτομα που αγαπάς τα λάθη σου, λες κι εσύ είσαι αλάθητος. Είσαι, βέβαια, πολύ τυχερός που σ’ αγαπούν πραγματικά η οικογένειά σου και οι φίλοι σου, αλλιώς η κατάληξη των σχέσεών σας θα έπαιρνε μια τροπή που δε θα σου άρεσε. Και θα έφταιγες εσύ μόνο γι’ αυτό. Είναι λες και τα άστρα έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους κι αντί να σε απομακρύνουν από εκείνους, παρ’ ότι κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τους διώξεις, σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο.

Δε βοηθάει καθόλου τη σχέση σου αυτή η μανία σου με το παρελθόν αυτές τις ημέρες. Θα δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς λόγο κι αιτία και το ταίρι σου ίσως να έχει ένα ξέσπασμα εναντίον σου, όχι άδικα βέβαια. Αν αισθάνεσαι πως έχεις αδικηθεί στο παρελθόν, εξήγησέ το χωρίς να προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να νιώσεις ενοχές κι ίσως να δεις τη ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος σου. Αν και δυσκολεύεσαι τον τελευταίο καιρό να δείξεις τα συναισθήματά σου, αυτό δε σε σταματάει από το να φλερτάρεις με τον δικό σου περίεργο τρόπο, γιατί δεν σου ταιριάζει πια η μοναξιά. Η εβδομάδα αυτή ευνοεί εκείνους που θέλουν να κερδίσουν κάτι στον έρωτα και που παλεύουν γι’ αυτό, έτσι μην παραξενευτείς αν δεις αποτέλεσμα στο φλερτ σου κι άμεση ανταπόκριση από το άτομο που έχεις βάλει στόχο. Το θέμα είναι να σκεφτείς τι θα κάνεις μετά. Εκεί σε θέλω.

Pillowfight: Έχεις ανάγκη από την τρυφερότητα του Καρκίνου.

Goodnight: Δεν αντέχεις ούτε τον εαυτό σου. Πώς να αντέξεις έναν Αιγόκερω;

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, αυτή τη βδομάδα έχεις μεγάλη ανάγκη να χαλαρώσεις, να βγεις και να διασκεδάσεις με φίλους, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου. Θες να βρεις χρόνο να κάνεις πράγματα για σένα μόνο, πράγματα που σε ευχαριστούν και που σε γεμίζουν με χαρά, αφού το τελευταίο διάστημα νιώθεις πως έχεις αφιερωθεί αποκλειστικά στο να προσπαθείς να κάνεις τους άλλους χαρούμενους. Πατάς φρένο και προσπαθείς να κάνεις αυτό που χρωστάς στον εαυτό σου- να κλείσεις τα μάτια, να πάρεις δύο βαθιές ανάσες κι αφού ηρεμήσεις, να ψάξεις τρόπους για να αλλάξεις τη ζωή σου και να μπορέσεις ν’ αναδιοργανωθείς. Το καλό είναι πως αν εξηγήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς τι ακριβώς χρειάζεσαι, εκείνοι είναι διατεθειμένοι να στα δώσουν όλα γιατί πολύ απλώς, εκτιμούν τι τους έχεις δώσει κι εσύ. Αν όμως αποφασίσεις να μουτρώσεις, να γκρινιάξεις και να κάνεις σαν παιδί για να περάσει το δικό σου, μην τους παρεξηγήσεις αν σε πουν ανώριμο. Τέλος, μπορεί να μελαγχολείς για το παρελθόν και για καταστάσεις που έχουν περάσει αλλά δεν είναι καλύτερο να προχωρήσεις μπροστά από το να κλαίγεσαι για πράγματα που έχουν τελειώσει;

Έχεις κολλήσει κι εσύ με το παρελθόν και δεν έχεις καταλάβει πόσο κακό έχεις κάνει στη σχέση σου. Αντί να σκέφτεσαι όλα τα κακά που έχουν συμβεί, ή που έχει κάνει το ταίρι σου -κατά την άποψή σου- γιατί δεν επικεντρώνεστε μαζί σε όλα τα θετικά που έχετε ζήσει μαζί; Μια θετική αναδρομή στο παρελθόν μπορεί να σας φέρει ακόμη πιο κοντά και να σβήσει κάθε αρνητικό συναίσθημα πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι νόμιζες. Αν είσαι μόνος σου, μάλλον θα αναπολήσεις μια σχέση του παρελθόντος και θα θελήσεις να την αναβιώσεις. Ελπίζω με επιτυχία. Καλή τύχη γιατί είναι ρίσκο να γυρίζεις στα παλιά και το ξέρεις.

Pillowfight: Στον Κριό πάντα να λες ναι και θα σε ανταμείψει.

Goodnight: Όχι στον Ζυγό. Όχι και πάλι όχι.

 

Ιχθύς

Αγαπημένο μου Ψαράκι, αυτή η βδομάδα θα είναι πολύ συναισθηματική για σένα αφού θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και με το παραμικρό θα ξεσπάς. Μπορεί να νιώσεις πως είσαι υπερβολικός αλλά το καλό είναι πως όσοι σε ξέρουν καλά και σ’ αγαπούν, δε θα σε παρεξηγήσουν, αντιθέτως θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου. Θα θυμηθείς παλιά παράπονα, θα θυμηθείς ανθρώπους που σε έφεραν σε δύσκολη θέση αλλά και δικά σου λάθη που θα σε γεμίσουν τύψεις. Δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις έτσι, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα όσα νιώθεις έτσι ώστε να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη. Απόφυγε τις υπερβολές που μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις με όσους αγαπάς και βρες τον εαυτό σου. Διάγραψε το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή, με ξεκάθαρη σκέψη και καθαρά συναισθήματα.

Μπορεί να νιώθεις πως η σχέση σου έχει μείνει στάσιμη αλλά ίσως να έφταιγες κι εσύ λίγο με το να κρατάς τα συναισθήματά σου φυλακισμένα από φόβο πώς αν σε δει το άλλο σου μισό μέσα στην ευαισθησία, ίσως σε εκμεταλλευτεί. Όμως αυτή τη βδομάδα θες δε θες θα αποκαλύψεις όλα όσα νιώθεις και να ξέρεις πως δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό. Αντιθέτως, θα σώσεις τη σχέση σου γιατί το ταίρι σου είχε αρχίσει ν’ αμφιβάλει για το αν έχεις αισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ένα άτομο που θα εκτιμήσει την ευαισθησία σου. Πρέπει να βεβαιωθείς για το τι θες πραγματικά από εκείνο πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, γιατί θα καταλήξεις να παίζεις με τα συναισθήματά του και δεν το θες.

Pillowfight: Ο Ζυγός ξέρει να σε χειρίζεται και μαζί του είσαι ο εαυτός σου.

Goodnight: Δεν μπορεί να σ’ αντέξει ή να σε νιώσει ο Τοξότης.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη