Είναι ένας πολύ συναισθηματικός μήνας, φουλ ευαίσθητος αλλά και παρορμητικός μήνας κι αυτό γιατί ο Ήλιος και η Αφροδίτη μέχρι ένα σημείο θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Περιμένουμε στις 6 Ιουλίου τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, άρα θα μας κάνει να εστιάσουμε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε ερωτικές σκέψεις για το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ενώ θα θέλουμε να το φροντίσουμε, όσο και να λάβουμε από αυτό ασφάλεια.

Ενώ μέχρι τις 18 Ιούλη θα είναι πολύ όμορφα τα πράγματα από εκεί και μετά θα χαλάσουν αρκετά. Στις 21 Ιούλη θα έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, που θα προκαλέσει συναισθήματα άγχους και ταραχής λόγω επίπονων αποκαλύψεων οι οποίες θα μας αναστατώσουν και θα κλονίσουν το αίσθημα της ασφάλειας.

 

Κριός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Ιουλίου φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να εξελιχθεί μία σχέση που έχεις, να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε κατά νου κυρίως αν αυτά αφορούν ταξίδια και μετακινήσεις. Από τις 20/7 που ο Άρης θα φύγει από το ζώδιο του Ταύρου και θα περάσει στους Δίδυμους φαίνεται πως και τα οικονομικά θα πάρουν ανάσα, μέχρι τότε όμως χρειάζεται προσοχή καθώς κάποια από τα σχέδια σας μπορεί να «εκτροχιάσουν» το ταμείο σας. Προς το τέλος του μήνα ίσως έρθουν κάποιες συζητήσεις στις οποίες θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις και μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις, όμως με τη σωστή διαχείριση αυτές δε μοιάζουν «απειλητικές» για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος από τις 11/7 ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και να αφιερώσεις χρόνο στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι ο ενθουσιασμός και ενίοτε ίσως αυτός ο ενθουσιασμός να δημιουργεί και μία βιασύνη, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή ώστε να μην σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Να θυμάσαι πως ο Ιούλιος μπορεί να φέρει από ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον μέχρι και ένα νέο έρωτα, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη.

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου φαίνεται πως αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει με εξωστρέφεια και διάθεση για να γνωρίσεις νέο κόσμο. Η θέση της Αφροδίτης θα είναι βοηθητική σε αυτό, καθώς θα φέρει πολλές ευκαιρίες και αφορμές για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν υπάρχει ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο σε απασχολεί, μέσα σε αυτό το μήνα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να το διευθετήσεις οριστικά. Από τις 11/7 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύοντας την αρχή μιας περιόδου που θα δημιουργήσει περισσότερο την ανάγκη να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μόνοι σας χωρίς διάθεση για πολλές κοινωνικές εμφανίσεις. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ενδεχομένως να φέρει μία συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία να δημιουργήσει μια διαφορετική διάθεση και στην προσωπική σου ζωή. Ένα πιο ήρεμο διάστημα θα ξεκινήσει για εσένα στις 20/7 καθώς η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου καταδεικνύει περισσότερες στιγμές ηρεμίας χωρίς τις εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 20/7 και μετά θα υπάρξουν πιο πολλές στιγμές που θα σε φέρουν κοντά με το σύντροφό σου εγκαινιάζοντας ένα διάστημα με περισσότερη συναισθηματική θαλπωρή και αμοιβαία κατανόηση.

 

Δίδυμος

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου μπορεί να φέρουν σε προτεραιότητα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα, όμως από τις 11/7 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως σε προτεραιότητα θα έρθουν τα «ζητήματα καρδιάς». Αν είσαι ελεύθερος η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, μάλιστα φαίνεται πως θα κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Είναι εξίσου πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον σε μία κοινωνική υποχρέωση γι’ αυτό εξέτασε προσεκτικά τις προτάσεις για συναντήσεις, εξόδους και κοινωνικές εμφανίσεις που θα σου γίνουν κατά τη διάρκεια του μήνα και μη βιαστείς να απορρίψεις κάποια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα δημιουργήσει περισσότερες αφορμές τόσο σε εσένα όσο και στο ταίρι σου για να κάνετε πράγματα, να συναναστραφείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και γιατί όχι να κανονίσετε και κάποιο ταξιδάκι. Από τις 20/7 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σου ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα σου δώσει αστείρευτη ενέργεια, η οποία θα χρειάζεται διαχείριση και εκτόνωση ώστε να μη δημιουργεί εντάσεις και συγκρούσεις. Από τις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα άκρως κοινωνικό διάστημα -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση- το οποίο θα δημιουργήσει επικοινωνιακή εξωστρέφεια και καλή διάθεση.

 

Καρκίνος

Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για την εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες αυτού του μήνα μπορεί να φέρουν νέα δεδομένα σε μία γνωριμία την οποία έχεις κάνει πρόσφατα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μέχρι η Αφροδίτη να φύγει από το ζώδιό σου και να περάσει στο Λέοντα (11/7) θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εσένα και το ταίρι σου, κυρίως αν θέλετε να εκδράμετε, να αφιερώσετε χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Από τις 11/7 με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει να ζυγίζεις περισσότερο σκέψεις, συναισθήματα και αποφάσεις, κάτι το οποίο δεν είναι αρνητικό αρκεί να μην γίνεται στην υπερβολή του, καθώς μπορεί να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων που δεν οδηγούν πουθενά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 21/7 θα δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν μία προσωπική υπόθεση ή μία αισθηματική σου σχέση. Προσπάθησε να μην πάρεις κάποια απόφαση με βάση έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα και να ζυγίσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, καθώς αυτό το φεγγάρι μπορεί να γίνει αρκετά «αυστηρό» με ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων.

 

Λέων

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 2 έως και τις 25/7 (μετά θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου) καταδεικνύοντας πως σχεδόν ολόκληρος ο Ιούλιος θα προσφέρει ευκαιρίες για συζητήσεις κι επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα βρίσκεται κι εκείνη στο ζώδιο από τις 11/7 φαίνεται πως θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει και η εξέλιξη μιας γνωριμίας που έχεις ήδη κάνει. Αυτός ο μήνας θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερες στιγμές ηρεμίας σε προσωπικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα αντικατοπτρίζεται και στη διάθεσή σου αλλά και στον τρόπο που θα αντιμετωπίζεις ζητήματα σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα συμβάλλει στη θετική έκβαση μιας αισθηματικής προσωπικής υπόθεσης ή μιας νέας γνωριμίας. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει με κάποια εσωστρέφεια ή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες θα χρειάζονται τον προσωπικό σου χρόνο, όμως όσο περνούν οι ημέρες του τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα υπάρξουν για καλοκαιρινή ραστώνη. Από τις 22/7 ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας τη γενέθλια χρονιά σου και ένα πολύ καλό διάστημα για να θέσεις νέους προσωπικούς στόχους αλλά και κάποιους από κοινού με το σύντροφό σου.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο, ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο το οποίο θα γίνει μέσω κοινών φίλων και γνωστών. Από τις 11/7 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα διαφορετικό διάστημα για εσένα που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να «περιφρουρήσεις» τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να προσπαθήσεις ώστε να μην απομακρυνθείς συναισθηματικά από το σύντροφό σου λόγω εσωστρέφειας. Να θυμάσαι πως το πρώτο μισό του Ιουλίου θα είναι πιο βοηθητικό για να κάνετε πράγματα για εσάς, καθώς θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος μια γνωριμία μπορεί να έρθει στις αρχές του μήνα όμως αυτό δε σημαίνει πως οι ευκαιρίες σταματούν εκεί. Κατά το δεύτερο μισό του είναι πιθανόν να υπάρξει τρόπος να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που έχεις ήδη γνωρίσει ή ακόμα και να εξελιχθεί μία γνωριμία, σε κάτι πιο σταθερό. Από τις 22/7 ενδεχομένως να υπάρξει μία συναισθηματική και επικοινωνιακή εσωστρέφεια, όμως η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου στις 26/7 θα ισορροπήσει με ένα τρόπο την κατάσταση.

 

Ζυγός

Τόσο η νέα Σελήνη όσο και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω (21/7) καταδεικνύουν πως ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας μήνας θέρους όμως για εσένα θα είναι ένας μήνας πολύ σημαντικών αποφάσεων. Αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα, όμως από τις 11/7 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα αρχίσει σιγά-σιγά να υπάρχει χώρος αλλά και διάθεση για προσωπικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση ταιριάζει καλύτερα με τη δική σου ενέργεια, κάτι που μεταφράζεται ως περισσότερες ευκαιρίες επικοινωνίας, συζητήσεων, επαφών με ενδιαφέροντα πρόσωπα αλλά και νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξει ένα νέο ενδιαφέρον, τώρα εάν αυτό είναι ένα απλό καλοκαιρινό φλερτ ή κάτι παραπάνω είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 20/7 και έπειτα θα υπάρξει ένα πιο βοηθητικό διάστημα για να κάνεις πράγματα που θέλεις με το σύντροφό σου και μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται και οι καλοκαιρινές διακοπές!

 

Σκορπιός

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου σε μία θέση που ταιριάζει με την ενέργεια σου καταδεικνύοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες δουλειές οι οποίες μπορεί να μη σου αφήσουν τόσο ελεύθερο χρόνο, όμως φαίνεται πως και πάλι θα υπάρξει χρόνος για την προσωπική σου ζωή. Από τις 11/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα της θέση θα φέρει ακόμα περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές, οι οποίες επίσης θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να θυμάσαι πως μέχρι η Αφροδίτη να αλλάξει ζώδιο στις 11/7, θα υπάρχει ένα έντονο συναισθηματικό κλίμα το οποίο θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Με την αλλαγή της Αφροδίτης θα έρθουν κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να μην αφήσουν τόσο ελεύθερο χρόνο για τους δυο σας, όμως θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφες στιγμές και να δείτε ξανά αγαπημένα σας πρόσωπα που έχετε καιρό να συναντηθείτε. Ένα καλύτερο διάστημα θα ξεκινήσει για το δικό σου ζώδιο (είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι) από τις 20/7 και έπειτα, καθώς το γεγονός πως ο Άρης αποχωρεί από το πολικό ζώδιο του Ταύρου δείχνει την ολοκλήρωση ενός διαστήματος το οποίο ενδεχομένως να είχε δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα αυτός ο μήνας ενδεχομένως να δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα, καθώς από τη μία είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (11/7) φέρνει κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση και όρεξη για ταξίδια, μετακινήσεις και φλερτ, από την άλλη όμως με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων (20/7) είναι πιθανόν να δημιουργείται κατά διαστήματα πρόσφορο έδαφος για εντάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η νέα θέση της Αφροδίτης καταδεικνύει πως θα υπάρξουν αρκετές όμορφες στιγμές για εσένα και το ταίρι σου κατά τη διάρκεια ταξιδιών, μετακινήσεων, κοινωνικών επαφών και συναντήσεων με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή μιας και ίσως να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με τη δική σου ενέργεια, μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα σου δημιουργήσουν ενθουσιώδη συναισθήματα. Κάποια από αυτές μπορεί να έχει τα εχέγγυα να εξελιχθεί και κάποιες άλλες να αποτελέσουν απλώς ένα καλοκαιρινό φλερτ, το σίγουρο είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

 

Αιγόκερως

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, κάτι που θα βοηθήσει να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και υπήρξαν κάποια θέματα τα οποία σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου ή δημιούργησαν διαφωνίες μεταξύ σας, φαίνεται πως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα φέρει ευκαιρίες για να διευθετηθούν και να ξεπεραστούν. Από τις 11/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα σημάνει την αρχή ενός διαστήματος το οποίο θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με το σύντροφό σου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αρκεί να μην αφήσεις την παρόρμηση που μπορεί να δημιουργηθεί από τη συναισθηματική ένταση, να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις κι αποφάσεις σε διάφορα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος τόσο με τη νέα Σελήνη όσο και με την Πανσέληνο να «φωτίζουν» ζητήματα σχέσεων, φαίνεται πως θα έρθουν ευκαιρίες να διευθετήσεις αρκετά από αυτά. Μάλιστα, η Πανσέληνος θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις τυχόν αισθηματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά γνωρίζοντας πως έχεις διευθετήσει οτιδήποτε χρειάζεται. Μία νέα γνωριμία η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί μέσα σε αυτό το διάστημα.

 

Υδροχόος

Ο Ιούλιος μπορεί να μην έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες του, όμως από τις 11/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα δημιουργήσει και τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με τη νέα θέση της Αφροδίτης θα έρθουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες και αφορμές για να κάνεις πράγματα με τον σύντροφό σου, όπως ένα ταξίδι, να αφιερώσετε χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες ή απλώς και μόνο να ξεκουραστείτε, καθώς και αυτό θα έχει πολύ θετική επίδραση στη σχέση σας. Από τις 20/7 που ο Άρης δεν θα βρίσκεται πλέον σε ένα ζώδιο που σε «πρεσάρει», τον Ταύρο, αλλά θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύει πως το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα φέρει ευκαιρίες, όχι απλώς για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Αυτό είναι κάτι που επικροτεί και με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα (22/7) καταδεικνύοντας πως και αυτό και το επόμενο διάστημα θα δώσει έμφαση στον τομέα των σχέσεων.

 

Ιχθείς

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11/7 φέρνοντας ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια γνωριμία η οποία θα δημιουργήσει όμορφα και γλυκά συναισθήματα και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένα νέο έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο μήνας θα ξεκινήσει με διάθεση να κάνεις πράγματα για εσένα και το ταίρι σου, για αυτό αξιοποίησε και τον ελεύθερο χρόνο αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει καθώς κοινές αγαπημένες δραστηριότητες θα λειτουργήσουν σαν «συγκολλητική ουσία» με το σύντροφό σου. Στις 11/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα της θέση θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που συναναστρέφεσαι σχεδόν καθημερινά και με αυτό τον τρόπο να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο. Η πανσέληνος στις 21/7 καταδεικνύει πως χρειάζεται να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αποτελούν αισθηματικές εκκρεμότητες, πριν αποφασίσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.