bhkvb-lj-l

Επιτέλους και ο Ποσειδώνας είναι σε ορθή φορά και σταματάει εκείνο το μπλέξιμο με τις παρανοήσεις και τις ουτοπικές καταστάσεις που μας ταλαιπωρούσαν εδώ και κάποιους μήνες. Πλέον βγαίνουν στο φως οι αλήθειες και μπορούμε να κρίνουμε με καθαρό πλέον μάτι τα διαμάντια μέσα απ’ τα σκουπίδια. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό συνεχίζει να βάζει φωτιά στο πάθος, ενώ ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνάει, τον Κριό, προσπαθεί να διορθώσει τη ζημιά που είχε κάνει κατά την ανάδρομη πορεία του. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη κι από κει μας κάνει να θέλουμε να βγούμε και να φλερτάρουμε, ενώ ρίχνει επιπλέον χρυσόσκονη στην εορταστική μας διάθεση. Όσο κι αν οι καταστάσεις μας πιέζουν στο να κλειστούμε μέσα, η φλόγα μέσα μας βράζει. Ευκαιρία να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε πιο δημιουργικά σχέδια και να κυνηγήσουμε τον έρωτα.

 

Κριός

Τώρα που ο Άρης έχει πάρει για τα καλά την ορθή του φορά στο δικό σου ζώδιο κι ο Ήλιος είναι στον πολύ φιλικό σου Τοξότη, τα πράγματα μέρα με τη μέρα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου και δύσκολα θα φύγει, εκτός κι αν είσαι απίστευτα γκρινιάρης κι αρνητικός σε όλα. Εάν είσαι δεσμευμένος, λογικά έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα ανάμεσά σας. Οι εκρηκτικές καταστάσεις ανήκουν στο παρελθόν και πλέον απολαμβάνετε στιγμές απόλυτης ειρήνης. Το ρητό «κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο» γίνεται πλέον αγαπημένο σας και τα σεντόνια παίρνουν φωτιά. Για σένα ελεύθερο Κριάρι τα νέα είναι επίσης πολύ καλά. Ο έρωτας δεν αργεί να σου χτυπήσει την πόρτα. Μπορεί να μην ακούσεις τα κάλαντα φέτος, αλλά στην ίδια αυτή πόρτα θα βρεθεί πολύ σύντομα εκείνος που θα σου κάνει την καντάδα που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Pillowfight: Τοξότης. Ο απόλυτος συνδυασμός για βραδιές γεμάτες πάθος.

Goodnight: Αιγόκερως. Ετοιμάζεται για το κλείσιμο της χρονιάς στα επαγγελματικά του και δεν έχει χρόνο για σένα.

 

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, το σημείο του ωροσκοπίου σου που μιλάει για το άλλο σου μισό, κάνει το θαύμα της και σε κάνει να γίνεσαι πιο τρυφερός και γλυκός προς το ταίρι σου ή προς κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αφήνεις πίσω σου την γκρίνια και τη μιζέρια του προηγούμενου διαστήματος και προχωράς προς ένα καλύτερο μέλλον δίπλα σε εκείνο το άτομο που σε κάνει να χαμογελάς. Μπορεί να είναι ένας έρωτας που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του ή κάποιο νέο και φρέσκο ταίρι που θα σε ξεσηκώσει με την αγάπη και την φροντίδα του. Πρόσεχε μόνο εάν είσαι δεσμευμένος γιατί ο Ουρανός από το δικό σου ζώδιο δεν αποκλείεται να σου φέρει και διπλούς μπελάδες, αφού το κεραυνοβόλο δε θα νοιαστεί εάν είσαι ήδη αλλού. Μπορεί στην αρχή να το απολαύσεις, αλλά ο ορθόδρομος πλέον Ποσειδώνας δε θα σε βοηθήσει να κρατήσεις κρυφό το μυστικό σου για μεγάλο διάστημα.

 

Pillowfight: Αιγόκερως. Καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, κρύβεται εκείνο που επιθυμείς.

Goodnight: Υδροχόος. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Κρόνο οπότε δεν έχει μυαλό για έρωτες.

 

 

Δίδυμος

Τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε για ακόμα μια φορά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξεις τα ερωτικά με την εργασία. Εσύ όμως όχι απλώς δεν ακούς, αλλά έχεις την τάση να τα μπλέξεις ακόμα χειρότερα. Είτε είσαι αδέσμευτος είτε υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι μετά τη δουλειά, εσύ αποφασίζεις να παίζεις το χαρτί των υπερωριών αλλά όχι υπέρ της εταιρίας. Ναι, καλά κατάλαβες, αυτού του είδους οι υπερωρίες είναι πονηρές και δε θα έχουν καθόλου καλή έκβαση. Και πάει καλά εάν δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δικαίωμά σου να παίξεις λίγο και στον εργασιακό χώρο. Μπορεί να το φας το κεφάλι σου, αλλά οκ, θα το έχεις ευχαριστηθεί για όσο κρατήσει. Εάν όμως υπάρχει επίσημο ταίρι, το διπλό ταμπλό θα σε κάνει να βγεις φάουλ και στο σπίτι και στη δουλειά. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, μόνο το τρυγόνι είσαι εσύ.

 

Pillowfight: Υδροχόος. Μόνο μαζί σου μπορεί να ξεχάσει τα βάσανα που έχει.

Goodnight:  Ιχθύς. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος συνεννόησης για εσάς τους δύο.

 

 

Καρκίνος

Θέλω να ελπίζω πως κι εσύ, όπως κι ο απέναντί σου Αιγόκερως, έχετε σταματήσει να γκρινιάζετε. Τα πράγματα βελτιώνονται με πολύ γρήγορους και ξαφνικούς ρυθμούς κι όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα από τις 18 του μήνα και μετά που ο Κρόνος ξεκουμπίζεται οριστικά από πάνω σας. Βέβαια μπορεί να σου έχει ήδη φέρει ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σένα και που θα έχει πολύ θετική εξέλιξη το μεταξύ σας, εάν ήδη δεν έχει δείξει δείγματα. Μπορεί να είναι σκληρός πλανήτης αλλά όταν αποφασίζει να σου κάνει ένα δώρο, να θυμάσαι πως είναι δώρο ζωής. Αλλά ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος, δε θα σε αφήσει έτσι παραπονεμένο. Λίγο πριν φύγει ο πλανήτης, ή μόλις κλείσει την πόρτα πίσω του, θα σου στείλει ένα πρόσωπο που θα κλείσει τις πληγές που σου άνοιξε το σύμπαν και με πολύ προσεκτικό και όμορφο τρόπο θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στα θαύματα.

 

Pillowfight: Ιχθύς. Οι δύο σας μαζί είσαστε η προσωποποίηση της γλύκας και της τρυφερότητας.

Goodnight: Κριός. Μπορεί να σου βγάζει ένα πάθος, τα πάθη όμως γίνονται εύκολα λάθη.

 

 

Λέων

Επιτέλους ο Ποσειδώνας γύρισε σε ορθή φορά και πλέον μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου με καθαρό μυαλό. Τόσο καιρό σου θόλωνε την κρίση και δεν ήσουν σίγουρος ούτε για το έδαφος που πατούσες. Τώρα αυτά θα αλλάξουν κι εσύ θα δεις ποια πρόσωπα πρέπει να είναι δίπλα σου και ποια θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο τον αγύριστο. Αντίστοιχα, μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιο άτομο που κάτι δε σου κόλλαγε. Δεν έφταιγε εκείνο, εσύ δεν μπορούσες να δεις καλά πόσο πολύ αξίζει την προσοχή σου. Στον ίδιο ρυθμό ξεκαθαρισμάτων θα μπεις κι εσύ που έχεις ήδη κάποιο ταίρι. Δε μ’ αρέσει που στο λέω, αλλά δε θα είναι λίγα τα Λιοντάρια που θα κάνουν αλλαγή χρόνου στο κλαμπ των χωρισμένων, αφού μέχρι τώρα έδινες ευκαιρίες που δεν άξιζε η άλλη πλευρά, αλλά πλέον καταλαβαίνεις πως αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα εάν ο άλλος δεν κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

 

Pillowfight: Κριός. Αφού είναι συνδυασμός που δε χάνει, γιατί το πολεμάς να μην είσαστε μαζί;

Goodnight: Ταύρος. Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω.

 

 

Παρθένος

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι πως ήρθε η ώρα να σταματήσεις τα παιχνίδια και να σοβαρευτείς. Δε λέω, το παιχνίδι του φλερτ είναι πάντα αγαπημένο, άλλα όταν ταλαιπωρείς κι εσένα αλλά και την άλλη πλευρά με τα τερτίπια σου τότε κάτι δεν πάει καλά. Αυτό βέβαια φτάνει στο τέλος του κι εσύ αναζητάς μια πιο σοβαρή κατάσταση που θα έχει βάσεις και γιατί όχι και μέλλον. Βέβαια αυτό μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις με κάποιες ιστορίες που δεν πλησιάζουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά θα αφήσεις χώρο και κυρίως ενέργεια για πιο ουσιαστικά πράγματα. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα έρθουν άμεσα, αλλά χρειάζεται να πάρεις κάποιο χρόνο μόνος σου να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιό σου. Αυτό αφορά κι εσένα που είσαι δεσμευμένος αλλά κι εσένα που δεν έχεις ακόμα κάποιο ταίρι.

 

Pillowfight: Ταύρος. Θα είναι τόσο κεραυνοβόλο που δε θα ξέρετε από πού σας ήρθε.

Goodnight: Δίδυμος. Δεν είναι καιρός για πειράματα και το ξέρεις.

 

 

Ζυγός

Για έναν ολόκληρο μήνα ακόμα ο Άρης, πλανήτης του πάθους, βρίσκεται στον Κριό, ζώδιο που για σένα συμβολίζει το άλλο σου μισό -είτε υπάρχει στη ζωή σου είτε το αναζητάς ακόμη. Θέλεις επεξήγηση; Να στη δώσω. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα σε αυτόν τον μήνα να ανακαλύψεις πως δίπλα σου κρύβεται ένα ηφαίστειο που με ένα σου μόνο βλέμμα μπορεί να προκαλέσει μια έκρηξη πιο δυνατή κι απ’ αυτή που μετέτρεψε την Πομπηία σε στάχτες. Αυτό φυσικά έχει δύο διαφορετικές ερμηνείες: μια που θα σε κάνει να θέλεις κι εσύ να καείς μαζί του στην φωτιά του πάθους -θα πας κι ας σου βγει και σε κακό, άλλωστε μια ζωή την έχουμε- και μία που θα γίνουν τα πάντα στάχτη και μπούρμπερη. Μπορείς να κρίνεις σε ποια κατάσταση ανήκει κι η δική σου ιστορία, οπότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

 

Pillοwfight: Δίδυμος. Θέλουμε να μας πεις το μυστικό πώς καταφέρνεις και επικοινωνείς μαζί του.

Goodnight: Καρκίνος. Αυτή την προδιάθεση για γκρίνια δεν την αντέχεις καθόλου.

 

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη παραμένει για λίγο καιρό ακόμα στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει αδιαμφισβήτητα τον πρωταγωνιστή των ημερών στον ερωτικό τομέα, λατρεμένο μου Σκορπιουδάκι. Όλα έρχονται όπως εσύ τα θέλεις, στο κομμάτι του φλερτ σκίζεις κι όπου κι να βρεθείς, οι υποψήφιοι μνηστήρες ή οι σειρήνες αντίστοιχα είναι γύρω σου κι όλοι θέλουν να σε κατακτήσουν και να σε κάνουν δικό τους. Μην υποκύψεις στην πρώτη αγκαλιά που θα σου έρθει, αφού τα καλύτερα σε περιμένουν στη γωνία. Μια αντίστοιχη κατάσταση υπάρχει και για σένα που είσαι δεσμευμένος, μιας και δε θα λείψουν οι πειρασμοί γύρω σου. Σε θέλω όμως βράχο γιατί και στο σπίτι σε περιμένει ένα άτομο που λιώνει για σένα κι εσύ για κείνο θέλω να πιστεύω, και δεν ντρέπεται να στο δείξει. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ανάμεσά σας εκείνο το πράσινο τερατάκι της ζήλιας γιατί η κρεβατομουρμούρα δεν αργεί να σας χτυπήσει την πόρτα.

 

Pillowfight: Καρκίνος. Έχεις έναν μαγικό τρόπο να τον χαλαρώνεις και να τον ηρεμείς.

Goodnight: Λέων. Ούτε καν να μπεις στον κόπο. Δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο επαφής.

 

 

Τοξότης

Με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία και μάλιστα σε ζώδιο όχι και τόσο φιλικό προς το δικό σου, το πιο πιθανό είναι πως έβλεπες τους ανεμόμυλους ως φοβερούς και τρομερούς γίγαντες, έτοιμους να σε προκαλέσουν σε μονομαχία. Εσύ κι ο Δον Κιχώτης έχετε την ίδια καταδιωκτική μανία και βλέπετε παντού εχθρούς. Εκείνος όμως ήταν παραμύθι, εσύ όμως δεν κουράστηκες να πολεμάς κάτι που δεν υπάρχει; Ούτε το ταίρι σου ούτε οι υπόλοιποι, που έκαναν το λάθος να σε πλησιάσουν ερωτικά, φταίνε να πληρώνουν γιατί εσύ δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση και τα βλέπεις όλα μέσα από ένα δικό σου πρίσμα, εντελώς παραμορφωμένα. Τώρα πλέον θα πάρεις τις ανάσες σου κι ίσως βρεις και το κουράγιο να ζητήσεις και καμιά συγνώμη για τη συμπεριφορά σου. Και μιας κι έρχονται γιορτές, δε θα ήταν κακή ιδέα να πάρεις κι ένα καλό δωράκι σε εκείνον τον ήρωα που παραμένει ακόμα κι από αυτές τις συνθήκες δίπλα σου.

 

Pillowfight: Λέων. Φωτιά με φωτιά για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια.

Goodnight: Παρθένος. Εσύ θέλεις να βγεις κι εκείνος να μείνει σπίτι να καθαρίσει γι’ ακόμη μια φορά.

 

 

Αιγόκερως

Ξέρω πως μετράς τις μέρες σαν τους φυλακισμένους -εγώ ως Αιγόκερως το κάνω πάντως- αλλά είναι γεγονός που δεν αλλάζει. Στις 18 ο Κρόνος φεύγει από πάνω σου ύστερα από 3 ολόκληρα χρόνια που σου είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη. Επιτέλους λοιπόν τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους κι εσύ μπορείς να συνεχίζεις τη ζωή σου, πιο ώριμος και πιο κατασταλαγμένος. Εάν υπάρχει κάποιο ταίρι στην καρδούλα σου, να ξέρεις πως ο Κρόνος δεν το άφησε τυχαία να παραμείνει δίπλα σου. Δεν συγχωρεί λάθη ο πλανήτης και να είσαι σίγουρος πως το πρόσωπο αυτό ήρθε για να μείνει. Εάν όμως στα 3 αυτά χρόνια της παραμονής του Κρόνου δεν άντεξε κανείς την πίεση που εσύ βίωνες, να ξέρεις πως τώρα σύντομα θα έρθει ένα πρόσωπο με τη μορφή δώρου από το σύμπαν που θα σε κάνει να ευγνωμονείς την τύχη σου που θα φύγουν από δίπλα σου όλα εκείνα που δεν άξιζαν να σε έχουν.

 

Pillowfight: Παρθένος. Αν και είσαστε κι οι δύο ζώδιο της γης, μια χαρά θα πετάξετε στα ουράνια παρέα.

Goodnight: Ζυγός. Το δοκίμασες κι είδες πως δεν, γιατί επιμένεις;

 

 

Υδροχόος

Υπάρχει μια πιθανότητα να αποφάσισες να μπλέξεις τη φιλιά με τον έρωτα, ειδικά ύστερα από την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον οίκο που μιλάει για τις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή. Δεν είναι κακό, αφού είναι πολύ όμορφο ο φίλος σου να είναι και σύντροφός σου και το αντίθετο, απλά θα πρέπει να είσαι βέβαιος για αισθήματά σου για να μη ρισκάρεις να τα χάσεις όλα. Η δική μου συμβουλή είναι να κάτσεις να σκεφτείς καθαρά γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να σου κρύβει ακόμα κάποια πράγματα ή να μη βλέπεις ξεκάθαρα την άποψη της άλλης πλευράς. Για σένα που ήδη υπάρχει κάποιο πρόσωπο σημαντικό στη ζωή σου, τότε θα σου έλεγα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί το ταίρι σου να σου κρύβει κάτι που καλό θα ήταν να ξέρεις για να μπορείς να προχωρήσεις. Δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ σας.

 

Pillowfight: Ζυγός. Έχει περάσει τα ζόρια του και ξέρει πώς να σε βοηθήσει.

Goodnight: Σκορπιός. Μπορεί να είναι ο μάστορας του έρωτα, αυτή την εποχή εσύ όμως χρειάζεσαι έναν βράχο να σε στηρίζει.

 

 

Ιχθύς

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο κι όλα αρχίζουν να παίρνουν μια πιο ξεκάθαρη μορφή. Τόσο καιρό ζούσες σε ένα χάος και δεν ήξερες από πού να πρωτοπροφυλαχθείς, αλλά αυτά αλλάζουν από δω και πέρα. Μπορείς πλέον να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις οριστικά τα προβλήματα με το ταίρι σου -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εσύ ξέρεις καλύτερα- και να προχωρήσεις πιο ανάλαφρος στη ζωή σου. Για σένα που δηλώνεις single, θα μπορέσεις πλέον να διακρίνεις ποιο είναι το πρόσωπο που αξίζει να υπάρχει δίπλα σου και να γίνει το άλλο σου μισό. Έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά με λάθος επιλογές αλλά δεν ήταν τόσο πολύ δικό σου φταίξιμο όσο ότι η άλλη πλευρά σου έδειχνε ένα λάθος πρόσωπο. Έχεις μάθει όμως το μάθημά σου και μπορείς πια να διακρίνεις πίσω από το προσωπείο που σου παρουσιάζουν το ποιοι πραγματικά είναι.

 

Pillowfight: Σκορπιός. Μόνο εκεί μπορείς να νιώσεις πως είσαι ο εαυτός σου.

Goodnight: Τοξότης. Ούτε το όνομά του δεν αντέχεις να ακούς, πόσο μάλλον να είσαστε και ζευγάρι.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα
Μάθε τους καρμικούς συνδυασμούς των ζωδίων!

Κι όλα όσα ποτέ δε σου είπαν για τα ζώδια κι ούτε θα βρεις όσο κι αν ψάξεις!