Σημαντική εβδομάδα από αστρολογικής άποψης, αφού έχουμε πολλές μετακινήσεις πλανητών που αφορούν τον έρωτα. Ξεκινάμε με τη μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο που θα μας κάνει να μην είμαστε τόσο εριστικοί προς τους γύρω μας ενώ θα δούμε τους καβγάδες να μειώνονται. Συνεχίζουμε με εκείνη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, γεγονός που θα μας προσγειώσει πίσω στην πραγματικότητα και θα αφήσουμε τη διασκέδαση των ημερών, ενώ θα μπούμε ξανά στην καθημερινότητά μας και στις υποχρεώσεις μας. Και τέλος η μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο που θα δώσει μια πιο ανάλαφρη χροιά στην επικοινωνία μας. Το συναίσθημα όμως δε θα εκφράζεται πολύ εύκολα, ενώ τα «πρέπει» θα μπουν πάνω από τα «θέλω» μας. Ο Ήλιος κινείται ακόμα στον Αιγόκερω κι η δουλειά μας θα είναι πάνω από την προσωπική μας ζωή και τη διασκέδαση.

 

 

Κριός

Ετοιμάζεσαι να κάνεις πάρτι, αφού ύστερα από τόσους μήνες ο Άρης σε εγκαταλείπει και συνεχίζει το ταξίδι του στο σύμπαν. Αυτό σημαίνει πως θα φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σου και θα μπορέσεις επιτέλους να ανασάνεις. Για σένα που είσαι σε σχέση, η φράση «είμαστε ακόμα ζωντανοί» παίρνει σάρκα και οστά αφού το πιθανότερο είναι πως φτάσατε αρκετές φορές στο χείλος του χωρισμού κι όμως αντέξατε. Πλέον αυτά τελείωσαν κι αφού περάσατε δια πυρός και σιδήρου, μήπως να το δεις λίγο πιο σοβαρά το θέμα μεταξύ σας; Είναι κι εκείνη η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που σε κάνει να θέλεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, οπότε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία. Για σένα που είναι ακόμα αδέσμευτος, μια νέα ύπαρξη που πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της τώρα, προτού την ονομάσεις «σχέση», άσε να περάσει το επόμενο δίμηνο και ύστερα παίρνεις τις όποιες αποφάσεις σου για τη συνέχισή της ή την παύση της.

 

Pillowfight: Τοξότης: Όσο εσύ πήζεις στη δουλειά, εκείνος σου μιλάει για διακοπές και σε κάνει να ξεχνιέσαι.

Goodnight: Αιγόκερως: Κι οι δύο χωμένοι μέσα στη δουλειά, τι περιμένεις να γίνει;

 

 

 

Ταύρος

Ο Άρης μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και ξεκινάει μια περίοδος όπου το πάθος θα είναι παρόν σε ό,τι κι αν κάνεις. Έχεις μια μοναδική ενέργεια που σε κάνει να είσαι γρήγορος και αποτελεσματικός σε όλα. Αυτό βέβαια κρύβει και κάποιες παγίδες, αφού μπορεί από την βιασύνη σου να κάνεις κάποια λάθη ή να υπάρχουν κάποια μικροατυχήματα ή τραυματισμοί, οπότε θα πρέπει να προσέχεις. Αλλά εάν χρησιμοποιήσεις υπέρ σου αυτό το έντονο πάθος, να ξέρεις πως το ταίρι σου θα το χαρεί πολύ. Σε αυτό βοηθάει κι η Αφροδίτη από τον φιλικό σου Αιγόκερω και θα βάλει το χεράκι της για να γίνει πιο όμορφη η καθημερινότητά σου με το άτομο που έχεις δίπλα σου. Για σένα που ακόμα είσαι single, η ώρα πλησιάζει για να αλλάξει αυτό, αφού με τον Ουρανό στο δικό σου ζώδιο δεν είναι απίθανο να σε χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα από κει που δεν το περιμένεις.

 

Pillowfight: Αιγόκερως: Σου χρειάζεται ένα σταθερό στήριγμα για να νιώσεις ασφαλής.

Goodnight: Υδροχόος: Μην το σκέφτεσαι καν. Θα σε τρελάνει και δεν έχεις άλλο περιθώριο.

 

 

Δίδυμος

Ο Άρης αφήνει τον Κριό και περνάει στον Ταύρο, που για σένα δεν είναι κι η καλύτερη θέση του, αφού θα σε κάνει να μπερδευτείς εάν όσα κάνεις είναι αυτά που ακριβώς που θέλεις. Φυσικά κι αυτό θα επηρεάσει και τη σχέση σου, αφού θα σε κάνει να ψαχτείς για τα πάντα. Είναι το άτομο που έχεις δίπλα σου το ιδανικό σου ταίρι ή μήπως συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο για να μη μείνεις μόνος σου ή ακόμα χειρότερα από συνήθεια; Η όψη που θα κάνει με τον Ουρανό θα σε κάνει να έχεις τη μαγική αποκάλυψη κι από κει και πέρα θα πράξεις αναλόγως. Για σένα που είσαι ακόμα μόνος σου, δεν είναι καλή εποχή για κάτι νέο. Καλό θα είναι λοιπόν να κάτσεις λίγο με τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και το πώς μπορείς να το βρεις, και ύστερα να ξεκινήσεις την αναζήτησή του.

 

Pillowfight: Υδροχόος: Εσείς οι δύο μπορείτε μια χαρά να συνεννοηθείτε. Οι άλλοι δεν μπορούν μαζί σας.

Goodnight: Ιχθύς: Εσύ υπερβολικά επικοινωνιακός, εκείνος σκέτο στρείδι. Το βλέπεις εφικτό;

 

 

Καρκίνος

Ήρθε η εποχή να ξεκουμπιστεί κι ο Άρης από τον Κριό, θέση που σε έκανε να πιέζεσαι με τη δουλειά και να ξεχνάς τα υπόλοιπα. Έχεις και την Αφροδίτη και τον Ήλιο απέναντί σου, οπότε επιτέλους θα δεις άσπρη μέρα στον ερωτικό τομέα. Για σένα που είσαι ακόμα μόνος σου δεν αποκλείεται να έρθει μια νέα σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μέσα από μια κοινωνική ομάδα, οπότε μην κλείνεσαι μέσα, έστω κι αν είμαστε ακόμα σε καραντίνα. Για σένα που είσαι ήδη σε μια σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου κι αυτό είναι ικανό να πάρει από πάνω σου όλη την πίεση που έχει συσσωρευτεί επάνω σου όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να μη σου είναι εύκολο να πεις όλα αυτά που νιώθεις –η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δε φημίζεται για τις εκδηλώσεις αγάπης- αλλά κι οι πράξεις σου έχουν τον τρόπο να δείξουν στο άτομο που έχεις δίπλα σου πόσο σημαντικό είναι.

 

Pillowfight: Ιχθύς: Υδάτινοι κι οι δύο, με παρόμοιες αξίες, σας βλέπω χεράκι-χεράκι για πολύ καιρό.

Goodnight: Κριός: αφού τον φοβάσαι, τι δουλειά έχεις μαζί του;

 

 

Λέων

Όταν ο Άρης μπαίνει στον 10ο σου οίκο, εκείνον που μιλάει για τα επαγγελματικά σου, κι Αφροδίτη στον 6ο σου, που μεταξύ άλλων έχει να κάνει και με το εργασιακό σου περιβάλλον, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλεχτούν εργασία και έρωτας. Άλλωστε μιλάμε για τους δύο πλανήτες που έχουν να κάνουν με το αρσενικό και το θηλυκό αντίστοιχα. Για σένα που είσαι ακόμα μόνος σου, δεν είναι τόσο κακό, αφού μπορείς να συνδυάσεις και τους δύο τομείς μια χαρά, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα δύσκολα θα είναι για σένα που είσαι σε σχέση, αφού -ναι, καλά κατάλαβες- μπορεί να μπλεχτείς σε διπλό ταμπλό που μόνο μπελάδες θα σου φέρει. Γι’ αυτό καλό θα είναι, όσο και να το θέλεις, να μείνεις μακριά από τους πειρασμούς. Το περιβάλλον της εργασίας δε θα δεχτεί να σε καλύψει στις μυστικές σου επαφές και μπορεί να χάσεις και το επίσημο ταίρι σου αλλά και τη δουλειά σου.

 

Pillowfight: Κριός: Ξέρει να σου πει όλα εκείνα που θέλεις να ακούσεις.

Goodnight: Ταύρος: Εκείνος νοιάζεται πιο πολύ για τις δικές του απολαύσεις και σε αφήνει ξεκρέμαστο.

 

 

Παρθένος

Με δύο σημαντικούς πλανήτες για τα ερωτικά στα άλλα δύο γήινα ζώδια -το τρίτο είσαι εσύ- τότε ο έρωτας γίνεται για σένα δώρο θεού. Ο Άρης από τον Ταύρο σε βοηθάει να βρεις το χαμένο σου πάθος και να ξυπνήσει ένας άλλος Παρθένος μέσα σου που θα είναι πιο ενεργός και παθιασμένος. Η Αφροδίτη στον τομέα των ερώτων σου, τον Αιγόκερω, μαζί με τον Ήλιο, σε βοηθάνε να βρεις το άλλο σου μισό, εάν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, άτομο που θα είναι έτσι ακριβώς όπως το θέλεις, ή να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου, που το είχες λίγο παραμελήσει. Μπορεί να πέρασες ζόρικα το τελευταίο διάστημα, θα δεις όμως να αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο οι ενέργειες από το σύμπαν κι όλο αυτό θα έχει ως κεντρικό θέμα τον έρωτα. Μπορείς πλέον να καθίσεις και να απολαύσεις όσα σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό. Το αξίζεις άλλωστε ύστερα από τόση υπομονή που έκανες.

 

Pillowfight: Ταύρος: μπορεί να σου δώσει πολλά περισσότερα από φαντάζεσαι.

Goodnight: Δίδυμος: Με την πολυλογία του, σου προκαλεί πονοκέφαλο.

 

 

Ζυγός

Ο Άρης στον τομέα που μιλάει μεταξύ άλλων και για τη σεξουαλικότητά σου. Η Αφροδίτη την ίδια στιγμή στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με το σπίτι -ως οικία αλλά κι ως άτομα που ζουν μαζί σου. Κι αυτά τα δύο σε συνδυασμό με τον Ουρανό επίσης στον Ταύρο και τον Ήλιο επίσης στον Αιγόκερω, τότε δε θα μας έκανε εντύπωση εάν εσύ αποφάσιζες μια συγκατοίκηση με το ταίρι σου, έστω κι αν στους υπόλοιπους φαίνεται ως κάτι ξαφνικό και παρορμητικό. Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα και κάνεις αυτό που νιώθεις. Αλλά ακόμα και για σένα που δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, μπορεί να μην έρθει κάτι με τη μορφή που θα ήθελες, αλλά σίγουρα κάτι θα βρει που θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου και να ξελαμπικάρεις λίγο από την πίεση που νιώθεις -για λίγο ακόμα- στον επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

Pillοwfight: Δίδυμος: Έχεις έναν μαγικό τρόπο να τον κάνεις να κλείσει για λίγο το στόμα του.

Goodnight: Καρκίνος: Εσύ αναζητάς την ισορροπία ενώ εκείνος πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

 

 

Σκορπιός

Όταν ο Άρης μπαίνει στον 7ο σου οίκο, εκείνον που μιλάει για το σημαντικό άλλο σου μισό κι η Αφροδίτη την ίδια στιγμή είναι στον οίκο της επικοινωνίας σου, τότε έχεις το μαγικό τρόπο μέσω του λόγου σου να τα φέρεις όλα στα δικά σου μέτρα και να διορθώσεις καταστάσεις που έχουν πάρει τα κάτω τους. Το φλερτ έχει εκείνη την πικάντικη λεπτομέρεια που σου έλειπε και μπορείς πλέον να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου πολύ εύκολα. Αλλά και σε σένα που είσαι ήδη σε μια σχέση φέρνει δωράκι, γιατί μπορεί να νιώθεις πολλά για το ταίρι σου, αλλά κι εκείνο θέλει να ακούει που και που πόσα σημαίνει για σένα. Επίσης, ο Άρης έρχεται να δώσει πάθος σε μια χλιαρή κατάσταση που εσύ αφήνεις να σιγοσβήσει. Αφού το άτομο που έχεις δίπλα σου είναι σημαντικό για σένα, γιατί του φέρεσαι έτσι; Εάν σου φύγει, να ξέρεις πως εσύ θα φταις.

 

Pillowfight: Καρκίνος: Μην τον βλέπεις σιγανό ποταμάκι, μόνο εκείνος μπορεί να σε φέρει βόλτα στο κρεβάτι.

Goodnight: Λέων: Είσαι στο όριο την ώρα που κοιμάται να τον πνίξεις με το μαξιλάρι

 

 

Τοξότης

Μπορεί ο μισός αστρολογικός κύκλος να χαίρεται με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, εσύ όμως φλερτάρεις επικίνδυνα με ιώσεις, κρυώματα, υπερκόπωση, μικροατυχήματα και τραυματισμούς. Όχι, δε θα σε δείρει ο πλανήτης, εσύ έχεις όμως μια περίεργη υπερκινητικότητα που θα σε βάλει σε μπελάδες. Προτού έχουμε τα χειρότερα, μήπως να ξεκινήσεις μια άσκηση ή μια μορφή άθλησης για να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου; Ας είναι και στην κρεβατοκάμαρα, παρέα με το ταίρι σου, εμένα δε με πειράζει καθόλου, ούτε και το ταίρι σου φυσικά, αφού θα μάθει όλες τις νέες στάσεις του Κάμα Σούτρα από την καλή κι από την ανάποδη. Αλλά ακόμα κι εσύ που είσαι ακόμα μόνος σου μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στην απόκτηση του ατόμου που επιθυμείς. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση αλλά και την οικονομική άνεση που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις να το κάνεις δικό σου.

 

Pillowfight: Λέων: Έχει τη δύναμη να σε πάρει από το χέρι και να σου προσφέρει την εμπειρία της ζωής σου.

Goodnight: Παρθένος: Θέλεις να περάσεις μια ζωή αγκαλιά με τη χλωρίνη;

 

 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, από τη μια γίνεσαι πιο γλυκός και τρυφερός -ναι, έχεις κι εσύ μια τέτοια πλευρά, ό,τι κι αν πιστεύουν τα υπόλοιπα 11 ζώδια- αλλά από την άλλη ξέρεις πως όταν ακούς λόγια που δε συνοδεύονται από πράξεις τότε κάτι δεν πάει καλά. Καθίζεις λοιπόν κάτω το ταίρι σου και του εξηγείς πως χρειάζεσαι να σου δείχνει τι νιώθει για σένα, όχι μόνο να το λέει. Ο Άρης από τον Ταύρο μπορεί να φέρει το πάθος στη ζωή σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Κι αυτό το πάθος είναι που θα τα αλλάξει όλα προς το καλύτερο. Για σένα βέβαια το πάθος είναι πάντα με σύνεση, οπότε δεν έχουμε τον φόβο να τα πάρεις όλα σβάρνα και να μην ξέρουμε πώς να σε μαζέψουμε. Επιπλέον, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξεις την εμφάνισή σου και να σου αρέσεις και στα δικά σου μάτια, αφού οι γύρω σου σε έχουν ήδη προσέξει.

 

Pillowfight: Παρθένος: Μπορεί να σου φέρει την ισορροπία που έχεις ανάγκη.

Goodnight: Ζυγός: Αυτή η εμμονή του με την οργάνωση μπορεί να σε εξοντώσει.

 

 

Υδροχόος

Με τον Κρόνο και τον Δία στο δικό σου ζώδιο και την Αφροδίτη στον 12ο σου οίκο, τότε ο έρωτας από τη μια προσπαθεί να σου δώσει φτερά να πετάξεις, αλλά ο Κρόνος δε σε αφήνει να ξεκολλήσεις τα πόδια σου από το χώμα. Προτού θυμώσεις με τον πλανήτη, να θυμάσαι πως κάτι παραπάνω ξέρει, όπως ότι κινδυνεύεις να φας τα μούτρα σου για παράδειγμα, οπότε εμπιστεύσου τον. Ο Άρης από τον 4ο σου οίκο μιλάει για θέματα που δε θα είναι καθόλου ευχάριστα μέσα στο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Καλό θα είναι λοιπόν να κρατάς χαμηλά τους τόνους με το ταίρι σου, αφού η εμπόλεμη κατάσταση δεν αργεί να κάνει την εμφάνισή της. Για σένα που δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις κάτι τώρα, αφού δε θα έχεις και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πάει καλά, όσο κι αν βλέπεις το αντίθετο.

 

Pillowfight: Ζυγός: Ως μετρ της οργάνωσης, έχει την ικανότητα να σε οργανώσει κι εσένα.

Goodnight: Σκορπιός: Τρώγεστε σαν το σκύλο με τη γάτα.

 

 

Ιχθύς

Ο Άρης μπαίνει επιτέλους στον τομέα της επικοινωνίας σου κι η γλώσσα σου παίρνει φωτιά. Βγαίνουν λοιπόν όλα όσα κρατάς μέσα σου και προσπαθείς να βάλεις τα πάντα σε μια τάξη. Πρόσεχε όμως γιατί με την φόρα που έχεις πάρει μπορεί να χάσεις τον έλεγχο και είτε να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς ή να πεις περισσότερα απ’ όσα αντέχει η άλλη πλευρά να ακούσει. Αυτό θα φέρει και δυσάρεστες καταστάσεις, οπότε δεν είναι κακή ιδέα να βάλεις κι ένα μικρό φρένο κάπου. Ειδικά για σένα που είσαι σε μια προβληματική σχέση, δεν αποκλείεται τώρα να την δεις να τερματίζεται, ακόμα κι αν δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Για σένα που δεν έχεις σχέση όμως, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου φέρει κάτι νέο κι υπέροχο από το φιλικό σου περιβάλλον. Σε σένα ο Άρης θα δράσει θετικά αφού μπορείς να το κατακτήσεις πολύ εύκολα.

 

Pillowfight: Σκορπιός: Αφού εσείς οι δύο μια χαρά συνεννοείστε, γιατί το ψάχνετε αλλού;

Goodnight: Τοξότης: Έχεις ανάγκη να ξέρεις πού βαδίζεις και μαζί του δεν υπάρχει ούτε πρόγραμμα ούτε πλάνο.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα