d137

Βρισκόμαστε στη σκιά της τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού, χωρίς όμως σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα, οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρουμε μια ανάσα, να χαλαρώσουμε στην παραλία ή να προετοιμάσουμε τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Με προσοχή όμως γιατί ο ανάδρομος Ερμής ακόμα καραδοκεί, αλλά κι αυτού οι δυσκολίες τελειώνουν, αφού από τις 12 του μήνα γυρίζει επιτέλους σε ορθή φορά. Ο Άρης παραμένει στον Κριό προκαλώντας μας εντάσεις και νεύρα, ενώ οι Κρόνος, Δίας και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, σε ανάδρομη πορεία, μας φέρνουν αντιμέτωπους με παρελθοντικές καταστάσεις, ο κάθε ένας στον δικό του τομέα που επιζητούν άμεση λύση. 

 

 

Κριός

Με την έκλειψη στον τομέα της καριέρας σου και τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, δε θα είναι καθόλου απίθανο να σου βγει μια μεγαλύτερη ένταση στον εργασιακό σου χώρο, να υπάρχουν καβγάδες και τσακωμοί, ενώ μέσα στο παιχνίδι είναι και η προδοσία από συναδέρφους. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι λες και κυρίως πώς και σε ποιον τα λες γιατί με τον ανάδρομο Ερμή οι επικοινωνίες γίνονται μπάχαλο. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να αγνοείς όσα σου καταλογίζουν -αδίκως τα περισσότερα- μιας και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα κι εκείνοι που σου σκάβουν το λάκκο θα πέσουν μέσα.

 

Ταύρος

Για λίγες ακόμα ημέρες ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία στον φιλικό προς εσένα Καρκίνο κι αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία σου με πρόσωπα από το παρελθόν σου πρόκειται να πάρει φωτιά. Φίλοι, παλιοί συνεργάτες, συμμαθητές που χαθήκατε μετά το σχολείο και -γιατί όχι- έρωτες από το παρελθόν μπορεί να βρεθούν ξαφνικά μπροστά σου. Δεν είναι όμως καθόλου απίθανο, τα άτομα αυτά, να τα κρατήσεις πλέον κοντά σου, μιας κι η επιστροφή τους θα είναι για σένα πολύ ευχάριστη. Το κακό νέο της εβδομάδας είναι πως για λίγο καιρό ακόμα θα υπάρχουν ασάφειες κι ασυνεννοησία στο κομμάτι της δουλειάς, οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

 

Δίδυμος

Όσο ο κυβερνήτης σου Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία, εσύ δύσκολα μπορείς να συνεννοηθείς με τον οποιονδήποτε. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ’ αυτιά μου μια κατάσταση. Τα βάσανά σου όμως τελειώνουν, μιας κι από την Κυριακή ο Ερμής επανέρχεται σε κανονική τροχιά. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται, ξαναβγαίνεις στο φως κι αρχίζουν να τρέχουν οι καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες ή κινούνταν σε αργούς ρυθμούς. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σε κάνει πιο όμορφο και λαμπερό και τραβάς επάνω σου όλα τα βλέμματα. Τέλος, όσα οικονομικά ζητήματα προκύψουν αυτές τις ημέρες, καλό θα είναι να τα αφήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

 

Καρκίνος

Η έκλειψη στο τομέα των σχέσεών σου κι ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε κάνει για αρχή να ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το ιδανικό σου ταίρι και τι στοιχεία θα πρέπει να έχει. Εάν ο τωρινός σου σύντροφος συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά έχει καλώς. Αλλιώς σε βλέπω να αναζητάς κάποιο παρελθοντικό σου ταίρι και να προσπαθείς να το φέρεις στο παρόν και κυρίως στο μέλλον σου για ακόμα μια φορά, πιο πετυχημένη από την προηγούμενη. Με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία, υπάρχει πιθανότητα να σου αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό που πιθανόν να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου, είτε στον ερωτικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

 

Λέων

Παίρνεις απόφαση μετά από πολύ καιρό που το σκέφτεσαι και το μελετάς να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου και να βάλεις πάνω από όλους κι όλα εσένα τον ίδιο. Αφού το κάνεις λοιπόν αυτό, μπαίνεις και σε μια διαδικασία να ρίξεις λίγο βάρος στην υγεία σου και να κάνεις εκείνες τις εξετάσεις που όλο αναβάλλεις. Μπορεί όμως και να αποφασίσεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που -πίστεψέ με- θα σου πηγαίνει πολύ. Τέλος, δεν είναι καθόλου απίθανο να μπουν νέα άτομα στη ζωή σου κι ίσως κάπου εκεί να κρύβεται κι ένας μεγάλος έρωτας που έρχεται για να ταράξει τα νερά.

 

Παρθένος

Βγαίνεις από το καβούκι σου, αρχίζεις να απολαμβάνεις το καλοκαίρι και διαπιστώνεις ότι τελικά έμεινες πολύ καιρό έξω από το παιχνίδι. Μπαίνεις όμως πολύ δυναμικά και πάλι και προσπαθείς να καλύψεις το χαμένο χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής σε κάνει να αναθεωρείς κάποιες φιλίες σου και εν τέλει να κόψεις κάποιες από αυτές που πλέον δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν. Μπορεί όμως και να βρεθείς μπροστά σε μια επιστροφή από το παρελθόν στο ερωτικό κομμάτι. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτός είναι ένας μοιραίος έρωτας που θα σε βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας σου. Το εάν θα έχει αίσιο τέλος είναι καθαρά στο δικό σου χέρι.

 

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου είναι πολύ πιθανό να σου φέρει εντάσεις  στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Έχεις κουραστεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες και πλέον έχεις φτάσει στα όριά σου σε τέτοιο βαθμό που δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου κι ακονίζεις συνεχώς τα νύχια σου για καβγά. Εσύ βασικά έχεις το πρόβλημα, όσο τόσο οι άλλοι, οπότε καλό θα είναι να προσέχεις ποιον πας να κάνεις σάκο του μποξ. Το στήριγμά σου είναι η Αφροδίτη από τους Διδύμους, που θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαλάρωση και την ηρεμία σου είτε μέσω της γυμναστικής είτε μέσω μιας βόλτας με καλούς φίλους.

 

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτή την εβδομάδα να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιο άτομο από τα παλιά, το οποίο όμως έρχεται και πάλι στο προσκήνιο ώστε να σου αποκαλύψει ένα μυστικό που αγνοούσες, το οποίο όμως θα σου λύσει πολλές απορίες και θα βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα και ερωτήματα που σε ταλάνιζαν εδώ και καιρό. Με αυτή την αποκάλυψη πρόκειται επίσης να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου, κάποια άτομα να αλλάξουν θέση και ρόλο, ενώ μπορεί κι εσύ ο ίδιος να προχωρήσεις σε αλλαγές ζωής. Μην τρομάξεις όμως, όλα για το καλό σου θα γίνουν και στο τέλος θα δεις πόσο καλό σου έκανε η αποκάλυψη αυτή.

 

Τοξότης

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ αυτό το διάστημα κι εκείνα που έχουν να κάνουν άμεσα με τη δική σου τσέπη αλλά κι όσα έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομιές, κ.α.. Εάν έχεις αφήσει εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς ήρθε η ώρα να τρέξεις για να μην έχεις μεγαλύτερη ζημιά. Σου θυμίζω πως με τον ανάδρομο Ερμή, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ όλα όσα διαβάζεις, ακούς και κυρίως υπογράφεις γιατί μπορεί μόλις επιστρέψει σε ορθή φορά να μην είναι και τόσο συμφέρουσα. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεών σου σε βοηθάει σε μεγάλο βαθμό να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου προς το ταίρι σου ή το υποψήφιο ταίρι.

 

Αιγόκερως

Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η έκλειψη ήταν η τελευταία που σε επηρέασε σε τέτοιο βαθμό. Βάζεις λοιπόν στο μικροσκόπιο για τελευταία φορά τον εαυτό σου κι εξετάζεις όλους τους τομείς της ζωής σου και φυσικά κάνεις ξεκαθάρισμα. Αυτό θα κρατήσει περίπου 6 μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί η ολοκληρωτική μεταμόρφωσή σου, αλλά ο άνθρωπος που θα βγει από αυτή τη διαδικασία θα είναι η καλύτερη εκδοχή σου. Τέλος, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα γιατί κάποιος από τον επαγγελματικό σου χώρο θα σε φέρει στα όριά σου. Μην τον αφήσεις να σε επηρεάσει τόσο ή μην του το δείξεις, γιατί στο τέλος η νίκη θα είναι δική σου.

 

Υδροχόος

Με την έκλειψη τον οίκο σου που μιλάει για τον εσωτερικό σου κόσμο, τις κρυφές σου σκέψεις και τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά σου, πραγματοποιείται ένας σεισμός μέσα σου που σε αναγκάζει να διώξεις από πάνω σου όλα τα σκουπίδια που σε βαραίνουν. Φίλοι φεύγουν από δίπλα σου, αλλάζεις προτεραιότητες, θέτεις όρια σε όλους, μπορεί ακόμα και την εμφάνισή σου να αλλάξεις. Λίγο προσοχή μονάχα χρειάζεται το διάστημα μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής, αλλά κι αυτό είναι πολύ κοντά. Από την άλλη, μπορεί μια επιχειρηματική πρόταση από τα παλιά να επανέλθει και να σου δώσει μια νέα ευκαιρία για μεγάλο και εύκολο σχετικά κέρδος.

 

Ιχθύς

Έφυγε επιτέλους ο Άρης από το ζώδιό σου οπότε πλέον παίρνεις μια βαθιά ανάσα που κατάφερες να μείνεις ζωντανός και ακέραιος. Η έκλειψη όμως δε σε αφήνει ανεπηρέαστο, αφού μπορεί να σου αλλάξει σχέδια που έκανες εδώ και καιρό, οπότε καλό θα είναι να έχεις και κάποιο εναλλακτικό πλάνο στην περίπτωση που το χρειαστείς. Ο ανάδρομος Ερμής είναι αρκετά πιθανό να σου φέρει πίσω έναν μεγάλο έρωτα που έληξε άδοξα αλλά έρχεται να δοκιμαστεί για ακόμα μια φορά, υπό νέες προϋποθέσεις. Μην του κλείσεις την πόρτα, όχι τουλάχιστον πριν σου πει τι σκέφτεται και τι νιώθει για σένα. Ίσως τώρα να είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

 

 

Μάθε τα πάντα γύρω από την ερωτική ζωή του ζωδίου σου!

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ταιριάζει ο Λέων με τον Υδροχόο;

Είσαι τόσο σίγουρος ότι γνωρίζεις την απάντηση;