Τελευταίες μέρες που ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω, αφού την Τρίτη περνάει στον Υδροχόο. Χρόνια πολλά λοιπόν Υδροχοάκια μας. Την Τετάρτη θα έχουμε μια σύνοδο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο, ενώ την Πέμπτη, η σύνοδος αυτή θα κάνει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρχουν εντάσεις κι εκρήξεις, ειδικά για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες κι Υδροχόους, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου. Επίσης δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έντονα καιρικά ή φυσικά φαινόμενα που θα μας ταράξουν. Τέλος, την Κυριακή η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τα Ψαράκια κι αυτό θα μας κάνει λίγο πιο τρυφερούς και πιο εκδηλωτικούς προς τα άτομα που αγαπάμε.

 

 

Κριός

Ξεκινάνε να βελτιώνονται σιγά σιγά τα πράγματα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην οικογένειά σου βρίσκεις επιτέλους τους συμμάχους που χρειαζόσουν για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να βρεις τη χαμένη σου ισορροπία. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί το οικονομικό κομμάτι, αφού υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου κι ίσως αυτό να σε αγχώσει κάπως. Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή, αφού από τον Μάρτιο θα δεις πως θα έρθουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσεις κι εκεί τα πράγματα.

 

 

Ταύρος

Θα είναι μια σχετικά δύσκολη εβδομάδα, αφού η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού και η όψη με τον Δία είναι πιθανό να σου φέρουν ξαφνικά γεγονότα, ειδικά στον ερωτικό και φιλικό τομέα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω είτε με μια αποκάλυψη που δεν περιμένεις είτε με μια κίνηση από την άλλη πλευρά που θα σε σοκάρει δυσάρεστα. Θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νευρά σου όμως, αφού δεν είναι δύσκολο να εκραγείς με απρόβλεπτες συνέπειες. Στα επαγγελματικά σε περιμένει αρκετή δουλειά, οπότε δεν είναι άσχημη ιδέα να το ρίξεις στην εργασιοθεραπεία. Ίσως αυτό σε κρατήσει σε εγρήγορση και αποφύγεις τα δυσάρεστα.

 

 

Δίδυμος

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο θα σε κάνει να ηρεμήσεις λίγο, αφού θα δεις πως η επικοινωνία σου επιτέλους ξεκλειδώνει και μπορείς να επικοινωνήσεις ξανά με τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς εμπόδια. Εάν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι που να έχει να κάνει με τη μάθηση, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Όμως η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού είναι πιθανόν να σε κάνει να αποκτήσεις κάποιες φοβίες ή να έχεις πολύ άγχος για μια κατάσταση που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αφού λοιπόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, χαλάρωσε κι άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο που το σύμπαν ορίζει.

 

 

Καρκίνος

Μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις σε περιμένει. Ο Ουρανός με τον Άρη δε θα σε αφήσει σε ησυχία, αφού εκεί που πας να ηρεμήσεις, κάτι θα γίνει και θα σε ξεσηκώσει, κυρίως στο κομμάτι των φίλων και των κοινωνικών ομάδων που συμμετέχεις. Η Αφροδίτη θα βάλει βέβαια το χεράκι της να είναι θετικά τα πράγματα, ειδικά στον ερωτικό τομέα, αφού δεν αποκλείεται μια φιλιά να μετατραπεί σε ερωτική σχέση με πολύ θετικές προδιαγραφές. Ο Δίας από τον 8ο οίκο σου είναι πιθανόν να φέρει μια θετική εξέλιξη με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ κι η νέα σχέση να είναι προ των πυλών.

 

 

Λέων

Προσοχή θα χρειαστεί ο τομέας των σχέσεων, ερωτικών, φιλικών και επαγγελματικών, αφού ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και θα ρίξει φως σε όλα όσα συμβαίνουν εκεί. Εάν τα πράγματα είναι καλά, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αλλά εάν κάτι νιώθεις πως δεν είναι και στην καλύτερή του φάση, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τριγμούς. Ο επαγγελματικός τομέας θα περάσει δύσκολες μέρες, αφού ο Άρης κι ο Ουρανός μπορεί να σε κάνουν να κάνεις λάθη ή να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες ή νόμιμες. Τα κρυφά πράγματα δεν ευνοούνται, το αντίθετο μάλιστα, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

 

 

Παρθένος

Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, αφού ο Ήλιος έρχεται για να ηρεμήσει τα πράγματα. Η Αφροδίτη παραμένει στον Αιγόκερω και σε βοηθάει να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να επικεντρωθείς στο να βρεις κάποιο νέο σύντροφο. Ο Άρης κι ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σε κάνει να δώσεις βάσει σε σπουδές, μάθηση ή επαφές με το εξωτερικό. Τέλος, θα πρέπει να αποφύγεις όσο περισσότερο μπορείς κάποιους καβγάδες μέσα στο σπίτι, αφού δεν αργούν να ανάψουν τα αίματα και να βγουν στη φόρα πράγματα που θα πρέπει να μείνουν κρυφά, προς το παρόν τουλάχιστον.

 

 

Ζυγός

Ο Ήλιος την Τρίτη θα μετακινηθεί στον 5ο σου οίκο κι αυτό σημαίνει πως ξεκινάει μια νέα εποχή στον ερωτικό τομέα, πολύ πιο θετική. Μπορείς τώρα λοιπόν είτε να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή ξεκινήσεις μια νέα, που θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Ο Άρης κι ο Ουρανός όμως δεν αποκλείεται να τερματίσουν μια σχέση που δεν πατάει σε στέρεες βάσεις ή έχει βαλτώσει. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν, με αργούς βέβαια ρυθμούς, αλλά οι ανώτεροί σου βλέπουν πως καταβάλλεις μια φιλότιμη προσπάθεια για την απόδοσή σου και ίσως δεν αργεί μια επιβράβευση, οικονομική ή ιεραρχική.

 

 

Σκορπιός

Αποφασίζεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι, με τους δικούς σου ανθρώπους κι ίσως οι φίλοι σου να νιώσουν λίγο παραγκωνισμένοι. Αυτό μπορεί να φέρει μια μικρή γκρίνια από κείνους, αλλά το θέμα είναι εσύ πως νιώθεις. Ο Άρης κι ο Ουρανός μπορεί να φέρει εντάσεις και καβγάδες στον επαγγελματικό τομέα ή μπορεί να μάθεις κάτι από κάποιο άτομο που θεωρείς δικό σου που όμως δε θα σου αρέσει καθόλου και θα επηρεάσει πολύ τα πράγματα. Τέλος, είναι αρκετά πιθανό, μια σχέση που τώρα τελευταία δεν είναι στα καλύτερά της να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες, που όμως θα σε αφήσει πληγωμένο.

 

 

Τοξότης

Η νέα θέση του Ήλιου από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της επικοινωνίας, αφού πλέον μπορείς πολύ εύκολα να πείσεις τον συνομιλητή σου και να τον φέρεις στα νερά σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού όμως δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω κάτω με τρόπο που ούτε περιμένεις ούτε μπορείς να ελέγξεις. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα μπορεί να ζορίσουν πολύ, αφού κάτι θα γίνει ερήμην σου που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα οικονομικά σου, αλλά ένα μικρό άγχος στον τομέα αυτόν θα το έχεις.

 

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σε κάνει να κάνεις ή λάβεις μια ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι σου ή από κάποιο άτομο που υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ο Άρης κι ο Ουρανός από τον 5ο σου οίκο μιλάνε είτε για έναν ξαφνικό έρωτα είτε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σαν κεραυνός. Στα οικονομικά σου, ο Δίας βοηθάει να αυξηθεί το νούμερο στον τραπεζικό σου λογαριασμό κι ίσως αυτό να γίνει με χρήματα που δεν τα περιμένεις ή που είχες δανείσει και νόμιζες πως θα ήταν αγύριστα.

 

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνάει στο δικό σου ζώδιο, αλλά ακόμα δε θα δεις φως στη ζωή σου. Ο Άρης κι Ουρανός σε σύνοδο στον Ταύρο και μαζί σε τετράγωνο με τον Δία, θα σε κάνουν να νιώσεις πίεση, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα ή με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου. Γενικά όμως θα χρειαστεί προσοχή, καθώς δεν αποκλείονται κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα σε κάνουν να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Οι ανατροπές είναι γενικά μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πως όσα ξέρεις αυτή τη στιγμή μπορεί να αλλάξουν απρόβλεπτα.

 

 

Ιχθύς

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει πολύ στον ερωτικό τομέα και σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα από το δικό σου ζώδιο δεν αποκλείεται να φέρει μια πολύ θετική εξέλιξη με το ταίρι σου ή με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό όμως μπορεί να σε κάνει να συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να αφορά την ερωτική σου ζωή, αλλά πιθανόν να έχει να κάνει με κάποιο επαγγελματικό θέμα. Προσοχή επίσης στον τρόπο που χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα ή στο πώς οδηγείς γιατί τα ατυχήματα είναι πιθανά.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα